- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mankó
veterán
válasz
sto1911 #10568 üzenetére
Persze, hogy nem., de máshogy nem tudtam érzékeltetni. Viszont akkor hogyan magyarázod azt, hogy egyik nap 82%-nál 27 perc használat, most meg ugyanott 1:58. Ugyanúgy wifi + képernyő használat. Más nem is ment a háttérben sem, nem volt beragadva semmi. Akkor hogy is van ez?
-
-
Syl
nagyúr
-
v_angelus
tag
válasz
sto1911 #10080 üzenetére
Itt van egy kis infó a telefonokról, tabletekről, itt is az szerepel, amit az IT-n olvastál. Fura a telefon, és a tablet közötti viszonylag nagy különbség RAM-ot illetően, lehet a kijelző mérete miatt van.
ui.: ubuntu installálás Nexus 7-re, menni fog ez
-
lafaty80
addikt
válasz
sto1911 #9933 üzenetére
Olvastam én is ilyeneket, de én annyit tettem, hogy toolkit-el letöltöttem a 4.2.1-et és toolkit-ből feltettem. Így csak rátelepítés volt, a programok megmaradtak. Csak a recovery-t és a root-ot vesztettem el (de ezeket később toolkit-el fel lehet tenni). Így már ment a frissítés 4.2.2-re
-
mrrm
csendes tag
válasz
sto1911 #9569 üzenetére
azt sehonnan, ellenben ha azért adok ki több pénzt valamiért, mert "a minőséget meg kell fizetni", ráadásul referenciamodellről van szó, akkor elvárom, hogy ne egy tesco-tablet szintjén legyen, és ne fingjon ki 1 hónap után. nem azt mondom, hogy nem történhet meg, de nyilván bosszantó, ha pont veled esik meg.
-
Cyrin
addikt
-
-
fatty
aktív tag
válasz
sto1911 #9047 üzenetére
Chronus digital gyari rom-on, nalam megy.
-
Integra
titán
válasz
sto1911 #9036 üzenetére
no, sajnos nem lehet.
megcsinálom a saját létező userem, működik is a play, látja az alkalmazásokat. utána megcsinálom a saját userem alól anyum userét. átlépek abba és beállítom a gmailt is. ok. szinkronizál. de!!! a play sajnos üres. nem látja az én általan vásárolt alkalmazásokat. tehát valszeg nem azonosítja a készüléket. a play-ben meglehet adni másik user-t, megadtam magam. kiszedtem a pipákat a szinkronizálás mellől azonnal. megjelentek az alkalmazások. de gmail-ben már láttam, hogy választható azonnal az email fiók is. és kódot sem kér hozzá, nem lehet kikapcsolni, illetve bekapcsolni, mert ilyen funkció nincsen. -
lafaty80
addikt
válasz
sto1911 #9008 üzenetére
Kell lennie az appok között is egy chronus-nak ott tudok megtenni.
(#9005) Integra: skynet kolléga jól írja felvett fiókban be tudod majd állítani a szinkronizálandó tételeket.
Én csináltam egy fr-et de úgy is dobálja az fc-ket a w. Usernél. Kevesebbet ugyan de dobálja. Frissített 3.4-en
-
alacka
tag
válasz
sto1911 #8812 üzenetére
Először is Launher Switchert használok.
A TSF Launcher bitangul tetszik!
S próbálgatások alatt áll GO Launcherm LauncherPro Nemus, Nova... továbbá mindenféle felhasználói fiókok helyett pár shell: SandBox, Kids Shell, Kitephone (nehogy elnavigáljanak bárhova, illetve azokon belül is van egy halom alkalmazásgyűjteménycsoportvalaholválaszdel).Huhuuu ezt az NFC-t én ősidők óta használom programozás nélkül is, csak elég közel kell mennem valakihez!
-
fatty
aktív tag
válasz
sto1911 #8812 üzenetére
Nova Launcher-t, meg tavaly vettem meg az 55Ft-os akcioba. Testreszabhato, plussz mappak, oldalak hozhatok letre az alkalmazasoknal is, es egyebb okossagok...
-
csabám
addikt
-
assemble
addikt
válasz
sto1911 #8718 üzenetére
Visszakaptam a toltot. Miert, valaki nem?
fermacht1994: igen, egyelore jonak tunik. Egy aprosagot nem csinaltak meg amit megemlitettem ami egy darab szubpixel hiba, ami csak fekete hatternel latszik, de mindegy, olvastam is valahol hogy egy pixelhibat a legtobb gyarto nem tekint hibanak (csak ha pl 2 van egymas mellett vagy ilyesmi), plane ha csak szubpixelrol van szo. igazabol eszre sem veheto az esetek 99%-aban, nem fogok rajta idegeskedni.
-
Syl
nagyúr
válasz
sto1911 #8400 üzenetére
Nem valószínű, mivel az "idVendor" és az "idProduct" adja meg a készülék típusát. De igazából nem szeretnék ilyen terminálos sz*rakodásba belemenni. Akkor már inkább marad az ES File Explorer és azzal áthúzom a gépről ami kell.
Valami ilyesmi érdekelne, persze ami bármelyik androidos ketyerével működik. -
Daralo:)
tag
válasz
sto1911 #8280 üzenetére
hát én sajnos nem nagyon vagyok itthon (iskola)
a baj az hogy délelőtt még ment! hazafele vonaton megmutattam volna egy évfojam társamnak de nem kapcsolt be na mondom sebaj android szokott ilyet még ha ritkán is!
otthon rádugom töltőre próbálom bekapcsolni mint utólag rájöttem magától bekapcsol a kijelző ha nyomom a bekapcs gombot maximum villog egyet de az se biztos hogy miatta!
lényeg a lényeg fekete képernyő állandóan semmi más! -
csabám
addikt
válasz
sto1911 #8276 üzenetére
Balinov: Tapatalk HD kérdés: követsz olyan oldalt ahol több topikra is fel vagy iratkozva? Azért kérdezem, mert nálam nem tölti be azokat a fórumokat, melyek nem fértek rá az oldalra. Szóval görgetek lefele és nem tölti be őket. . . A betanal is ilyen gondom volt. Köszi előre is.
Jobb alsó sarok, lent ---> Betöltés (de nem történik semmi)
-
-
alacka
tag
válasz
sto1911 #8236 üzenetére
Köszi! Elcrashselt vagy sem, szólt az Tunein rádió félórákon keresztül, míg a háttértárolóból ki nem szedtem, azaz nekem futott, nem dobta ki magától semmi, csak magától az ujjamtól.
. A visszaváltani alatt, akkor újra indítást értsek? Recent lapon ami van, arra szoktam visszaváltogatni.
A Disable gombot nem lelem. Beállítások - Alkalmazások - Futó szolgáltatások / Tárolt folyamatok
Leállítás pl. Skype, Free Live TV + stb. NAHÁT! Eddig nem vettem észre, hogy tárolt és futó is van.
Most mind a kettőből leszedtem az alkalmazásokat, a task manager/killer valószínűleg egyben mutatta, azért volt eltérés. SKYPE közben visszajött. Hmmm.... meg az összes többi is leállított is.Azzal nem tudná a memóriát csurigrakni, amit ténylegesen használok? A 2 hete kipróbált miért van ott?
Amikor telepítettem, vagy először futtatam akkor került bele valami indítótáblába amit vagy uninstallal, vagy rootolt mókolással tudok csak kiszedni?(A készülék nagyon baba. Imádom!)
Apropó! Nincs valami 3D grafikus applikáció kereső? Vagy amivel körbe tudok lépegetni nem csak az ABC elejétől. Továbbá érdekelne beúszó indító gombsor, mint az ubuntuban - quickboard? dashboard?.
S a kipakolt app indító lapoknak ha eltérő háttereket lehetne csinálni... -
Crytek
nagyúr
válasz
sto1911 #8079 üzenetére
Azért mert nem 3játékkal akarok játszani és a belső tárhely pl telefonon vagy kisebb tárhelyel rendelkező gépeken nem igen sok. Amikor ilyen 2gb-os játékok vannak azért illene megirniuk ugy a porgramot hogy egyből SD kártyára tegye vagy kérdezzen rá.
"Nem értem, egy videólejátszó app-tól miért várják el, hogy a háttérben fusson "
PC-n 30 fület megnyitok neked amibe különféle youtube klipp megy és egyszerre szólnak miközben és böngészek akár 4 különféle böngészőben.
Ettől a szartól is elvártam volna, de sajnos ezekszerint sokat gondoltam.
Ezer millió cpu mag meg minden szar az kell bele ,de hogy értelmes fejlesztés is történjen oda már ész kéne ami nekik meg nem igen van! -
alacka
tag
válasz
sto1911 #7765 üzenetére
OK, Igen, másolás közben (úgy látom az alvó mód befejeztével) akad le, kikapcsolt képernyővel, s ráhelyezett mágnessel együtt is. (Igaz néha buzgerálgatnám negyedóránként
) .....
A legközelebbi behaláskor újraindítások után megpróbálom, addig is nincs valami a rootolos Titaniumnál másabb jól learhíváló progi (kihelyezett gruppokat, ikonokat sem szeretném újra alkotni) a hardresetem elött? -
alacka
tag
válasz
sto1911 #7760 üzenetére
Az oldalra húzások után is maradnak háttérben progik ... olyan is aminek nincs engedélyezve frissítés és értesítés.
A leszedéseket egyelőre csak uninstallal tudnám megoldani, mert nem segít a task kilövés meg kényszerített leállítás sem.A csodaprogik egyéb esetben pedig igen hasznosak, csak hülye a helyzet, ha install/uninstallni kell mert nem lehet háttérben futást letiltani
pl. az alap progik nagyrészében sem, ami gyárilag rajta van. Furcsállom, hogy nem lehet leállítani a rámászó progikat.
A Titanium meg Root joggal akarna működni, amit nem szeretnék egyelőre babrálni.Igen azt a hangtárat hallgatom, s 15 perc után lekapcsol a WiFi mindenképpen.
Jahhh arról meg nem is beszéltem, ha a Youtube-ról csak hallgatni szeretnék, azt meg nem lehet a háttérben, miközben olvasgatnék, mert rögvest leáll a streaming. (A hangtárnál legalább ez müködik.)
Bonyolult dolgokat szeretnék? -
alacka
tag
válasz
sto1911 #7757 üzenetére
hmmmm..
File direkt másolás közben továbbra is lekapcsol a Nexus - 30 percet mértem (Beállítások alvó mód?)
"az eszköz nem válaszol, vagy s csatlakoztatva" ,s kereshetem a kismilloó könyvtár között a fájlokban, hogy hol hagyta abba, mert egy Windows alatt futó TCommanderhez v FreeCommanderhez nem lehet a Nexus 7/Belső tárhelyet sem csatlakoztatni, hogy legalább hamar összehasonlítsam.
-
zord01
senior tag
válasz
sto1911 #7621 üzenetére
1. Anno több cikket is elolvastam, és úgy tudom nem egyforma üveg van a sima és a cellular modellben. A Wi-fi-s Corning Fit Glass a 3G-s Corning Gorilla Glass. Hogy mi a különbség, konkrétan nem tudom, csak azt, hogy van.
Ha nem így lenne a sajtó az oka, nem én találtam ezt ki, olvastam.2. Beégés kérdése:
Ez (#7629) Drachoo -nak is szól
Nem arra gondoltam, hogy a panel idővel tönkre megy, "beég", hanem arra, hogy a N7-esek egy részénél probléma, hogy max fényerőre csavarva, ha egy kép sokáig van rajta, "szellemképes" lesz a kijelző, és az adott kép "lenyomata" akár fél percig is látszik még később.
Elsőre is, most is hülyén fogalmaztam meg a dolgot, ezért bocsi, de itt a link, erre a hibajelenségre gondoltam.http://www.androidpit.com/does-the-nexus-7-have-a-display-problem
No ez az, ami nálam nem jelentkezett, ugyanis mikor megkaptam a gépet, kb első dolgom volt max fényerőn negyed óráig fent hagyni egy kontrasztos képet, és miután visszaléptem a galériából a főmenübe, nem volt szellemképes.
3. "akkus is tök okés." - nekem is, pedig wifis - nem mondtam, hogy a Wi-fi-s verzió mind rossz, de a N7-nek vannak tipikus hibái (szellemképes(beégő?) kijelző, kipattanó kijelző, a terhelés alatt felmelegedett gép kijelzője nem reagál semmire egy képernyő lezárás, feloldásig, akksi problémák, és néha hallani még mikrofon gondokról is). Ezeket soroltam fel, és ezerke mondtam, hogy nálam minden ok. Hálisten. Meg eddig. Lehet 2 hét múlva gajra megy.
Egy a lényeg. A Cellular verziót jó 2-3 hónappal az első sorozat legyártása után kezdték gyártani, elvileg itt már figyeltek a "gyermekbetegségre". Ez nem jelenit azt, hogy a Wi-Fi only verziók mind hibásak, ill azt sem, hogy a Cellular verzió csak hibátlan lehet.
Én a saját kutatásaimat és tapasztalatimat osztottam meg, plusz segítő szántékkal, nem tudom miért kell ezeket cáfolni, illetve minden pontomra ellenséges hangnemben reagálni.
A seeder dologról meg csak annyit, hogy nekem Utorrent fent van, és ha használom, nem érzem, hogy radikálisabban merülne, mint anélkül. Biztos gyorsabban merül, de nem 3 óra alatt. (nekem legalábbis nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged