Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
mai első intenzív teszt by lányom: 5 óra kijelző, ezalatt csak játék + youtube maradt 30% teljesen rendben van az aksiidő!
-
losi73
senior tag
üdv ha a giroszkop elhuz azt mivel tudom beállitani,van esetleg erre program a menüben nem találtam semmit
-
balika333
tag
Sziasztok! 2 napja én is csatlakoztam az N7-es táborba. Volt iPad Minim de iPhone mellett felesleges volt. Viszont ez a Nexus..imádom! Nagyon jó használni, laptopot be se kapcsolom. Használtan vettem s C6O szériás, de hibátlan. Ami engem is érdekelne a kollega által feltett kérdés: OTG kábellel rootolt készüléken T-s pendrive stickkel lehetséges-e a mobilnet? Lehet láma a kérdés de ez az első Androidos tabletem. Előre is köszönöm
-
oli.98
tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg én is a gépet.
16gb, wifi only. Azon gondolkoztam, hogy rákötök egy usb mobilnet modemet. Ez lehetséges root nélkül?
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Mától beléptem a klubba én is!
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok. Nálunk is megkapta fater a nexus-át, csak arra nem gondoltam, hogyha angliából rendelem olyan töltő is jár hozzá
Ráadásul csontig volt merülve, így fogtam és rádobtam egy hp travel adapterre, ami 5V-1,5 A-t présel bele. (A gyári 5V-2A-t ír, így gondoltam nem lesz gáz) El is kezdte tölteni, de az aksi állapotát nem látom, csak annyit ír, hogy 0%---ismeretlen, és ugyanez van, ha hozzákötöm a géphez is. Később be fog ez állni, vagy nem? Esetleg csak akkor, ha szerzek átalakítót az angol töltőhöz? Kösz a segítséget!
-
Xmodule
őstag
Ja még egy olyan kérdésem lenne, hogy most akkor ha jön OFC frissités, akkor arrol szolni fog? Vagy, hogy megy ez?
-
Xmodule
őstag
Nah rootoltam.
Ismerkedunk. Csinaltam egy profilt baratnömnek is ha ö akarja hasznalni
-
zooole
senior tag
Akinek van tapasztalata google playes gariztatassal kerem irjon! Koszonom. Es boldog Karacsonyt mindenkinek.
-
Xmodule
őstag
Wááá meghozta a Jézuska a Nexus 7 -et. Öröm és boldogság van most
Töltöm még egyelöre és azon gondolkozom rootoljam -e vagy kezdjem belakni. Ha rootolom, akkor a frissites már nem jön automatikusan ugye? Igazabol csak a reklamok eltuntetese vegett erdekelne a root.
Ja és Boldog Karácsonyt
-
C.Brigante
veterán
-
assemble
addikt
válasz
C.Brigante #6864 üzenetére
Igen, ez a logikus magyarazat.
Ellenben amit korabban irtak es amit linkeltel is, ott az mondjak hogy az Android verzio nem tamogatja - ami nyilvanvaloan baromsag. -
Revesz
aktív tag
Hello, megvettem a nova 3 játékot, de retkesül szaggat. Nem tudom, hogy mennyien használjátok, de nektek is szaggat? Sajnos így játszhatatlan...
-
szata.68
senior tag
Használja valaki a TV24 progit? Telefonon ez a kedvencem,de itt nem tudom beállítani,mert nem tudom előhozni a menüt. Mit néztem el?
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék hogy van e mod a lenti szoftveres gombok eltüntetésére játékok közben?
-
brownus
veterán
válasz
Tejes Pite #6836 üzenetére
Hm, ez tetszik, most karacsonyi kedv. Van ra
-
fatty
aktív tag
Többen írták a gyenge wifi + kis fényerő kijelző vibrálást.
-
OgKush
senior tag
válasz
@ngryb1rd #6852 üzenetére
Nexus 7-hez ? Hogy varázsolsz rá netet az autópálya közepén?
#6848) Mankó
http://hu.pdfsb.com/?q=
igaz ez nem ebook, de jó könyvek vannak itt is. -
@ngryb1rd
csendes tag
Még egy kérdés: milyen GPS progit ajánlotok rá?
