- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
pepe091 #46256 üzenetére
Igen lefedettség az van ... de szvsz. elég gyengus
Lakásban S6 és i6 is kb. 2 vonal térerő van, míg 3G -n full a térerő
Persze lassan 2016 -t írunk és alap hogy egy telefon tudja a 4G -t, de csak mint "vész" lehetőség említettem a Mi4C -t ami ugye sokkal olcsóbb lesz
Szerk.
Modi lettél ? grat hozzá
akkor nem kötözködöm "igazad van"
-
s3nsitivity
addikt
válasz
pepe091 #34857 üzenetére
A hálózat típusa nem egyenlő a sávszélességgel de CSAK 50 MBps-es csomagok mellé jár az LTE.
Tehát átvitt értelemben párhuzam van közöttük. Az más, hogy már minden csomag 4G képes a T-nél.
De mint mondtam, hogy ha az adott csomag ami mellé vették egy régi gyenge csomag akkor nagy eséllyel azért nincs LTE háló mert nem éri el a sebesség azt a határt ami utána használhatóvá válna az LTE és mivel a sávszélesség a gazda csomagból van értelmezve így a kiegészített csomag se lesz LTE képes.. ez személyes tapasztalat is.Az meg, hogy LTE1800 van de WCDMA1650 nincs élből baromság.
LTE800 az lehet, hogy van és 3G nincs de az ÁSZF nem arról szól.(#34858) Fkris
Szerintem nem eszi meg az új bl-t..
-
s3nsitivity
addikt
válasz
pepe091 #34854 üzenetére
Istenem már nem is tudok mit mondjak..
Szövegértés ember..
Egyébként dolgoztam telekomnál és úgy van ahogy mondtam de mindegy..
Még egyszer utoljára.
Ha az a csomag ami mellé vették a bővítőt képes volt LTE használatra akkor ez is képes lesz.
Ellenkező esetben marad a 3G." A sávszélesség meg fog egyezni a meglévő díjcsomagban megszokott sebességgel. "
Maga a csomag 4G képes HA olyan csomag mellé veszik ami alapból az volt.
Ellenkező esetben nem fogja használni a 4G hálót..Érted már??
+ " Többek között azért mert több olyan hely van az országban, ahol 3G nincs viszont van LTE "
Nem igazán van ilyen hely.. illetve ami van az is 800 as LTE és az ASZF 1800asról beszél.. -
s3nsitivity
addikt
válasz
pepe091 #34850 üzenetére
Nem érted..
Nem azt mondtam, hogy nem LTE képes.
De nem biztos, hogy az adott felhasználó használhatja a teljes sávszélességet.
Tehát nem biztos, hogy mehet LTE hálóra.
Mivel ez egy kiegészítő csomag így az alap csomag sebességét fogja tartani.Ez ott van feketén fehéren mindenhol.
Hogy példával szemléltessem a gyengébbek kedvéért:
Ha van egy maximum 150MBps -es netes előfizud ami mellé meglett véve az arany és platina akkor 150 lesz annak is a vége.
Viszont ha egy 10MBps-es előfizud van és a mellé lett véve akkor 10 lesz a vége, tehát nem LTE.Így már érthető?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
pepe091 #34848 üzenetére
Szerintem olvasd át te még egyszer az ÁSZF-et..
" Kínált sávszélesség (le/feltöltés): megegyezik a hang díjcsomagban foglalt adat felhasználására vonatkozó sebességgel (illetve csak hang díjcsomag esetén
7,2/1,4 Mbps) "tehát úgy van ahogy írtam..
(#34847) syl5
Én az előbb 77/23 -at és?
-
szuladam
aktív tag
válasz
pepe091 #34841 üzenetére
végig próbálom, de az alapján amit leírtál mind igaz rám, viszont böngészgetve a telekom oldalát a 4g-s oldalon nincs fent az aranytárskártyás mobilnet a 4g-s között, szóval ez lehet a buktató. (szumma: ha rendszeres ügyfél vagy nem előnnyel jár, hanem hátránnyal xD de ezt már nem először tapasztalom a ténél.)
-
-
vacs
veterán
válasz
pepe091 #30697 üzenetére
Root joggal sem tudja a Power Toggles kapcsolgatni a mobilnetet, ez lollipop korlátozás lehet.
De miután feltettem a SELinux Mode Changer-t, máris kapcsolgatta a Power Toggles is, saját tapasztalat. -
fornettisuti
veterán
válasz
pepe091 #30692 üzenetére
Ezt tudom eddig is hasznaltam, amde, amit eddig megtudtak oldani, hogy egy lepesbol legyen elerheto, azt miert kellett harom lepesesre csinalni?
Felreertes ne essek, nem egetrengeto problema, de a dedikalt gomb baratibb.
Btw. Lollipopon is ez a menete mobiladat bekapcsolasanak, mint 4.4.4-en? -
sanyi222
csendes tag
-
siofok
őstag
válasz
pepe091 #18508 üzenetére
Igen,sajna tapasztalat.családba beleesett eggy galaxy pillanatra a vízbe.látszólag semmi gond,akksi kivesz abban a pillanatban,stb.2 hónap mulva szarakodott az érintőpanel,átvittem ismerős műszerészhez,mivel gari ugyse volt rá,hátha csak kontakt,szétszedtte,azt lepotyogott pár dolog egyből a panelről.
megette a szuu.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
pepe091 #18136 üzenetére
Lehet hogy ez csak az en velemenyem de egy haverom egy hete vett z2t es a benti fenyes kepei szebbek a nexusnak nappali kulterieknel meg max akkor van kulonbseg ha belezoomol az ember mivel az tud 20megapixeles kepeket, igaz hogy csak manual modban, autoban az is csak 8megasakat lo...
Viszont sajnalom szegenyt mert leejtette fel meterrol betonra es be is tort a kijelzoje ugy hogy nem is erzekel semmit, de legalabb volt biztositasa ami szinten 60font... Nem olcso leejteni.. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
pepe091 #18136 üzenetére
Én csak tesztek alapján tudtam ítélkezni, az alapján jobb volt a Z.
Viszont a teszt régi és a felhasználó tapasztalat többet ér.
Más téma: C-rom és Franco R55 kombinációval is sokszor ragad a telefonom deep sleep módban. Mi a fene okozhatja ezt? Purity + franco kombó tökéletes volt, de franco + mahdi és most franco + c-rom is deep sleep-ben ragad. Valakinek van hasonló tapasztalata?
-
gabro0
őstag
válasz
pepe091 #17737 üzenetére
Csodáld meg ilyen van az easter egg helyett
-
dozsabalint
senior tag
-
zsirfecske
addikt
válasz
pepe091 #17462 üzenetére
de hát ez tény, android első embere nyilatkozta. muszáj apple után menni, ők már rég 64 bitnél járnak (nem várhatnak még őszig ennek a bejelentésével is, mikor apple már ios8-at teaseli). amúgy meg miért baj az hogy kapunk preview-t hónapokkal korábban? lehet hogy jobb is lesz tőle a rendszer, feltéve hogy kiadnak public preview buildet is.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
pepe091 #17454 üzenetére
"Yes, the next major Android release will be unveiled at I/O 2014, alongside a formal unveil of Android Wear and so much more! The catch here is that, while it will be shown off, it actually won’t arrive until the fall in a similar fashion to how iOS 8 was shown off ahead of its actual release."
Elég egyértelmű....
-
GrooveHero
addikt
válasz
pepe091 #16848 üzenetére
Bizony. Monsjuk ez 2 hónapot bír, az utánza meg talán 3 hetet. Ok, nem mindegy azért, mer az egyik majd' 15k volt, a másik meg 2k, amiből vehetek 6-7-et, és azokat ha 3 hetenként cserélem, akkor is tovább húzza. Mindegy, legalább tudom, hogy ilyet se veszek többet. De amikor én vettem, akkor talán még nem is nagyon volt hamisítvány, mind ilyen áron voltak ebay-en is, abból gondoltam, hogy na mondom valaki megveszi amcsiban play-ről és azt árulja 1-2k-val drágábban. Rá 1-2 hétre jelentek meg ezek a 2k-s másolatok, aminek mindt tudjuk még az anyaga is kicsit másmilyen, könnyen kopik, etc...ez van. Majd veszek valami 300ft-os TPU-t, oszt jóidő
-
ßrainiac
addikt
válasz
pepe091 #16187 üzenetére
Na ez nem tunt fel, nem is ertettem, hogy mit hozhatott 4.4.3, hogy ez lett belole. Nem sokszor hasznalom, csak pont a frissites utan tolt at haver egy linket, erre kiirja, hogy nem supported az android verziom
Rendelt valaki dbrand-tol foliat sima levelkent ($5) ?
Nem akartam kidobni annyi penzt a szuper biztositott, lekovetheto cumoert, de azert remelem nem fog elkallodni..
-
atillaahun
veterán
válasz
pepe091 #16134 üzenetére
Az hogy a böngészés, meg átlagfelhasználás 95%-a szerintem nem indokolja a 2 MBps+ -os sebességet (vagy csak én vagyok túl türelmes?
), sok HD videót meg gondolom nem stream-eltek havi 500-1000 MB-ból. Válaszidő meg valóban addig jó, amíg kevesen használják.
Inkább hosszabb utak közben (vonat, autópálya) kéne a gyorsabb mobilnet (3G), nem pár nagyvárosban elszórva a csúcssebesség. Dehát nyilván más a befektetés/megtérülés aránya a kettőnek, én se telepítgetnék tornyokat a pusztába. De ettől felhasználói szempontból még szar. -
-
w333
félisten
-
slice14
veterán
-
twine
veterán
válasz
pepe091 #14529 üzenetére
Fotó az még bőven várat magára,,,mert sajnos lövésem nincs mikor tudok normális napsütésben hazaérni, amikor "könnyebb" fotózni,,és a gyerek is megengedi, hogy apa fotózgasson,,stb...stb...nagyon úgy kell állni a csillagoknak
Ellenben egy rövidke cikk a Slikwraps lencsvédő fóliáról... -
twine
veterán
válasz
pepe091 #14521 üzenetére
Próbálok majd "művészkedni" valami vállalható képet
de a fekete oldalskin "alig látszik" valójában...félek a fotók nem azt adják amit élőben mutat...
A lencsevédő nincs kivágva, de ha rákeresel a neten, találsz róla tesztet..ugyanazt tapasztalom, amit ott írnak,, gyakorlatilag észrevehetetlen a különbség a fóliás, és a fólia nélküli fotók között... -
twine
veterán
válasz
pepe091 #13504 üzenetére
nagyon köszönöm a türelmed, és a segítséged
De ez valami nagyon "sufnituningnak" hat nekem....
Olvasgatom a Stickmount progi leírását a playen ,,ott nekem úgy tűnik, azzal úgy működik az otg, ahogy azt elvárnám...pendrive csatlakoztat, bármely, program, vagy file explorer elindít, és "dolgozik" róla....(másolgatás nélkül)
Cáfoljatok meg ha nem így van plíííz...(#13505) leslien:
Nagyon köszönöm az infót,,,remélem OTG-vel kapcsolatban többet nem zsibbasztalak ma már titeket
Akkor lesz egy Stickmount pro vásárlásom hamarosan...(#13507) czombos :
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest