- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
alacka
tag
válasz
nextman #8304 üzenetére
tokostol? mennyi idős?
Más!
Dokumentumok, táblázatok (egyszerű alap összefüggések + szumma) cipelésére, belejavításához kellene valami olcsó 20 ezer körüli 7 colos MEGBÍZHATÓ tablet.
Hátha valaki belefutott a Nexus elötti böngészésekbe, netán volt is neki.
Tudnátok hamar hamar valamit javasolni?... juteszembe! még excel word dokumentumokat ki sem próbáltam!!!
Office bárhány?
Köszi elöre is. -
Helmoras
őstag
válasz
nextman #5291 üzenetére
Majd írok róla véleményt... diablo 3-ból szereztem a pénzt nem kétkezi munkával így ha nagyon gáz nem fogok túlzottan szomorkodni hogy micsoda pénzkidobás...[link] Feltételezem pont ilyet rendeltem, ez számomra jónak tűnik.
oliverkiss32: szeretnék valami védőtokot rá, amit az asus forgalmaz lényegében hasonló viszont borzalmasan drága, annyit tényleg nem ér meg, 4 dollár nem pénz azért hogy egy esetleges leesésnél kevesebbet, vagy akár semmit ne sérüljön a készülék.
-
edward2
addikt
válasz
nextman #5067 üzenetére
YouTube appban van egy ilyen pont a három pontocska alatt, hogy add youtube tv..
Na régebben már felfedeztem pcn a youtube.com/tv UI-t aztán nem teljesen értettem mire is lenne ez jó.
A lényeg, hogy ezt az urlt össze lehet párosítani a youtube appal és akkor lehet tabletről nézni a videókat! Olyan mint régebben ez a youtube remote csak nem külön program. Ha kell hogyan kell megcsinálni szólj bár nem egy ördögi dolog.
Amúgy: elmúlt napokban eszméletlen mit művel nexus 7. Lehet downgradelnem kell tiszta siralom...
-
kovsol
titán
válasz
nextman #4854 üzenetére
Ott már a lock ki lett kapcsolva, azért annyira nem vagyok noob még ha az is volt a kérdés. Előtte nem is forgatta el sehol nekem. Amúgy meg épp a rendszerfrissítés megy fel rá még teljesen gyári alap volt, lehet az volt még a nyügje. A beállításokban is be volt pipálva az automatikus forgatás.
mod: most végzett és most már elforgatja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest