Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
hdmi-re hogy tudok kitolni anyagot a kicsikével?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tudtok javasolni valamilyen épkézláb PDF olvasót, ami magazinokkal, nagy méretű PDF-ekkel el tud bánni?
Nemcsak sima lapozgatásra gondolok, hanem zoomolásra ki-be. A legtöbb állandóan rendereli a képet és nagyon lassú. A legszörnyűbb a Foxit PDF. Az ezPDF az hibásan működött, néha kilépett, ezt csinálja a Moon Reader is néha kiakad. Adobe zoomolásban nagyon lassú!
Javaslat? -
adakiller
senior tag
Sambán keresztül másolnék PC-ről N7-re, amivel egyetlen problémám van, hogy amíg használom a tabletet, és nincs lekapcsolva a kijelző addig kb 2500 kbyte/s-es sebességel másol, viszont ahogy kikapcsol a kijelző leesik 100-200-ra... nem lehet ezt valahogy orvosolni, hogy kijelző nélkül is menjen normálisabb sebességgel?
-
csabám
addikt
Google Musicot (felhő részére gondolok) használ valaki közülünk?
-
fatty
aktív tag
válasz
Krisz0630 #7159 üzenetére
Idojarasra probaltam Beautiful widgets-et, HD widgets-et, es a magyar idokep alkalmazast. Az elso ketto kirakhato lezart kepernyore, ami jol nez ki, de nem hasznalok "lockscreent". Vegul mind leszedtem, es bongeszoben megnezem idokep tablet, vagy mobil oldalat.
-
tyll30
tag
Nem tudok .apk fájlokat fogadni Bluetoothon hiába van párosítva.
Valaki tud rá megoldást ?Még egy kérdés .
Word és Excel táblázatokat szeretnék használni laptopon és a Nexuson is.
Van rá mód hogy ne kelljen folyamatosan mobil netten lógnom a szinkronizáláshoz ?
(Napközben módosítom a Nexuson hazamegyek felcsatlakozok wifire és szinkronizálja a módosított dolgokat ) -
Xmodule
őstag
Megint kérdésem lenne. Sehogy sem jövök rá, hogy lehet chrome ban tabot zárolni.
-
margithid
veterán
válasz
assemble #7179 üzenetére
Remélem nemsokára meg lesz oldva gyárilag, mondjuk az android 5 megjelenésekor
Viszont szeritnem eddig azért sem erőltették ,mert kell hozzá vas.
De talán a 4 mag, 2 GB Ram elég fog lenni, samsungnál elég jól megoldották úgy tudom.
Csak a note 2 150k, egy nexus 7 meg már van 70k-tól, ha hozzászámolok még egy sony xperia tipo-t kártyásan telenornál (netmegosztásra), akkor is 95k-ban megáll.
Azért nem mindegy.
Na mindegy, remélem ez meg lesz oldva és belépek én is a tabletesek táborába -
Dzsuri89
őstag
Valaki tudna mondani helyet, ahonnan BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus fóliát tudnék venni jó áron?
Speedshop-ban jelenleg nincs. :/ -
assemble
addikt
válasz
margithid #7175 üzenetére
Alapbol biztosan nincs (pedig szerintem is lehetne, telefonon is kicsit tulzasnak erzem a "minden app fullscreen" dolgot, de tablan pedig plane... valszeg az almatol orokoltek ezt a betegseget, es nem akartak ezzel "bonyolitani" a dolgokat.)
Custom ROM-mal nem lenne semmi akadalya, nem tudom van-e ilyen. Hallottam regebben valami cuccrol ami hasonlot tudott volna, meg CM-be is bele akartak integralni de aztan vegul nem lett belole semmi asszem.Egyebkent vannak olyan appok amik csak futnak a tobbi dolog felett es athelyezhetok/atmeretezhetok, pl ez, de mivel rendszer szinten nincs melle ablakkezeles igy eleg korlatozottan hasznalhato. Es hat nincs is sok ilyen app.
Igazan beletehetnenek rendes ablakkezelest, szabadon athelyezheto/meretezheto ablakokkal, drag and droppal, stb, en elegge orulnek neki. Foleg az ilyen dolgok miatt nem nagyon alkalmasak munkaeszkoznek sem ezek a cuccok, pedig meg lehetne csinalni. Persze lehet mondani hogy akkor tegyen fel az ember Ubuntu-t, annak sincs mar akadalya -
margithid
veterán
Sziasztok!
Nexus 7-nél van olyan, hogy két alkalmazást lehet párhuzamosan futattni? Magyarén a képernyő felső felében mondjuk skype, az alsó részében meg böngésző. Note 2-nél tudok ilyesmiről és nagyon klassz dolognak tartom.
Köszi -
sto1911
veterán
válasz
Xmodule #7173 üzenetére
Az ugy gyarilag nem fog menni, lehet van ra megoldas, en pl. a Tunein radiot ajanlom. vagy a Soundcloudot probald ki.
(#7175) margithid: gyarilag biztos nem lehet, lattam marketen appot ra, de annak pl. sajat felulete van, nem az eredeti app-et hasznalja, ki se probaltam.
Itt van egy pl., de ahogy elnezem mind hasonlo.
-
ssspr
csendes tag
Sajnos arról már nem fogok tudni, azóta töltöttem... De nagyjából: gyűrűk ura: 3 óra, hd, soundcloud alkalmazás :2 óra, közben általában képernyő kikapcsolva, fb readerrel könyv, kb 2 óra, másfél, közel két óra net Naked browserrel (ez kb az egyetlen, amin normálisan el lehet tüntetni a status bart, és nagy helyet hagy böngészni), két óra most wanted. Amúgy ha amúgy is kikapcsolná valaki a wifit, én inkább a repülős módot ajánlom. Olvasás közben én általában azt használom, és sokkal lassabban merül.
-
ravebp
senior tag
válasz
fishman985 #7134 üzenetére
nekem megy és jól..
-
rolii21
aktív tag
Sziasztok. Hogyan tudok flash programot telepiteni a nexusomra h vigye a flasht a bogeszoben?
Tovabba hogyan tudom legegyszerűbben rootolni?Köszi.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
dombila #7155 üzenetére
Köszi a választ! A Yahoo-t én is feltettem elég jól néz ki maga a program, de akkufogyasztásnál a kijelző után nekem a második. És a widgete se annyira tetszik csak a lezáróképernyőn.
Kezdek én is úgy lenni vele, hogy nem kell widget hanem megnyitom a progit akkor amikor kíváncsi vagyok az időjárásra. Bár ettől függetlenül a Beautiful és HD widget-tel "szemezek" még.
-
Xmodule
őstag
Nem akarok most semmi butaságot kérdezni, de nincs multi tasking? Mármint chrome egyik ablakon soundcloud megnyitva klikk lejátszás jól megy, aztán másik ablakra klikk és megáll a zene.
-
Pow
tag
válasz
Krisz0630 #7154 üzenetére
Ezer éve ezt használom. [Beautiful Widgets]
-
dombila
őstag
válasz
Krisz0630 #7154 üzenetére
Én még nem találtam olyan időjárás widget-et, ami ne zabálná az akkut. Bármilyet is tettem ki (BeWeather, Yahoo Weather), ha nem használtam sok kijelzőt, mindig az vezette az akkuhasználat listát. Sőt, ha a widget nincs kinn, akkor is fogyasztanak.
Most feltettem egy Weather Channel időjárás progit és inkább mindig elindítom, ha kíváncsi vagyok az időjárásra. -
Krisz0630
senior tag
Ki milyen időjárás progit használ ami bevált? Ne zabálja az akkut és legyen normális widgete.
Üdv:
Krisz -
adakiller
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi Gameloft játékok nektek sem kompatibilisek az N7-el?:
The Adventures of Tintin
Nova 2
9mmGyári 4.2-es ROM, mindegyik játék eredetiben megvásárolva.
-
leslieke
Jómunkásember
Ezeket az olvasókat megnézem én is.
-
fatty
aktív tag
válasz
proci985 #7146 üzenetére
Cool Reader-t hasznalom, igaz NOOK-on.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
proci985 #7146 üzenetére
Ezt próbáltam: Moon+ Reader Elég jól testreszabható.
-
proci985
MODERÁTOR
van valamilyen ekönyves program a nexus7re, használ valaki ilyesmit?
illetve van olyan, aki könyveket/napilapokat olvasgat rajta, mennyire jó a célra?
-
akipapi
tag
válasz
Nekem működik, írd le pontosan a lépéseit és akkor talán tudok segíteni mit csináltál másképp. És a számát is ha lehet. Az enyém: v9.6.7.235654
-
sto1911
veterán
válasz
C.Brigante #7142 üzenetére
Nincs is, mert a mittudomenmilyen keszulekre van, nem Androidra altalaban
Akinek baja van az akksival, az rakja vissza a 4.1.2-t, hatha javul, en megint visszaraktam, gyorsabb is, az NFS se rangat meg akad be.
-
sto1911
veterán
válasz
fishman985 #7138 üzenetére
és (#7140) C.Brigante is: Mert egy telohoz adtak legalisan, azon a telon kivul sem megvasarolni, sem hasznalni nem lehet hivatalosan. Ami ezen kivul van, az warez, ahogy irta is Dolphine.
De hogyhogy a Sygic pontatlan? Egyebkent van meg csomo offline navi, ami ingyenes is raadasul, probald vegig.
-
sto1911
veterán
válasz
Nincs is androidra...
-
Pow
tag
válasz
Szerintem ez jobb , és működik is
Sygic -
fishman985
tag
Sziasztok!
Próbálta valaki már a hárombetűs magyar navit felrakni rá?
1 napja küzdök vele, de akar összejönni.
Ha esetleg valakinek sikerült ossza meg velem -
szata.68
senior tag
Tudtok ajánlani valami jó,teljes oldalt betöltő naptár widgetet? (ami mondjuk 1-1,5 hónapot mutat)
HD widgetet néztem,de abban sem találtam amit kerestem. -
sto1911
veterán
Beware, battery usage posts are coming!
-
Xmodule
őstag
Próbáltam most az elöbb copy paste csinálni itt az oldalon de nem tudom sikerült. Lehet ilyet a nexus 7 el? Hosszan nyomtam a kijelzöt de semmi.
-
sideburns
aktív tag
Jóég, hogy felhígult ez a topik is...látszik, hogy mi volt a slágercikk karácsonykor...
-
Dolphine
addikt
Én egy ilyet vettem!
[link]
Nagyon minőségi darab! -
fatty
aktív tag
Asus travel cover
+ jo minoseg, mintha raontottek volna, korbe vedi a gepet
- nincs magnes a fedeleben, kicsit nehezebb kezelni a gombokat -
Xmodule
őstag
Azt vettem észre sajnos, hogy a készülék bal oldalán az a szurke keret oldalt nincs rendesen oda ragasztva emiatt kicsit recseg ropog. Szoval lehet latni, hogy a masik oldal rendesen oda van ragasztva a bal oldal viszont nem.
-
maki12
senior tag
Bocsi a dupláért...
Ti milyen tokot használtok hozzá?Link?
Esetleg tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tesla topik
- iPhone topik
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nyaralás topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest