Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpas
tag
nekem fel is ment, eddig minden rendben

-
Dolphine
addikt
Nálam még semmi!

Mitől függ, hogy kinél mikor érzékeli? Vagy ez teljesen random? -
Linkin
senior tag
Nekem is megjött de mèg nem mertem felrakni
-
dombila
őstag
Nekem megjött az OTA. (Stock 3G verzió) 20:40-kor még "Up to Date" volt, de egy perce megérkezett.

Most fut... -
csimpas
tag
hali
ha rootolva van a nexus 7, akkor "meg tud érkezni " a gyári frissítés? (4.2.2)

-
turho
addikt
Srácok!
Vettem az edigitalnál egy Myscreen Protector Crystal, univerzális 7 collos fóliát.
Az jó erre a készülékre? Minőségi? -
lafaty80
addikt
Eddig nem érkezett kritika, szóval, ha mindenkinek (vagy legalább a 2/3-os többségnek megfelel), akkor holnap megkérem a modikat, hogy cseréljék le.
További szép (láztól-kögöhéstől- t@konytól mentes) estét mindenkinek

-
fatty
aktív tag
Tegnap bongeszgetve letoltottem valahonnan (ma mar nem talaltam meg) android AOSP billentyuzetet, amin vannak masodlagos karakterek. Recovery-bol kell telepiteni a zip-et, 4.2.2-re is siman felment. Telepites utan megjelenik a "Nyelv es bevitel" menuben. Ide felraktam, ha valakit erdekel.
Faragtam egy kepet rola:
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Aki használja annak megy a Market Enabler? Nekem tegnap előtt még működött kb, de azóta sajnos nem :S nem tudom milyen programok frissültek időközben a gépemen, mert automatikus, de most per pillanat nem működik, pedig mindent ugyanúgy csinálok mint előtte, gép reboot is megvolt természetesen. -
Drachoo
senior tag
válasz
Stimpy001
üzenetére
Ne érts félre, nem kötekedni akarok(tam). Reméljük nem lesz ebből gond. Az viszont hogy ők a teljes készüléket akarják ellenőrizni teljesen érthető. Attól, hogy más készüléket neked tölt még nem tekinthető hivatalos tesztnek, mérésnek. Láttam már karón varjút.

Figyeld a javítás státuszát a honlapon!
-
lafaty80
addikt
nexus7-társak, eddig jutottam az új 1hsz-el
kéretik szakmai szemmel ítélkezni felette, és figyelembe venni, hogy 2 napja 38,5 fokos lázzal vergődök az ágyban
Ami mindenképpen kellene, egy pontos leírás és link olyan embertől:
- aki már gariztatott
- aki használ 3g stick-et (telenor, voda)Ami még jól jönne a toolkit részletesebb ismertetése, gondoltam is rá, de csak amint időm engedi (vagy más meg nem csinálja
)Aminek viszont nem tartom értelmét:
- kiegészítők, hiszen szinte mindenhol lehet kapni, csak keressen rá az ember
- custom rom-ok, verziók változása miatt, megbízhatóság, stb. Viszont ha valaki veszi a fáradtságot és a késztetést, és készít egy átfogóbb ismertetőt, belinkeljük ide....Hirtelen ennyi...
u.i.: most hogy henyélek, pü-ben jelezzetek az 1hsz-el kapcsoltaban, nem sűrűn leszek fent.
Köszi
-
Stimpy001
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
Nekem is pár órája vitte el a futár, múlt hétvégén az enyém is örök álomra szenderült. Amúgy mailben jött egy visszaigazlás, ha jól emlékszem abba is bennevolt ez a link.
Te a töltőt és kábelt is beleraktad a csomagba (a tájékoztatóban írják hogy elvileg azzal együtt kel feladni)? Én nem, mindkettő használatban van, remélem emiatt nem utasítják el a szerviz igényt.... -
bbuffy
senior tag
meglett thx.
-
Syl
nagyúr
-
Peet91
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Korábbi fórumtársakhoz hasonlóan én is a Nillkin bőrtokja mellett döntöttem. Minőségre eszméletlenül jó, sokkal jobb mint vártam, és ami a pláne, hogy ilyen gumis hatású felülettel rendelkezik, ami remek fogást biztosít, plusz a műanyag káva , amibe beleül a tablet, az is jó minőségű matt, puha műanyagból van. remek vétel, csak ajánlani tudom. ebay-ről , kicsit kevesebb mint egy hónap alatt megjött.
[link]üdv, Peet
-
törölt tag
Annyira idegesítő, hogy nem minden app smooth. Kivéve, ha nem kapcsolom át performance-ra a governor-t. Pld Facebook lassú görgetésnél ondemand és touchdemand-ban is riceg. Viszont performance-ban igen jól merülök, bár minden ultra fast és smooth. Ezt csak úgy megjegyeztem, tudom nincs rá megoldás. Kivéve ha Trickster MOD-ban kapcsolgatok a governor-ok között, de ahhoz sok kedvem nincs (így Deep Sleep ~10 óra, 666 Mhz ~4 óra és ~1600 MHz 10 óra után lassan töltés). Néha csak egy kicsit használom az N7-t, arra az időre pedig nem kapcsolgatok, de legyen mindig minden ultra smooth. Hát ez bizony komoly battery darin-el jár.
-
Skynet258
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Az Alkalmazások/Összes/Google Szolgáltatások keretrendszer nevű folyamatot kell leállítani, és az adatokat törölni, ezzel 1970-et fog mutatni arra az időpontra, amikor utoljára ellenőrizve lett a frissítés.
Btw én ettől olyan sokat nem várnék, mert nálam ez sosem jött össze (értsd: megpróbáltam, nem adta be, aztán felraktam magam
). Asszony Nexus 7-e egyébként még nem dobta fel, hogy elérhető a frissítés.adb-vel felrakni kb. 5 percbe telik egyébként, és a file letöltését is beleszámoltam.

-
brownus
veterán
megy már az ota frissítés?
régebben írta valaki, hogy ha nem sikerül, akkor a beállításokban törölni kellett valamit /google cucc/ és utána már észrevette, hogy lehet updatelni, emlékeztek rá? ha megvan linkeljétek be! köszi előre is!
-
fatty
aktív tag
Nalam az elso mentest a TWRP belso memoriaba rakta (kis anonalia) data / media / TWRP mappaba, innen masoltam ki a sajat fajlkezelojevel az sdcard / TWRP mappaba. Utanna mar latta a Restore menuben is es mukododtt a helyreallitas.
CWM installnal RomManager siman felulirja a TWRP-t, utanna mehet restore, es ha jobban tetszik a twrp GooManager-el visszarakhatod
-
bzoley
veterán
Köszi, még töprengek rajta.
A bekapcs utáni telepítgetés megszűnt, már csak a kijelző bekapcsolgatás okára kéne rájönnöm.
Elvileg van cwm mentésem a régi szép időkből, legalább is remélem, hogy frissítés előtt mentettem. Csak ahhoz vissza kéne rakni a cwm-et, aztán vagy megy a restore, vagy nem.
Érdekes, hogy látok twrp mentést is, arra nem emlékszem mikor csináltam, viszont visszaállításnál a lista üres. -
fatty
aktív tag
4.2.1-et vissza tudod rakni:
a.) Itt van egy Stock Rooted - JOP40D - De-Odex.zip - 271.60 MB rom, elvileg felrakhato recovery-bol.
b.) Nexus 7 toolkit-tel kb. ~20perc, ebbol 15 amig letolti a rom-ot. Toolkit-tel ugrik minden adat, "sd kartyarol" is. Ures lesz mint az uj, mentes ajanlott. -
sto1911
veterán
Szerintem siman kell egy olyan program ra, ami az Androidos telokon fut, es a telefonhivasokat kezeli. Minden fuggosegevel egyutt - es ez az, amit nem lesz egyszeru megcsinalni, lehetetlennek nem tartom. Ill. lehet portolni ra pl. a Nexus 4 androidjat, csakhat az se egyszeru munka, nem hiszem, hogy barki neki is kezdene.
-
turho
addikt
válasz
brownus
üzenetére
OK, skype az tiszta...azt nem vágom, tele van a youtube is, meg a net maga is ilyen jellegű, ámde zavaros leírásokkal, hogy sikerült GSM-telefonként beüzelemlni a Nexust. Éreztem hogy kamu, de megér egy kérdést, nyilván más is örülne, ha a 3G-s Nexusa menne telóként.
Valós hardveres modok, tippek, trükkök is érdekelnek, mi az, ami eddig bevált, és népszerű?

-
bzoley
veterán
Akkor sajnos meg kell várni, hogy valaki készít a 4.2.2-höz is patch-et.
Egyébként a frissítés nálam egy-két appot elrontott. Az egyiket letöröltem még mielőtt a TB-pal próbáltam volna helyrehozni, a másiknak meg net kéne. Minden bekaocsnál kiírogatta, hogy az alkalmazás leállt.
Bekapcsnál másnak is mindig kiírja a frissítős szöveget? Azt hittem egyszer elintézi és kész, de minden bekapcsnál molyol pár másodpercet. Normális esetben mondjuk nem szoktam kikapcsolgatni a gépet, de most többször aktuális volt. -
TOZ
addikt
Reggel nálam is ment fel az update. Ennyi időm viszont már nem volt, hogy csekkoljam mi a helyzet a TWRPvel...
Az install során viszont úgy láttam hozzanyult a boot particiohoz. Gondolom ezért tűnik el a custom recovery... -
fatty
aktív tag
Most reggel megprobaltam, TWRP-t ujra kellet raknom nekem is, de goomanager-el sikerult. Csinaltam egy mentest, es ezutan probaltam meg a tablet ui pach-et. A bootlogonal szinten behalt, ugyhogy vissza a mentes, es maradt stock ui.
Par 4.2.2 valtozas
-
turho
addikt
Sziasztok!
Még most is kamu, hogy Nexussal lehet valahogy telefonálni is?
Ma leszek egy 3G-s 32 gigás tulaja, minden érdekel a témában, most tanulgatom, olvasgatok..... -
Skynet258
veterán
Hát, olvasgass, de szerintem háttértudás nélkül nem sokat fogsz belőle megérteni...
Csináld CWM-ből, az még könnyebb talán (de legalábbis nem kell hozzá adb). Ha jól emlékszem, anno én is leírtam itt a topikban, a keresés örömét meghagyom neked. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ha láthatóan ennyire nem értesz a dologhoz, akkor inkább várd meg, míg rendesen megjön a frissítés, úgysincs semmi látható extra ebben a 4.2.2-ben. Magadnak teszel vele jót, mert valami hiba bármikor beüthet, és nem fogod tudni megoldani.

-
törölt tag

ROM: ParanoidAndroid 3.00 (2013-02-09)
Launcher: Apex Launcher Pro
Theme: DCikonZ ADW Apex Nova Go Theme
Wallpaper: DCwallpaperZ
Widget: Zooper Widget (lehetőségek végtelenek, egy órát is el lehet lenni vele) -
törölt tag
Semmi hibája nincs a ROM-nak. Kernellel együtt pedig 15600 pontot szokott dobni az AnTuTu (persze overclockal: quad 1.6 Ghz performance/deadline, 560 Mhz GPU, zram on és fsync off).
Aki javasolta az EDGE játékot, tetszik. Grafikailag semmi, de elindítottam és nem töröltem le egyből, ami jó.

Akik pedig mértek sebességet, köszönöm nekik.

-
bzoley
veterán
No ezzel meggyűlt a bajom. TabletUi patch gondolom nem működik, mert a Nexus logónál nem jutottam tovább. Az még kellemetlenebb volt, hogy a CWM-be sem tudtam megint belépni, úgyhogy se bekapcsolni nem tudtam, se mentést visszaállítani.
Végül Toolkit-en keresztül tudtam telepíteni a twrp-t, azzal újra futtattam a frissítést, most újra működik, csak TabletUi nélkül. -
bzoley
veterán
A CWM utolsó lépése az volt, hogy közölte, hogy veszélyben a root, és helyreállítja. Utána elindult a rendszer, azóta ez van. Most próbálom újratelepíteni a CWM-et, managerből, de tetű lassan töltődik le.
Remélem sikerül.
TWRP-vel még nem foglalkoznék, egyelőre kínai.
Újra van CWM.
Backup, remélem mindent ment. -
Juan187
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
http://shop.andro-id.info/tok/68-nexus-7-tok-slim.html
-
fatty
aktív tag
Ha megvan a frissites, inditsd el, restart, keszits egy recovery mentest (ha van 1GB szabad helyed), es probald felrakni a tablet ui-t. Ha elrontana, akkor is vissza tudod allitani.
Mas: leszinkronizalta a masik email cimem picasa kepeit, pedig nincs kipipalva. Google-t nem erdekli en mit akarok

-
-
fatty
aktív tag
Nem tudom, en vissza patch-eltem stock ui-ra elotte. Probald meg talan az a baja.
-
fatty
aktív tag
TWRP-vel siman felment, par percig eltartott amig vegzett. A root is megmaradt RootKeeper-el, csak telepites utan kell nyomni egy visszaallitast a progiba.
Skynet258 En is azt hittem lesz valami friss dolog bent, 47 megaba belefert volna
A teljesitmeny sem valtozott. -
Skynet258
veterán
Na aki nem bírja kivárni az OTA 4.2.2-t, az felrakhatja maga is.

-
BigBlackDog
veterán
Milyen tokot ajánlanátok az N7-hez, ami:
- kapható itthon (is) /*ha nagyon nem, megy a külföldről való rendelés is*/
- nem "egy hét alatt szétfoszló műbőrből" van, hanem valami tartósabb anyagból
- esetleg fektetett (és akár állított) helyzetben is döntve meg tudja tartani a tabot
- nem nagyobb hat számmal, mint a tab
- árban nem apple kiegészítőnek érzi magátLétezik ilyen?

-
Kaminski
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
fatty
aktív tag
válasz
Kaminski
üzenetére
3. Kii Keyboard
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Kaminski
üzenetére
3. Swiftkey 3
-
Skynet258
veterán
válasz
Kaminski
üzenetére
1. Mivel a kapacitív kijelzők elektromos mezőkkel működnek, így akár lehet is amit mondasz, bár nekem nem tűnt fel hasonló.
2. OTA Keeper a Play-ről megtartja a root-ot, értelemszerűen frissítés előtt kell használni.
3. Nálam a Swiftkey Flow a favorit (azóta már nem béta).

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A készülék tök halott, egyértelműen nem a töltő a hibás...
)

Csináld CWM-ből, az még könnyebb talán (de legalábbis nem kell hozzá adb). Ha jól emlékszem, anno én is leírtam itt a topikban, a keresés örömét meghagyom neked. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)