- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz
havri1 #15810 üzenetére
pont ezt vártam, akkor még maradok régin, és trimmelek manuálisan hogy gyors legyen
3.60 van nekem rajta május vége óta, cwm-ben sem jártam azóta
jah am dpi állítása nélkül én meghalnék androidon, igaz azt elég globálisan is állítani nekem arra meg van program playben, de a tablet ui az kell
-
havri1
félisten
-
brumi1024
veterán
-
csabám
addikt
válasz
havri1 #15633 üzenetére
Én feltennék egy cwm-et vagy twrp-t toolkittel, majd a felmásolnám a supersu.zip-et a belső memóriába és felraknám cwm-ből/twrp-ből.
-
-
törölt tag
válasz
havri1 #15338 üzenetére
Új funkció nem sok van. (play storeból engedélyezhető a jogosultság kezelő az mondjuk hasznos) Viszont egyértelműen jobban van optimalizálva (most már nem discardal van megoldva, hanem háttérben futó fstrimmel, kikapcsolt képernyő mellett, de én nem vettem észre hogy bármivel növelné az éjszakai -8 óra kb- fogyasztást, az még mindig 1% nekem) 4.2.2-vel néha beröccent, ilyen most egyáltalán nincs.
-
ferensz
senior tag
válasz
havri1 #14869 üzenetére
Már két éve van mobilinternet előfizetésem erre a kártyára, egy Samsung Galaxy Tab 10.1-el lett véve anno, ami változás lesz, hogy plusz 600 forintot fogok fizetni, viszont a letöltési sebesség 10 mb/s-el lesz gyorsabb, illetve 5 giga adatforgalommal több lesz. Egyedül az éjféltől reggel hétig lévő plusz 100 giga adatforgalom fog elveszni, de azt meg úgy sem használtam soha.
Valószínűleg egyébként is belevágtam volna, de jól esett ez a kis megerősítés
-
gabesszg
aktív tag
válasz
havri1 #14523 üzenetére
Azt meg megkerdeznem h honnan lehet letolteni a drivert valamint errol a hibakeresos dologrol valahol olvashatok bovebben mert nekem amikor fastbootba rakapcsoltam a gepre felrakott egy "android" ezkozt de ugye megallt a tortenet.(valamint bocsi az ekezetekert telefonrol irok)
-
Burki
aktív tag
válasz
havri1 #14425 üzenetére
Nem ütöttem az asztalt, rendesek voltak velem mindig az Edigitalnál,semmi okom nem volt kiverni a balhét. Ma visszavittem megint. Azt hitteem megüt a guta, mert ott bennt az üzletben megint működött, és mivel ugye nem volt tapasztalható probléma, nem tudta cserélni, nekem meg ugye nem állt szándékomban elállni a vásárlástól, eljöttem vele. Viszont mire hazaértem, már megint nem működött. Nagy nehezen rájöttem,hogy a fényérzékelővel van baj. Félhomályban ugyanis elsötétült teljesen a kijelző,és nem látszódott rajta semmi. Visszavittem megint, viszont így,hogy tudtam hibát produkálni, azonnal kicserélték. Már arról pötyögök, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Gyárilag 4.2.1 van rajta,viszont ahogy felcsatlakoztam netre,felajánlotta a frissítést. Viszont valahol olvastam, hogy az új android verzióban sok zavaró hiba fordul elő, így inkább nem tenném fel. El tudom valahogy tüntetni az értesítések közül a frissítést?
-
Burki
aktív tag
válasz
havri1 #14415 üzenetére
Miután írtad,hogy hogy bootloop, megnéztem a bolt honlapján,hogy 8ig nyitva vannak. Be is mentem, hogy akkor visszaviszem inkább, de mire beértem, a dobozból úgy vette ki a srác,hogy már a wifi kódot kérte a belépéshez. Nyomkodta vagy 10 percig, újraindította kétszer-háromszor, működött. A kocsiban elindulás előtt még bekapcsoltam, és sikerült is. 15 percel később hazaérek, fekete képernyő, kikapcsolt. Próbálom bekapcsolni, eljutok a Google logóig, de utánna elsötétedik. Bootloader bejön, de hiába nyomok a Recovery-re, ugyanúgy elsötétedik a kép. Az előbb még egyszer sikerült elindítani, viszont olyan halovány volt a kép,hogy szinte semmit nem láttam, csak éppen az óra körvonalait, majd megint elsötétedett minden. Próbálkozzak még vele, vagy ez tuti,hogy kuka?
-
Burki
aktív tag
-
zhagyma
őstag
válasz
havri1 #14187 üzenetére
Szia!
Nekem Astra G műszerfalon a dátum / hőmérő kijelző "tetjére" került. Ez enyhén domború némi apró mintázattal borított, enyhén ívben hajtott "műbör" felület. Ragad rendesen (3M vákumos tappancs van rajta). Pár napon belül lövök néhány képet mivel jelenleg nincs testközelben a gépezet. Addíg az alkalmazás terepe:
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
havri1 #14016 üzenetére
Én is pont ezt a combo-t próbáltam a múlthéten, nagyon gyors volt, de nekem nagyon merítette az aksit is. A Faux Kernel Enhancemen-ben pedig azt írta, hogy folyamatosan mind a négy mag maxon pörög, hiába nem nyúltam a képernyőhőz vagy 10-20 másodperce. Amúgy mindent pontosan úgy állítottam be, ahogy az XDA-s topikban írja. Most lecseréltem Franco-kernelre, sokkal kevésbé szívja az akksit, sebességben pedig nem sokkal marad el.
(#14017) mathaus=): Hivatalosan egyik sem kompatibilis, de elég egyszerűen megoldható a dolog. WhatsApp-nál kézzel telepíted az apk-t (csak az ismeretlen forrásokat kell bekapcsolni), vibernél ugyan ez, plusz egy telefonszámot kell megadni, ahova küldik az SMS-t, majd a kapott kódot a tableten kell beírni.
-
-
zack
nagyúr
válasz
havri1 #13408 üzenetére
Nem jött össze.
LG-nél dolgozik a srác, promo telefon, ami tényleg új volt, de se papír semmi. Még az adás-vételit se vállalta, bár engedett volna a 95k-ból 10k-t. De papír nélkül nem kell ilyen érték.
Elhiszem, hogy nem adhat róla papírt, mert hivatalosan ezt el sem adhatta volna, talán 50k-ért bevállaltam volna, de annyiért meg ő nem adta volna oda. -
törölt tag
válasz
havri1 #13412 üzenetére
Természtesen Youtube nálam sem téma mobilnetről. Arra kellene, hogy három havonta bemegyek nap mint nap az egyik családtagommal rehabilitációra - és akkor ott a kórházban híreket olvasni, fórumozni. Vagy amikor a fogorvosomnál várok a soromra Mert amúgy néztem, hogy ilyen USB stickek ha nem vállalsz rá előfizut, pl vodánál is, tehát csak maga a stick huszon sok K... akkor már teszek hozzá, még egy 10-est és az imént említett telefon, ami nem is gyenge hardware-ileg...
[ Módosította: Eagle16 ]
-
törölt tag
válasz
havri1 #13410 üzenetére
Akkor remek pláne
No, én T-s vagyok, Tévé, ADSL, Telefon minden T-s.
1. Kérdés, múltkor már fűztek, hogy palettázzak, de nem álltam neki - akkor még nem volt tablet.
Szóval az első kérdés, milyen T-s USB Stick-el kompatibilis a Nexus 7 garantáltan OTG kábellel?2. lehetőségként mivel elég régi már a telcsim K800i, hogy veszek egy ilyet:
Huawei Ascend Y300Na most azért a szolgáltató által küldött USB stickes megoldás olcsóbbnak kellene, hogy legyen. Mehetnék a T-s topicba is, de előbb azt kellene tudni, a Nexus 7 melyikkel működik együtt teljesen biztosan.
-
törölt tag
válasz
havri1 #13404 üzenetére
Egy picit túlzsúfolt az asztalom mi ?
Ja hát szeretem figyelemmel kísérni a Hardware-ek hőmérsékletét, ha már van LCD a billentyűzeten használjuk is értelmesen
Ez sem volt egyáltalán felesleges vétel, mert bár ha itthon vagyok a dokkolóban a tablet helye, de útra úgyis ebben viszem
Majd utána kell néznem, mosható e... volt három féle bordó, fekete és fehér. Bordót érthető okokból nem akartam. A fehérrel csak az gond, hogy szép, de koszolódásra hajlamos lehet. Amikor nem használom, akkor egy nylon zacskóban pihen, hogy ne porosodjon
(#13405) zack: Nekem általában az egereim, billentyűzeteim, Joystick-jaim Logitech-ek. Úgy nagyjából a beviteli eszközök, amiből csak lehet. Ja van aegy XBOX 360 kontrollerem is kivételnek amit szintén nagyon szeretek
A kék háttér világítású G15-ből kettő van, az egyiknek le kellett vágnom az USB csatlakozóját, mert kopott róla a festék, és ingyen küldött ennek fejében a Logitech egy másik G15 -öt 2007 -ben, illetve egy MX 1000-et. 2005 óta használok G15-öt mióta megjelent. Azt vállalta és írta a gyártó, hogy a billentyűk 25 millió leütést bizonyítottan kibírnak. 6 éve a másodikat használom, mivel az első leszázalékolva pihen a dobozában
G15-ből US angol verzióm van, felajánlották, hogy cserélik akkor magyar kiosztású narancsra, de nekem kék kellett -
fPApi
őstag
válasz
havri1 #13385 üzenetére
Ez nem paranoid különlegesség, hanem 4.2-es:
"Újdonság, hogy a fejlesztői lehetőségek előcsalásához immár egy apró trükkhöz kell folyamodni, a beállítások menü about phone pontjának build version bejegyzését kell hétszer megérinteni, ezután elérhetővé válik a már jól ismert opció."
Szerk: elkéstem -
törölt tag
válasz
havri1 #13211 üzenetére
Igen, egyformák, de ha a Nexus-al egyéb garanciális probléma merülne fel a jövőben, kábellel együtt kell odaadni a futárnak - dobozzal, használati utasítással - és érted...
(#13212) Sonja: Az általad linkelt az ez: Nexus 7 10W hálózati adapter, igen ez annyi láttam is. Viszont akkor már,
ASUS Táblagép 18W hálózati adapter
Kompatibilis modellASUS Vivo Tab(TF810C)ASUS VivoTab RT(TF600T/TG/TL)/ ASUS VivoTab SMART(ME400C/CL),Nexus 7, MeMo Pad(ME172V)/MeMo Pad PAD 10 SMART(MT310T)
Szerk: Van Dokkolójuk, rendelek egyet.
-
törölt tag
válasz
havri1 #13209 üzenetére
Az szerencsére nem sérült, de ennyitől ennek sem lenne szabad...
Amúgy az adapternek nincs baja, csak az USB-Micro USB kábelnek, annak is a Micro USB végének. Elvileg ilyen kábellel helyettesíthetném, de ugye jó lenne eredeti ASUS... Ezt ugye így garanciáztatni sem lehet - mármint a kábelt.
-
törölt tag
válasz
havri1 #13207 üzenetére
Nem, egyik sem
Na viszont jól megszívtam. Vehetek új töltőt...
Átmentem a másik szobába megnézni, hogy a másik router is rendben sugározza e csupán N-en... A töltőn volt a nexus 7, az meg a 10 méteres hosszabbítóban. A hosszabbító végét elejtettem ami leesett a földre, de a Nexus 7 töltője nincs olyan hosszú mint egy derékmagasság. Az USB egyik vége kijött ugye az adapterből a hosszabbító súlya miatt, a másik vége meg elhajlott a képen látható módon. Most az a helyzet, ha kiegyenesítem, a két pöcök benyomul, és nem tölt ha így van akkor tölt.... ez így elég gáz
-
brumi1024
veterán
válasz
havri1 #13185 üzenetére
Mindkét routerem kétsávos(2,4 és 5 GHz egyszerre), N-only-n vannak, 40 MHz-es csatornaszélességgel. A T-Home-os router 99%, hogy nem tudja az 5 GHz-et(15-20k-s kategóriánál kezdődnek az ilyen routerek), vagy ha esetleg tudja akkor egyszerre csak az egyik sávon szór. Neked mindenképp a 2,4 GHz kell. Tudsz felrakni egy screenshotot a router beállításairól? A wifis rész kell csak.
-
brumi1024
veterán
válasz
havri1 #13139 üzenetére
Intelligens elsötétítés ki, FSYNC ki. 1500mhz-el szerintem nem lehet gond, én felejtettem úgy véletlenül egy hétig, észre sem vettem. Bfq helyett jó lehet még a row vagy a deadline ha számít az IO sebesség, cserébe a programtelepítésekkor meg-megakadhat párszor.
(#13138) halisa: Hát ez tényleg baráti ár, rendeltem én is egyet
-
Meridius11
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- The First Berserker: Khazan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest