-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
hariboh #18894 üzenetére
Gyári ROM, franco kernel. Nekem se merítette jobban, pedig elég sok offline szám is volt.
(#18898) draco84
Az engem is zavar, nem találtam még sehol megoldást. Szerintem ismert bug-ként kell kezelni, a javítás majd jönMás:
L alá érdemes valami másik kernelt is rakni? (nekem még régebbi franco van fent, júni 11-ről a 3.4.0-ás) -
petfoto
tag
válasz
hariboh #18784 üzenetére
Nekem a Lumia920nál (az is IPS) volt kis lilás elszíneződés a kijelzőmön, épp ott, ahol a telefon tokban a mágneses zár volt. Nem múlik el, ha megszűnik a mágneses tér, legalábbis fél év alatt nem tűnt el... Az amoled-es Nokia N8 bírta a mágnest...
Az N5 már tépőzáras tokot kapott.... -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
hariboh #18784 üzenetére
Valószínűleg a a háttérvilágítás szűrődik át, de ha a probléma nagy mértékben jelentkezik, akkor az hardveres hiba lesz. Nekem is bevilágít a bal felső részen és van egy kicsike folt, de csak teljesen fekete képpel és magas fényerőn látszik. Képet esetleg tudnál csinálni a hibáról?
-
Davzone
senior tag
válasz
hariboh #18784 üzenetére
Ilyen nekem is van. Ha bootol a telo és maxon van a fény, fekete képen van egy kékes lilás kör alaku kb 1 centis foltom. Halvány de látszik, a boot animaciotol kb 1-1 centire jobbra és lefelé van. Használat közben sosem láttam még, még akkor sem ha keresem mondjuk valami fekete képnél. Nem tudom mi lehet de valszeg már a gyártás alatt keletkezett. Biztos láttam volna első bekapcsolásnál is ha keresem de jó szem kell hozzá hogy kiszúrd.
-
zho-lee
addikt
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
hariboh #18625 üzenetére
Akkor valószínűleg más lesz a probléma, köszönöm a választ!
Biztosan hiányozna neked az a Theme Engine? Én is azért választottam a C-rom-ot a Purity-vel szemben, aztán egy normális téma sincsen, szóval nem is használtam az első egy-két napot leszámítva.
SoD - Swype románc: Azért leírom, hogy a külföldi fórumban mit olvastam, hátha valakinek segít. Egy srác rom átpakolás után (tehát custom -> custom váltás után) tapasztalta a SoD nem túl kellemes jelenségét és állítása szerint ezt a Swype okozta. Miután letörölte a teljes alkalmazást a létrehozott mappáival együtt és teljesen frissen újratelepítette, a probléma megszűnt. Nálam nem ez lesz a gond, de hátha belefut ebbe is valaki
-
zsirfecske
addikt
válasz
hariboh #8229 üzenetére
és miért nem próbálja ki, ha ilyen spéci kérdés van? amúgy meg ott a tasker bármi ilyesmire, csak ki kell tanulni.
más: miért van az hogy néhányan lefikázzátok azokat akik nem nyitnak BL-t meg nem hakkolnak nexus-on, de a tegnap feltett NRT-s alap root-olós kérdésemre senki nem válaszol?
-
-
Lecs@
addikt
válasz
hariboh #6850 üzenetére
Omni előbb elkészült mint a cm vagy a PA N5 - re. Kevesebb a beállítási lehetőség mint catalysm - n , de én xposeddel használtam. Mindenkinek más felhasználói szokásai elvárásai , egyéni alkalmazásai vannak, de nálam minden rendben omninál. Nagyon sok jó Rom van, de meg szeretnék állni valamelyiknél.
-
Lecs@
addikt
-
leslien
nagyúr
-
w333
félisten
válasz
hariboh #5532 üzenetére
Én ezt a Taskert gyorsan törölném ... semmi értelme nincs mivel a szinkronizálás push -ként működik, pl. kapsz egy email üzenetet mivel a szinkronizálás push így egyből megkapod, sokan abban a tévhitben élnek hogy ha kikapcsolják a szinkronizálást az milyen jó mert akku-t spórolnak vele, közben ez nagyon nem igaz mert csak akkor működik a szinkronizálás ha valami történik (email / üzenet / stb.) ezt hívják PUSH -nak
-
w333
félisten
válasz
hariboh #5529 üzenetére
Ez valami felfő szolgáltatás lesz (automatikus mentés) Google + fotók vagy Google Drive
Elsőre arra tippelnék hogy beállítottat hogy minden fénykép után töltse fel a Google+ képeket, és ahogy látom most ki van kapcsolva a wifi és ahogy lőttél egy képernyőmentést egyből töltötte volna fel a Google + de mivel nem volt wifi kapcsolat így ezt az üzenetet küldte
-
dnelb
veterán
válasz
hariboh #5042 üzenetére
Én heti rendszerességgel látom mivel a családban van egy, és jelenleg nincsenek egy szinten (sőt, ha nagyon fax akarnék lenni, még azt is mondhatnám az n4 is lenyomja felületi sebességben
). Lehet a 4.4el javulni fog majd meglátjuk.. Mondjuk én még a fentebb linkelt cm11es g2nél is látom ezeket , amit nem is értek, elvileg ugyanaz a hardver .
-
Lecs@
addikt
válasz
hariboh #5034 üzenetére
Nem illetlenségből válaszolok így, de itt tuti mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban. Rengeteg xposed modul van. Nekem most gravity van csak és egy battery stat modul. Gond és fogyasztás nélkül fut. Nincs lehetőségem neked előkeresni, de mint írtam itt mindent megtalálsz. [link]
-
dnelb
veterán
válasz
hariboh #5029 üzenetére
Sajnos nem tudom már, GEL régen törölve lett
Nekem nova van. Viszont ilyen tipikusan akkor van ha elfogy a ram, és kilövi a memóriából. Erre van pl novaban (meg több launcherben) a memóriában tartás funkció. Nekem n4/n5ön se volt 1xer sem launcher újrarajzolás novával bármiből is léptem ki .
-
-
ilyen_85
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest