- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Dzsuri89 #14834 üzenetére
Utána néztem, és a 3.0.7 a legújabb.
Leírom pontosan, hogy miért is kérdeztem. Kicsit rejtélyes a dolog, bízom abban, hogy valaki tud nekem kielégítő választ mondani.
Használtam 2.3.6 és 4.0.3. alatt is egy nem legális Lucky Patchert vagy TbPatchert, aztán minden flottul működött, full verziós lett a TB.
4.0.4.-en megakartam ezt a műveletet csinálni, csak aztán a patch nem akart működni, mert hogy régi a SU vagy Busybox. Kiderült, hogyha leszedtem egy BusyboX frissítő appot Play-ről, amivel befrissítettem a Busybox-ot, onnantól működött minden.
A kérdésem, hogy mi a fenéért nem volt jó a 4.0.4. alatt a BusyBox verzió? Az tulajdonképpen milyen programmal megy fel a telefonra? Egy tippem van, hogy root-tal.
Azért nagyon fura ez az egész, mert haverom is 4.0.4-et tolja és neki meg simán működött a leírt program BusyBox frissítés nélkül. -
kolosanyi
veterán
válasz
Dzsuri89 #14822 üzenetére
Ja, egyébként köszi a linket a gyári fülesről.
Itt lehet rendelni, egy hét alatt meg szokott jönni németből. Elvileg volt egy kupon (a rendelésnél be kellett írni, hogy "klangfuzzis"), amivel minden füles 30 euró, ami rettentő jó ár. Persze körbe kell nézni, hogy melyiket veszi az ember, mert vannak kevésbé jól eltalált példányok is.
A tulaj hozzáállásáról meg annyit, hogy most ment tönkre az enyém, nem tudom miért, de elhallgatott a bal oldala. Írtam neki egy levelet, a válaszban annyit írt, hogy vágjam szét a kábelt, tegyem a számlára, csináljak egy képet és küldjem el neki, küldi utána a következőt. Arra pedig megint egy év gari lesz. Dicséretes.
(#14823) AXisBOLD
Legegyszerűbb ha megvárod az OTA-t. Ha van CWM-ed, akkor meg valahol fentebb linkelték a recoverys zipet.(#14825) molnarpeter
Köszi szépen. -
Mr_Rob
tag
válasz
Dzsuri89 #14700 üzenetére
Nálam ezek a hibák nem jelentkeztek, nagyon szépen duruzsol a 4.0.4, előtte december óta a 4.0.3-at használtam és van fejlődés. A böngészőn variáltak, de felemás lett. A nagyítás néhol akadozik, de cserébe a görgetés problémamentesebb, a "pacaság" sokkal gyorsabban megszűnik és egyenlőre nem találkoztam eltűnő oldallal. Viszont a lap áttekintésnél néha rossz kis képet tesz be
-
csabibmx
tag
válasz
Dzsuri89 #14721 üzenetére
Azt tudom,hogy elcseszték de arra gondoltam nem csak a láthatóságát hanem a funkcionalitását is.Bár van akinél látszik és mégis hibát ír ki.Ez egyre cikibb azért,hogy először kiadják,visszavonják,csöndbe vannak hónapokig,majd kiadnak egy javítást amit nem lehet normálisan feltenni.Így nem is kellett volna kiadni csak kizárólag OTA-n küldeni.Persze tudom akinek van CWM az nem így gondolja de ők meg (többsége) eddig sem a stock ICS-t használták hanem főzött ROM-ot.
Na mindegy ez van de egyre szánalmasabb ez a Google-ra nézve.Így nehéz lesz az ICS felhasználók számát növelni...persze lehet már mindenki a JB-n dolgozik.komment az androidpolice.com-ról:
"josh March 28, 2012 at 5:02 pm
I thought the original 4.0.3 update was incremental....A friend of mine got the ota last night without any problems and he used same 4.0.3 update i did in december.wierd..."
(most olvastam újra és rájöttem félreértettem nem 4.0.3-at kapott a srác OTA-n viszont neki úgy működik a frissítés és ezek szerint elindult)
illetve egy link:
-
kolosanyi
veterán
-
noxon
őstag
válasz
Dzsuri89 #14691 üzenetére
Szerintem ezt próbálgatta már mindenki, közük énis, de miután rámegyek a recovery-re és bekapcs gomb utána bejön a google felirat aztán fekete kép aztán egy pillanatra csak valami androidos ikon aztán sötét kép, hogy most ezelatt mi történik, ha nyomkodom a bekapcs+hangerőt fel az rejtély, de utána nem telepiti a következő lépésekkel amit irtál.
-
noxon
őstag
válasz
Dzsuri89 #14672 üzenetére
Aha, oké köszi.... és a 156mb-os verzióra van valami rendes leirás mit hogyan? mert a másik nem megy fel a láthatatlan recovery miatt
Mondjuk nekem sima gyári 4.0.3-van root nélkül, eltűnő recoveryvel, gondolom így szívás... nincs kedvem ilyen és olyan romot viszsa tenni így úgy rootolni aztán megint feltenni ezt... kéne valami egyszerű mód. ( itt nincs olyan, mint a többi samsung telónál, hogy odinnal feltenni azt kész? )
-
F_Gergely
őstag
-
knyitogato
őstag
válasz
Dzsuri89 #14322 üzenetére
De sok embernek meg teljesen jól működik. Gyanús nekem, hogy ezek nagy része user error. Én olyat nem láttam (lehet, h az én hibám), aki nem mókolgatta előtte a telóját csak Kiessel vagy wifin keresztül frissített, és baja lenne vele. DE tény, h csalódás az ICS/Google, több szempontból, és szerintem legkevésbé a használhatósága az.
-
válasz
Dzsuri89 #14240 üzenetére
Halihó!
Én a végsőkig kitartottam a Launcher Pro mellett -- ha már fizettem érte...
Viszont lassan egy éve nem fejlesztik, a beállítási lehetőségei a béka segge alatt. A GO nagyon elszaladt mellette, ráadásul stabilabb (a LPro nálam néha, de rendszeresen FC-zik).
Azt nem tudom, mit jelent a hibázás animáció közben, de nem tűnik használhatósági hibának. Nem is lassabb a GO.
Üdv: MaCS
-
lord.lakli
őstag
válasz
Dzsuri89 #14113 üzenetére
Ha még nem jött válasz, akkor annyi hogy ha felmész a webre ott is megtudod nézni a programokat, amelyeket telepítettél és volt hozzá élő market link benne. Ezt sajna csak úgy tudod áthidalni, hogy egy másik gmail-es reggel veszed meg a korábban véletlenül hozzád kerül nem megvett szoftvert. Egyszerre több gmail fiókot is kezel a rendszer, csak aktuálisan át kell váltani a letöltés erejéig (2 kattintás). Jobb megoldást még nem találtam.
(#14116) orrlyuk : amikor ilyen nagy vásárlós akciók vannak valamiért a telós fizetős letöltés nem megy. Próbáld ki a weben keresztül. A karácsony előtti 23 Ft-os appok idején is ez volt. Valamit google elcseszett.
(#14119) saviola55 : ha ezt így látod, akkor köszönt téged a másik kettő rendszer. Ott sem a végtelenségig mennek a szoftver frissítések, mert előbb-utóbb gyenge lesz a vas. Kérdezd meg az 5.x-es winmobilosokat megkapták-e a winmobil 6.0-t, de ugyanezt megkérdezheted a winmobil 6.5-ösöket is, hogy az új 7-est megkapták-e. A válasz nem. Ennyit a folyamatos frissítésekről. Érdemes megnézni, hogy a win 7 és 7.5 között mik voltak az újítások (olyanok is mint a C&P)
-
palesz53
senior tag
válasz
Dzsuri89 #14122 üzenetére
megnéztem a novát, hát testreszabhatóságban messze van még a go-tól! ha felfejleszti a teslacoil, akkor viszont remek lehet...
trebuchet nekem se találja ics alatt...aki meg ics-zni akar, tegye már fel manuálisan! nálam a kezdetektől fenn van, hiba nélkül megy! a böngészőbénázás meg chrome-mal, vagy opera 12-vel nem tapasztalható... :-)
nem hinném, hogy a többi készülék 4.0.3-nál frissebbet kap... -
hallerlaller
addikt
válasz
Dzsuri89 #14127 üzenetére
S-t most apám használja, tehát családban maradt.
Még annyi megjegyzés, hogy a kijelzőtől féltem kicsit, de fejlődnek az amoledek is. Nem olyan sárgás, pentile-t egyáltalán nem látni, tűéles, minimálisan sávosodik, de nem észrevehető, felbontás viszont brutális, videókat játékokat nézni rajta külön élmény.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Dzsuri89 #14122 üzenetére
Nagyon bejön, nexusok sztem nagyon jól néznek ki, semmi felirat elöl, csak egy nagy képernyő, ez meg ráadásul vékony is, elég futurisztikus. Képernyő gombok bejönnek, játék közben sem léptem még ki sosem, na meg lehet variálni a gombokat a főzött romokban láttam olyat amiben hozzácsapták a keresést is. Hátlap kicsit nyekereg, ez úgy látszik típushiba
Gyári böngésző veszett gyors, launcher viszont miután kilépek az alkalmazás menüből és a főképernyőn gyorsan lapoznék, na akkor képes akadozni. 4.0.2-őn nem találkoztam még azzal a hibával, hogy képernyő lezáráskor még egyet villan, ez a 4.0.3.-as jellemzője. Ennyi röviden a tapasztalatom egy hét után.
szerk.: USB háttértárként nem csatlakozik, csak médiatárként ez viszont nem jó. Ja és még minden gyári rajta, csak olvasgatok egyelőre, ugyanúgy kell rootolni meg recovery-t felrakni mint az S-nél.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #14113 üzenetére
Nem. A jelenség a következő: megveszem, megjelenik a purchased felirat, de letölteni és installálni már nem képes, csak a folyamatjelző megy, megy, a végtelenségig. (mást telepít simán, közben is.)
Korábban ilyet csak akkor láttam, ha az app warez verziója fenn volt, és megvettem a legálisat. Most úgy is előjött, hogy a megvásárolt app szűziesen tiszta körülmények közé kéne, hogy kerüljön.
Amúgy nem segített a cache-törlés.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #14091 üzenetére
Sajnos, eléggé elpuskázott koncepciónak tűnik, hogy az ember ujjmozdulattal váltana, akkor a kijelölés, vagy micsoda indul el, lapozás helyett. Lehet, hogy át lehet állítani, de akkor sem felhasználóbarát megoldás. Próbálgatás alapján a widgetek átméretezésére sem jöttem rá, techdemóként tetszett, de a 15 percet nem érte meg nálam...
-
szponzor
senior tag
válasz
Dzsuri89 #13864 üzenetére
Ugyanez a véleményem. Múltkor kipróbáltam ismerősöm Lumia 710-esét. Gördülékeny nagyon, de WP-t nem is nagyon raknak 600MHz-es procival szerelt telefonra. Amikor viszont a srác fel akart rakni akármit is a telefonra, akkor csak próbaverziók voltak a WP-s "piactéren". Angry Birds-öt felragta próbaverzióként, első világ után nem tud továbbmenni, ha nem fizet érte 710 Ft-ot. Nem tudom, hogy megoldható-e ez valami warez dologgal, de ez szerintem elég zavaró. A másik nagy problémája ismerősömnek, hogy nem lehet összepárosítani semmivel bluetooth-on.
-
saviola55
tag
válasz
Dzsuri89 #13864 üzenetére
Viszont a flehazsnálól többsége értékelni fogja az egyszerűségét, gördülékenységét.
Nem kel ltanulni mint az androidot, mondom ezt, úgy hogy nekem teljesen átlátható volt az android annó mikor elöször vettem iylen telefont.
Szerintem a wp azok között fog tarolni akik egy átlag salangmentes rendszert akarnak buherálás nélkül. -
saviola55
tag
válasz
Dzsuri89 #13710 üzenetére
Nálam se hozott nagy válzotást ha bekapcsoltam a bass bost-ot, de igy is nagyon jó!
FőDudu
10k-s xears fülesem van, hidd el elég nagy a változás és nem csak a hangszinekben, meg a méllyben.
Haveromnak is elég jó mp3 lejátszója van és fülese, de simán elveri, pedig ez ugye nem arra van kihegyezve.
Az meg kicsit vicces, hogy a voodoo csak lehúzza a minöséget ha jó fülesed van -
palesz53
senior tag
válasz
Dzsuri89 #13706 üzenetére
anti-jitter, dac direct, hi-fi play mindenképp pipa...
öregedő fejjel nálam bass boost kikapcs maradt - meg nem normál méretű (zárt vagy nyitott) fejhallgatót kivéve (nem fülhallgató!), nem is várom el, hogy a pöttömke hangszórókból értékelhető mélyhangot megszólaltassanak... -
saviola55
tag
-
saviola55
tag
válasz
Dzsuri89 #13696 üzenetére
Aha, hát reméljük nem lesz. Mindenesetre azt hittem a rootolás megmarad most már, új verzió telepítáésénél is megmarad, de legalább a bootlander nyitva marad majd , mert azt volt nehéz kinyitni
Mitlyen appokat érdemes amúgy feltenni amiket gyáriba eddig nem lehetett?palesz53
Ezt én is tanusíthatom, root van a telefonomon csak és emgvettem a plust, és örülök, hogy megvettem
Xears fülessel isteni jó!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #13591 üzenetére
és tényleg... eddig nem vettem észre, mert ugye fektetve írtam..
amúgy az eddigi nokiáimon (6310, E71) meg lehetett oldani, hogy volt ékezet is, meg 160 karakter is, itt nem lehet?na mindegy, majd nem használok ékezetet.
Még egy kérdés - ha e-mail-t írok, hogy lehetne előcsalogatni a hosszú ő-t?
és hogy lehetne használni a szótárat, vagy legalább, hogy megjegyezze a szavaimat? -
KrissszG
tag
válasz
Dzsuri89 #13566 üzenetére
Van egyáltalán Nexus S-re olyan fólia, ami tökéletesen illeszkedik? Nekem folyton az a bajom ezekkel, hogy vagy végig ér a kijelzőn, és akkor egy idő után kezd felvállni vagy picivel kisebb mint a kijelző és nem ér végig rajta, ergo nem védi mindenhol.
valami tipp? köszi!
-
_NCT
addikt
válasz
Dzsuri89 #13250 üzenetére
Sokak megnyugtatására életemben először lefuttattam CyberGR V7 alatt, 2281 pontot kapott elsőre,kb annyit mint a Galaxy Tab. Jobb lett az eredmény mint a Galaxy Nexus, bár ezt nehezen hiszem el. CPU kapott kevés pontszámot, i/o lett a legtöbb, meg a 3D, memória és 2d is jobb mint a GAlaxy Nexus.
-
tibz03
őstag
válasz
Dzsuri89 #13094 üzenetére
A korábbi Android-verzióknál létrejött egy media mappa, és abban volt a ringtones, notifications és alarms, de ha ezeket létrehoztuk az SD gyökerében manuálisan, akkor is "működtek", azaz az oda bemásolt fájlok megjelentek a megfelelő helyeken (pl. az SD:\Ringtones mappában lévő mp3-mak megjelentek a csengőhangok listájában ugyanúgy, ahogy az SD:\media\ringtones mappa tartalma is).
Most az ICS-nél emlékszem, hogy amikor frissen feltettem a ROM-ot, akkor két mappa jött létre, és egyik se volt a "media" vagy annak valamelyik almappája. A Ringtones-t én hoztam létre, és most megnézve már van Alarms és Notifications is. Szóval egy idő után létrejönnek maguktól, vagy valami app hozta létre őket, nem tudom.
Egy szó mint száz: ha manuálisan hozzuk létre ezeket a mappákat, az is teljesen oké, én is így csinálom (van egy Ringtones mappám, amit már a harmadik androidos telómra mozgatok).
-
tibz03
őstag
válasz
Dzsuri89 #13091 üzenetére
Nincs itt semmi érdekes, nekem sincsenek ilyen mappáim. Azért van Ringtones mappám, mert én létrehoztam, és a bele másolt mp3-mak meg is jelennek a csengőhangok között. De ez így volt a korábbi androidos telóimon is (2.1, 2.2, 2.3).
(#13092) suti_88: Mit kell ezen ennyit problémázni? Hozd létre őket, kemény 30 másodperc.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #12950 üzenetére
hello, köszönöm mindkettőtöknek. Azt hittem, a google-nak van valami hivatalos frissítő oldala, de nyomát sem találtam
este ez lesz a program.@Molnarpeter: köszönöm, a névjegyekre közben már kaptam egy csv-be exportálás - gmail-importálás tippet, este ezt is lerendezem.
-
palesz53
senior tag
válasz
Dzsuri89 #12631 üzenetére
rossz híreim vannak...
miután frissítetted, akkor töltöttem le az új gépre... de sebaj, most letöltöttem megint, de ez meg másként fest! itt egy tools és egy extras a kibontható, toolsban az android sdk tools van, az extras-ban semmi... innen mit telepítsek? a parancssor sem ugrik fel az sdk elindítása után...
ez a most letöltött a 'revision 16'
(attól még, hogy nem írok rendszeresen, napi többször is benézek a fórumra...)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #12432 üzenetére
nekem egyszer indult újra eddig.market közben hívás és utána nem a back gombal lépegettem vissza a marketban,hanem a fenti sorban levö market ikonnal.eddig bevált az ics.az andro rendszer leesett 5%-ra,de az os meg mindég sokat használ.viszont a wifi stabilabb(eddig még nem dobott le böngészés közben mint gb alatt),és a gps is gyorsabb lett.nálam minden gyári.aksi jól bírja netezés mellett.viszont nekem a gb gördülékenysége hiányzik kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- XPEnology
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest