Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tankraid
aktív tag
Majdnem az egeszet vegigolvastam de kb. Ugyan azt a 1 dolgot a telon ugyan annyian szidtak mint ahanyan dicsertek. Nehany jellemzoit siman el tudtam donteni a leirtak alapjan jo e vagy rossz amit irtam azokat nem. Meg nekem fontos hogy egy valoban jol hasznalhato gepet vegyek mert nem tervezem cserelni ha kihuzza ket evet. Es ezert gondolnam meg ketszer is mire koltok; plane ennyit. Nalam a lenyeg a mindenfele akadas vazy vacakolas nelkuli mukodes (tobbek kozot munka miatt) meg hogy ne keljen mar egy ev vagy alig egy ev utan cserelni. Ezert is gondoltam h beruhazok valami komolyabra es hardware tekinteteben a n-t talatam jonak meg az ara se nasa szinvonal.
Valaszokat koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest