-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
Meghivott #22428 üzenetére
2 év garival 20k? Honnan vennéd, ha szabad kérdezned? Nekem refubom van, amire talán volt 1 év garancia de februárban lejár. 20k-ért megérné nekem még 2 év garancia
Amúgy megéri bőven, ha más miatt nem, akkor azért mert támogatja az 5.0-t (habár ez jelenleg nem túl jó indok, mert bajok vannak vele, de már elkezdték kidobni az 5.0.1-et, addig amíg el is ér ide, addig elég a 4.4.4)
Én őszintén merem mondani, hogy eddig az egyetlen olyan kütyüm, amit még nem sikerült lagosra széttolnom semmivel sem és szinte minden alkalmazást elfuttat, csak a komolyabb gamek-nél ütköztem korlátokba (pl. Mount&Blade ezen már nem megy csak a Tegra3-on...)
Valaki ki akar egészíteni?
-
l.skywalker
titán
válasz
Meghivott #19446 üzenetére
Köszi. Igen a garancia annyira nem izgat, mert eddig minden vásárolt elektronikai cikkel szerencsém volt (kopp-kopp) és rendeltetés szerűen használom őket, sosem esnek le, sose áznak el, nem volt még szükségem garanciális javíttatást eszközölni eddig soha, pedig sűrűn vásárolok vagy maganak vagy a családtagjaimnak. Megfelelően járok el mielőtt vásárolnék valamit, és épp ezért kérdezem a következőket:
Ellenben arra még ha tudna valaki válaszolni, hogy a refubrished mennyire más mint egy eredeti-eredeti?
Az én értelmezésem szerint ez azokat a készülékeket jelenti, amelyek valamilyen okból visszakerültek a gyártóhoz (gondolom valami gyári hiba), amit javítottak és kiadták újra, feltüntetve, hogy refubrished.
Aka. az én értelmezésem szerint mindegyik teljesen tettrekész, mert a hibát kijavították, de azért van arra trend, hogy ezen készülékek nem pont ugyanúgy működnek, mint azok, amelyek sose kerültek vissza?
Van erről tapasztalatotok?
-
freeZZZbee
tag
válasz
Meghivott #19186 üzenetére
nekem ez van, tokeletes
nem tudom otthon beszerezheto e, en amazonrol(uk) vettem
lifetime exchange warranty-s -
alansmithee
tag
válasz
Meghivott #19196 üzenetére
köszi akkor marad a gyári.. még1 kérdés... tervezek dokkolót venni... ahoz kell vennem külön töltőt vagy adnak hozzá? Kelleni fog mert dokkoló otthon lesz töltő pedig munkahelyen
még csak külföldi webshopban találtam dokkolót... itthonról nem lehet beszerezni valahonnan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest