Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
-
Frenky89
addikt
Létezhet az, hogy valamely pesti "cég" olyan számlát állít ki, amelyet elfogad az LG szerviz, így egy év LG gari lenne egy Nexus 5-re?
-
b4zsi-
őstag
Még annyir a Képernyőtükrözést próbálta valaki? Nekem iOS van ezért nem tiszta, hogy itt akkor a gyári felületen nincsenek meg az LG-s extra szolgáltatások ( dupla koppintás, távirányító, lg cloud, stb.) ugye?
Előre is köszönöm. -
Zeze94
tag
válasz
adammkaa
üzenetére
Velemenyem szerint meg miert ne.. Nem tud donteni, es azoktol szeretne objektiv kepet kapni a ket telefonrol, akiknek mindkettohoz volt mar szerencsejuk. En, ha kifejezetten ket telefon kozott akarnek donteni, a rendes utanaolvasas mellett biztos, hogy megkerdeznem mindket topicban(jelen esetben a G2 es az N5 topicja) az elonyoket es a hatranyokat egymassal szemben, megis csak azok ismerik a leginkabb, azok tudnak a legjobban nyilatkozni, akik hasznaljak a telefont, szoval a topiclakok.
Abban, hogy azt irsz le, amit jonak latsz, teljesseggel igazad van, de viszont ne csodalkozz, ha masok is azt fognak ra reagalni, amit jonak latnak..
Bubukain: ra se rants, irt mar ide egyket marhasagot..
legalabb, ha o nem, en irtam neked egyket kulonbseget a ket telo kozott. -
Bubukain
senior tag
válasz
adammkaa
üzenetére
te most konkrétan lehülyéztél?
már megbocsáss de nem én jöttem ebbe a "szakmai??????" topicba a G2-vel hanem te hoztad fel.
idézem: "Az biztos, nàlam telitalàlat a telefon, aldom az eget hogy nem G2 vettem. Perfect "
ezek után bocsánat hogy meg mertem kérdezni hogy mi a gond a másik telefonnal.
elnézést kérek mindenkitől, hogy megzavartam kérdésemmel ezt a "szakmai (nevetséges)" fórumot.
további szép napot. -
adammkaa
senior tag
Illetonek is lehet annyi esze hogy egy telefon szakmai topicjaba nem jon egy masik telefonnal. Hiaba lg az is eg es fold a ketto. En pontosan tudom miert ezt vettem es miert nem G2. De annak a velemenynek nemm itt a helye, max privatban megirom neki ha annyira erdekli. De mint irtam is szubjektiv kinek mi hiaba irom le en miert ezt valasztottam ..
-
Draken
őstag
Egy kérdésem lenne hozzátok: ha expansys-nál rendelem, akkor ugye 1 év garancia van a telefonra és meghibásodás esetén a telemax javítja?
-
leslien
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
akkor néz át oda, mert nincs benne!
adammkaa;szakmai volt ez is ráadás Google
-
Zeze94
tag
válasz
adammkaa
üzenetére
Csak nekem valahogy ugy jott le, mintha eloszor az egekbe dicsoitened az N5ot, aztan, amikor megkerdezik, miert epp N5, es nem G2, akkor meg nemtudom, meg ez nagyon szubjektiv, keresd ki.
Erre irtam aztan azt, hogy egy csomo dolog van, ami objektiv.
Valszeg akkor nem igy gondoltad. Sorry -
b4zsi-
őstag
Nem tudja valaki, ha kinti MediaMarktba veszi az ember a Nexus 5-t akkor annak az itthoniba is érvényes a garanciája?
-
leslien
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
akkor ebben alapból lesz magyar nyelv? vagy ez is csak Usa play store lesz? hmmm
-
agressor12
senior tag
-
TOZ
addikt
Moto G play editon... Hoppá.
-
adammkaa
senior tag
-
Zeze94
tag
válasz
adammkaa
üzenetére
Egy rakas nem szubjektiv dolgot fel lehet hozni a G2 ellen... A legfobb, es legszembetunobb, hogy vannak mikrolaggok, ami az N5on kb ismeretlen fogalom. Te most azert ajanlgatod az N5ot, mert neked az van? Szal vegyen a szomszed jozsi is N5ot, pedig gozod sincsen miert jobb mint a G2..
Pl, akinek fontos a hosszu uzemido, es nem akar powerbankkal, vagy a tolto keresgelesevel bajlodni, esetleg emelle tetszenek neki az LG-s featureok, es nincs kedve azzal foglalkozni, hogy ezt az N5on maganak kellejen osszerakni, hanem csak hasznalni tudja mindazt, amit a telo nyujt egybol a dobozbol kiveve, annak lehet ajanlani a G2t is. -
dnelb
veterán
16osnál ~12gb. Nekem is bőrtok van, nem karcolódik. Ha g2t veszel akkor számolj a laggal. Tehát vagy töltöd többet de iphone szint, vagy pedig kevesebbet de laggol(iphone után meg még feltűnőbb ). Ezt neked kell eldönteni . 70%os fényerőn 5-6 órát felejtsd el, lehetetlen. Jó esetben 3. Nekem kernelcserével, undervoltal van meg a napi 4.5-5 óra kijelző auto fényerőn, wifin. 3gn olyan 4-4.5..)
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Nézem a Nexus 5-t érdekelne már az Android. Mennyi a ténylegesen felhasználható hely a 16 és 32 gigáson. Vagy itthon venném valami GSM boltban a 32 eset 120 000 Ftért vagy kinti MM-ben 16 gigásat 120 000 Ftért. Arra gondolom gyári garancia vonatkozik.
Ami érdekelne az az üzemidő. Hogyan bírja a készülék. Nem szeretem az automata fényerőt az i4-t kb 60-70% on használom. Aktív használattal 5-6 óra(20%ra merítve).
Miracastottal tükröztétek TV-re? Kamera mivel ki van türemkedve mennyire karcolódik. Nem használok fóliákat. Max valami becsúsztatható bőrtokot vennék hozzá. Az akksi a nagyon kérdéses tényező mert akkor maradna az LG G2.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: Balázs -
Dzsuri89
őstag
Mától csatlakoztam hozzátok!

Galaxy Nexusról váltottam és azt kaptam amire számítottam... egy nagyon fain telefont!

-
assemble
addikt
Na megjott egy csaladtagnak angliabol egy 32 gigas fekete, tenyleg nagyobbak a hangszoro lyukak az uj peldanyon, mint a regin

-
Scooter74
őstag
Én most alin rendeltem egy qi töltőt 13 dodo ért.
Kíváncsi leszek, hogy müxik! -
tothak
tag
válasz
szata.68
üzenetére
Igazából ezzel kapcsolatban csak abban nem vagyok biztos, hogy a töltő egység és a szivargyújtó aljzat szeretni fogják egymást hosszú időn keresztül is..
Na meg gondolom kell hozzá olyan csati a szivargyújtóba, ami legenerálja azt az 1,8 A-t. Ha jól láttam, akkor ennyi kell a töltőnek. (Nem tudom, hogy szivargyújtó mennyit ad le.)
De amúgy az ötlet használhatónak tűnik

-
tothak
tag
Engem speciel egy autós töltő érdekelne ebben a vezeték nélküli töltés kérdésben, de a Nokia DT-901.en kívül nem találok semmi használhatót... Azzal viszont az az egy fenntartásom van, hogy csak 750 mA-t ad le.
Na meg persze az, hogy itthon 20.000 HUF, eBay-ről meg 168 USD...
Ti esetleg ismertek egyéb opciót, vagy találtatok így hirtelen ráguglizva? (mert elképzelhető, hogy én keresek rosszul... )
-
szata.68
senior tag
A fizetős FKU mivel tud többet,mint az ingyenes? (sajnos nem tudtam kivenni a leírásból)
Használja esetleg valaki? -
Tomace91
senior tag
-
Ayden89
csendes tag
Egy kérdés: ki hogy áll a QI töltővel?
Milyen típusú, mennyi ideje használja, tapasztalatok.Apropó, be lehet már szerezni a hivatalos töltőt valahol?
-
Izzé
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Mennyi volt így cakkumpakk?

Nekem a gyári flip cover kellene...
-
Alias LaLee
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Német play-ről rendeltem,1 év a gari rá.
-
mgy
senior tag
Nekem is megjött ma a bordó-fehér pöttyös gumitok. Vicces a majd tízszer annyiba kerülő spigen mellett.
Dehát ennyi pénzért pont ennyi jár.
Várok még egy asszem postával együtt 250 forintért megnyert virágosat, aztán lehet divatolni.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Hali. Hol vetted? Mennyi gari van rá?
Nekem egyébként ma megjött a gyári sárga bumper case tok Houston-Texasból. 4én vettem, ma délelőtt hozta a postás, pedig 26-ára volt írva, az lett volna a határidő. Hát nagyon oatent kis tok, nem picit, az igaz.
-
Alias LaLee
tag
Üdv srácok!
Na vègre nekem is megèrkezett a drága.
Fekete 32gb
Eddig 1,5h-át nyomkodtam,semmi panasz nagyon tuti
-
( V )
veterán
"640K ought to be enough for anybody" - ismerős?

most akkor a google mondja meg nekem hogy mikor mennyi adatot tároljak és hogyan, vagy én mint vásárló / felhasználó eldönthetem?

+ lord.lakli
nyilván ha csak arra használnák elég lenne, én csak az ilyen vicces "érvekre" mondtam ezt hogy az SD lassítja a telefont, meg hogy az FS miatt elavult a technológia és csak az egyetlen járható út ha kukába vágjuk az egészet.na de részemről a téma befejezve, nem az SD hiányának előnye hátránya érdekel hanem hogy hol lehet 32GB-st kapni ami 2 év garis és nem kell világot látni a gariztatásért!
(akit még esetleg még mindig az izgat hogy minek kell nekem ilyen és miért nem elég a 16-os annak válaszom hogy: csak / mert menő / erre verem ki otthon - kinek melyik tetszik azt válassza)
-
válasz
adammkaa
üzenetére
Miért járna jobban? Azért mert kapna 1 év bolti garanciát a 2 év gyári helyett, kb ugyanazért az árért..? Hú, milyen jól járna, tényleg...
Ha meg cserélni kell, így is úgy is postázni kell, akkor már inkább a Ditechnek postázok, mint valami sufni GSM-nek, akármennyire is megbízhatónak van beállítva. -
pala13
csendes tag
Sziasztok!Egy kis segitseg kellene,mar tul vagyok egy par
romcseren,es vissszatertem az eredeti stockhoz,azonban van egy par funkcio,amit vagy nem,vagy csak szamomra,nagyon bonyult beallitasokat igenylö appokkal lehet elerni,es hianyzi,az egyik az az un. quiet hours funkcio,ahol minden bonyolultsag,napra lebontas,uj profilok tömegenek letrehozasa nelkül siman parasztosan be lehetne allitani,hogy minden nap ettöl-eddig,kapcsolja ki a hangot,a wifi-t.Esetleg,ha hozzalehetne adni egy par engedelyezett szamot,akkor meg jobb lenne...
A masik az ebresztö funkcional es a hangnal beallithato,folyamatosan erösödö hang.
Ha vki tudna ezekre egy megoldast megköszönnem,(Grav.box,Xblast... minden fennt van) -
huan
őstag
Ahogyan ezen a videón látható a gravitybox Pie vezérlőket hogyan lehet bekapcsolni?
Mindent úgy csinálok,ahogy látni,be is van kapcsolva,de nem történik semmi.
-
Brumee90
csendes tag
Sziasztok nemrégiben vettem egy nexus 5 telefont az lenne a kérdésem hogy lehet e otg kábelt használni valamien úton módon ?

-
adammkaa
senior tag
válasz
TomiDrummer
üzenetére
Inkabb rendeld meg a partnerogsm boltbol jobban jarsz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legalabb, ha o nem, en irtam neked egyket kulonbseget a ket telo kozott.

szerintem csak kinézetben