Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPite
tag
Westend MM-be még mindig semmi
-
Trol
tag
Sziasztok!
Nexus 5 vételnél mire kell odafigyelni? Gondolok itt olyan dolgokra, hogy esetlegesen Ázsiába, egyéb más országokba szánt verzió eltérő lehet? Vagy egyszerűen van a D820 amit Észak-Amerikában árulnak és a D821 ami a világ minden táján ugyanolyan kell, hogy legyen? Az eladó ugyanis azt mondja rootolt D821, gyári ROM-al, de nem tudja visszaállítani gyárira mert nem ért hozzá, ettől kicsit tartok, hogy nem elhallgat e valamit? Egyébként Nexus 5-re cserélném LG G2-met, ha valakit érdekel.
Köszi -
Lecs@
addikt
válasz
rayoliviero #7289 üzenetére
Véleményem szerint I5 után jobb választás. G2 - nél érzékenyebb lehet a szemed a mikrolaggokra. Amik N5 - nél nincsebek. De szerintem nyomkodd meg mind2 készüléket.
-
GrooveHero
addikt
válasz
rayoliviero #7291 üzenetére
semmi
-
törölt tag
Üdv,
mennyit bír vajon a belső flash memória? Ha torrentezek heti pár alkalommal, kicsit aggódok hogy előbb utóbb baja lehet. Ugye véges alkalommal lehet ujraírni a nand flasht.
-
rayoliviero
veterán
válasz
zsirfecske #7290 üzenetére
Expansys mennyi garit ad? És hogy megy az intézés, ha elromlik a teló? Külföld az kilőve. Pesti gsm-ben csak 110, de az csak bolti garit ad és lehet refurbished is.
-
zsirfecske
addikt
nekem átlagos használattal 24 órát bír amiből 3 óra screen mindig futja (nagyrésze chrome böngészés). minden default always on vagy legakksizabálóbb beállítás (wifi, location/gps, mobilnet stb.) mert egy ilyen telónál nem fogom kapcsolgatni. ez nem hűdejó, de elegendő.
Gazsi00:
debrecen nem kéne gond legyen, expansys bruttó 138k szállítással vagy pesti gsm bolt jóval olcsóbban futárral. vagy ugye hozatni valakivel külföldről. -
rayoliviero
veterán
válasz
horvathkrisz #7288 üzenetére
Ok, amint eladtam az iPhone 5-öt, N5-öt fogok szerintem akkor. Csak Debrecenben nem lesz egyszerű, nem kapható csak az Edigitalban és ott 150.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
rayoliviero #7286 üzenetére
Vegyel nyugodtan N5ot, nem fogod megbanni. En S4rol valtottam. Nagyon megszerettem a Nexust. Mellesleg nemreg kezbevettem a regi S4emet, iszonyat lassu ehhez kepest.
-
Lecs@
addikt
válasz
rayoliviero #7286 üzenetére
Én csak Chromeot használok. 4-5 óra kijelzőm meg van 1-2 óra netezéssel ami nekem elég. G2 elvileg 1-2 óra több, de amint G2 topikban olvasom, nem mindenkinél...( mostanában AOSP browsert is használom, természetesen arányosan jobb az akkuidő )
-
Lecs@
addikt
válasz
rayoliviero #7278 üzenetére
Na... November eleje volt.. 115-120 K körül vettem egy G2 - t másodkézből. Ideális ár volt. Megszerettem. Imádtam az akkuidejét, a kijelzőjét.. De jöttek a ( számomra ) negatív dolgok. Kihangsúlyozom : számomra. Ropogós hátlap. Felesleges LG appok, amiket én semmire nem használok. Csunya színösszeállítású gyári UI. Statusbar vagyis ha lenyitod, telehányva mindennel, ami helyet foglal, és nem használom. Mikrollagok a menüben, itt-ott. Hátsó hangerőt próbáltam megszokni. De közben kaptam egy hívást, 2 nap múlva induljak melózni. Ausztia. Úgyis kellett az útra pénz, gondoltam meghirdetem, és MM - ben veszek újra egy G2 - t. Tehát összképben szerettem ! El tudtam adni jó áron. Ok.
Kijöttem. Egy hét múlva pénz nálam, irány MM és vesz egy fehér G2 ! Jobban tetszett mint a fekete, ezért ( is ) léptem meg a dolgot. Ott is volt az MM - ben, nem akarok hazudni, de azt hiszem 449 Euroert. Nem kellett nyomkodnom, hisz ismertem. De tudtam, kijött a nexus is. Na mondom ok. Vizsgálat...
Mind2 egymás mellett....
Nexus : tiszta, átlátható menü, folyamatos vajsima működés, animációk, számomra jobb fogás , anyag stb....
Nézem ára 399 Euro... Hm. Féltem a kamerától, mert a tesztek sz@rt írtak róla. Lőttem pár képet. Számomra ok volt. Kijelző nagyon tetszett. Nem tudtam jobbnak ítélni a G2 - ét. Addig addig nyomkodtam, míg megszerettem. Kifizet, bekapcsol, és már jön is a frissítés. Kamera tökéletes lett, állítom jobb mint G2 - é, és tiszta letisztult Stock Androidot kaptam. Ami ugyebár egy fejlesztői telefon, szinte bármit meg kapsz rajta amit G2 - n esetleg hiányolsz. Fizikális dolgokat persze nem. Hátsó gombok ( nekem nem hiányzik ) illetve akku ( mivel én " normál " felhadználó vagyok és nem hard, bőven elég. Simán hozza a nagy átlagot az akkuidő.
Mivel zenét telón ritkán hallgatok, és nincs is igényem semmi hangtunningra, számomra az sem hiányzik.Bocs ha hosszú lett. Ez egy magánvélemény a sok közül. Mint többször írtam, G2 kiváló készülék. De ha bárki megkérdez nem váltanék vissza N5 - ről. Sem Samsungra. G2 pro esetleg érdekel, vagy N6 ha lesz esetleg. Amúgy pl Ferrari kollega elvileg váltott, de nem látom itt a fórumon. Mindenkinek más az elvárása, a teló használása is. Nekem N5 a teló.
-
Edge
veterán
válasz
GrooveHero #7251 üzenetére
wireless chargerrel vigyázz mert a gugli bumperrel nem mindegyik működik együtt vmelyik tesztbe volt.
-
gulb
senior tag
Google store meglepo lenne ha a magyar piacra nyitnanak de az osztrakra pl nem.. Van azert nalunk "fejlettebb" piac ahol nincs store.
De nem bannam en se mert egy chromebook nagyon jol jonne mar a full Google haztartasombaChromecastok mar a tvbe dugdosva teszik a dolgukat
-
manokaki
addikt
válasz
rayoliviero #7266 üzenetére
Én voltam G2 tulaj 3x is ,
, meg 2x Nexus 5 tulaj is , jelenleg is van.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Tomace91 #7258 üzenetére
szép csavar lenne ha kiderülne, hogy a 349 euróért novemberben(!) DE/UK store-ból megvett n5-re 1 év magyarországon is intézhető google gari lesz
persze még úgy is jobb a 2 év osztrák gyári gari feltéve hogy nem cserélni kell, de akkor is, az 1-2 hónap előny ellenére 10k-val olcsóbb ár verhetetlen. persze előbbihez bécsig kellett menni, utóbbihoz meg kint élő ismerős segítsége kellett.
szóval reménykedjünk, bár nehezen hiszem hogy valaha valóság lesz nálunk egy 105k + szállítás a hivatalosan a google-től vásárolt n5-re. túl szép hogy igaz legyen, főleg ha a nexus7-et nézzük, ami még mindig 85k pl. az edigitalban (eu play ár alapján max 70k lehetne még szar forinttal is).
-
Lecs@
addikt
válasz
Bármit bevállalok nyilvánosan is miért váltottam
-
( V )
veterán
válasz
pl Lecs@; ßrainiac...
-
Zeze94
tag
válasz
Pl Brainiac. O N5on kezdze, aztan valtott G2re, de vegul csak visszatert kozenk
-
Scooter74
őstag
válasz
mrdavid #7264 üzenetére
Kíváncsian várom a fejleményeket!
Jelezd mindenféle képen ha tudsz valamit.
Amúgy meg vityának semmi köze a kinti cégekhez mert ha az osztrák és szlovák cégek tudnak itthon nettóban vásárolni akkor mi is tudunk kinti cégtől nettóban vásárolni mert akkor kinti számlát kapsz és azt viszik neked házhoz.
Én úgy saccolnám annyi lesz az ára mint ha az €urot forintosítanád. De amúgy én is kíváncsian várom a végét mert én örülnék a legjobban ha végre nálunk is lenne play store és tudnánk onnét vásárolni!! -
ßrainiac
addikt
Google search nem engedi sleep-be a telot, amiota levettem a toltorol (10 ora keep awake..) 61%-ot evett (igy ment le 85%-re az akku).
Neztem kulfoldi forumokat, mindenol mast irnak, talalgatnak, gondolom, a google now letiltasaval megoldhatnam, de azt nem akarom.
Barmi tapasztalat van valakinek ilyen teren?
Egyebkent location off, csak akkor kapcsolom be, ha epp kell.
-
dnelb
veterán
válasz
GrooveHero #7231 üzenetére
Ez komoly ár. A csomagomban 90k lenne, az n4ért anno 105öt fizettem tavaly augusztusban
-
mrdavid
aktív tag
válasz
werszomjas #7254 üzenetére
nyilván addig semmi sem biztos még nincsen, de rákérdeztem, hogy tuti e
mondta h igen,
onnan jött ez hogy mondtam h van végre a telenornál telefon, erre mondta,
h nem várok még egy kicsit, kérdem miért? mert h egy hónap s kb itthon is megtudodm venni storeba -
-
mrdavid
aktív tag
mit szolnátok ahhoz ha magyarországon lenne google play store?
ahol telefont is lehet tudunk vásárolni?
benfenntes infó, hogy kb hó végén/egy hó múlva magyarországon is bevezetik...
kiváncsi vagyok h milyen árakon lesznek a cuccok, az infó az h telenoros ár alatt lesznek -
GrooveHero
addikt
hát nem olcsó, az biztos. Én beruháztam egyre, egyszer belefért, többször nem vennék már ilyen drágát, inkább vmi pár száz ft-os szutykot
Lesz még nekem hozzá tempered glass, és wireless charger, de ezek csak a későbbi tervekben szerepelnek. Számomra jelenleg ez A telefon, nem két hónapra tervezem, hanem hosszabb távra, mindent el fogok követni annak érdekében, hogy megvédjem, és minél klasszabb legyen az együtt töltött idő..izé..ez most nagyon buzis volt?
-
agressor12
senior tag
válasz
rayoliviero #7247 üzenetére
Headset nincs hozzá gyárilag.
-
rayoliviero
veterán
válasz
werszomjas #7248 üzenetére
Az nem biztató.
Nexus 5-nek vagy G2-nek jobb a kijelzője?
Haverom azt olvasta, hogy G2-nek jobb as Nexus 5-től. A Nexus 5-nek pedig az iPhone 5s-től is rosszabb valamivel. Hát nekem pont máshogy rémlik, azt olvastam a Nexusnak van a legjobb. Nem tudom ő hol olvasta.
-
werszomjas
addikt
válasz
rayoliviero #7247 üzenetére
Gondolom még várni kell kicsit és lesz a T-nél is.
Ez sajnos nem biztos, a Nexus 4 sem volt kapható a T-nél
-
rayoliviero
veterán
Értem, csak jó lenn, ha kicsit több helyen is kapható lenne a készülék, pl. T-nél. Debreceni embernek nem könnyű beszerezni. Gondolom még várni kell kicsit és lesz a T-nél is. Edigital sajna meg túlárazta (150 000 Ft) és garit is csak egy évet adnak rá. Akkor már Partnerogsm, ott csak 110, ha még bolti gait is adnak rá, csak le ne tiltsák.
Fülhallgató, ha jól látom a videókon, az nem található a dobozban. Az mondjuk nem tragédia nekem. -
( V )
veterán
válasz
rayoliviero #7245 üzenetére
Ugyanezt mondják a G2-re is kb. az G2 topikban.
ennek ellenére mégis jópár G2 tulaj landolt itt
-
Edge
veterán
válasz
GrooveHero #7242 üzenetére
uhh b+
azért thx
ilyenem se lesz
-
Edge
veterán
válasz
rayoliviero #7240 üzenetére
Pedig nem nehéz dönteni. Jó teló kell vagy a legjobb? Ha utóbbi akkor N5
-
rayoliviero
veterán
Partnerogsm-nél érdemes venni ilyen telót? 110 000 Ft a független.
Eközött és az LG G2 között nem tudok dönteni. -
beloadjoker
őstag
Smarttarifa
Extra 2
(S)-el tökéletes1 gb net havi 4790 Ft 89 990 Ft nagyon jó
-
Edge
veterán
válasz
a gyári gugli bumpert hol és mennyiért vetted?
-
mrdavid
aktív tag
válasz
pepepapadk21 #7235 üzenetére
jó lenne, talán idővel lesz
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Amennyiben ez tenyleg igy van, a fuggetlenseg-dolog megoldva a telefos reszerol... Szep kiskapu, mondhatom...
-
mrdavid
aktív tag
válasz
egyelőre, biztosan lesz majd, de nem akarják szerinet, hogy kártyásan sokan megvegyék, biztos jó ára lesz sztem
-
( V )
veterán
válasz
plusz csak 16-os lesz
-
GrooveHero
addikt
-
mrdavid
aktív tag
ja, igen, viszont flottába még nem rendelhető meg a készülék, és nem tudták megmondani, hogy mikor lesz elérhető....
else hiszem. pedig már beindultam teljesen_(
-
mrdavid
aktív tag
akkor én ma meg is rendelem a telefont
nemsokára köztetek
-
tybsen
addikt
"A Chrome fejlesztői szerint akár 50 százalékos differencia is lehet a tömörített és a normál forgalom között. " - egy link hozzá.
En a chrome beta-t hasznalom, nalam a tablazat szerint 25%-ot sporolt meg.
-
Lecs@
addikt
Én mindent a Wugfresh Nexus Tool Kit - el végzek. Ezzel is érdemes csinálni egy backupot. Ami átkerül a pcdre. Bármikor jól jöhet. XDA - n is megtalálod. Kernelcsere elvileg sosem jár factory resettel. Szóval Kernelt van időd tesztelni, kitapasztalni melyik jó számodra .
-
MPite
tag
Milyen jó árban van Telenornál!!! Ilyenkor sajnálom, hogy vodás rabláncon vagyok még egy jó darabig... Kártyás csomagban tényleg nem kapható?
-
( V )
veterán
válasz
beloadjoker #7212 üzenetére
szerintem nem, gyakorlatilag a sufni gsm és google play-t leszámítva sehol nem árulnak.
-
lita66
tag
Sziasztok! Ma kapom meg az új Nexust valószínűleg! Böngészem a fórumot, de eddig a 3500-as topic olvasásáig jutottam, ezért (a felgyorsult események miatt) kérdeznék:
Mielőtt belaknám a telót, rootolnám, meg recoveryt tennék rá. Egy kérdésem van: ha kernelt cserélek később,
az adatok törlődnek, (kezdhetek mindent elölről) vagy nem, mert akkor ezt is megcselekszem most...
Eddig egy rootolt, Wiui-s defy tulajdonosa voltam, a nexust nem ismerem...
Köszönöm, ha segítetek! -
leslien
nagyúr
válasz
beloadjoker #7212 üzenetére
biztos hogy nem és a fehér is kérdéses
-
( V )
veterán
-
Tomace91
senior tag
Melyik fogyaszt kevesebbet a mobilnetből? Az Opera classic vagy az Opera mini?
Melyik a jobb? Akármelyik opera vagy a dolphin? Operákban is lehet Flasht használni?
Köszönöm! -
MartOOn
addikt
válasz
agressor12 #7122 üzenetére
Mihez? Csak en nem talalom a listában a nexus5-öt???
-
nbarnabas
tag
Ma akartam venni egy fekete 32-est, de megvettétek mindet előlem a partneronál!
Jövőhét péntekig várhatok -
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #7203 üzenetére
És milyen csomagban vagy a vodánál?
-
zsirfecske
addikt
válasz
acura13 #7188 üzenetére
miért ne lenne 100k normál előfizuval? 2 év hűségre csak a telekom ad 5000 ft kedvezményt, többiek azért honorálják a rabláncot legalább minimálisan.
ha már itt tartunk 4 év t-mobile előfizetés után hagytam őket ott visítva. nekem szinte mindegy milyen a szolgáltatás, ha folyamatosan madárnak néznek, a 21 mbit-es mozaik s csontra 7 mbitre van korlátozva mint az xs, 12k havidíj alatt nincs náluk élet (kivéve most már talán flat csomagokban), felhívnak vmi ajánlattal ami utólag kiderül hogy nem is úgy van, ügyfélszolgálaton balfaszok vagy ügyintézők sokszor parasztok, egy sima sim cserével is csak szopatnak, jogos e-mailes kritikára semmitmondó választ kapsz postán levélben, full új weblapjuk lett tavaly de még mindig nincs mobilra optimalizálva (wtf?!) stb. stb. tudnám sorolni naphosszat.
köszi visszamentem vodára, ott nincs flanc 4g de legalább országos a 3g és pesten is 1,5x gyorsabb, ha független telód van olcsóbb a havidíj hűséggel és amúgy is vagy 30%-kal olcsóbb a havi-/percdíjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest