Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
obZen
tag
Vagy esetleg Light manager
S mindenkinek:
És ha már itt tartunk, nincs erre véletlenül egy Xposed modul? Na az lenne az igazi! -
hakydakillah
senior tag
válasz
Ayden89
üzenetére
Nem, nincs egyenlore meg Light Flow a telomon. Siman a gyari ertesites Led villogasrol van szo. Feher Nexusomon tokeletesen ment, most ezen meg sokszor semmi. Nem villog, gondolom ilyenkor nem jott semmim, erre ra felnyitom a telot, es van nem fogadott hivas, sms, email :-(
-
Ayden89
csendes tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Lightflow-ról beszélünk?
-
hakydakillah
senior tag
Rémlik még régebbről, hogy volt aki itt már panaszkodott arra, hogy nem működik neki a led jelzés. Az én esetemben változó - van amikor egyáltalán nem villog, és vannak napok, amikor szépen jelez mindent. Találkozott már valaki ilyesmivel?
-
Hali Nexus mesterek.
Valahogy rá lehet varázsolni a G2 féle dupla koppintásos kijelző ébresztést ?
-
rootkiller
őstag
Reggel nagyon megijesztett a telefon. Van két ilyen régi "kockás" formájú iPod töltőm, amit azért szeretek mert bele lehet dugni a piskóta tápkábelt, ami feljön az asztalon a kábelfelvezető lyukon és ott van a töltő. Nos ebből az egyik meghalt.
Reggel nyúlok a telefonra, semmi, nem tudtam bekapcsolni. Aztán rádugtam a másikra, megjelent egy piros pulzálás a ledből. Hirtelen nem tudtam hogy baj van vagy csak nagyon lemerült a telefon, szerencsére az utóbbi. Na mindegy, azt a töltőt egy ezresért vettem fali dugalj feltét nélkül.
-
válasz
mindemo
üzenetére
Nekem pont ilyenem volt, most adtam el, én csakis ajánlani tudom, nagyon jó fogást nyújt a készüléknek a szilikon része.
Oberthur Nem lenne kedved esetleg egy összefoglalót írni hogy miben jobb/ rosszabb? Annyira kíváncsi lennék egy olyan ember írására, akinek mindkettő telefonnal volt már dolga. Személy szerint szerintem a G2-nek picivel jobb a kijelzője. Mediába egymás mellé téve vettem észre egy nagyon pici különbséget. Ezen kívül meg gőzöm nincs a többiről. Szóval jó lenne egy ilyen írás.
Bárkitől. -
MartOOn
addikt
2 napja csinalja a telóm, hogy amikor bejövő hivas jön akkor kidobja a kijelzore a hangero csikot mintha teljesen lehalkitottam volna, beszélgetés végén pedig "vissza hangosit" legalábbis a vonalka azt mutatja. De amugy semmi nem valtozik... Beszed hangero tokeletes. Csengohangero meg aktiv hivas alatt alapbol nincs csak "bekopog" a hivas... Szoval nem ertem... Nincs uj progim fent... Plane olyan aminek köze lenne bármelyik hangerohoz. Vki vmi otlet? Köszi előre is!
-
gulb
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
De akkor minek az okostelo?

-
Oberthur
tag
Első tapasztalataim!
Ég és föld a két telefon! (G2 és N5)
Nexus sokkal gyorsabb mint a G2!
Azt vettem észre még hogy kicsit lassan tölti az akkumulátort a N5!
Ezt mások is tapasztalták?
-
mindemo
csendes tag
Ezen kívül a speedshopnál van egy másik versenyző is - Case Mate Tough Mate nexus 5 / 4990ft / - ami belül szilikon, kívül kemény tok - [link]. Kissé vastaggá teszi a nexust, de aki erre esküszik, azoknak jó választás lehet.

-
mindemo
csendes tag
-
adammkaa
senior tag
Elvilegba waze a google maps- ot hasznalja. Leszedtem a progit nagyon tetszik. Egyszeru pontos gyors.. Csak ugye internet kell hozza.en meg Most feltolto kartyas vagyok. Meg egy elofizeteses 500mb csomagnal sem hiszem hogy eleg lenne egy honapban 20 nap napi 5-6ora navigalasra. Kene kulső forrasbol valahogy net amit meg tudok osztani a telefonnal.
-
Tisza96
csendes tag
A Spigen Slim Armor fekete/fehér tapasztalatok? A fehér nagyon koszosodik? Hogy mutatnak rajtuk élőben?
Más:
Nálatok mik a must have appok? Értem ezt játékok és alkalmazásokra egyaránt. -
G4bi89
senior tag
Nekem csak ennyi, de marhára nem izgat mert az összes előtte álló keszüléket veri a szoftver simasága miatt.

-
adammkaa
senior tag
Azert az erdekes hogy mikor megvettem a telefont akkor kivancsisagbol antutu t leszedtem es mert 28540 et most meg 3x egymas utan mertem es 22000... 1gb szabad memoria van nincs agyonpakolva appokkal sem wifit is kikapcsoltam. Erdekelne mi ez a lassulas.
-
bakesz23
tag
Nos én is megkaptam 32gigás feketét, hát valami csodálatos ezt használni!!!
-
hariboh
tag
Elég szimpatikus az akksi idő stock+franco+xposed/gravity-vel: 9 óra után, 20 perc kijelző használat és 5 perc telózás után 97%

-
adammkaa
senior tag
Jó estét. Lassan a telefon beépül teljesen az életembe, ugyanis úgy néz ki megkapok egy sofőri àllàst. Ez azt jelenti hogy gps folyamatosan menni fog mellettem. Az egyik kérdésem az lenne hogy melyik a legjobb ingyenes navigàló app, illetve ami fizetős, de olcsó. A màsik hogy a google térképen megnéztem több címet is hogyan jutnék oda tömeggel, minden gyorsan nagyszeruen megy, de az androidis verzioba nincs utcanézet? Pedig nagyon kellene hogy lassam a hàzakat pontosan. PC-n tudom hogy a maps ba van utcai nézet, néztem is üzletet hogy néz ki hogy mikor ottvagyok megtalàljam.
-
Oberthur
tag
Hát kicsomagoltam a kicsikét a dobozból!
Gyönyörű szép kis jószág!
De az imei matrica az sajnos gusztustalan!
Ezt le lehet szedni, hogy ne csúnyálkodjon rajta?
-
Zeze94
tag
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm

Pedig ismerem a Zagart

-
Kunsztler
senior tag
Senki se ismerni ?
[link] -
Oberthur
tag
A mai naptól én is csatlakoztam a Nexus 5 táborhoz! Egy Black 16gb os darabbal!
LG G2 ről szárnyaltam át, remélem nem csalódom! :-)
Még a dobozában pihen, csak este tudom belakni a kicsikét!
-
hakydakillah
senior tag
Én használtam pár napig, de nekem ez így túl macerás volt - főleg éstére/este, ha nem látott jól a kamera, akkor vártam, hogy felismerjen, utána persze nem sikerült, és mehetett a jelszó. Amúgy nekem egész jól működött - se feleségem, se lányom, se kolléga nem tudta unlockolni. Több embert igaz nem is próbáltam :-D
-
icons
addikt
Üdv!
Valakinek működik ez az arcfelismeréses "telefonnyitás"?
Nekem kb bármelyik ismerősöm képes felnyitni különlegesen durva próbálkozások nélkül. Fiúk, lányok, bárki. Ha nem trainelem ,akkor is, ha sokat trainelem, akkor is.Valaki írta, hogy Nexus4nél ez tökéletesen működik, lehet majd megkérdezem ott is, mert ez így eléggé vicc kategória

Tovább az összefoglalóban levő egyik link nem működik ebben a mondatban:
"2. Adb & Fastboot programot letöltitek innen majd kicsomagoljátok" -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
a teljességhez hozzátartozik, hogy mivel full töltés utánra a telefon felmelegszik, adom is vissza az orbot és ezzel meg is úsztam 10k kiadást. ha nem lehet rajta tartani egész nap nyugodt szívvel (mert amúgy állványnak perfekt, bár kihúzva ahhoz drága, hehe), akkor nálam megbukott az egész.
-
tothak
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ezt is próbáltam tegnap, de erre sem volt hajlandó érdemben reagálni :/
Hopsz, bocsi.. elfelejtettem, hogy szerkesztés gombot illik nyomni

-
-
Ayden89
csendes tag
Próbáld meg hogy kitörlöd a párosítást a telón, és reseteled a fülest (nem emlékszem már milyen bill. kombinációval lehet, de neten tuti megtalálod), majd újra párosítod. Nekem is olyanom van, és utána szokott működni. (Illetve még a play music appban asszem van egy kis ikon fent amivel lehet váltani, próbáld meg avval lejátszani)
szerk.: resetelés:közben megnéztem, és hosszan nyomod a bekapcsot, mintha párosítani szeretnéd őket, majd hosszan a bekapcs+hívás gomb
szerk2.: közben láttam mit írtál még, szerintem a play music appban próbáld meg megnézni a beállítást mit ír
-
tothak
tag
Sziasztok!
Tegnapi nap folyamán egy egészen érdekes probléma merült fel nálam... zenét akartam hallgatni a Sony Ericsson MW600 bt headsetemen keresztül (csodálatos vezérlős, szépen is szól, meg minden), össze is kapcsolódott szépen, ahogy szokott, viszont amikor le akartam játszani a zenét, akkor a telefon hangszóróján volt csak hajlandó megszólalni.
A dolog érdekessége, hogy a vezérlés szépen működik a headseten keresztül, csak a hang nem akar az Istennek se átmenni... (eddig tökéletesen működött..) Lejátszásra PlayerPro-t használok, de eddig azt használtam.. ezért is nem értem, hogy mi történhetett vele, hiszen semmit nem mókoltam előtte... nem is telepítettem, nem is állítgattam...Bárkinek bármi ötlet, hogy mi történhetett vele és hogy mi lehet a megoldás?
Hozzátenném, hogy már volt párosítás törlés a telefonon és a headseten is.
-
zsirfecske
addikt
kipróbáltam ma egy kölcsön nexus 4 orb-ot, meg lehetne szokni. szépen megáll rajta és tölt spigen neo hybrid-del rajta is. egyáltalán nem vészes a pozicionálás, annyi hogy a telót inkább az alsó része felé kell rátenni.
-
En tegnap rendeltem toluk es magyar szabvanyu toltot kaptam. A leiras belul angol es francia. A dobozon semmi info a lokalizaciorol.
A regi Playes feher N5-t eladtam. Vettem rgy G2-t, de megbantam. Majd most azt is eladtam es vettem megint egy N5-t, de most feketet. Ez zsir uj es meg maradt is egy tizesem tokra.
Illetve ez most 312K-s szoval nem lotyognek a gombok!De azon kiborultam hogy adas-vetelit ad a partnero. Nem para mert en letojom de hat uj keszulekert egy boltban a vasarlo varja a szamlat vag nyugtat nem? Az oldalukon nincs kiirva hogy hasznaltkent fogjak tovabbadni nekem papiron.
-
MPite
tag
Relatív olcsó ár ide vagy oda, sok helyen emlegetik a Partnerot, mint az egyik legjobb GSM boltot, de én valahogy kicsit félek tőle, mégis csak egy GSM bolt. Tényleg korrektek, még garanciánál is? Plusz látom a honlapjukon, hogy ott van többek között ez is: LG Garancia: 1Év. Ez mit takar?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Ayden89
üzenetére
ezt is kitárgyaltuk már.
-
czombos
tag
Ha eu-n belul valamelyik nagykerbol veszik akkor olcsobb es AFA-t sem kel fizetni meg vamot sem itthon meg eladjak 0 perces hasznaltkent ami utan szinten nem kell AFA-t fizetni. Nem tudom, hogy partnero is igy csinalja-e de a legtobb gsm-es igy csinalja. Egy biztos, ha jo arat kapnak a nagykertol akkor olcsobban tudjak adni mint playen.
-
( V )
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
miért szerinted a szervizben hogy csinálják?

-
( V )
veterán
aki otthon akar kicsit barkácsolni:
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik de ebbe a videóba 0:54 percnél a háttérzene érdekelne pontosabban a címe ?Mobilarena unboxing videójába sokszor hallottam

-
w333
félisten
válasz
MartOOn
üzenetére
Mivel minden GSM bolt raktárról hozza a készülékeit én arra gondolok hogy ez egy nagy GSM hálózat, vagyis ezt úgy értem hogy pl. 50 db. ilyen bolt fejenként berendel 1000 db. ilyen készüléket, valószínűleg sokkal olcsóbban kapják meg ezeket a készülékeket, és csak így tudnak versenyképesek maradni

-
MartOOn
addikt
válasz
hakydakillah
üzenetére
Hogy a p.csaba adjak 119ert amikor 340£ az angol playen... A font meg min 350-en van most... Az pont 119.000ft plusz 10£ az angol cimre postazas... Nem usa modell az veletlen?

-
adammkaa
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Semmi cicó!

Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bárkitől.

semmivel sem gyorsabb igazából

Illetve ez most 312K-s szoval nem lotyognek a gombok!