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Van egy nexus 7-esem, és néha vibrál a képe, mintha kontakt hibás lenne a kijelző. Mit lehet ilyenkor csinálni? Amcsiból lett hozva még amikor megjelent.
Ez amúgy csak egyéni hiba? -
Mankó
veterán
Tudtok oldalt ahonnan ebookok tölthetők le? Esetleg olyat is, ahol ingyenesek?
-
fatty
aktív tag
Holo locker progival személyre lehet szabni, gyáriba nem találtam ilyen opciót.
-
@ngryb1rd
csendes tag
Mikor lesznek kb. elérhetők Mo-n a Play Books, Movies?
-
Mukk
tag
válasz
C.Brigante #6831 üzenetére
és mikor lesz az, vannak jelek?
-
assemble
addikt
válasz
C.Brigante #6840 üzenetére
Ha az Android verzio nem tamogatna, akkor a GNex-en hogy mukodne megis ugyanazzal az Android verzioval?
-
tvamos
nagyúr
(#6837) zooole
En vissza vittem a boltba, mert lassan tolttt, hamar merult.
Nem szoltak, hogy mi van, de en 3 het utan bementem. Szo nelkul adtak egy masikat. -
zooole
senior tag
Ha futárt kihívom, mit adjak neki? Minden cuccával együtt pakoljam bele? Google Play Store-ból van, garipapír benne. Okés lesz? Vagy esetleg mit kell még tennem a garanciával kapcsolatban?
-
assemble
addikt
válasz
C.Brigante #6831 üzenetére
Ez micsoda hulye indok mar, GNex ugyanilyen Android verzioval gyonyoruen tud MHL-t. Tenyleg ezt mondtak hivatalosan?
-
Hogy lehet a képernyőt feloldó gyűrűre alkalmazásokat kipakolni?
-
zooole
senior tag
válasz
Tejes Pite #6825 üzenetére
Hét pont azért jöttem ide, hogyaz ellenkezőjét lássam. Azért kérdeztem, hogy kinek hogy van tapasztalata. Ez a kérdés még mindig áll ám!
Azért miután google 4-5. találata az "asus szerviz"-re egy rémálmokba illő történet, az ember kétszer is meggondolja, hogy mi legyen
-
C.Brigante
veterán
szótárról jut eszembe, angol fronton a slovoed deluxe-nak nincs párja szvsz! mondjuk meg is kérik az árát!
-
C.Brigante
veterán
válasz
Tejes Pite #6829 üzenetére
mert nem mhl kompatibilis.
We spoke to Asus, and it sounds like the current version of Android doesn't allow much of it right now. As of today, the company says that the shipping build of Android 4.1 Jelly Bean doesn't support the Mobile High-Definition Link (MHL) which would allow it to double as an HDMI port
-
Mukk
tag
válasz
Tejes Pite #6829 üzenetére
microUSB, bocs, mea culpa
olyat linkeltem
-
Mukk
tag
Sziasztok!
Tervezek egy ilyet venni, de még egy dologban meg kéne nyugtassatok
Szeretném TVre küldeni a jelet és láttamegy miniUSB-->HDMI átalakítót vhol (mondjuk ez [link]). Az működne? Milyen minőségbeni kompromisszum lenne ez?
A másik megoldás egy megfelelő wifis mediabox?Thx
-
Luser2000
addikt
Hogyan lehet prediktív szótárat telepíteni? Vagy mit kell beállítani, hogy okosabb legyen a gépelés? Elég fapadosnak találom.
-
Tejes Pite
aktív tag
Kiket védek?
Miért kéne egyáltalán védeni bárkiket is?
A lényeg: el se vitted még, de már azt írod hogy szívás van a szervízeléssel, mert ezt írják a neten.
Menj be egy edigitalba/mediamarktba/bárhova és nézd meg hogy a kiállított darabnak van-e ilyen tulajdonsága.
Szerintem amúgy ez nem normális dolog, vidd el gariztatni. -
zooole
senior tag
válasz
Tejes Pite #6823 üzenetére
Nem mintha ez függene tőlem, vagy akármelyik ügyféltől. Azt hiszem korrekt vagyok annyira, hogy tökéletesen el tudnák végezni a munkájukat. Nem értem, miért véded őket ennyire? Én örülnék a legjobban, ha nem lenne ilyen probléma, de mégis tele vele a net.
Csak egy kis információt akartam.
-
zooole
senior tag
válasz
Tejes Pite #6818 üzenetére
Nagyon rossz tapasztalatokat olvastam. Elhúzódó javítások, meg nem javított készülékek, kipostázott számlák, mondván az ügyfél hibája, ilyenek. Ezért félek egy kicsit, Samuval volt tapasztalatom. De az még a legjobb eset, szervizfutár, hasonlók.
Ha esetéeg valakinek konkrét tapasztalata van, leginkább képernyő kapcsán, le tudná írni a folyamatot, meddig tartott, hogy ment. Nagyon sokat segítene!
Tudom, sajnos nagyon szar minőség, jobbat nem tudtam. Így is látszik a kép alján.
-
MrPetya19
addikt
válasz
Tejes Pite #6818 üzenetére
Hidd el, lehet nagyot szívni a szervízzel.
-
dombila
őstag
megtaláltam a választ a kérdésemre -
fatty
aktív tag
Gameloft akciok
-
zooole
senior tag
Lenne egy kérdésem.
Pénteken kaptam kézhez a gépet, aznap előjött egy anomália a képernyőn, fent, pontosan a kamera alatt. Kicsit több fény szivárog át a háttérvilágításból, mint kellene. Elég zavaró, bár nem olyan brutális, mint pár példánál neten.
Gondolkoztam szervizen. Egyáltalán nem tudom, hogy ezért cserélnének-e képernyőt, meg úgy őszintén nagyon félek az ASUS szerviztől itthon. A gépet egyébként UK-ban vettem, de a garinak működnie kellene.
Nem akarok ping-pongozni, meg szívni a szervizzel. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Képet rakok fel mindjárt, remélem tudtok segíteni.
-
Cyberpunk
félisten
Köszönöm.
-
dombila
őstag
válasz
Cyberpunk #6810 üzenetére
Nem teljesen; A középső tartalom két oldalán lévő függőleges reklámcsíkok közül a jobboldali megjelenik (World of Warcraft és alatta), de a baloldali hiányzik - Assassins Creed III Liberation alaknak csak a válla látszik, attól balra az egész hiányzik.
Chrome és Firefox alatt is. (Chrome-ban természetesen nincsenek meg a Flash tartalmak sem, Firefoxban mennek.)Ha a baloldali reklám blokk nem hiányzik neked, akkor végülis a tartalom megvan.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
viking_arc #6811 üzenetére
Kösz akkor megy.
-
Cyberpunk
félisten
Sziasztok megkérhetnék egy tulajt egy apró dologra? A kérdésem az lenne, hogy megnézné valaki ezt az oldalt a Nexus 7-esével [link], hogy betölt e normálisan, Chrome, meg alternatív böngészővel is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
watercooling #6806 üzenetére
5 napja nem telepítettem semmit. Ilyen nevűt meg pláne nem. Egyéb ötlet?
Ja és az ikonja is megegyezik az Android OS ikonjával. Ez szerintem valami gyári cucc lehet.
-
leslieke
Jómunkásember
Mi az a Médiaszerver és mire jó? 6 óra alatt 95%-ról 64-re merítette az akksit, miközben nem is használtam a táblát.
-
assemble
addikt
válasz
watercooling #6803 üzenetére
Sajat appokra/zenekre/kontaktokra/stb is fog tudni keresni? Aligha. Plusz a Now-nak is bucsut mondhat.
Engem nem erdekel ki mondta kinek, ez egy favago megoldas, es nem ajanlom senkinek. -
assemble
addikt
válasz
watercooling #6801 üzenetére
Pff, ezzel teljesen letiltod a Google keresot igy ha akarod se fogod tudni hasznalni, Now-t sem, szivak ha mukodik is ez, nagyon favago megoldas.
Google kereso elrejtesehez hasznaljatok mas lauchert es kesz. (pl Nova, ADW, stb) -
watercooling
tag
válasz
szata.68 #6797 üzenetére
Szerintem ezt próbáld meg How To Hide Google Search Bar Beállítások-alkalmazások-összes futó szolgáltatás- Google keresés-letiltás
Launcherekkel nekem mindig az a bajom hogy csökkentik az akku időt, igaz van amelyik kevésbé, de akkor is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest