- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #2702 üzenetére
Pandánál azt hiszem nem lehet "MÁV"-ot + 'FÁ-t kerülni...
-
mikkencs
csendes tag
válasz
GoldhandRent #2702 üzenetére
Ehhez milyen költség jön még?
-
tamass.szabo
tag
válasz
GoldhandRent #2695 üzenetére
Igen, de szerintem csak holnap délutánra lesz meg leghamarabb.
-
Siffredi
senior tag
válasz
GoldhandRent #2319 üzenetére
Azért 6 nap alatt 2 "csonttá" fagyás elég gáz, legyen bármilyen is az az op. rendszer...
Nekem a gen 1-es moto g lassan két éve van meg, de nem fagyott még le, pedig nagyon ritkán indítom újra...
-
válasz
GoldhandRent #1998 üzenetére
A Redmi Note 1 kamerája jóval rosszabb képeket lő, mint ez, van itthon mindkettő. Videó szintén.
Az IMEI vesztés itt is user errornak tűnik (webshop gányolt ROM...).Aztán persze még itt is sárgulhat a kijelző
-
kelzsoca
félisten
válasz
GoldhandRent #1982 üzenetére
Mondjuk azt nem árt észben tartani, hogy egy adott készülék topicjába általában azok írnak akik érdeklődnek a készülék iránt, vagy azok akiknek esetlegesen valami problémájuk van a készülékkel/szoftverrel, aki pedig gond nélkül használja, az nem fogja ezt általában megosztani, tehát a fórum hozzászólások egy torz képet mutatnak-mutathatnak a még csak érdeklődők számára.
-
tokyo2
tag
válasz
Hülyeség... kb... Egyedi hibák, firmware frissités hiánya... stb. Stabil jó teló ne dőlj be az egyedi problémáknak. Nálam minden ok, általában azok írnak a fórumra akiknek vmilyen problémájuk van... nem csak itt, máshol is.
Hétről hétre stabilabb lesz a teló. 10 millió eladott készüléket prognosztizál a xiaomi vezetője év végéig.. Szerinted???
Sikeres a projekt v. nem? -
Imy
veterán
válasz
Mi volt a sok hiba?
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #1578 üzenetére
Tudom, hogy a régi. " Elődből is volt fake"
-
kelzsoca
félisten
válasz
GoldhandRent #1589 üzenetére
Az komoly, pedig még egy kevésbé hozzáértő mezei vásárló is, aki fórumokban mozog, tudja hogy azt a szoftvert le kell gyilkolni a készülékről..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #1438 üzenetére
Ok.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #1314 üzenetére
Mekkpróbál 6 tyúk.
Aki fontosnak érez egy-egy infot küldje el privátban, hétfõn egybegyúrom. -
bubu256
tag
válasz
GoldhandRent #1047 üzenetére
Megrendeltem innen a Note 2 prime-ot. Remélem a héten megjön.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GoldhandRent #999 üzenetére
Nincs különbség
Automatán és kézin is
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GoldhandRent #803 üzenetére
Nekem mi nem volt
Vékonyabb, sokkal kecsesebb, és mellérakva a P70-nél se sokkal nagyobb.
A Meizu M2 Note-nál picivel 2mm talán magasabb.
Amúgy túlságosan is meggyőző.
Talán a Lenovo K3 Note-ot tudnám még mellétenni, de azt nem teszem, nemrég kaptam infót, hogy elég komoly szériahiba állomány jön össze belőle...
-
adams55
tag
válasz
GoldhandRent #784 üzenetére
Fentebb van kirakva kép a SOT ról..
-
Peterrr100
csendes tag
válasz
GoldhandRent #783 üzenetére
Köszi a választ, néztem de nem találom a szűrés állítást. Merre van?
-
XenHai
senior tag
válasz
GoldhandRent #784 üzenetére
Úgy szintén . Engem is érdekelne . Előre is köszi a választ.
-
eladogeppc
veterán
válasz
GoldhandRent #768 üzenetére
Te Goldhandrent. Most akkor neked jó ? És kész ? Tudnál valami felvételt mondjuk a folyosódról, vagy akármiről felrakni LowLight módban ?
Nem kell vak sötétnek lennie, de ez így jó, hogy benyögöd, hogy neked jó !!!
3mp-et csak fel tudnál bárhová tölteni ! -
rokarudi
aktív tag
válasz
GoldhandRent #768 üzenetére
GoldhandRent: Köszi a választ. De mi öregszik? És az hogy szoftveres?
Más kérdés: Végül kiderült, hogy a 13 Mpx-es hátsó kamera Samsung vagy nem? A szétszedős cikk kínaiul van és ott sem emlegetnek Samsungot, de lehet, hogy csak én nem láttam. Fura módon mintha az előlapira máshol írták volna az Omnivisiont, de a hátsónál kiderült, hogy milyen márkájú?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GoldhandRent #756 üzenetére
Állítólag Sharp kijelzővel + Samsung kamerával hirdették,
de az nem került bele a szériákba
Azért érdemes fenntartásokkal kezelni, amíg nincs egy rendes szétkapós videó...
-
eladogeppc
veterán
válasz
GoldhandRent #756 üzenetére
Ellenőriztem a kód alapján. Eredeti !
Ezek után csinálnál indoor camera felvételt ? -
szaszapi
őstag
válasz
GoldhandRent #625 üzenetére
egyetértek,a samu AMOLED panelek ilyenek!
-
adams55
tag
válasz
GoldhandRent #457 üzenetére
Rendben, csinálok egy ilyet is.
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GoldhandRent #448 üzenetére
Sima rendeltem, nem tudom a Prime-t pl mennyire fogja meg az energiatakarekos mod.
Lehet teszt utan arra valtok
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #343 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #252 üzenetére
Igen itt van. Keresd a "Teleketyere-t" MuzikJunkie.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #245 üzenetére
Nekem nincs, ő meg eladásra hozza. Csak felteszi a legújabb ROM-ot és mennek vissza a dobozba. Nem fogja használni.
(#246) Milestone2
Nem tudom mikor rendelte őket, mert folyamatosan jönnek a telefonok.
Kínából jönnek, saját kiépített kapcsolata van neki.
Amikor bejelentették az MX5-öt, nekem már a kezemben volt 10 napon belül, de másnap eladtam. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #211 üzenetére
Reméljük nemsokára megérkeznek az elsők
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #183 üzenetére
Mi5: legfeljebb azzal IS.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #122 üzenetére
Sárgáknál. Simán!
-
Koda #1
tag
válasz
GoldhandRent #90 üzenetére
"Szervizes srác felajánlotta, hogy megforrasztgatja, mert tuti rossz az érintkezés.. Eddig működött a telefon, eztán nem
"
Ez ismerős
a "szervizekben" dolgozó "szervizesek" nagy része szörnyű műszerész, ha egyáltalán az is
tisztelet a kivételnek.
"Haveromnak iPhone 4s van, eddig 3x gariztatta..."
nekem csak egyszer kellett, de az i6-ot eddig már 4x cseréltettem, engem zavaró fizikai jelenség miatt. A sokak által ismert huppogó kijelző átok volt a ludas
ez az alsó dokkcsatlakozónál lévő csavarok nem kellő meghúzása miatt van a gyártó szerint, ugyanis ez a két csavar rögzíti a vázhoz a kijelzőt.
Szerintem ennek a hibajelenségnek prózaibb oka van. Az Apple elkezdte a 2,5 D-s kijelzőket alkalmazni, mert milyen szép és milyen jó, hogy ugyan olyan rádiusza lesz a kijelzőnek oldalt, mint a háznak a a készülék alján. Csak, hogy ami nem megy az nem kéne erőltetni.vagy amíg Steve Jobs a mérnökök fejét verte ha silány volt a terv, addig Tim Cook a Cookijukat, (csupán véletlen a szexuális orientáció stimmelése is az érintett vezetőnél, de most jól jött ki
)
A 6S-nél ha ugyan így maradnak a kijelzők rögzítései, akkor a Force Touch feature nagyon faszagányos lesz. Nem csak a nyomás erősségét fogja érzékelni, hanem széppen cuppog és huppog is majd hozzá. Lehet erre majd azt mondja az Apple, hogy "ez is egy feature, direkt van hangja és mozog, hogy a felhasználó tudja, Force Touch érintést adott. A készülék kijelzője visszajelez hanggal és mozgással is" -
htc07
addikt
válasz
GoldhandRent #90 üzenetére
Attól, hogy nálad nem volt garanciális probléma, nem jelenti azt, hogy senki másnál sem lesz.
A konteód alapján a kínai telefont úgy készítik, hogy akár egyből el is romolhat szándékosan? (mert ugye 'nincs' rá gari).
Az meg, hogy haverod 3x gariztatta a telefonját megint nem jelenti azt, hogy minden készüléküket háromszor kell gariztatni.
bónusz link
üdv, egy nemalmás
-
Koda #1
tag
válasz
GoldhandRent #79 üzenetére
olvasd el az 59-es hsz-t.
Illesztési hiba, meg alaplaphiba csak az almánál.ezen jót röhögtem. Főleg, hogy a Foxxconnál meglévő minőség ellenőrzésnél is silányabb lehet azoknak az üzemeknek a teljesítménye akiknél a kínai gyártók szereltetnek, mivel nincs világpiaci nyomás, a globális forgalmazás miatt. (adott országokban, helyi support-tal meglévő értékesítés.)
De remélem nem is lesz semmi gondod a készülékeiddel és tökéletesen kiszolgálják az idejüket, mert ha mégis valami baj lenne akkor KOP-oghatnál az SLA vagy a szavatosság miatt. (nem rosszindulatból írom, csak számomra a normális terméktámogatás, EU-s ill. hazai garival nagy prioritást élvez, minden tech cuccnál, amit veszek, és gyakran befolyásolja a márkaválasztást is. Pl.: Lenovo laptopot nem is vettem és javasoltam ismerősöknek, addig ami a románoktól áthurcolt szerviz szolgáltatást a Telemax vette át és nem rendeződött a helyzet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest