Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
van egyébként, de csak a gyerekeim tudják. 3-5 évesek, néha szoktak játszani rajta, és egyszer csak eltüntették valahogy, nem jött egy darabig, míg aztán én a menüben rákattintottam, na azóta megint jön...
persze nem árulják el hogy csinálták... -
assemble
addikt
A Chrome Beta egesz surun frissul, nekem egyertelmuen jobbnak tunik a mostani stabilnal (ami persze jo regi)
-
GU-81M
tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
A felugró frissítésre még én is keresem a megoldást!

-
hallerlaller
addikt
Van már valami hatásos módszer a felugráló frissítés kiiktatására?
Vagy valami jó 4.1.2 romot tudtok ajánlani ami nem dobál értesítést?
-
Magnat
veterán
Ezt nekem is írta a Wayteqnél amire feltettem korábban, de vmi keveréssel sikerült rajta túljutni... nem konzekvens megoldás volt és sajnos nem is emléxem pontosan, de végül jó lett. Próbáld meg a ki-be kapcsot, lehet h az segített nekem is. 1ébként ha van rootod, akkor a build.prop-ban átírhatod az azonosítót tvmilyen telefonéra, onnan tudja, h tablet... aktiválás után visszaírhatod.
-
Magnat
veterán
-
ssspr
csendes tag
+thomperkins
Rengeteg leírás van,hogy hogyan aktiváljuk a programot,de nálam már ott elakad a történet,hogy istall után rögtön felismeri,hogy ez egy tablet,és kiírja, hogy "sajnáljuk, a program tabletekre jelenleg még nem elérhető" vagy valami ilyesmi. Pedig telefonról titaniummal backupoltam, aztán a hivatalos oldalról is töltöttem...
Ez a szöveg fogad, tovább nem enged. -
Magnat
veterán
válasz
Kaminski
üzenetére
Szia,
minden programhoz beállíthatja a fejlesztő, h mivel kompatibilis de soxor megy olyan eszközön is, amivel elvileg nem az, pl a WA-n nincs supportálva semmilyen tablet, emiatt nem látod a Playben. Viszont felteheted máshonnan, vagy a kolléga által linkelt helyről (klikk) de én pl úgy szoktam tabon frissíteni a WA-t meg a Vibert, h a telefonomról (ami látja őket a Playben) exportálom Dropboxba és onnan nyitom meg a telepítőt. Előtte viszont a beállítások/alkalmazások menüben engedélyezd az ismeretlen forrásokat (különben csak Playből tudsz telepíteni), utána klikk a linkre, telepíted, megadod a számot aztán ahogy írtam, vársz addig még letelik az idő amit ír és beírod a kapott kódot, végül örülsz

-
Kaminski
tag
Szia! Tudnál segíteni, hogy mi módon tegyem fel a whatsappot only wifi N7re és azt mi módon izzítsam be? A google play azt írja, hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval! Milyen verziót keressek akkor? Gondolom más módon kell keresni egy appot es azt "kerülő" úton feltenni. De hogya és miként?
-
ackos
tag
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Nekem is vannak hibás pixelek, de még nem küldtem szervízbe, nem zavar annyira, hogy egy hétig meglegyek nélküle
Itt a hivatalos állásfoglalás az Asus részéről dead pixeles garanciáztatással kapcsolatban, idézem az e-mailből:"Pixel probléma esetén az alábbi esetekben tudja szervizünk a kijelzőt garancián belül cserélni:
· legalább 4 világos, vagy legalább 6 sötét, vagy összessen 9 világos vagy sötét hibás képpont, vagy
· 2 közvetlen egymás melletti világos vagy 2 közvetlen egymás melletti sötét hibás képpont,
· vagy 15 mm-es körön belül 3 világos vagy sötét hibás képpont található rajta.
E feltételek legalább egyikének teljesülnie kell.
Tisztelettel,
ASUS Szervízügyfélszolgálat"
-
Magnat
veterán
válasz
thompherkins
üzenetére
Fel lehet tenni wifisre is ... várni kell vmennyi időt (közben megy egy visszaszámlálás), ha az letelik, be is lehet írni a kódot. Én már feltettem 2 wifi only tabletre is a Whatsappot is meg Vibert is... persze egy telefon mindenképpen kell amire megjön az sms.
Sőt, majdnem el is felejtettem, van egy Bluestacks nevű csoda amivel pc-n lehet androidot futtatni, még arra is feltettem (jobb alul):

-
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
belavagyokbp
üzenetére
Haverom se vette észre az egyenlőtlen háttérvilágítást de én megmutattam neki hogy az öve se tökéletes ezért elküldte szervívbe és ma mikor visszakapta azt tapasztalta kapott egy pixel hibás kijelzőt (3 döglött pixel) de ennek legalább a háttérvilágítása jó. Én speciel jobban elviselem az egyenlőtlen háttérvilágítást mind a pixel hibát és ezzel haverom is így van és azóta szid is érte mért mutattam meg a háttérvilágítás problémát neki

Persze egyből írt az Asus -nak aki lekoptatta és megmondta ez nem garanciális hiba. -
ssspr
csendes tag
válasz
thompherkins
üzenetére
én a wifis verzióra telepítés útmutatóját látnám szívesen...
ötlet? -
akinek 3G-s verziója van, és kellene a whatsapp, de nem engedi letölteni a playről:
Az első két lépés az volt hogy töröljem, de hát telepíteni sem lehetett...
3) Access http://www.whatsapp.com/android/ on your phone browser
4) Tap "Download now" - the file will download as an APK file
5) Open the APK file. Installation will begin automatically.
6) Check to see if your issue is resolved in the latest version.Megoldotta
-
Sterilzona
senior tag
-
-
csab2
veterán
Media Marktban 79 999 ft. A kedvencem az 1,2 GHz-es webkamera.

-
lafaty80
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
Én hétfőn akartam megrendelni onlájn.
Szerdán még semmi hír, oldalon semmi rendelési sor.
Felhívom őket, blablabla szöveg, felajánlja a hölgy akkor rendeljem meg így telefonon keresztül, így nem lesz átfutási idő.... mondom ok. Persze a csak a lakcímemre és csak nekem adják oda. De ha fel tudom hínvi a GLS-t akkor velük megbeszélhetem. Mondom oké, de akkor majd kellene neekm valami fuvarlevélszám vagy valami ami alapján kérhetem őket erre, mert amúgy nem igen fognak rám hallgatni. Hát azt nem tudnak adni. Értesítve leszek hogy mikor jön, kérdem, persze.... de ez úgy is jó pár nap, előbb a rendszerben megcsinálják a hűség hosszabbítást.
Erre ma délben hív a GLS-től a srác hogy 5perc és ott van nálam. Vele megbeszéltem, hogy holnap a melóhelyre hozza ki, rendes volt. -
Edge
veterán
Sziasztok!
Vettem egy ilyen tokot a nexus-ra csak ajánlani tudom jobb lett a fogása és jól is néz ki. Én sokat gamelek rajta és ezért kellett vmi jobb fogás neki, meg előjött nálam is a bal oldalon lévő kijelző kicsit elállós probléma de ez a tok szépen lefogja.
Én kéket vettem.

-
lafaty80
addikt
Szevasztok,
Én is csatlakozni fogok hozzátok, egy T-nél rendelt N7-essel, ha végre holnap megérkezik

Elöljáróban, annyit, hogy a T--Home egy rugalmatlan nagy rakás k@ki, de sajnos nálam ők jöttek ki a legolcsóbb megoldásra

-
Blue@X
senior tag
Akinek gondja van LEAP-es wifi hálózatokkal 4.2 alatt (nekem volt), az itt talál megoldást rá: [link]
-
Kaminski
tag
A linket olvasva, messzi keleten is átszámítva 50e Ft a nexus nemcsak nyugaton! Magyarán az egész rohadt világban 20-30 ropval olcsóbban lehet megvenni a drágasszágot, csak itthon nem! De mééé......? Jó tudom a választ, már ezerszer ki lett tárgyalva, de akkor sem akarom/tudom felfogni! Én 80é vettem, hozzáreszem, hogy direkt itthon akartam megvenni és rászántam a pénzt, meg a sufni boltokat is el akartam kerülni. Mindegy...ez a hsz. csak egy ideglevezetés volt! Bocsi!
-
csabám
addikt
-
belavagyokbp
aktív tag
Az enyém valamilyen oknál fogva nem zörög/kattog/robban, viszont cserébe a kijelzőjén átszűrődik a háttérvilágítás
Ahogy látom, tényleg nem létezik "tökéletes" N7. A vicces az, hogy Én magamtól észre se vettem volna ezt a kijelzős hibát, az ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet. Most se nagyon izgat, csak fekete képnél látszódik, magas fényerővel, sötét szobában 
-
fermacht1994
aktív tag
Ez legyen a legnagyobb gondunk
Akinek nem tetszik vegyen ipadot
nekem volt Ipad1-em, csak nem volt 150ezrem potyára az új ipadra.. Erre volt pénzem, de eddig gyorsaságra mindenre bejön 
-
ada19
őstag
válasz
fermacht1994
üzenetére
Szerintem is próbáld meg túltenni rajta magad.
De ha jól értem a fickó a kiemelkedő kijelzőt fixálja így, nem a kattogást. Erős a gyanúm hogy nincs nem kattogó Nexus 7, esetleg van akit abszolut nem érdekel, nem figyel rá oda. -
ada19
őstag
válasz
fermacht1994
üzenetére
Semmiképp ne szedd szét, 99,9% hogy nem fog megoldódni a csavarhúzástól. A sajátommal is így kezdődött, kb. 4szer vettem le a hátlapot, annyit értem el hogy picit látszik hogy feszgetve lett, és mivel sokszor levettem, már nem illeszkedik perfektül, és emiatt pluszba pattog. :S
A pattogásokat a következő 2 dolog okozza belül:
1: Indokolatlanul sok ragasztószalag és ilyesmi használata belül, olyan helyeken (pl. kábel és mini panel körül), ahova nem fog odaragdni sose, viszont ahogy megnyomod a házat, és mivel nem merev fémvázas a cucc, könnyebben hajlik az egész, és odanyomódik a ragacs, viszont rögtön el is engedi, ennek van olyan hangja. Több olyan ragasztó is van benne ami ráadásul merevebb is jóval mint kéne, olyasmi mint egy vastag A4-es lap műanyagból, ez is pattog közbe.2: Bivalyerős az egész Nexus, de valahol fogni kell a költségeken, és a gyártásnál is meglátszik sajnos. Műanyag ház / váz, nem illeszkednek tökéletesen a dolgok, stb. Ezt úgy általában minden műanyag cuccon lehet tapasztalni, laptoptól kezdve, monitoron át a távirányítóig.
Az én tanácsom az hogy semmiképp ne szedd szét, csak rontani fog a helyzeten, ebben biztos lehetsz, mert a hátlap már nem lesz olyan masszívan ott, mint előtte.
Szerk.: körülöttem 3 N7 van, mindhárom csinálja többé kevésbé, ebből 2 szinte zsír új (1-2 hetesek, a másik 1 hónapos sincs még), 1xCA és 2xCB sorozatszámokkal, tehát eléggé újak.
Szerk. 2.: én már beletörődtem, hogy ennyiért ilyet lehet kapni. Nem a Google hibája, hogy a 200$-os tablet itthon ilyen drága, ettől függetlenül én nagyon szeretem, és messze jobb mint bármelyik alternatíva hasonló árakon (sőt, még a jóval drágábbakat is alázza jórészt).
-
ada19
őstag
válasz
fermacht1994
üzenetére
Milyen pattogásra gondolsz? Ha arra amit én már mind a 3 körülöttem lévő Nexus7-en tapasztaltam, akkor felejtsd el, csak rosszabb lesz miután leveszed. Nem a csavarokkal van a baj, ha gondolod kifejtem.
-
fermacht1994
aktív tag
Holnap leszedem a hátlapot és meghúzom a csavarokat, persze nyom nélkül, aztán remélem elmúlik ez a pattogás

-
tupijani
tag
Ha valakit érdekel a tab belseje, itt egy videó róla. Nem rossz ヅ
-
fatty
aktív tag
válasz
belavagyokbp
üzenetére
Samsung wave kezeli a video jelet fejhallgato kimeneten. N7 szerinterm se hardver, se szoftver szinten nem kezeli.
-
válasz
belavagyokbp
üzenetére
Nem tudom, az symbianos Nokiák+N9 támogatja. XDa-n meg ér egy kérdést.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
fermacht1994
üzenetére
Amit itt írnak az nem vészes: [link]
-
belavagyokbp
aktív tag
Találtam itthon egy ilyen kábelt, fogalmam sincs, hogy anno mihez kaphattam, valószínűleg egy digitális kamerához:

Ahogy a képen is látszik, jack apát alakít kompozit apára. A kérdésem az lenne, hogy az ilyen típusú kábellel sem lehet sehogy megoldani, hogy leadja a képet a tablet? Hardverileg nem képes rá, vagy csak egyszerűen a szoftverben nincs benne ez a feature?
-
Phoenixy
senior tag
Ez eszméletlen:

Auchan akciós újságába van (január 18 - január 31-ig lesz érvényes).
Nexus 7 8MP-es hátlapi kamerával, mini HDMI-vel é kártyaolvasóval 80e Ft-ért.

-
MaNR
tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy megint a tokos kérdéssel jövök, de nem tudjátok véletlenül, hogy AMZER Jelly Case Nexus 7 tokot honnan tudnék rendelni? Nézelődtem a neten, de magyar webshopban sehol nem találtam, gondoltam hátha Ti tudtok segíteni.
Köszi!
-
Dolphine
addikt
válasz
fermacht1994
üzenetére
Az ár az egyik, a másik, hogy semmi bajom az LG-vel, de mostanában valahogy nem nagyon villognak, sem termékben, sem minőségben. Legalább a szoftverfrissítéssel nem kell törődniük!

Egyébként azt olvastam valahol, hogy 299$ lesz majd az indulóár. -
Dolphine
addikt
Nexus 7.7 by LG?

[link] -
-
csuzso72
tag
válasz
lordyka
üzenetére
Ebédeltem otthon, közben frissített a rendszer, most 4.2.1. Csináltam egy gyári visszaállítást és újra bejelentkeztem. Otthon hagytam, de szerintem mire haza megyek újból felpakol mindent (mindegy este úgyis szeretném rootolni, ezért újra törölni fogom). Úgy néztem, hogy a Google biztonsági mentés/visszaállítás bekapcsolása miatt telepítgeti fel a progikat. Nem tudom, ha kikapcsolom az mentés-visszaállítást elején vissza lehet-e állítani később. Viszont a megvett programok jó, ha visszakerülnek.
-
Syl
nagyúr
válasz
csuzso72
üzenetére
Ne csinálj másik fiókot. A lényeg, hogy amikor az új Nexuson beállítod a gmail címed, kapcsold ki a visszaállítást kérő üzenetet (azt hiszem rögtön az email cím beírása után kérdezi).
Utána megnyitod a play áruházat, ezzel a rendszer rögzíti a nexust, mint új eszközt. A webes felületen majd szépen elkülönítve fogod látni a programokat, melyikre mi lett telepítve. -
Skynet258
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
Hát, elég nyomik jah, legalább pirossal odaírhatnák, hogy "szevasz paraszt, ehhez még kell egy ilyen is, hogy működjön". Mondjuk ha már volt navid, akkor azok is így vannak kialakítva, de ha meg nem volt, akkor pont nem tudja az ember, hogy néz ki egy ilyen.

Én mostanság felváltva használok több tokot is, de a fekete a favoritom továbbra is!

-
Syl
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
Nem valószínű, mivel az "idVendor" és az "idProduct" adja meg a készülék típusát. De igazából nem szeretnék ilyen terminálos sz*rakodásba belemenni. Akkor már inkább marad az ES File Explorer és azzal áthúzom a gépről ami kell.
Valami ilyesmi érdekelne, persze ami bármelyik androidos ketyerével működik. -
Balinov
titán
esetleg acskapocs?
Skynet258: koszi, akkor itt van az eb elasva, miert nem tudjak odatenni recommended part-kent magat a tartot is. Az ebay-es linkert koszi
, ennyi penzert szvsz siman megeri,Ja, amugy minap olvastam a N7 tapasztalatos irasod, korrekt iras es raadasul ugyanazt a tokot hasznaljuk
-
Skynet258
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
Azért azt ugye látod, hogy ez csak egy kar, és még kell venni hozza egy tartó részt is?
Utóbbit persze csak találomra linkeltem, szemléltetés céljából - mielőtt megkérdeznéd, hogy rakd bele abba a Nexus 7et. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De hogy a lényegi részre is válaszoljak, itt van pl. ez.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze nem árulják el hogy csinálták...

Utóbbit persze csak találomra linkeltem, szemléltetés céljából - mielőtt megkérdeznéd, hogy rakd bele abba a Nexus 7et. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)