- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
huhuhuu... #22474 üzenetére
mi nem működik? én 0 nexus tapasztalattal vágtam neki, úgy,hoyg sosem volt a kezemben a táblagép (ettől függetlenül gyakran rootoltam más telefont, meg tettem rá custom romot, főleg SE-kre), és majdnem egyből ment. A majdnem egyből csak azért nem egyből, mert alapos akartam lenni , és a letöltött rom-ot csak egyszer csomagoltam ki, miközben kétszer kellett volna , mert duplán volt betömörítve, és nem találtam a flash-all.bat -ot
egy dolog talán nincs leírva, hogy fastboot-ban kell indítani a tabot, kikapcsolt állapotban hangerő le + bekapcs gomb együttes nyomására...vagy csak nem abban a részben van leírva, nem olvastam végig az első posztot.
-
sto1911
veterán
válasz
huhuhuu... #22474 üzenetére
Ki kellene nyitni az osszefoglalot, abban le van irva.
-
huhuhuu...
tag
válasz
huhuhuu... #22371 üzenetére
Bocs ! Tényleg elindult , csak percekig agyalt előbb .
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20127 üzenetére
visza is pü.
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20124 üzenetére
Ez micsoda? Csak azért kérdem mert mire lejön lemegy a nap nagyon lassan jön 5-6 kb/s
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20120 üzenetére
Engem annyira nem érdekel nagyon kevés flash tartalmat nézek.
Én amugy chrom-ot használok 90% ban az pedig alapban nem támogatja a flasht igy én már megszoktam, hogy nem nézek olyan videókat.Nagyon sok helyen a dolphin browsert ajánlgatják lehet avval jobb én nekem nem jött be az a böngésző. -
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20117 üzenetére
Na megnéztem Blikk.hu-n videók nem mennek viszont facebook-on van amelyik elindul bár pont most nem nagyon találok. Felraktam [ide] ha gondoljátok tesztelgessétek.
Blikk.hu n7 azt irja ki, hogy frissitsem a flash playert
Próbáltam n5-el is ott nem ir ki semmit fehér kép és ennyi tehát ott sem megy minden ezek szerint. -
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20108 üzenetére
De igen próbáltam N7- en azzal sem ment sajna, bár ezt még mahdi romon próbáltam. Mindjárt megnézem ezen is.
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20102 üzenetére
A 4.8-as KVT49L alapu. Viszont most néztem n5-ön is KVT49L alapu a mahdi rom és ott akkor is megy a flash, érdekes.
-
havri1
félisten
válasz
huhuhuu... #20097 üzenetére
Piros
-
bajaki
őstag
válasz
huhuhuu... #20069 üzenetére
Nem bántásból mondtam, ne haragudj. Mindegy is, nem olyan smooth mint a N4, kész vége.
-
bajaki
őstag
válasz
huhuhuu... #20066 üzenetére
Nálam is lassú a KOT49H. Szerintem te nem tudod mi az, hogy smooth.
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20066 üzenetére
Elhiheted kipróbáltam szinte az összes romot, a gyárit is de a lassulás mindegyikben érezhető. Mivel többen is osztják a véleményem ezért gondolom, hál isten talán nem a tabnak van gondja. Ezzel részemröl ez a vita le is van zárva, értelmetlen. Kinek mi a jó és mi nem az egyéne válogatja, nekem ez nem jó, neked igen.
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20058 üzenetére
Azt nem vitatom használható, stabil de nem olyan smoth mint 4.2.2. A tesztek pedig semmit nem jelentenek nálam még több pontot ad mint nálad. Nem tudom használtál e 4.2.2-es romot de érzésre ez lasabb. Épp az előbb volt, beléptem beállításokba kb 4 másodperc sötét kép volt mire megjelent 4.2.2-ön ijen soha nem volt. Persze mint mondtam lehet nálam van valami gond a tabbal.[link]
-
bajaki
őstag
válasz
huhuhuu... #20063 üzenetére
Képernyőkép készítése.
-
bajaki
őstag
válasz
huhuhuu... #20056 üzenetére
Stock 4.4.2? És melyik verzió van fent a franco-ból?
-
bAtt001
addikt
válasz
huhuhuu... #20055 üzenetére
legközelebb majd próbáld ki a hangerő lefelé + power gomb kombinációt, csodákra képes
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20056 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy baj van a 4.42-vel, hanem szerintem 4.22 után lasabb lett és nem megy olyan simán, gördülékenyen. A multi tasking meg főleg érezhetően roszabb. Persze az is lehet, hogy nálam van valami gond a tabbal, ha lessz időm felrakom 4.22 romot és kiderül.
-
huhuhuu...
tag
válasz
huhuhuu... #20055 üzenetére
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20007 üzenetére
Ment pü!!!
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20003 üzenetére
Akkir ezekszerint visszaáltál gyárira? Nekem megy rendesen mahdi alatt firefox böngészővel a flash. Ha esetleg még mahdi romon vagy, akkor ha gondolod feltöltöm neked valahová a flash playert amit én használok.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
huhuhuu... #19977 üzenetére
Igen, jól mondja a kolléga, sajnos win8 telepíti fel automatikusan a drivert, win7 alatt manuálisan kell!
-
jazzkifli
tag
válasz
huhuhuu... #19935 üzenetére
Sehogyan sem tudom feléleszteni.
Továbbra sem.
Láttam olyan videót, amin szétszedték és az akksi csatlakozója le volt csúszva. Visszatolta a helyére és rendbe jött.
Garancia vesztéssel jár ha szétszedem?Vagy egyéb más ötlet?
-
huhuhuu...
tag
válasz
huhuhuu... #19885 üzenetére
Megoldva . A verziószám : v 11.1.115.81
-
Laccy_hun
csendes tag
válasz
huhuhuu... #18391 üzenetére
Van rá 1 év tudtommal
6 hónapos a készülék.Akkor menjek be az Edigitalba és oldják meg gariba?
Újat kapok, vagy viszik javítani? Az mennyi idő? -
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #17630 üzenetére
Nekem cm 11 van fent és megy rendesen a flesh firefox beta alatt.
-
Cyrin
addikt
válasz
Szerintem én is visszarakom, a boat browser se működik jól, pedig írja hogy kitkat kompatibilis, de még a belepési jelszavakat se jegyzi meg, mint azelőtt, meg egyéb hibái is vannak. Túl sok ez a "jóból" így egyszerre, kivárom amíg felzárkóznak az appok, vagy jön a 4.4.1.
-
vtomi2
őstag
válasz
eddig sem használtam a flasht, úgyhogy az nem fog zavarni, meg már amúgy is ráfért egy reset, eléggé tele volt szemetelve.
-
vtomi2
őstag
válasz
huhuhuu... #17628 üzenetére
Köszi, xda-ról vmiért levették a linkjét.
Egy próbát azért adok neki.
-
assemble
addikt
válasz
huhuhuu... #15674 üzenetére
CM-rol nem is fog magatol gyari 4.3-ra frissulni
A 4.3-ra valo frissites pedig pontosan ugyanannyibol all, mint bamelyik masik verziora valo frissites, a legtisztabb modja egy factory image visszaallitas ra egy gombnyomassal, es tokeletesen fent van. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Próbáld meg ezt: [link]
-
havri1
félisten
válasz
huhuhuu... #15676 üzenetére
Hát látod az még nekem is csak teljes gyalulással ment ;-)
Van elvileg unroot funkció, de nem próbáltam.
Toolkit, és Stock image flash. -
havri1
félisten
válasz
Root miatt már nem Stock, valószínű azért nem frissült.
Nekem 4.3 rootoltra azt írja, ez egy módosított eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest