- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uuser
tag
Sziasztok !
Beázott a Note2-m. Igazából elég sokat ( több mint 10 perc ) töltött egy táskában amibe kifolyt a benne tartott ásványvíz.
Szét lett szedve, szárítva 24 órát, de bekapcsolás után nem érzékel az érintő panel. Lehet ezt digitizer cserével orvosolni, vagy nem érdemes szórakozni vele ? -
Uuser
tag
Sziasztok !
SOS alkatrészre lenne szükségem a feleségem Note2-jéhez.
Az USB aljzat ment tönkre. Néztem videót a cseréről és a komplett kis panel cseréje végtelenül egyszerű, csak be kellene szerezni. E-Bay-en 6-7 $-ért van, de nekem max a jövő héten kellene. Wayteq egy ilyen cserét 8000 pénzért csinál, ráadásul el kellene küldeni vagy vinni hozzájuk a telót. Nem tud valaki ilyen panelt Magyarországi beszerzéssel nem többszörös áron ? Vagy esetleg a hozzá tartozó USB aljzat beszerezhető külön valahonnan ?
Köszönöm előre is a segítséget ! -
Uuser
tag
Hát az nincs, de közben megoldottam, köszönöm.
Nem tudom hogy csináltam, de nem mail címhez hoztam létre a fiókot hanem a telefonszámhoz és mindenáron a mail-el akartam a jelszó változtatást. Telefonszámmal már engedte.
Igazából nem is az volt a gond amit írtam, hanem elsőre nem volt jó a jelszó és letiltott a telefon... -
Uuser
tag
Segítséget szeretnék kérni : RN2-met jó ideje az asszony használja, illetve már az övé a telefon.
Nagyon régen volt szoftver frissítve rajta, gondoltam frissítek egyet. Amikor új volt, nekem még nem okozott gondot az összefoglaló elején lévő "find device" funkció. Szóval szépen lezárolta a telefont ROM csere után.
Az a gond, hogy az ő mail címével készített MI fiókba nem tudok belépni, jelszóra nem emlékszem ( csak egyszer használtam - létrehozáskor ), jelszó visszaállításnál pedig azt írja hogy nincs ilyen mail címmel fiók.
Néztem a saját MI fiókomat is, abban leválasztottam a csatlakoztatott eszközt ( nem ez volt ), tehát nem azzal van belépve.
Tud valaki segíteni ? -
Uuser
tag
Ha korábbi TWRP mentésből szeretném visszaállítani az EU-s fejlesztőit, akkor a legújabb 6.1.21 felrakása után megcsinálhatom a mentésből a visszaállítást ( ami az 5.12.17-ből készült ) ? Nem fog valami összeakadni ?
Vagy az a biztosabb ha felrakom az 5.12.17-et, visszaállítom a mentést, majd frissítek legújabbra ?
Remélem értehetően fogalmaztam. -
Uuser
tag
válasz
Milestone2 #9932 üzenetére
Próbáltam újra belépni, nem is egyszer. Semmi nem történt. Böngészőben esetleg valamit állítani kell hozzá? Firefox - ot használok.
-
Uuser
tag
válasz
Milestone2 #9858 üzenetére
-
Uuser
tag
válasz
Milestone2 #9748 üzenetére
Köszi , MI Accal nincs gond, elég régen van, sikerült is belépni.
-
Uuser
tag
válasz
Milestone2 #9743 üzenetére
Köszönöm !
Azt hiszem teszek egy próbát a kínai-angol gyárival.
Amit linkeltél a mai napon, annak mi az elérhetősége, ahonnan le lehet tölteni hétről-hétre ? -
Uuser
tag
@ Milestone2 !
Mi van akkor ha a meglévő rendszerre ( 5.12.31 EU ) frissítésként ugyanazt a verziót ráeresztem ?
Az oka, hogy a téma alkalmazást sikeresen töröltem, de a HU-ból mentettet nem tudtam telepíteni. Vagy van valami módja hogy telepítsem a letörölt helyére ?Köszönöm !
-
Uuser
tag
MIUIHU-ból le tudom valahogy menteni a Themes appot ?
Illetve ha váltok EU-ra, és lecserélem a benne található Themes appot a lementettre, azaz a HU-s változatra, az okoz majd valamilyen problémát ? -
Uuser
tag
Szintén az a véleményem hogy nyugodtan kérdezz a HU-s ROM-ról itt is. Biztosan kevés hozzám hasonló felhasználó van, de én például az EU-sról tértem át a HU-ra. Nem mintha problémám lett volna az EU-val, minden működött megfelelően. Pusztán kíváncsiság és a lokalizált appok kipróbálása miatt váltottam egy TWRP-s mentés után.
Eddig semmi hiba a MIUIHU-val, sőt ! Nem tudom másnak mennyire fontos a téma app alatt elérhető tartalom, nekem eléggé. Nagyban hozzájárul a MIUI-s egyedi arculat kialakításához. Ebből az EU-s ROM-ban kivették a kínai tartalmakat és a ( szerintem ) rettentően silány és nagyon kevés tartalommal bíró indiai cuccokat erőltetik.
Ez nekem egy nagy mínusz az EU-s változat mellett.
Ja, és 12.17-es HU-t használok jelenleg ha kérdés lenne. -
Uuser
tag
-
Uuser
tag
válasz
Milestone2 #7895 üzenetére
Nem adtam neki esélyt sem. Péntek délelőtt letöltöttem az általad linkelt helyről. Engem ugyanis nem nagyon foglalkoztat hogy legyen OTA. A síma letöltöm - felrakom updaterből folyamat 5perc sincs és már megszoktam. Egyébként ha jól emlékszem, vasárnap jött az értesítés. Majd jövő héten kivárom mi lesz.
-
Uuser
tag
válasz
Milestone2 #7859 üzenetére
Multi ROM-ot használok és OTA-n frissült 11.26-osra. Valóban nem volt korábban ilyen, meg is lepődtem az értesítésen.
-
Uuser
tag
Ezt próbálta már valaki ?
Nálam működik,de csak a 4x6-os kiosztás. Ha átírom a készítő által tesztelt 5x6-osra a text fájlt, akkor nem történik semmi, nem változik az alap kiosztás. Többször próbáltam, jogosultságot átnéztem, de nem megy. Nekem igazából az 5 oszlop lenne a lényeg, szóval ha valakinek sikerült, megírhatná hogyan. -
Uuser
tag
MIUI official oldalon található V5 témák kompatibilisek vajon a V7-el ?
Érdemes letölteni ? -
Uuser
tag
válasz
fene_vad #5191 üzenetére
Biztos csak nekem számítanak ezek az "apróságok" :
1, ha már MIUI akkor legyen teljesen az, az egységes felület érdekében
2, van egy megszokott ikon pakk ami más launcherre nem elérhető
3, bár ez szorosan összefügg a másodikkal - nem témázható az alternatív launcher MIUI témákkal -
Uuser
tag
Erről valakinek van tapasztalata ?
-
Uuser
tag
Tud valaki műküdő WSM Tools-ról Note 2-re ?
Keresgéltem, de úgy tűnik egyelőre nincs. Igazából amire kellene az az értesítési sáv ikonméretének és a MIUI launcher képernyő rácsméretének változtatása. -
Uuser
tag
Nem a pillanatnyi erőhatással van a gond, hanem hogy egy bizonyos ideje felrögzített tapadókorong hogyan reagál a hőmérséklet különbségekre. Ezt gondolom nagyban befolyásolja a korong anyaga - mennyire rideg vagy rugalmas a gumi - amit ugye nem nagyon tüntetnek fel egy adott terméknél. Volt már nagyon ócska konstrukcióval is dolgom ami nappal még prímán tartott, de egy hidegebb éjszaka után hajnalban pár perc után leesett a helyéről. De a lényeg hogy más megoldást keresek, ebben nem bízom meg a negatív tapasztalatok miatt.
-
Uuser
tag
Tud valaki "értelmes" autós tartót ? Tapadókorongos kizárva, jártam már úgy kisebb telefonnal is hogy elengedte magát és repedt a TG ( szerencsére csak az ) és nem szeretnék kockáztatni, ez a teló már túl nagy szerintem a tapadókorongos rögzítéshez. Az is fontos szempont, hogy könnyen lehessen váltani az álló és fekvő orientáció között a navigáció miatt. Jelenleg ilyet használok, de elég szűkös, a töltő nyíláshoz nem lehet hozzáférni ha bele van rakva és körülményes az átfordítása ( a rögzítés miatt ).
-
Uuser
tag
válasz
konigjanos #3692 üzenetére
Köszi a képeket! A hátlap fogása milyen? Gumis vagy inkább műanyag hatású az anyaga?
-
Uuser
tag
válasz
konigjanos #3681 üzenetére
Képeket esetleg kérhetek róla? Mármint telóval együtt. Úton van egy és nagy reményeket fűzök hozzá.
-
Uuser
tag
-
Uuser
tag
Sziasztok !
Az alapértelmezett témában van csak lehetőség a zárképernyőn az értesítések megjelenítésére ? Úgy vettem észre hogy másik téma nem tudja ezt a funkciót. Vagy állítható valahol ?
Másik ehhez kapcsolódó kérdésem : ki lehet-e kapcsolni valahol az alap témánál hogy új értesítés esetén ne ébressze fel a kijelzőt ? Vagy ha megteszi akkor a nem olvasott értesítések ismétlődő felvillanása a kijelző felélesztésével kikapcsolható-e ?
Hasznos funkciónak tartom az értesítések megjelenítését, de így ebben a formában nem valami akku kímélő a dolog. Egy éjszaka közepén beeső mail sokat levesz az akksiból reggelre, míg más téma használatával szinte nincs is merülés. Ez mindenkinél így van ? Vagy csak engem zavar ? -
Uuser
tag
Van rá lehetőség, de egyelőre a fejlesztői ROM-ban nem úgy működik ahogy kellene.
A téma alkalmazást megnyitva egy-két másodpercig az az ikonsor fogad a képernyő közepén, ahol a jobbról második "Customize" ikonra rányomva személyre szabható bármelyik téma összes - egyébként külön is letölthető - eleme.
Ez a kezdőképernyő, ha kilépsz a téma alkalmazásból és újra belépsz, már nem jelenik meg csak egy bizonyos idő eltelte után. Nem sikerült eddig rájönnöm miért, újraindítás vagy alkalmazástár törlése sem segít, el kell telnie egy bizonyos időnek miután kiléptél a témákból hogy újra ez a kezdőképernyő fogadjon. -
Uuser
tag
Kedvet kaptam én is egy hibrid hátlaphoz az eddig linkelt Alis hirdetésektől.
E-Bay-en rákerestem és rögtön rendeltem is egy ilyet. -
Uuser
tag
A stabil ROM Note 2-re ( MIUI 6 ) letölthető még valahonnan ezen kívül ?
Sehogy sem akar lejönni. Ebben a V7 fejlesztői verzióban vannak dolgok ami miatt kipróbálnám a stabil V6-ot. -
Uuser
tag
válasz
fengsuhi #1410 üzenetére
Hát az egy kicsit nehézkesen elérhető ( legalábbis nálam ) a témáknál.
A "Themes" alkalmazást megnyitva csak 1-2 másodpercig jelenik meg az a sor menü ikon, ahol a "customization" kiválasztható. Ott lehet külön állítgatni a témán belül az ikonokat és minden egyebet. Az egész téma alkalmazás egyelőre elég furán működik nálam a 6-os MIUI-hoz képest. Másnál nem ? -
Uuser
tag
Miui.hu-ról letöltött 5.9.18 ROM van fent. Most ugyanott már ez a legfrissebb. A telefon updater app nem talál frissítést. Ez így OK, hogy ezt nem látja ?
-
Uuser
tag
válasz
GuruZone #1084 üzenetére
Hát, nem tudom van-e itt valaki aki a Minideal-ről rendelt, én igen.
Tegnap jött meg, 4.-én adtam le a rendelést, no DHL, símán, SG Post-al.
Tavaly is tőlük rendeltem a Note 1-et, és meg voltam elégedve, ezért választottam őket.
Nos, a 48K-n kívül amit rendeléskor fizettem, nem volt más költségem. Persze ez lehet hogy csak mázli.
Mindenesetre kaptam egy átlátszó szilikon tokot és fóliát ajándékba, csakúgy mint tavaly. A különbség annyi, hogy most nem tüntették fel mint választható ajándékot. -
Uuser
tag
Juhhéé ! Megérkezett ! A telefon tokja...
Akármikor is érkezik, a hátlap már védve van.
Egyébként ha TN alapján a státusz "célországba megérkezett"', akkor mennyi időn belül kapok értesítést az esetleges vámkezelésről ? És milyen formában ? -
Uuser
tag
Nincs itt a fórumon valaki akinek volt Redmi Note 1 ?
Az érdekelne, hogy a Note 2-őn az előre telepített ROM-tól vajon ugyanolyan nehézkes megszabadulni mint az elődjén ? Volt ugye az a bizonyos 17-es Multi ROM, amivel a legtöbb webshopos példány érkezett. Ha cserélni akarta az ember, akkor egy recovery cserével kellett kezdeni. Note 2-nél valamelyik tesztben mintha láttam volna hogy alapból rajta van a TWRP. Jól láttam ? -
Uuser
tag
Sziasztok !
Nem akarok mellényúlni, ez egy Note 2 itthon is használható példány ugye ?
Estleg rendelt már valaki innen ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest