- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atrasko
tag
válasz
Benir8 #21776 üzenetére
Visszaraktam TWRP mentésből a Fastandexplosive 5.2 Clean CM romot, de én nem találom rajta az "Akkumlátor és teljesítmény" menüpontot, ahogyan írtad. Csak az "Akkumlátor" címszót, ami alatt nincs meg ez a beállítási lehetőség. Te melyik CM12-es romnál találtad meg az időzített be- és kikapcsolást?
-
-
-
adrian94
őstag
válasz
Benir8 #21559 üzenetére
Rájöttem, hogy nem a töltőfejjel van baj, hanem a kábellel (azt használom amit adtak a telefonhoz, gyorsan tölti viszont sokszor nem érzékeli, hogy töltőn van a telefon és mozgatásra abba hagyja a töltést, meg van törve valahol a kábel)!
Viszont próbáltam több kábellel is és valamelyik nem is tölti szinte, valamelyik meg rohadt lassan tölti az "eredetihez" képest
Mitől függ, hogy melyik kábel jó hozzá és melyik nem? Elég lenne csak egy kábelt vennem, de nem tudom melyik lenne jó hozzá !?
-
gergely64
tag
válasz
Benir8 #21509 üzenetére
2 napos használat és teszt után a Miui 9 Global 9.2.4 stable
tapasztalatok a xiaomi.eu multi 9.2.2 stable-hoz viszonyítva.
Mindkét rendszer valóban stabil nem csak az elnevezésük az, de van köztük azért némi különbség.
Csak a legfontosabbak:
Amiben azonosak:
- egynapos használat mellett 3,5-4 órás kijelző idő érhető el 2 sim +Wifi-vel,
- teljes magyar nyelv,
- root-olás twrp-ből Rom telepítés után.
Amiben különböznek:
- a Global stable két éjszakai teljes töltőn hagyásnál sem kapcsolt ki, vagy indította magát újra, ez az eu stable-nál sajna rendszeres,
- az antutu-n az eu 49000, a Global 55000 pont körül hoz, de ezt a többlet pontértéket a gyakorlatban nem lehet érzékelni.
Dióhéjban ennyi. -
gergely64
tag
válasz
Benir8 #21404 üzenetére
Ez bizony, amit Grafikus17 fórumtárs belinkelt Miui 9 stable] verzió. Igaz nem a Globál, hanem a xiaomi.eu által a hivatalos kínai MIUI 9 V9.2.2.0.LHMCNEK stable verziójának átdolgozott kiadása, mely kb. két hete elérhető. Azaz van már MIUI 9 stable is a Redmi Note 2-höz.
Annyit róla, hogy funkcionálisan hibát nem találtam benne és ami pozitív a fejlesztői változatokhoz képest még, hogy a rendszer nyugalmi áramfelvétele kisebb, takarékosabb a masina. Egynapi használat alatt a 4 óra kijelző idő is összejöhet egy normál állapotban lévő akkuval. -
nyisziati
veterán
válasz
Benir8 #21186 üzenetére
Ha sokat játszol rajta, akkor ennyi SOT normális. Nekem aktív GPS használat mellett, max. fényerőn ugyanennyi jött ki MIUI 7 alatt.
Most váltottam CM-re, majd kíváncsi leszek, ezen hogy alakul.
Bár nagy reményt nem fűzök hozzá, mert a CM romok eddig minden telómon olyanok voltak, mint autón a tuning. Könnyít a cuccon, jó teljesítményt biztosít, cserébe többet fogyaszt. -
sutyi^
senior tag
válasz
Benir8 #20917 üzenetére
Ütemterv:
1) August 11th, 2017
MIUI 9 Developer ROM for Mi 6, Mi 5X, and Redmi Note 4X Qualcomm will be released to the public!2) August 25th, 2017
MIUI 9 Developer ROM for Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max 32G, Mi Max 64G/128G, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note Pro, and Redmi 4X will be released to the public!3) From late September, 2017
MIUI 9 ROM for all the other Xiaomi / Redmi devices (except EOL) will be successively released to the public!Magyarán majd szeptember végétől lesz talán az első két pontban nem szereplő egyéb Xiaomi krumplikra, ide értve a Redmi Note 2 is.
Szerk.: Annyi különbséggel, hogy elvileg a 2-es pontban lévők is ma már kapnak MIUI 9-et:
-
Atrasko
tag
válasz
Benir8 #20443 üzenetére
Igen, köszönöm.
A képernyőzár menüpontban kellett a jelszót kikapcsolni. Ehhez kérte az érvényes feloldómintát, majd jelszó kikapcsolása. Kicsit nyakatekert így ez, mert ez nem a jelszót kapcsolta ki, hanem a feloldómintát.
Más android romokban azért ez normálisabban van megoldva, ott különbséget tesznek sima csúsztatás (slide), feloldóminta (pattern) és jelszó (password) között.
Bár lehet, hogy a legújabb MIUI-ban már hasonlóan kezelik.Apropó. Melyik szerintetek az utolsó megbízható rom a Note 2- höz? Nem kell feltétlen a legújabb, a lényeg, hogy a wifi és a bluetooth stabil legyen.
Köszönöm. -
kstcsk
tag
válasz
Benir8 #19889 üzenetére
Ha minden igényedet kielégíti a mostani rendszer, jól belaktad és minden OK, akkor nem érdemes. Vannak ugyan változtatások a miui8-ban, de a minap már úgy voltam vele, hogy vissza a 7.1.3.0-ra.
Akkuidő tekintetében pedig ennyit tud a készülék. Javulást csak akkor érdemes várni ha átlagon aluli a SOT. -
-
szalas
csendes tag
válasz
Benir8 #12402 üzenetére
Köszönöm, a választ. Megfelelően próbálom aktiválni a funkciót, videót is néztem róla. Feltételezem, hogy nem hibás a készülék. Más problémát nem detektáltam, ami ehhez köthető HW-s hibára utalna.
Lehet, hogy valamelyik menüelemet még aktiválnom kellene?
Valaki más esetleg? Ötlet, hogy miért nem működik az egykezes funkció? (Stabil 7.1.1 ROM)Köszi.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Benir8 #11930 üzenetére
Szia eddig minden a legnagyobb rendben. Wifi bt rendben. Telefon nem laggol. Bt wifi mobilnet folyamatosan bekapcsolva. Reggel 45 perc bluetooth fejhallgató mx player max fenyerovel. Mi band es az alcatel watch egesz nap hibatlanul rezeg. Most 57 % akku es 2 óra 15perc képernyő időnél járok. És ma nem idegeskedtem hogy valami megint nem mukodik. Clean install volt semmit nem állítottam vissza mentesből... Ha valami érdekel kérdezz nyugodtan
-
deadbody
tag
Nekem nem miuihu rom van fent hanem multi eu, nem tudom ez számít-e valami, most hogy felraktam, elsőnek elindítottam csak simán, nálam nem szaggatott, ahogy pár napja írtam olyan 22fsp körül ment, de hiába volt azon a teszt versenyen több kocsi, nálam nem akadt amiatt.
-
deadbody
tag
Próbáld meg hogy google playből leszeded a rom manager appot, megnyitod, egyből bejön hogy milyen recovery van telepítve, az mindegy, visszalépsz 1et, és lent lesz olyan hogy fix permissions, arra ráböksz, végigfut a programokon, újraindítod a telót és megnézed hátha. Elvileg kéne neki rootjog, de nekem annélkül is megy, ha nem menne akkor adj neki root jogot, viszont nekem root jogosultságoknál nem jelent megy egyből az app csak kis idő múlva, ez nem tudom mitől volt.
Eredetileg azért használom mert mxplayerből nem engedett törölni, a rom manageres fix után pedig már enged törölni, nem tudom a te gondod megoldja-e.
-
Milestone2
nagyúr
Ez már a Root access rész, de sebaj...
A lényeg a ROM-ban még benne van.
(Az a hír járja, hogy lassan kiveszi a MIUI-ból ezt a funkciót a Xiaomi mert a Google fenyegetőzik)
Még egy ötlet, amit nemrég linkelt valaki, hogy ugye a hibaüzenet arról nyafog, hogy nincs jogosultsága a programnak az SD kártyára írni.
Nemrég linkelt valaki egy programot, ami elméletben "helyrerakja" ezt az anomáliát.
SDFix vagy mifene.... -
SkyLaci
őstag
Reméljük, bár szoftverfrissítéstől én nem várnék túl sok eredményt, ha csak nem valami nagyon nagy frissítés vagy céltudatosan erre a problémára fókuszál.
GFX-szel nem próbálod lejjebb venni a grafikát? lehet hogy "extra high" az alapértelmezett ehhez a harderhez, és egy vagy két fokozattal lejjebb már kiválóan menne...de ez csak az én elméletem, kipróbálni nem tudom, mert nincs még meg a telóm...nem lenne jó egy S400-as HD-s telóról váltva azt tapasztalni hogy kb az egyetlen program ami igazán kihasználhatná a többlet teljesítményt, az élmény szempontjából még rosszabb is lesz.
Milyen készüléked van? TD, FDD vagy Prime?
vajon számít a GPU órajele ebben a kérdésben? -
Nestor16
senior tag
Jókat választottál.
fekete alap tok - Na ez már jobban tetszik, mint az "üveg" hátlap. Szerintem még így is vékonyabb, mint azzal. Könnyű is, nekem szimpi. Ujjlenyomatot nem gyűjti, csak minimálisan lesz maszatos, alig látszik, először volt is kis szaga, már nincs. Egyedül a fogása nem tökéletes, mert nem teljesen csúszásmentes. De a hátlapi műanyagnál sokkal jobb, de nem annyira, mint az elején lévő üveg.
Attól meg, hogy pont úgy essen az élére, hogy ott nem éri a keret, nagyon-nagyon ki esélyt látok, mert tökéletesen párhuzamosan kell esnie. Szóval a tokot kell, hogy érje az ütés.
Még szívesen kipróbálnék ezek után egy nillkin tokot vagy valami márkásat, kíváncsi vagyok azok mennyivel jobbak. Akinek van az elmondaná milyen kézben, érzésre?Egy magazinban olvastam, hogy saomi-nak ejtendő.
-
Milestone2
nagyúr
A kérdést tetted fel számomra értemezhetetlenül.
De még most sem jársz jó úton.
Október 27-én jelenik meg a stabil MIUI7 a következő készülékekre:
Mi 3, Mi 4, Mi Pad, Mi Note, Redmi 1S 3G, Redmi Note 4G, Redmi 2/ Prime
Link
Tehát Redmi Note 2-re még nem.Illetve a miui.hu team a következőt írta a
"...A stabil V7-bol lesz miuihu?..." kérdésre."...Gondolkodunk rajta. Megnézzük milyen lesz és meg tudjuk e csinálni..."
Ezek után van még kérdésed?
-
SAMG3
tag
-
dewill79
tag
Még jobb féle, már nem az elsőt rendeltem..... Samsung, Transcend, Adata, mindegyik eredeti.
Samsung Evo 64GB miscosd megy a telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest