Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Latom, kozben megtalaltad. Ma erkezett meg a cucc, iszonyat minosegi.
A talpan nem sima gumi van, hanem nanopad szeru anyag, ami magatol is nagyon jol tapad (maga a nanopad nekem megtart az ablakon egy masfel literes uditot), es ezen felul meg ra is lehet cuppantani a megjobb tapadas erdekeben
van hozza egy 3M-es tapasz, hogyha nem lenne eleg egyenletes a muszerfal felulete, azt raragasztod (akkora, mint a talpa) es arra mehet ra tarto. Ha valaki nem akarja raragasztani a muszerfalra, akkor lehet a szelvedore is rakni, ofc.A telefon tarto resze is jo minosegu tapados gumival van belelve es megfelelo erovel fogja ossze a telo ket oldalat.
Ket kep, meg autoban nem probaltam ki: [link]
belua27: Lecs@ es en is G2-rol jottunk, mi nem bantuk meg.
-
kovadika
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Szerintem nincs is olyan készülék a piacon, ami reggel 8-tól este 10-ig bírja 4G-n, folyamatos szinkronizálássál és 6 óra játék/böngészéssel.
-
belua27
tag
sziasztok lg g2 őm van, egy ismerősöm elcserélné velem nexus 5 re + 10 et fizetne rá szerintetek jó biznisz?
kb egyidősek a telók. Nekem mind a 2 tetszik. Ami hiányozna az a vezeték nélküli másolgatás q slide egy két apróság. Nem tudom ezek megoldhatóak e nexuson. Sosem volt még nexusom kiváncsi lennék a stock androidra. Kicsit nyomogattam a nexust elég fluid de ezzel a g2 nél sincs gondom. Ami a lényeg hogy egy napot kibirjon (reggel 8 tól este 10 ig) ami nálam azt jelenti hogy kb 2 órányi high end játék folyamatos 4g, szinkronizálás 3-4 óra netezés, facebook, 3 email szinkron, viberezés 70% fényerőn. Telefonálni meg van egy samsung m1200 am
(két hétig elmegy).
Ha hozza az egy napot így szerintem elcserélem. -
horvathkrisz
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Jó képhez jobb a felhős, szórt fényes fényviszony, esetleg naplemente.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Szerintem annyi pénzért tökéletes vétel volt. Én jelenleg egy Sennheiser CX 200-as fülesről tolom a zenét de egy BT fülhallgató vásárlásán én is erősen gondolkozok!

Mellesleg nem hiszem el ,hogy 3 napja nem látok napot és nem tudok egy "normális" nappali fényben készített fotót lőni!

Mellesleg olvasom itt a korábbi hozzászólásokat és mosolygok. Komolyan van még ember ezen a földön aki az antutura meg ilyen dolgokra veri?
Nem tudom elképzelni ,hogy valakinek nem elég EZ a teljesítmény. L800 után egy kész megváltás ez a telefon, iszonyat gyors a rendszer pedig csak stock ROM van rajta.
-
hariboh
tag
Üdv! 1 hét síelés után visszatérve (remekül bírta a kicsike, egész nap róla hallgattam zenét) kérdeznélek titeket, hogy van-e már összességében "jobb" kombó stock-franconál?

-
leslien
nagyúr
ne tessék röhögni, én sem tudtam mi az a facse

-
Akos93
tag
Sracok, regebben volt szo itt a topicban autos tartorol. Meg egy meno videot is linkeltek hozza hogy milyen jol tartja a telefont, de nem talalom :-\ Valaki nem emlekszik ra veletlenul?
-
törölt tag
Hat ez tenyleg LOL.
Facse. Baz***. 
-
zsirfecske
addikt
a sok hülyeség mellé itt egy kép az új Sony DR-BTN200M Bluetooth fülesemmel (használtan 12k-ért vettem):

jól szól, mostantól nem zavar hogy a neo hybrid miatt körülményes a jack dugasz elérhetősége és nincs kábel. a DAC saccra pariban lehet az mw600-al, nyilván nem olyan jó mint az akg370, de nincs annyira messze.
-
dnelb
veterán
válasz
acura13
üzenetére
csak furcsak hogy egy "csucskészülék" ennyit tudna??
olvasgass még a témában, dalvik lib/moto x patchre keress rá és megfogod érteni.Linkeltél 3 moto x vs nexus5 tesztet, ez csodálatos. Mind3 tesztben 4.4 volt az n5ön gondolom ez sem zavar téged . A 2. tesztben igy indul az összegzés "You guys probably know that I’m a Moto X fan, like, a really big Moto X fan" ok
hagyjuk is 
-
kovadika
őstag
válasz
acura13
üzenetére
A moto G a Nexus 4-nek is csak hátulról integet, nemhogy a Nexus 5-nek. G2 trollból pedig volt már elég. Inkább annak a topicjába írogass, mert ott talán nem találsz süket fülekre. Nekünk nincsenek álmatlan éjszakáink a Benchmark pontok miatt, ahogy az LG ui nélkül is csak-csak túléljük.
-
acura13
aktív tag
leirtam hogy a tesztek nem lényegesek csak utmutatonak jok! nem tesztelem én sem naponta a telot..csak furcsak hogy egy "csucskészülék" ennyit tudna?? mi az oka? én sem tettem fel semmi vacakot az enyémre..stock gyári 4.4
amugy küldök priviben 2-3 linket, jo olvasást és megérted miröl beszélek....
vaN G2 a családban? és Moto x, vagy G?? esetleg láttál a youtubon videot?.-))kicsit már tisztelet -a kivételnek- hasonlitasz egy VW passatos ügyfelemre..
"ma cseréltem 70e-ért lengökart, multkor vizpumpát, nem jo a klima, elment a rádiom, porlasztócsere 4X100 e ft....stb"
akkor miért nem veszel mást ami megbizhatóbb???
De hát ezVW Passat b....-meg!!!!
na itt tartasz....
-
tomiii007
senior tag
Sokan mondják, hogy a Nexus-hoz fel kell nőni.... van benne igazság

-
ßrainiac
addikt
Ha megnezitek a stilusat, kicsit (olyan 10 evet minimum) varni kell arra, hogy lehessen vele vitat folytatni. Egyelore csak az erdekli, amit sajat maga mond. Minel kevesebbet reagalunk ra, talan annal hamarabb elmegy a G2 topicba, ahova valo.
-
dnelb
veterán
válasz
acura13
üzenetére
Ha felrakod a szarokat akkor n5ön antutu 35k, quadrant 20.5k, linpack 1100 mflops. tehát g2 szint. Nekünk meg igen, van családban g2 és egy mikroloaggos hulladék az n5 mellett. Ha mást állítasz hazudsz. Kurva fárasztó már hogy minden héten betéved ide egy hozzád hasonló nyomorék a pontszámokra verni a faszát meg okoskodni hogy mire való a nexus.. Honnan a fenéből jöttök ti állandóan?????

-
acura13
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
nem is kell..csak hülyeségeket ne irj ha valoságban nem probálod ki! olyan vvgy mint aki autót megy vásárolni és az internetröl összeszedett hülyeségekkel traktálja az eladót, hogy ezt olvastam azt olvastam :-)))vedd meg mindegyiket használd pár hétig és megérted mit beszélek! nem véletlen adtam el az N5öt.....megláttam a G2 és a Moto G képernyöjét is(ez is volt)...használtam is, és van egy Moto x-em is....
ugyanugy KitKat, jobb foto, akadásmentes kezelofelület (HDR-rel nem 3 mp a fokusz!!!) precizebb összeszerelés....gyorsasága NEKEM elég bőven, amugy Antutuban megverte a N5öt...tudom nem mérvadó
de nézz szembe vele hogy a N5 egy csupasz telo..Ezt nem rossz értelemben irom!! nincsenek rajta azok a csicsák és sallangok ami miatt pl a Samu S4et viszik mint a cukrot..Átlag ficsörök, átlag anyagok ........az átlag usert nem érdekli hogy simább, gördülékenyebb...telozni lehessen rajta és facséra fellépni...FM rádiozzon és gyors fotot löjjön vele... -
KKevin
tag
válasz
acura13
üzenetére
A nexus sosem a legerősebb hardverről szólt, hanem a leggördülékenyebb szoftverről. Nem olyan jó a kamera szoftvere? 4.4.2. után sokat javult, és ha minden igaz, akkor a későbbi frissítésekkel RAW formátumban is lehet majd fotózni. Ez neked alap szoftver? Mondj még egy telefont a Lumia 1020-on kívűl, amelynél akár pletyka szinten is felmerült a RAW formátum?
A sok fröcsögés helyett pedig inkább tényeket írj. Szóval a qualcomm optimized dalvik, amit rengetegen feltelepítenek a nexusaikra patch formájában az honnan is származik?
Csak nem a Moto X-től?
Már el is buktad azt a +2000 pont előnyt... -
Zeze94
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
En le akartam vele allni, de csak ugy hasit a net itt Pozsonyban az allomason, szal nem sikerult
de igazad van, inkabb nem etetem a trollt.. 
-
KKevin
tag
válasz
skyskin
üzenetére
Akkor olvass vissza mire írtam. HA a Google services / Google Play services szerepel az első helyen az akkumulátor fogyasztásában, AKKOR állítsa át, ettől meg fog szűnni a battery drain, ergo jobb lesz az akksi idő

A Google-t meg hagyjuk, ez sok felhasználó tapasztalata, köztük az enyém is. Ha titeket nem zavar, hogy nem a kijelző fogyasztja a legtöbbet, hanem a google szolgáltatásai, akkor hajrá.Azért MartOOn véleményére kiváncsi lennék, hogy megoldódott-e a probléma?
-
acura13
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
mert?? van talán összehasonlitási alapod?netán probáltad öket ? vagy te is Nokia 3310 tulaj vagy csak trollkodsz itt??
-
tankraid
aktív tag
Jah es valaki tudna meg ajanlani ra olyan progit ami szepen optimalizalja/gyorsitja es nem kell profi user nek lenni a bealitasok teren vagy van benne elors eltarolt optimalis bealitasi sema. (Mar probaltam utanna olvasni de annyi van, olyan sokfele)
Masik itt Mo.-ba tud valaki olyan uzleat ahol jo ar van korrekt tok hozza + folia valami jobb mnosegu. - tok szilikon kellene de az s baj ha van szilikon + folia melett meg rendes tok is!
A segitseget elore is nagyon koszonom!

-
kerjani
aktív tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
A második nem hajlik rá az aljára és a tetejére. Gondolom ezért olcsóbb.
Amúgy én is olyasmit keresek, mint az első. Ami alu-felül is véd.
-
adammkaa
senior tag
válasz
tankraid
üzenetére
N5-t két évig nem kell lecserélned, nexus 7 lesz az erdekes majd. Foleg ha nexus 6 ba snapi 805 proci lesz a kulonbseget nem fogod erezni a ket telefon kozott, n5 meg az egyik ha nem jelenleg a leggyorsabb androidos telo most a piacon 0 laggal, akadassal.
Tobb mint ket hete van meg es tenyleg idegesit mar hogy egy laggot vagy akadast eddig nem lattam, es minden pillanatok alatt tortenik, appok megnyitasa, barmi.
Neha kezem koze jut apam samsung s3 telefonja es mar feloldasnal latom a laggot, meg olyan csiga, gondolkodos telefon az n5 körberöhögi nagyon. Annyira megszokja az ember a jót hogy nem igaz. Nem tudnam elvisekni mar ha egy android laggolna a kezem alatt. .
-
tankraid
aktív tag
Majdnem az egeszet vegigolvastam de kb. Ugyan azt a 1 dolgot a telon ugyan annyian szidtak mint ahanyan dicsertek. Nehany jellemzoit siman el tudtam donteni a leirtak alapjan jo e vagy rossz amit irtam azokat nem. Meg nekem fontos hogy egy valoban jol hasznalhato gepet vegyek mert nem tervezem cserelni ha kihuzza ket evet. Es ezert gondolnam meg ketszer is mire koltok; plane ennyit. Nalam a lenyeg a mindenfele akadas vazy vacakolas nelkuli mukodes (tobbek kozot munka miatt) meg hogy ne keljen mar egy ev vagy alig egy ev utan cserelni. Ezert is gondoltam h beruhazok valami komolyabra es hardware tekinteteben a n-t talatam jonak meg az ara se nasa szinvonal.
Valaszokat koszonom!
-
kovadika
őstag
válasz
tankraid
üzenetére
Ha szamitanak a frissitesek, akkor erdemes N5-re beruhazni, mert a N4 mar nem sokat kap. En 4-rol valtottam 5-re es szerintem jobb az uzemideje, a kamerarol es kijelzorol nem is beszelve. Nekem a design is sokkal jobban bejon. A N4-nek csak a hangszorojat sirom vissza.
-
gulb
őstag
válasz
tankraid
üzenetére
Mennyit olvastal? Bocs de minden kerdest 1000szer megvalaszoltunk itt.
Kibirja az 1napot siman ha ennyire nem hasznalod. Hang tokeletes..nem mind1 a szolglaltatod mert az erosen befolyasolja milyen a hang. Nekem N4 utan tisztabbnak tunik. N4et 78korul lehet meg kapni az jo vetel de nyilvan az N5lesz eladhatobb. -
tankraid
aktív tag
Uj telefont szeretnek es mar hetek ota gondkodom hogy n4 vagy n5. N4 szep csak mar nincsen csak 16gb-be az meg majd 100e. Erdemesebb lenne akkor mar n5re beruhazni de olyan sokat olvastam errol a zajszuros mizeriarol meg az aksirol hogy kicsit elbizonytalanodtam. (Gyenge kamera meg engem nem erdekel) Az lenne leginkabb a fontos hogy gyors legyen ne akadjon es normalisan lehessen vele telefonalni. Aksi se annyira nagy feltetel mert napi 3-4orat netezek meg par telefon. Mi a velemenyetek? Inkabb n4 esetleg ha meg ennel is jobban lemgy az ara vagy tenyleg megeri az n5. Beszed hang torzitas resze tenyleg annyira nefcces a zajszuro miatt? Annyi hasznalattal amit irtam hirja az aksi egy egesz napot? Ki lehet huzni ezzel a teloval ha nem valtoznak a felhasznalasi igenyek legalabb ket evet?
Valaszokat elore is nagyon koszonom! -
Algotis
addikt
Joreggelt!
Volt mar masnak is olyan, hogy hiaba nyomkodta a hangeroszabalyzo gombokat, nem tortent semmi?
Ujra kellett inditanom telefont ahhoz, hogy megint mukodjon olyan 130 ora uptime utan.
Ez valami bug vagy rosszak a gombjaim? -
ßrainiac
addikt
A nexus vs mas csucstelok harchoz annyit, hogy mindig vagyok olyan hulye, hogy megvegyek mas sztarolt telokat, aztan mindig a nexusnal kotok ki. Azt, hogy valaki nexusrol g2-re cserel es elegedett en nem vagyok kepes megerteni. En onnan jottem ide es eg es fold..
A nexus 4 vs 5 csatahoz pedig annyi, hogy borzaszto a rezges ennel tenyleg, az elso dolgok kozott volt, hogy levettem a bill rezgest kb 1ms-re (igy sem olyan jo), viszont sokkal hallhatobb, mint a nexus 4-e, ami valljuk be, szinten fontos. A 4-nel rengeteg jelzest mulasztottam el a lightos rezges miatt. Kulalakra egyaltalan nem rossz es maradi a 4-es, amikor az 5-rol az elso kepek megjelentek, en el voltam szornyedve teljesen, de mostanra megszerettem nagyon
ettol fuggetlenul a 4 valoban egy jobb anyaghasznalatu, tomor, jofogasu telo, nem bannam, ha jobban hasonlitana ra az 5-os. Nem vagyok iphone parti, de a hardver minosege az ott nagyon rendben van, es a 4-nel ezt lehetett erezni, szvsz egyik nexust sem talaltak el annyira, mint azt.Mas:
ART-ra van valami jol bevalt kamera mod? Vagy nem erdemes veszodni vele? Eleg jo egyebkent ez a 4.4.2 stock is, sok problema nincs vele

-
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Mert ha mondjuk kevesebb mint 2 perc volt akkor még dalvikon vagy..
A gravitybox nem megy arton. -
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Mikor ARTra kapcsoltál mennyi ideig pörgött bootnál a karika ? (alkalmazások optimalizálása)
-
dnelb
veterán
válasz
Tomace91
üzenetére
Cataclysm . Olyan mint 1 stock rom csak extra funkciókkal. Van benne immerive mode, navbar méret állítás, hangerő gombra ébredés, quick pulldown, kapcsolók át vannak állítva ( tehát 1 klikkre pl kinyomja wifit, nem beállításokba visz), notibáros screen off, lockscreen quick unlock, appokat lehet külön állítani permissionokat, center clock, long back press kill apps, multitask screennél kill all gomb stb.. A lényeg hogy a gravityboxot nálam teljesen kiváltja, így lehet ARTon a rendszer

-
Dzsuri89
őstag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Én ezzel már a Nexus S óta így vagyok és tartottam is magam hozzá, hiszen azt követte egy Galaxy Nexus és most itt tartok N5-nél, de a következő is Nexus lesz, ha lesz még Nexus akkor...

Személy szerint imádom ezt a telefont, semmi kivetni valóm nincs vele. 2 hete használom (Dalvik) és még én se találkoztam laggal, ami azért eléggé jó dolog szerintem az androidnál. Ez a "lágyabb" rezgőmotor számomra bejön, mert legalább megérzem zsebben is, nem úgy mint a Galaxy Nexus-t.LED-es értesítéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Light Flow van feltelepítve és néha csinál olyat, hogy amikor lezárom a képernyőt ilyen nagyon rövid időn belül felvillan több színben egymás után. Másnál is volt ilyen?
A másik dolog pedig, hogy a Hangouts SMS-t nálatok jelzi? Minden beállított alkalmazásra hibátlanul jelez, de ezt valamiért még sose jelezte. -
Flyme
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Akkor ez megnyugtato, koszonom

-
zsoltiz
aktív tag
Tulajdonképpen a design egy dolog, az szubjektív és majd megszokom. De az anyaghasználat? Az N4 prémium(abb) benyomást kelt, nem zörögnek a gombjai meg a vibramotorja úgy, mint valami gagyi kínainak. Igazából ez utóbbi bosszant a legjobban, sosem láttam még telefont ilyen béna rezgéssel, mintha szét akarna esni. Feleségemnek most vettünk 35 ért egy ZTE blade Q-t, ha a 2 telefonnak csak a rezgését hallanám letéve egy asztalra, akkor zte-t gondolnám prémiumnak.
Félreértés ne essék, ettől még az N5 egy nagyon frankó telefon, sőt, az egyik legjobb. Csak én találtam benne pár ilyen apróságot, ami zavar, mert szerintem sokat ront a minőségérzeten. Pedig nem vagyok kekeckedős. (Egyébként közben olvasgattam, több főrumon is -pl XDA- külön topikja van a N5 béna rezgésének, szóval nem én vagyok az első, akinek ez feltűnt). -
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Ha megnézed az ebayes hirdetést, sehol nem írják, hogy Spigen. Még a képen is le van szedve a Spigen bemarás a tokról.

-
rjg
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Az árából kiindulva az első hamisítvány. Lehet, hogy annyiért megéri, de biztos, hogy nem eredeti Spigen.
-
Daniel Alves
őstag
Most nézem a zenei front nagyon jó!
Sokkal dinamikusabban szók mint az L800... -
Flyme
senior tag
zsirfecske: Az azt jelenti, hogy a messzebbi wifi halozatokat nem erzekeli a telefon? Vagy van amit gyengebben eszlel?
-
rjg
őstag
Van aki nálatok stock állapotban használja a navigációs sávot? Ha igen, hogyan éritek el pl a Nova esetében (vagy más olyan alkalmazásnál, ahol hiányzik a dedikált virtuális gomb) a "Menü almenüt"? A GravityBox-szal kitettem, tehát nem erre keresek alternatívákat, csak nem tudom, hogyan lehet e nélkül boldogulni?
Tudom, hogy tudatos döntés volt a Google részéről, de még rengeteg alkalmazásból hiányzik az ActionBar "három pöttye", ezért keresek választ a kérdésemre. -
agressor12
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Semmi ,ugyan az a kettő.
Nekem ilyenem van. -
Daniel Alves
őstag
Kíváncsi vagyok ,hogy a két tok között mi a lényeges eltérés...

spigen Ultra Thin Air
NEW ULTRA THIN CRYSTAL CLEAR HARD CASE COVER PROTECTOR FOR LG NEXUS 5 -
acura13
aktív tag
-
Flyme
senior tag
Sziasztok, a Playen keresztul vasarolt telefonra ugy tudom ervenyesiteni Mo.-rol a garit, hogy visszakuldom a Google-nek a cuccot? Illetve van meg valami, ami a 4G-n kivul nem megy az USA verzios telefonokon itthon? Koszi

-
acura13
aktív tag
válasz
kovadika
üzenetére
tedd egy G2 mellé a kijelzőt és meglátod..nem Amoled mégis nagyságrendekkel szebb (amugy a Samsung tulszaturált, a Motorol ezt nem mondhatod el), kényelmetlen ?? a hátsó gombokkal???
én sem viccből vettem meg 400EUért Nov végén......csodát vártam de annyira nem akkora durranás( nem azt mondtam hogy nem jo, hanem nem ANNYIRA JO) ma már vehetesz 300EUért is:-))) -
acura13
aktív tag
akkor érted miről beszélek..a Nexus a tiszta, buherálatlan Androidról szol,(ezért nem olyan jo kameraszoftvere pl...) és az erős hardverről...(de nem a LEGerősebb.lásd .G2 LG..)
ezen most sokan felhördülnek, de ma adtam el a Moto G-met, van egy X-em is és sajna de jobb fotokat lönek, a képernyőjük nem full HD de szebb a képe is szinei élénkebbek, ..gyorsaságban pedig , bár tudom a tesztek egy része csak kamu, mégis 2000 ponttal megveri az X a N5-t.....optimalizácios hiba??????mindkettő KITKAt rendszer... -
kovadika
őstag
válasz
acura13
üzenetére
Motorola gyakorlatilag mar nem letezik. A G2-re hivatkozni, mint minosegi referenciara pedig vicc. Ocsmany, fenyes, ropogos es meg kenyelmetlen is. A gombok pedig mar reg nem lotyognek. Kameranal pedig nem csak a megapixel szamit, az i5S-nek is 8 megapixeles van peldaul. Azert az android iphoneja, mert ez a telefon legalabb kap szoftveres tamogatast es nincs nala gyorsabb android keszulek.
A kijelzo legfeljebb a tulszaturalt amoled mellett lehet fako.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

van hozza egy 3M-es tapasz, hogyha nem lenne eleg egyenletes a muszerfal felulete, azt raragasztod (akkora, mint a talpa) es arra mehet ra tarto. Ha valaki nem akarja raragasztani a muszerfalra, akkor lehet a szelvedore is rakni, ofc.

)

(két hétig elmegy).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak nem a Moto X-től?