- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
válasz
Daralo:) #8279 üzenetére
Hello,
Felesleges oda bevinned.
Itt tudsz formanyomtatvanyt tolteni.
[link]
Aztan jon a DHL es viszi Brno-ba.
Az enyemet tegnap vittek a kov. utvonalonKedd, Január 15, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
12 Kézbesítés folyamatban BRNO - CZECH REPUBLIC, THE 10:3011 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BRNO - CZECH REPUBLIC, THE BRNO - CZECH REPUBLIC, THE 08:58
10 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BRATISLAVA - SLOVAKIA BRATISLAVA - SLOVAKIA 07:04
9 feladó állomáson feldolgozva BRATISLAVA - SLOVAKIA BRATISLAVA - SLOVAKIA 06:39
8 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BRATISLAVA - SLOVAKIA BRATISLAVA - SLOVAKIA 06:27
7 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:10
Hétfő, Január 14, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
6 feladó állomáson feldolgozva LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 23:425 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 23:21
4 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 21:51
3 Kiszolgáltatási részlegen át továbbítva BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 21:49
2 feladó állomáson feldolgozva BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 18:07
1 Küldemény felvéve BUDAPEST - HUNGARY 14:54
De legalabb ejjel is dolgoznak
-
alacka
tag
válasz
Daralo:) #8279 üzenetére
Őszinte részvétem, mióta ment, mibe halt bele? Jelenségek?
Egyszer én is azthittem behalt, alig tudtam resetelni 3- v 2 gombosan, amit a youtuberól lestem le.
Lehet nem kellő ideg, ütemben, sorrendben nyomtam.Tegnap tutira csnáltam pár gruppot, hasonló jellegű appokat egymásba húzva. Ezekből kettő szőrén szálán eltűnt, egyikmlapon sincs (már négy majdnem tele van).
Könyvtár vagy file szinten hol találhatóak az appok, a group leírások? Valaki linuxos talán tudna segíteni hol keressem?
Telepítési időrendi keresés is érdekelne, mert affene emlékszik abc szerint, meg név szerint egyik másik felrakott appra. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest