- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
szaszapi #11646 üzenetére
Hidd el Szasza kaka van a biliben. Két ID kapcsolódott a kollégához. Az egyikbe be tud lépni weben, ott ki van kapcsolva a find-device. A másikba nem tud PC-n sem belépni, ott be van kapcsolva a find-device. Emiatt, ha az első ID-vel megpróbál a telefonba belépni, az ellopott készüléknek érzi a másik ID miatt.
-
DaWe94
senior tag
válasz
szaszapi #7559 üzenetére
Nem, ezt meg tudom cáfolni. Ezek olyan hibák voltak amiket a rom készítői bsztak el. Orrba szájba wipeolhattad, ha a rom volt rossz alapból. Én is tapasztaltam a letöltési sebesség problémát,wifi bajt is, clean install ellenére is.
Ha nem törlöd a cachet, azért nem jönnek elő ilyen durva hibák. Olyankor FC-zni szoktak a programok, vagy hibásan jelenítenek meg dolgokat stb..
-
törölt tag
-
Huawei
tag
válasz
szaszapi #4131 üzenetére
Értem én. Nem is azt mondom, hogy ez egy tökéletes telefon. Az árához mérten viszont egyértelmű best buy. Nem értem egyáltalán az értékelést. Az elején írják hogy a HTC One M9+ ugyan ilyen hardverrel rendelkezik 200ezer-ért.
Annak mennyit tud az aksija ennyi pénzért? Meg sok memóriát fogyaszt a MIUI, csúszós hátlap meg ilyenek
Emberek! Ez a telefon 70ezer forint alatt kapható! Én csak ezért nem értek egyet velük. A döntésüket tiszteletben tartom, de nem értek velük egyet.
-
Klara_
őstag
válasz
szaszapi #3492 üzenetére
Huzd el a kamerat video modban jobbra, es ott lesz a nyuszi.
A sajat forumukon irta valaki a mikulast, de csak bele bele nezek ott, azt az oldalt nem kovetem rendszeresen, engem nem is erint mert itthon vasarolt telefonom van, hogy mikor lesz tolteto. Amint lesz a multiban magyar egybol megyek at arra. -
-
borsodika
őstag
válasz
szaszapi #2505 üzenetére
Annak akár még jogi következményei is lehetnek én a helyedben nem játszanék. A készülékek amiken van magyar nyelv az vagy eustockos vagy wayteq-es és ez a romban is jelezve van. Vagyuláék döntését el kell fogadni, ez van. Kintről vásároltad olcsó pénzért magyar nyelv nélkül akkor még min vársz 2 hónapot, vagy meg lehet vásárolni legális forrásból magyar nyelvel jelenleg is.
-
válasz
szaszapi #1878 üzenetére
Igen, én vissza. De nem csak olyanok vesznek Xiaomit, akik értenek ehhez, hanem akik laikusként egy jó ár/érték arányú készüléket látnak benne.
Aztán véletlen rányomnak az update-re, amikor előmászik az értesítési sávba.
Abból meg jobb esetben itt lesz 3-4 komment, hogy hogy kell visszarakni a régit, rosszabb esetbe elkönyvelik, hogy a Xiaomi egy hulladék.
Remélhetőleg lesz magyar nyelvű ROM a stabil kiadásból is, én a boltosok helyében tuti azt raknám onnantól a készülékekre, csak akkor ugrik a heti frissítés feelingje.morzsola: már a bekezdés első része se stimmel, mert arra céloz, hogy 5.1 alapú MIUI7-et kaptak a felsorolt készülékek, ami messze nem így van. De legyen igazuk
-
válasz
szaszapi #1875 üzenetére
Azért mielőtt a heti frissítést mindenki isteníti, tisztázzuk, hogy ezek fejlesztői ROM-ok, néha ordas nagy hibákkal a közepükben. Szóval jó sok beta tesztelőt gyűjtenek ezzel. A stabil kiadást meg jóval ritkábban frissítik.
Ez nekem tetszik, mert a helyén tudom kezelni, de egy laikus átlagos telefonhasználónak kihullik tőle a haja esélyesen, ha megkapja a heti időzített bombát -
moma
őstag
válasz
szaszapi #1676 üzenetére
ráadásul az is látszik, hogy a note 2 kevésbé melegszik, mint a másik kettő. Nekem igazából egy 5'-os teló tetszene igazán. Fura, hogy a kisebb telóban nem lehet tudásban olyat kapni mint a note 2 és annyiért. Ezért fogom asszem én is ezt venni, ha megjött a fizum. Pedig jobban örülnék egy 5'-nak. Aki meg nagyobbat akar annak nem is kérdés.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
szaszapi #1424 üzenetére
Sokan nem értik meg és állandóan linkelgetik a multi oldalát, hogy ugyan beírják a magyar nyelvet is a multi oldalon, mert a többi multiROM-ban benne van...de attól még a Hermesben (RedmiNote2) NINCS ... Vagyuláék a miui.hu találkozó utánra ígérik, mert akkorra lesz teszt-telefonjuk.
Legalább is én így tudom.
-
adams55
tag
válasz
szaszapi #638 üzenetére
Azért szaszapi, mert nem tudod hogy kell Antutuval benchmarkot mérni.
1: hidegindítás után ( ne legyen háttértárazott folyamat ) ergo újraindìtod
2: legalább 80% feletti akksi. MTK ugye ráfeküdt mostanság a fogyasztás csökkentésre, ezért 80 % alatt kímélőbb üzemmódban hajtja a vasat
3: nem fél óra Modern Combat 5 után, mert hőmérséklet alapján is szabályozza a teljesítményt a soc. Ezért nem melegszik annyira mint a snapdragon
4: performance modeMérj így egyet, és ha nem lesz meg a 48k pont, akkor az már a teló hibája.
Duliee
-
-
Pe-pe
tag
válasz
szaszapi #524 üzenetére
Te melyik oldalról rendelted? Én az oppomart-ról akartam, de hiába googliztam, sehol nem tudtam magyar vevői tapasztalatokkal találkozni.
Miután megrendeltem az Alitól jött válasz az emailemre az Oppomartól is, amiben azt kérdeztem, hogy működik az adó és áfa mentes postázás. A válaszuk, akit érdekel:"hello,
ok, may I know where are you from? if you are from European countries, we can offer the EU
expedited shipping, which can be arrived in 8-12 days and costs
19.99$, this shipping method can make sure no customs charges.
Please feel free to contact us if you have any question.
Thank you and regards."
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest