- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Milestone2 #1428 üzenetére
Köszönjük a témaösszefoglalót, nagyon jól összeszedett írás, remélem sokan fogják használni a redundáns kérdések helyett
Nem sokat tettem hozzá, csak javaslatokat, de köszönöm, hogy beleírtál
-
-
Gadhead
csendes tag
Az eddigi tapasztalataim alapján nem tudja a Fast charge-ot, de elég gyorsan feltölti a telefont. Direkt figyelgettem. A telefon bekapcsolt állapotban volt és a mobilnet ment rajta.
8%->19% 10perc
->29% 11perc
->43% 13perc
->47% 06perc
->81% 39perc
->93% 18perc
->97% 08perc8%->97% 105perc
Ez ilyen írom papírra, hogy hány % és mennyi az idő "teszt"
-
szaszapi
őstag
válasz
Milestone2 #1484 üzenetére
Szerintem működik,a korábbi telóimhoz képest elég gyorsan töltődik,ma pl 30%-ról 60%-ra töltődött kb negyed óra elteltével.
-
tomsolo
addikt
válasz
grafnet #1480 üzenetére
Oppomart kifogyott a Redmi Note 2-ből.
Akksi idő akkor kb e-szerint alakul az új rommal a simával? - Egy prime-os igazán csinálhatna vmi hasonlót
Ua ez Meizu-val majd 10, 5 óra. Csak viszonyításképpen.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DJ Diablo #1482 üzenetére
Nézd, hogy tényleg tudja-e azt nem tudom.
De a hivatalos oldalon ott van a FAQ-ban...Q: Does Redmi Note 2/Prime supports quick charge / fast charging?
A: Yes, Redmi Note 2/Prime supports quick charge / fast charging. Fast battery charging: 60% in 30 min (Quick Charge 2.0).Ettől persze még lehet hogy nem...
Hát még az általad linkelt oldalon is vitáznak rajta, ezek szerint ők sem tudják eldönteni...
MTk PumpExpress a saját györstöltési metódus neve, csak érteném meg a sárgák logikáját, hogy akkor miért nem azt írják a FAQ-ban...
-
DJ Diablo
tag
Tényleg tudja a telefon a gyors töltést?
"The new Redmi Note 2's battery also comes with Quick Charge 2.0 technology, where the user can charge 60% of the battery capacity in just 30 minutes."
Itt azt írják, hogy nem. A quick charge 2.0 nem MTK hanem Qualcomm technológia állítólag. -
grafnet
veterán
Ha, valaki rendelne oppomart-ból:
2%-os kedvezménykód: OPM2VENem tudom meddig érvényes, meg milyen egyéb feltételek vannak...
-
grafnet
veterán
Valakinek van esetleg eladó Tempered Glass-a, raktáron?
-
grafnet
veterán
válasz
Milestone2 #1428 üzenetére
Köszönjük az összefoglalót!
-
válasz
konigjanos #1472 üzenetére
Alu a keret de háta nekem gyanús, h nem üveg. Más a kopogtatás hangja mint az elején lévő nillkin üvegnek. Bár ki tudja...
winfos: képet teszek nemsoká ha találok vmi fotó alkalmatosságot. Vaskosabb nem lett semmivel - mivel ez egy komplett hátlap - de nehezebb lett.
Habsteve eddig nem tapasztaltam gyengülést
-
Magnum_
nagyúr
szóval, Budapesten, XIII. és/vagy környékén esetleg valaki pár percben megmutatná a telefonját?
-
-
-
deadbody
tag
Aki Oppomartról rendelte a telót, meg tudná mondani, hogy eu-s szallítással magyarországon magyar posta kézbesítette vagy valamelyik futárszolgálat?
-
-
Pe-pe
tag
Miumi 7 alatt van rá kehetőség, hogy csoportokba rendezzem az alkalmazásaimat? Mondjuk könyvtárban, mint a Tools a főképernyőn.
-
törölt tag
Igen, abban is volt, igazad van. Nekem Mi3 és Mi Note után természetes dolognak számított, hogy nem bővíthető egy Xiaomi, micro-SIM kártyák híján pedig alig használtam a telefont hétvégén, ezért volt számomra újdonság a hátlap "lötyögése" is, mert ahhoz hozzá sem nyúltam még
-
beneboy
tag
Infra távirányítónak play áruházból ajánlom az irplus nevű ingyenes progit. Lehet makarózni is.
Rom hoz meg van egy kereső baloldalt fent.
De hogy megkönnyítsem, tessék! -
-
Magnum_
nagyúr
Tudtok linkelni egy oldalt, ahol lepesrol lepesre (hulyeknek) le van irva a rom csere - ami szukseges lehet a kinai gany rom csere miatt?
Koszi!
-
-
Akksit most néztem, 1 nap 4 órát bírt 2 óra 48 perces kijelzőidővel, semmi energiatakarékos maszlaggal, háttérben szinkronizáló kb. 10 appal.
IR-t sikeresen bemutattam az itthoni LG TV-nek, alapfunkciókat tudja, bár nekem tök felesleges, mert vagy PC vagy Plex megy rajta, utóbbinál meg az android kliens tudja vezérleni a TV-s appot.
Pár képet raktam fel ide, ami bent készült, az mind vaku vagy elhúzott sötétítős, a kocsiban lévő meg menet közbeni.
Azóta csak állatos benti képeket lőttem, ha már van itthon lassan megszámlálhatatlan dög -
DJ Diablo
tag
-
Akkor sorban:
Kellene pár infó, mert nagyon gondolkodom a telefonon...
- milyen töltővel érkezik, EU vagy kínai?: Kínai + adapter , miért lenne EU, ha nem EU piacra készül?
- komolyan nincs rajta magyar nyelv? - Nincs, csak szar webshop romban, majd lesz MIUI.hu
- akksija hogy bírja? - ez felhasználótól függ
- milyen képeket csinál? Egy párat valahova valaki nem tenne fel? - fentebb, voltak képek, keresés
- milyen a videó rögzítése? - szintén
- kijelzője napsütésben mennyire látható? - jól látható
- van rajta állapot jelző LED? - igen, van
- IR távirányításra mennyire jó? - egyelőre fapad
- összeszerelés minősége milyen? - kiválóAmúgy tényleg használjuk a keresőt, vagy legalább 100 hozzászólást görgessünk előtte vissza
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #1438 üzenetére
Ok.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Milestone2 #1435 üzenetére
összefoglalóba írd mejd bele #1437-es re a válaszokat.. elég gyakori, de senki se keres rá
illessz bele képeket (fényképező), meg printscreen-t akkuidőről
-
Imy
veterán
Kellene pár infó, mert nagyon gondolkodom a telefonon...
- milyen töltővel érkezik, EU vagy kínai?
- komolyan nincs rajta magyar nyelv?
- akksija hogy bírja?
- milyen képeket csinál? Egy párat valahova valaki nem tenne fel?
- milyen a videó rögzítése?
- kijelzője napsütésben mennyire látható?
- van rajta állapot jelző LED?
- IR távirányításra mennyire jó?
- összeszerelés minősége milyen?Egyéb tudnivalók?
Köszönöm!!!
-
Rol06
tag
válasz
Milestone2 #1433 üzenetére
Hát igen, kíváncsi lennék, hogy másnak is kiírja e..
-
Rol06
tag
válasz
Milestone2 #1430 üzenetére
xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.24_v7-5.0
-
szaszapi
őstag
na megnéztem mi történik factory reset után...ugrott az IMEI számom megint.
-
Rol06
tag
Érdekes, alapból fent van egy Security nevű app -> virus scan, és talált egy com.system.patch (apk) nevű vírust, amiről kínai leírást látok csak. Törölni meg nem merem a system.patch miatt... Valaki tudja mi ez?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
szaszapi #1424 üzenetére
Sokan nem értik meg és állandóan linkelgetik a multi oldalát, hogy ugyan beírják a magyar nyelvet is a multi oldalon, mert a többi multiROM-ban benne van...de attól még a Hermesben (RedmiNote2) NINCS ... Vagyuláék a miui.hu találkozó utánra ígérik, mert akkorra lesz teszt-telefonjuk.
Legalább is én így tudom.
-
Magnum_
nagyúr
Használ valaki outlook-os (hotmail.com, live.com) email címet? A gyári email app felismeri? Kontaktokat berántja róla?
-
Uuser
tag
A stabil ROM Note 2-re ( MIUI 6 ) letölthető még valahonnan ezen kívül ?
Sehogy sem akar lejönni. Ebben a V7 fejlesztői verzióban vannak dolgok ami miatt kipróbálnám a stabil V6-ot. -
válasz
konigjanos #1395 üzenetére
Es a kamera modulok se egyformat (ugy tunik)
-
Uuser
tag
válasz
fengsuhi #1410 üzenetére
Hát az egy kicsit nehézkesen elérhető ( legalábbis nálam ) a témáknál.
A "Themes" alkalmazást megnyitva csak 1-2 másodpercig jelenik meg az a sor menü ikon, ahol a "customization" kiválasztható. Ott lehet külön állítgatni a témán belül az ikonokat és minden egyebet. Az egész téma alkalmazás egyelőre elég furán működik nálam a 6-os MIUI-hoz képest. Másnál nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest