- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Xiaomi Redmi Note 2 4G Aluminum Metal Tempered Glass Battery Cover Case Ez élőben milyen? Hogyan illeszkedik a telre? Mert képen jól néz ki, de biztos ugyanaz a telefon?
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok, giztoptól most rendeltem meg én is, Mi4c-vel szemben döntöttem e mellett, lenovo p780-at váltja majd le :-) most jön a tok és fólia bevásárlás.....
-
Imy
veterán
Valami magyar tesztet nem tud valami? Video vagy leírás?
-
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #1578 üzenetére
Tudom, hogy a régi. " Elődből is volt fake"
-
kelzsoca
félisten
válasz
GoldhandRent #1589 üzenetére
Az komoly, pedig még egy kevésbé hozzáértő mezei vásárló is, aki fórumokban mozog, tudja hogy azt a szoftvert le kell gyilkolni a készülékről..
-
tokyo2
tag
Legujabb tesz gizchina-n Anditől, a véleményem nekem azért más:
[link] -
kelzsoca
félisten
válasz
fene_vad #1581 üzenetére
A 49.917Ft a telefon nettó ára (az eustockban) ha ezt felszorzod 1.2-vel megkapod a bruttó árat. (59.900Ft)
másrészt egy szlovák kisker is másodpercek alatt el tud tűnni nyom nélkül, nem csak egy ezerszer nagyobb és több éve létező milliókat kiszolgáló kínai webshop
Jogos felvetés, az eustock mögött lévő cég már 5 éve üzemel, a szervizpartner pedig több mint 10 éve működik.
Hosszútávra tervezünk, ez sajnos nem mondható el egyik kínairól sem, főképp azért sem, mert illegális tevékenységet folytatnak, így a hatóságok bármikor lecsavarhatják őket, persze új néven, új céggel újra lehet indulni, de oda már nem mehet sajnos senki a garanciát lobogtatva.(#1579) GoldhandRent
Nem, sajnos ez nem tud működni, de ilyen jellegű próbálkozásokkal tele van a hardverapró is.
(#1577) helltp
Folyamatosan lesz a készülékből, várhatóan érkezik grafitszürke színben (hátlap) is a készülékből.
(#1586) Sziahomi
Igen.
-
fene_vad
senior tag
-
kelzsoca
félisten
eustock:
- A termék nem csempészáruból származik
- A termékek legális úton érkeznek hozzánk, és a vásárlóhoz is
- 1 év magyaroszági garancia tartozik a készülékhez
- Számlás, 20%-os áfával terhelt az ár
- Nem kell heteket várni, akár rendelés másnapján a termék a vevőnél
- 14 napos elállási idő
- Utánvétes fizetés
- Magyar kommunikáció
- a garancia nem bizonytalan mint a kínaiak esetében (egy kínai webshop bármikor bezárhat, a vevő futhat a garancia után)Ez csak pár olyan érdekesség, ami a kínai webáruházas rendelésnél nincs.
Mivel a kínai árat nettó árnak is fel lehet fogni, ezért hasonlítsuk össze az árakat:280-as középárfolyammal számolva:
44.800Ft (160 dollár) beszerzés: giztop
49.917Ft (~178 dollár) beszerzés: eustockTermészetesen mindenki ott vásárol továbbra is, ahol szeretne.
-
Imy
veterán
válasz
Milestone2 #1571 üzenetére
Háát nem tudom, sztem sok, mivel 160 $ máshol
-
szaszapi
őstag
válasz
Milestone2 #1567 üzenetére
Igaz!
-
szaszapi
őstag
válasz
Milestone2 #1563 üzenetére
Nem ártana lejegyezni azért,mert ha elveszik, a dobozról a rosszat nem kéne visszaírni.....
-
Pe-pe
tag
Most néztem meg, hogy a két SIM-hez tartozó IMEI szám az ugyan az. Ennek nem különbözőnek kellene lennie? Dobozon, telefonon *#06#, akku alatt is megegyeznek a számok.
-
Xmister
senior tag
válasz
Milestone2 #1550 üzenetére
A matrica a szoftverben lévővel egyezik...szóval lehet, csak a dobozt cserélték össze, mikor flashelgették a csodás szoftverüket
Én hülye nem is gondoltam erre, pedig kérhettem volna bontatlan dobozt is. -
fene_vad
senior tag
válasz
Milestone2 #1553 üzenetére
ha magát is beleveszi, akkor nem kell idézőjel, pl Ámerikában niggerezhetnek az afroamerikaiak
-
kelzsoca
félisten
Kellene.
(#1547) DougButabi
Bruttó 59.900Ft lesz a készülék, mivel Szlovákiában vagyunk, így Szlovák számlát (20%-os áfa) tudunk biztosítani, a szerviz magyarországi.
Amennyiben valaki cégre vásárol, és a cég rendelkezik közösségi adószámmal, úgy nettó áron is megvásárolhatja a készüléket. -
törölt tag
-
-
Xmister
senior tag
Közben nekem is megérkezett a szokásos gagyi ROM-mal.
Tuti, hogy ők is elszúrták a flashelést, mert WIFI 0x10 hibát ír, és váltogatja a MAC címet újraindításonként.
De legalább van fix IMEI, igaz nem az, ami a dobozon...Ez Aliexpress-es Top-One rendelés (akik ugyanazok, mint Chigon-ék).
-
Pe-pe
tag
válasz
tamass.szabo #1540 üzenetére
Én fehéret vettem, de már rendeltem hozzá egy kék hátlapot. Még nem jött meg.
Rendelt már valaki flippes tokot amin ablak van?
Én ezt találtam. -
válasz
hyper83 #1534 üzenetére
Igen, a SoC tudja, de a rádiós erősítő IC-ről nem tudunk semmit, márpedig annak is támogatnia kell a band 20-at. A OnePlus One-ra például pont azért nem lehet rávarázsolni a 800MHz-t, mert hiába tudja a SoC (Snapdragon 801), az erősítő IC nem támogatja. És még plusz ott van az antenna kérdése is, olyan antenna is kell, ami ugyancsak képes venni ezt a frekvenciát.
Szóval 4 összetevője van a problémának:
1. szoftveresen támogatnia kell (ez itt nyilván nincs, de orvosolható)
2. a SoC-nak támogatnia kell (ez van)
3. a rádiós erősítőnek támogatnia kell (nem tudjuk, de ha nem támogatja, nem orvosolható)
4. kell olyan antennának lennie a készülékben, ami fogni tudja a 800MHz-t (lásd hármas pont) -
tomsolo
addikt
válasz
Milestone2 #1543 üzenetére
na de hogy PRIME lesz-e, és mennyiért?
-
tamass.szabo
tag
Helló!
Úgy döntöttem, én is beruházok egy Redmi Note 2-be. Már régóta esedékes a váltás, mivel egy ősrégi Samsung Galaxy 3-at (nem összekeverni az S3-mal) használok, és egyszerűen annyira bőség zavara van, hogy sosem tudtam megállapodni egy készüléknél, így inkább nem vettem semmit.
Egy kérdésem lenne most: kék vagy sárga színű hátlaposat vett valaki? Ha igen, milyen? Őszintén szólva nekem a fekete unalmas, fehéret nem szeretnék venni, rózsaszín az nyilvánvaló okokból kizárva. Igaz, láttam itt egy nagyon fasza hátlapot, amit el is mentettem könyvjelzőbe, szóval előbb-utóbb arra le lesz cserélve. -
-
válasz
konigjanos #1528 üzenetére
Vedd meg.
Nagyobb webshopokban nem valószínű hogy később is lesz hamis...
Szirszar oldalakon hamarabb...
-
hyper83
tag
Hi,
Ebben a topicban probalkoznak mar elocsalni a tobbi band-et is, allitolag a procinak tudnia kell.
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/try-to-unlock-lte-bands-t3198232/page6
Jo lenne ha sikerulne. -
törölt tag
válasz
Milestone2 #1532 üzenetére
Igen, elég friss modell még. Karácsony táján már tuti lesz fake Note 2
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #1529 üzenetére
Mindent hamisítanak már
Elődből is volt fake.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
konigjanos #1528 üzenetére
Még nem hallottam/olvastam róla. De mondd meg: mit nem hamisítanak?
-
konigjanos
senior tag
Ezt is hamisítják, vagy nyugodtan meg lehet venni?
-
Tondi
tag
Mi a tapasztalat GPS-vel kapcsolatban, milyen gyorsan találja meg a műholdakat, vannak-e problémák navigálás során esetleg kihagyások fagyások, offline navigácóval tervezem használni a telefont?
-
Pe-pe
tag
válasz
Milestone2 #1523 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni én is. Fent van már az új ROM MIUMI 7 (5.9.24), de most akarom frissíteni (5.9.24.)
Ebben az esetben kell bármit is wipe-olni vagy ilyenkor nem szükséges?Egyébként köszi az 1. hozzászólást, már nagyon érett.
-
Xmister
senior tag
válasz
tomsolo #1516 üzenetére
Köszönhetően annak, hogy csak hozzászólás után láthatóak a linkek... Nem értem, miért jó ez bárkinek is.
(#1517) ztibor:
Ha csak frissítesz, akkor marad minden, ahogy volt.
Ha egy másik miui ROM-ot raksz fel, ami közeli az előző verzióhoz, akkor van esély, hogy szintén működni fog minden, de belefuthatsz furcsa hibákba is.
Ha olyat raksz fel, ami nagyban különbözik a régitől, akkor valószínűleg egy data wipe nélkül be sem fog bootolni, szóval kénytelen leszel törölni mindent. Ilyen esetekben jól jöhet egy Titanium Backup, vagy hasonló progi a fontos appok mentéséhez. -
ztibor
senior tag
Egy kérdés merült fel bennem. Ha feltettem egy ROM-ot, és belaktam, a következő ROM cserénél, frissítésnél elveszik mindenem és újra kezdhetem? vagy hogy történik ez?
A régi telefonomon a vásárlástól mostanáig (több mint 2 év) ugyanaz a ROM volt, soha nem raktam újat, ezért nekem ez baromi új lesz.
-
tomsolo
addikt
mondjuk a miui fórumnál nincs gusztustalanabb a 6km hosszú pecséthegyekkel teletűzdelt "thanks for share" mélységű ücsikkel
-
Xmister
senior tag
Ezt már nézte valaki? Elvileg van benne magyar nyelv is, akinek ez fontos lenne.
-
Kowi84
aktív tag
Csak nekem nem ajánlotta még fel OTA-n a 24-es frssítést, vagy másnak sem jött még?
-
deadbody
tag
válasz
grafnet #1512 üzenetére
Igen most már én is elolvastam weboldalukon a szállítási infókat, 100$ felett úgy küldik alapból hogy ne legyen se áfa se vám. Meggondolom még hogy innen rendeljem-e. Próbáltam rákeresni véleményekre az oldalról, de semmit nem lehet találni, se jót se rosszat, itt ahogy olvastam topicban 1 ember rendelt, meg is kapta a telót.
-
deadbody
tag
Igazából erről az oldalról még annyit sem hallottam mint oppomartról, most végig mentem a checkouton, teló 10el drágább, viszont szállítás ingyenes és nem tudok mást választani, namármost nem tudom ezzel az ingyenes szállítással jön-e még rá áfa vagy nem, inkább oppomart eu szállítás, igaz 20dodó a szállítás de nincs áfa.
-
Magnum_
nagyúr
Adams forumtars megmutatta ma a telefont. Sokkal jobbnak tunt, mint a meizu m2 note. Nektek koszonhetoen mar egy rom cseret se tartok bonyolultnak.
Nem valtotta ki az azonnali birtoklasi vagyat, de olyan racionalis indokok szolnanak mellette...(ar, infra, led, kijelzo, cpu, akksi,kulon simek es sd, unofficial tamogatas gyakorisaga, stb)
Megalmodom :-)Volt mar valakinel meghibasodas?
-
drr
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest