- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
http://www.miui.com/download-290.html Mi Accounttal bizonyosan be lehet lépni és le lehet tölteni a ROM-okat (felül a stabil, alul a fejlesztői), Mi Account nélkül nem tudom mi a szituáció...
-
Én akkor bátor vagyok, mert egy sima mágneses tartóval használom kocsiba, és azért Őrbottyán sem az a település, ahol vajsimák az utak, de még nem esett le.
Redmi Note1-hez vettem, aksira ráragasztottam a fémlapot, Note2-nél szintén.
Ez ráadásul szilikon tokkal együtt fent marad, Note1-nél már az sok volt neki.
Töltés nálam nem téma, 40-60 perc az út melóba, annyira nem kell tölteni, de lehet úgy dönteni, hogy rá tudjak dugni egy kábelt. -
Surda-
őstag
Tettem már fel goprot tapadókoronggal kisrepülőgép szárnyára is, gondolhatod milyen erőhatásnak volt kitéve és elbírta.
Sajnos nem tudom a tartó márkáját,kinézetre ilyen volt, szerintem ez az. -
Nestor16
senior tag
-
danifilth
csendes tag
Én ma rendeltem egy ilyen autós tartót , azt néztem hogy 90mm-re lehet kinyitni ebből lejön a műanyag pofáknála műanyag vastagsága és a telefon 76mm széles, egyedül csak a tapadó korongtól félek, a régi autós tartómnak is az volt a gyenge pontja. Én remélem hogy jó lesz.
-
betyarr
veterán
ha ilyen hűtőrácsosat akarsz használni,akkor nagyon jól nézd meg az autódban a rácsot amire rögzíted,mert egy másik topikban olvastam,hogy jónéhány ezresébe került a uzernek a rács cseréje,mert annyira gyenge volt,hogy kitört neki (illetve az a kis műanyag pöcök,ami a rácsot tartja).sztem egy jó tapadókorong ha jól van feltéve,akkor nem engedi el az ablakot.
-
esox
senior tag
Nekem ugyanilyen van Galaxy S5-re, gondolkodom Note 2-re is.
Kb 3 mm-el megnőtt tőle a telefon minden dimenzióban.
A keret szerintem kicsit csúszik, de nem jobban, mint a note2 eredeti hátlap.
Az ipaky hátlap fogását leírni nehéz, de ha műanyag vagy gumi hatás mellett kellene dönteni, inkább a műanyagra szavaznék. A telefont mindenképpen védi, nagyon szép is, de nekem az S5 kecsességét elvette és attól félek, hogy a note 2-n is ilyen lenne. Nem tudom eldönteni, hogy vegyek-e vagy sem még úgy sem, hogy van már egy a Galaxyra. -
Nestor16
senior tag
-
Zoja™
őstag
Köszönöm az infót, remélem javítva lesz majd ez a bug, bár ennyi legyen a legnagyobb probléma a rendszerben.
Minden más rendesen működik, bár 3rd party launcherrel sikerült belefutnom egy memory leak-be is. Mondjuk számítottam is rá, mert hiába a miui optimalizációja, azért csak a híresen memória szivárgó 5.0.2 az alapja.
-
Pe-pe
tag
Vámkezelés alá kerül. Aznap kapsz róla egy SMS-t, hogy küld el a e-mailcímed a kapcsolatfelvétel okán.
E-mailben megírják, hogy, ha az eladó csatolt hozzá számlát és bekérik tőled a vásárlási bizonylatokat.
Banki tranzakció és mondjuk egy printscreen a vásárlás tényéről.
Elküldöd és 2 nap után megkapod a csomagod.
A futár kezedbe nyom pár papírt, rajta van a Vám értéke plusz a DHL sarca ami 3090 HUF.
Ez DHL-re vonatkozik persze. -
fene_vad
senior tag
"Letöltések kezelésénél jobb felül három pont kis körben, azon belül settings, ott lehet beállítani a mobilnetes letöltési korlátot."
sajnos nem találom hogy hol lehet ezt beállítani, mutatnál egy screenshotot?
(Download vagy Download Manager nincs is a képernyőn, csak installed apps listából tudom előhívni, de nincs benne beállítási lehetőség...)
-
kenand
veterán
Aliexpressen nincs paypal, de legalább 100x vásároltam gond nélkül. Van Aliplay kicsit a paypalt próbálja utánozni. Én is joban szaretem az olyan helyeket, ahol lehet paypallal fizetni, ezért én is tartottam az Aliexpresstől, de kárty adataimmal soha sem éltek vissza.
Esetleg igényelj egy virtuális credit kártyát nés csak annyi pénz legyen rajta amennyivel fizetsz, legtöbb bank nyújt ilyen szolgáltatást.
-
adams55
tag
Köszönöm nektek, az ideg lekormolt nem mondom meddig
Ugyanakkor, van egy érdekesség. Csatlakoztatom a géphez a cumót, és néha kifagy az intézőm, és 1-2 photo-file váltás után a menüben, minden rendben van. Na, meg kiírja, hogy telepítene valamit, de veszélyforrás lehet.
Valami "hekket" rakott rá az eladó?
tokyo2: Én még abban is reménykedem, hogy lehet overclockolni a procit, mert fizikailag ugye ugyanaz. Biztos lesz valami róla előbb utóbb az xda-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest