- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
spike70 #12490 üzenetére
Ha megpróbáltad a keresőbe beírni ezeket a címszavakat, akkor eljutottál tvamos kérdéséhez, amire már nem nehéz meglesni a válaszokat, például ezt.
-
Hegasus
senior tag
-
Hegasus
senior tag
válasz
spike70 #12474 üzenetére
Jelly bean(4.1) óta mtp-vel kapcsolódik az android, nem lesz külön "betűje" (mass storage) ha rádugod a gépre a belső sd kártyának, csak ha lenne benne kivehető sd kártya az kapcsolódna betűjeles meghajtóként.
Ez részben jó, mert egyszerre látja a két gép az sd kártyát, és nyugodtan használhatod rákötött állapotban is. Egyedüli hátrányát eddig csak ott tapasztaltam, hogy egyszer telefonon próbáltam visszaállítani a véletlenül letörölt képeket, ehhez találtam is csomó visszaállító programot, de egyik se látta az mtp-s sd kártyát, csak a betűjeles meghajtókat látták. -
tybsen
addikt
válasz
spike70 #4297 üzenetére
Ezen az oldalon ossze tudod hasonlitani az EU-s arakat (a Preis AT oszlopban lathatok az ausztriai arak).
Tegnap ota jelent meg a Saturn-ban es a MediaMarkt-ban, en is nezegettem es eddig nem lattam. De van az e-tec-nel es a ditech-nel is, ok is jok.
A nemet Saturn-nal ugy latszik elfogyott a 16 GB-os, eddig volt, most eppen csak a 32 GB-os verziot talaltam, a nemet MM-nal pedig most tettek be a 16-os verziot, bar meg nincs ar (gondolom 199 EUR lesz, ahogyan eddig a Saturn-nal is), viszont van 32 gb-os verzio.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest