Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
30 cm magasról leejtettem az eszközt. Kijelző berepedt a job alsó sarokban. Ennyit a corn glassról. Szerencsére muködik egy centis területet leszámítva, de már nem ugyanaz az esztétikai élmény a karcolásal együtt: (
-
sto1911
veterán
válasz
Dolphine
üzenetére
Nem ismerem, de ha be lehet allitani ugy, hogy rendszeralkalmazast ne allitson le automatikusan, akkor jo.
Az a baj a task killerekkel, hogy sokszor olyat is leallit, amit nem kellene, ill. amit leallit, az ujraindul, mert annak futni kell, az ujrainditas meg ugye tobb kraft, mintha csak ugy ott lenne.
-
Xmodule
őstag
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Az fura.. Nekem egy ejszaka alatt 2% szokott merulni általában. Mondjuk én minden alkalommal, amikor már nem akarom használni szoval leteszem, akkor a jobb oldali virtualis gombot megnyomom és kilövöm az összes alkalmazast, majd kikapcsolom a wifit is és kijelentezek. En igy szoktam es 2 napot kibir igy a tablet. Szoktam nyomogatni, van hogy 1-2 orat folyamatosan is.
-
fatty
aktív tag
Par akkuido teszt, ezeknek a kozeleben sem jarok anandtech, tom's hardwre
-
Dzsuri89
őstag
Áhhhhá, értem.

Ki fogom próbálni majd csak sima netezéssel, hogy úgy mennyit bír a drága, de aztán ahogy más is írta, lehet, hogy beáll az aksi pár feltöltés után. Az igazság az, hogy Galaxy Nexuson sincsenek jó tapasztalataim a 4.2.1-gyel aksi téren, ezért gyanakszom itt is a rendszerverzióra. Telefonom csak úgy 15-20%-ot esett az éjjel repülőmódban, mikor 4.1.2-vel max 4%-ot.(#7080) fatty
Benchmark teszteket akkor érdemes csinálni, amikor szűz a rendszer és csak is kizárólag a tesztprogram van feltelepítve és azt is egy készülék újraindítás után indítod el. Ezt azért írtam le, mert telefonon belakott rendszerrel kaptam 7200-at, míg egy szűz rendszerrel 7900-at.Tudjátok mit hiányolok a Nexus 7-ből? (Mondhatnám az összes tabletre is)
Nincs benne rezgő motor. :/
Vajon miért nem raknak bele ugyan úgy, mint a telefonokba? -
kovsol
titán
válasz
Xmodule
üzenetére
Az android belakja szépen a készüléket és alkalmazkodik hozzá. Telefonom is mikor megvettem jó ha bírt 1 napot, most meg 2 nap is lazán megy neki. Amúgy meg ha minden féle gadget szar ki van rakva, pl időjárás, facebook, skype, msn stb ami folyton frissítget akkor az iszonyat le tudja szívni a készüléket.
(#7085) MrPetya19 azt megoldja 1 cpu mag, vagy a segéd mag.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Watto1991
üzenetére
Én nem írtam sehova, hogy "némi" játék.
6-7 órás üzemidő alatt a képernyőhasználatot értetted igaz?Írták a tesztben, hogy "A hivatalos adatok szerint egy feltöltéssel 9 órányi HD videólejátszásra, 10 órányi böngészésre vagy e-könyv olvasásra és 300 órányi készenléti időre lehet számítani.". Egy HD videólejátszás nem szívja ugyan úgy az aksit, mint egy játék? Ha kibírna 6-7 órát a gépezet, akkor már boldog lennék.
Azt a 10 órás böngészést se bírja cucc, mert első feltöltés után csak 10 perc játék volt a többi netezés és akkor ment el 5,5 óráig. -
maki12
senior tag
Tetzsenek ezek az Antutu számok

Egyébként a "recsegés" elmúlt...Az aksihasználatban egyébként mit takar konkrétan a "Médiaszerver"?
Ő a legnagyobb fogyasztóm,4 óra kijelző használat után is lenyomja a kijelző fogyasztását ..
-
Dzsuri89
őstag
Akkor nem vagyok egyedül, ahogy látom. :/
Itt van az aksi használatról képernyőkép:

Ebből 2-2,5 óra Angy Birds Star Wars volt, 15 perc Youtube és a többi pedig böngészés.
Valami akkor se kóser ezzel a géppel, mert azért ennél jobban kéne bírni, ahogy írták mások is, hogy 7-8 órát elmegy nekik játékkal együtt. Eddig kétszer töltöttem, de most kipróbálom kikapcsolt állapotban a töltést több, mint 8 óráig, hátha jót tesz neki.(#7071) maki12
12909 pont -
maki12
senior tag
Nektek Antutu mennyit dob? Nekem egy 12.722-est dobott
-
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Ha keresel, találhatsz ám nagyon jót is.
-
fatty
aktív tag
Nekem 4.2.1.-el kb. 5óra képernyőhasználat, ami elég sovány. Nagyrészt minimál fényerőn használva, leginkább böngészés, kis játék (logikai, nem NFS szintű).

-
Feenyx
aktív tag
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Kb. hány töltés után érte el ezt az akksi időt?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Remélem, hogy pár töltés után majd javul az aksi idő. Eddig még csak kétszer töltöttem.
(#7063) -Gerzson-
Az se rossz vétel.
Ilyen áron szinte ingyen van. 
Ma néztem a MM-ban azt a 25.000 Ft-os tabletet, de majdnem elsírtam magam. Nyomom a vissza gombot, erre a hangerőt csökkenti a cucc.

-
-Gerzson-
aktív tag
-
Scoobyka
addikt
A nexus 7 filmnezeskor eltunteti a virtualis gombsort?
-
assemble
addikt
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Hasznalat kozben kb nalam is megegyezik, de keszenletben nalam a 4.2.1 mintha jobban merulne.
Telefonon ellenben (GNex) nem nagyon vettem eszre kulonbseget keszenleti idoben sem. -
dombila
őstag
Leellenőriztem az N7-em az Asus-nál. 24 hónapos nemzetközi garancia van rá, de nem Mo-i nagykeren keresztül lett beszerezve (pedig a kereskedő magyar). Így küldhető az Asus szervízbe, de egy "esetleges kártalanítás " - gondolom pl. nem javítható esetben csere - csak a kereskedőn/nagykeren keresztül lehetséges. Ezek szerint nagyon nem mindegy, hol vette a kereskedő.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nekem már 1 óra 47 perc képernyőhasználattal 61%-on van az aksi. Ami szerintem elég gyengusz, mert nem max fényerőn használom a kijelzőt, hanem AUTO-n és mondhatni sötét szobában. Kár, hogy nincs tapasztalatom 4.1.2-vel. Galaxy Nexuson a 4.2.1-et 1 napig használtam, mert Titanic effekt volt.

(#7046) maki12
Ha van T-Home-s előfizetésed, akkor érdemes náluk beszerezni.
Nekem röpke 48.000 Ft-ért sikerült beszereznem a drágaságot, mert pont olyan net csomaggal árulták ennyiért, ami itthon van és csak 2 év hűséghosszabbítással járt, ami amúgy is esedékes lett volna januárban. Jah és a plusz poén, hogy adnak mellé egy D-Link DIR-600 típusú routert. Igaz, hogy nekem sincs rá szükségem, de azért bármikor jól jöhet és még akár el is lehet adni. -
oli.98
tag
A wallet csak rootolt gépen használható?
-
zooole
senior tag
Nálam is ilyen a képernyő. Engem zavar, elküldöm.
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Amint igértem,megvan a n7 em

A végén a MM be vettem meg,és eddig hibátlan volt
Gyárilag 4.2-vel.Egy problémám van,hogy a készülék jobb oldala erősen recseg.Másnak os van ilyen problémàja vagx csak nekem?Szerintetek viszavigyem?Igazából nem nagyon zavar,de 80 k ért egy hibát sem tűrök.Más.: Romolni mennyire érdemes? Eddig csak S2-ön romoltam,nem tudom itt menyire más...
Köszi!
-
MurdR
veterán
-
szata.68
senior tag
Lehet hülye kérdés,de a Tapatalk app-al lehet követni ezt,és más pH-s fórumot?
Nekem nem jött össze,nem találtam a listában,és nem tudom,hozzá lehet-e adni valahogy ezt. -
Megjött a tokom, ilyen kemény cover a hátára. Teljesen jó.
-
TMT7TMT7
tag
Helló, olyan kérdésem lenne, hogy most vettem nexus 7-et,és amerikai töltő volt hozzá, így másik usb töltővel (iphone-é) töltöm. Annyi a különbség az Asus és iPhone töltő közt, hogy előbbi 2A-t, míg utóbbi 1A áramot tud. Lehet hülye kérdés, de ettől baja nem lesz,csak lassabban tölt, vagy szerezzek be egy Asus-t hozzá?
Segítséget előre is köszönöm -
-Gerzson-
aktív tag
Létrehoztam új profilokat (skype, facebook levelezés miatt)
Két dologra nem találom a megoldást:1. A fő felhasználóként megvásárolt és telepített programokat hogyan láthatnák a saját profiljuk alatt az új felhasználók?
2. Hogyan válthatok felhasználó profilok között anélkül, hogy le kellene zárnom a képernyőt (a feloldáskor jelennek meg a különböző választható profilok)
-
crm
csendes tag
A 3G-s 32 gigás nettó 299 dollárba kerül. Erre jött még az adó, ami 21,91 USD volt (New York) és a kiszállítás, ami 13,99 USD volt. Ez összesen 334,99 USD. A pénzt utalnom kellett, sajnos az OTP végezte a devizaátváltást, így 73 574 Ft lett a tablet ára. Erre jött még az OTP és a külföldi bank költsége, ami összesen kb. 6000 Ft volt. A végösszeg nagyjából 80.000 Ft lett.
-
crm
csendes tag
Sziasztok! Én is Nexus 7 tulajdonos lettem. Az USA-ban vette egy ismerősöm. A Play Store-ból rendeltem meg. Féltem egy kicsit a garanciától, mert nem volt egyértelmű, hogy érvényes lesz e itthon. Felhívtam az ASUS-t és kiderült, hogy itthon is érvényes a gari. Hátha segít valakinek...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ezt te melyik android verzióval érted el?
4.2.1 vagy 4.1.2?3 napja van meg a gépezet, egyből frissítettem 4.2.1-re és kb 5,5 óra kijelző használatot bírt, ami annyira nem sok, ha azt nézzük, hogy ebből 30-40 perc volt csak játék, a többi netezés.
4.1.2-vel mennyivel bírt többet az aksi? -
oli.98
tag
Sziasztok!
Invisible shield-et nem vett még senki nexus 7-re? Érdekelne, hogy milyen nehéz felrakni.
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem kell visszaolvasni, ha van kereső is...[link]
A bevezetéskor adták, szeptember végéig
-
Helmoras
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
ilyet milyen gyakran adnak? vagy ez csak ilyen kezdeti promó volt nyár végén a nexusokhoz?, én most regeltem egy kártyát és iszonyatos költekezést végeztem vettem egy plants vs zombiet
de a fizetésnél ki se tudom választani a wallet egyenleget mint fizetőeszközt ahogy nálad van. -
MurdR
veterán
Sziasztok. Pár hónapja egy Nexus 7 tulajdonosa vagyok. Egy ideje azt vettem észre, hogy a kijelző széleinél foltosodik a gép. ez sötétben mérhetetlenül zavar. Mediamarktos kibővített garim van, szerintetek ott orvosolják a problémámat?
-
Syl
nagyúr
Én ilyet vettem a nexusra. Igényes kialakítás, masszív anyagok, mágnes van benne, a cerka másik eszközömön is működik. (A fóliát nem próbáltam)
-
fatty
aktív tag
válasz
dombila
üzenetére
Tetszik, hogy lezárja a kijelzőt, az én tokom sajna nem smart cover (amig rá nem ragasztok egy mágnest
). Amazonon, vagy ebay-en rendelted? -
fatty
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
En nem kaptam ilyen "bug"-ot

-
Xmodule
őstag
Ez az oldal akció a még mindig él? Csak mert én most lettem nexus tulaj.
-
assemble
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem sose volt gondom az N7hez kapott 25 dodo elkoltesevel, mindig is engedte, mar reg el is fogyott

-
ForRedGlory
félisten
Ez most Google bug?
(bocs, nem volt időm visszaolvasni, és így hajnali kettőkor már nem is fogok)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Máshogy állítsam le a háttérben futó alkalmazásokat?

)