- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
adammkaa #7478 üzenetére
vagy rendelheted a gyártó oldaláról is mivel ingyenes a szállítás ott is.
5% -os kupon kód: 5FOREVER
-
rayoliviero
veterán
-
v_angelus
tag
válasz
adammkaa #7439 üzenetére
Google Wallet. A pénz azért kell, hogy ellenőrizze, él e a kártya, ezt az összeget késöbb visszautalja. Elvileg ha már vásároltál valaha a Play-en, akkor lennie kellene ilyen fiókodnak.
A teszt időszak alatt nem kell fizetni, azonban utánna havonta autómatikusan vonja az összeget, ami nálam csak 1650 mert még az elején csináltam. Ezt utánna bármikor lemondhatod. -
zsirfecske
addikt
válasz
adammkaa #7409 üzenetére
nemtom te hol élsz. mi európában, ezért nem is várunk usa árat. illetve miért lenne egy bolt és miért pont budapesten? ez egy online cég, lesz valahol egy központi raktár és kész, onnan mehet bárhová kiszállítva. jézusom..
a nagy bontatlanságod meg tényleg a 2 db nyeszlett fel-le vehető üveg védőfóliáról szólt? bármikor lehet refurbished, de nyilván picit nagyobb eséllyel mint a hivatalos eu play store-ból
-
mrdavid
aktív tag
-
Muffi
aktív tag
válasz
adammkaa #7380 üzenetére
Úristen nagyon elvagytok tajolodva!! Leveleztem a PartneroGSM-el es igen 1 ev bolti garit ad, de viszont nem ők javítják, hanem elkuldik a TELEMAX-ba es az ottani emberkek javitjak meg! Igazabol olyan mintha Samut javitanak!! Ezt meg nem is értem mi az h nem adnak szamlat? Ha azt mondom hogy adjanak akkor kotelesseguk adni!!
-
zsirfecske
addikt
válasz
adammkaa #7384 üzenetére
az a vicc hogy n5 play store-ból véve egyáltalán nincs fóliázva
sima kék doboz alul 2 fehér öntapadós körrel amit átvágva nyílik a doboz. belül max csak zacsik vannak meg a védőfólia a kijelzőn, de az meg ugye nem számít. ehhez képest 1 hónapja emlegeted a "bontatlan fóliás dobozos" csodát.
-
rayoliviero
veterán
válasz
adammkaa #7380 üzenetére
Ertem. Tenyleg sokkal olcsobb, mint mashol, ez igaz. Igy az esetleges kesobbi eladasnal sem bukik annyit az ember, mert eleve olcson vette. Es olyan baj nem lehet, hogy frissited a telo szoftveret es a nyelv kinaira valt? Mert olvastam ilyet, hogy ilyen tortent az egyik srac telojaval, az nem N5 volt amugy. Es egy telefonok tesztelesevel foglalkozo srac sem ajanlotta nekem emiatt a gsm boltban torteno vasarlast. Ezenkivul meg arra is felhivta a figyelmem, hogy altalaban a gsm boltokban refurbished keszuleket arulnak. Ezek miatt ment el a kedvem csak a gsm boltoktol. Amugy az ar az nagyon vonzo termeszetesen nekem is. Mivel Edigitalban pl. kerek 40 000-el dragabb.
-
rayoliviero
veterán
válasz
adammkaa #7341 üzenetére
Olvasd el roluk a velemenyeket. Google a baratod. A magyar nyelvet is utolag varazsoljak a keszulekeikre, azt olvastam, ami szoftverfrissites utan kinaira valt. Tehat nem biztos, hogy bontatlan keszulek az. Es ha bontatlan is, attol meg siman tilthatjak, nem fogom itt reszletezni miert. Csak nehany velemeny roluk.
-
assemble
addikt
válasz
adammkaa #6750 üzenetére
Szerintem nem sok alapja van, es nagyjabol meg senki nem tud semmit (azon se csodalkoznek, ha maga a Google sem tudna meg). A hir "hitelessegerol" az is sokat elmond, hogy Nexus 6-nak nevezi a kovetkezo Nexus-t. Aki minimalisan is tisztaban van a Nexus-ok elnevezesei koncepciojaval, pontosan tudja, hogy gyakorlatilag kizart, hogy a kovetkezo Nexus neve Nexus 6 legyen. Valszeg csak akkor lenne az, ha 6"-os kijelzovel jonne, ami kb kizarhato.
-
w333
félisten
válasz
adammkaa #6523 üzenetére
Aki írta ezt a cikket tiszta amatőr, fejből kapásból mondanám hogy kb. 5" kijelző lesz, Snapi 805 / Adreno 420 és 3GB/RAM, nem hogy a külsejéről nem lehet tudni hogy milyen lesz, de még egyenlőre azt sem lehet tudni hogy valójában ki is fogja gyártani
Viccelsz ... sógornőmnek is van S4, hát még a N4 is sokkal gyorsabb tőle
(#6525) Krisztián
Igen erre én is gondoltam, de ezt akkor a legkorábban most az MWC -n be kéne jelenteni hogy mi lesz az új Snapi soc hogy őszig belekerülhessen, de még azt sem tartom kizártnak hogy Nvidia K1 lesz, bár szerintem inkább 90% hogy a Snapi a lesz a nyerő
-
G4bi89
senior tag
válasz
adammkaa #5946 üzenetére
Nekem szerencsére csak a csengőhangjaim rakta be a zenék közé. Probáld meg, hogy abba mappába ahol a sok kis fájl van oda hozz létre egy .nomedia fájlt.
"Ha szeretnétek egy mappa tartalmát elrejteni a zenelejátszó vagy a galéria alkalmazás elől, akkor nem kell mást tenni, mint az adott mappában létrehozni egy üres .nomedia nevű fájlt."
Másik megoldás, hogy azt a 15 zenét amit egymás után akarsz hallgatni ezt berakod egy lejátszási listába.
-
-
panpeter92
tag
válasz
adammkaa #5869 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy a 4 készülék között volt sn310-től 312-ig, honkongtól, a koreain keresztül uk modellig minden és mindegyik sárga volt. Nem tudom, hogy ez ragasztó hiba lehet, ami később eltűnik-e. Mindenesetre én nem látom a rációt abban, hogy kiadnak egy készüléket, ahol a kijelzőn nincs megszáradva a ragasztás. Ezután a telefon heteket ül a raktárban és az idő alatt se szárad meg, csak használat közben? Ne vicceljünk már! Mint írtam a N4-em hónapokig használtam és sárga maradt. Az elején nem volt feltűnő, de miután melléraktam egy normális kijelzővel szerelt N4-et akkor leesett az állam.
-
lafaty80
addikt
válasz
adammkaa #5834 üzenetére
Az enyém 310-es.
Emlékek törnek fel bennem s3-as időkből, mikor mindenki a pont-huszárkodott, illetve klotyó teszteket olvashattunk.
Ha szigorú vagyok igen, lötyögnek a gombok, de se zajjal nem jár nálam, így nem is foglalkozom vele (én).SP!T: megtaláltad a szót, amit kerestem, billeg csak...
de már megszoktam az ilyet minden eddigi telómon ilyen volt.
-
rootkiller
őstag
válasz
adammkaa #5795 üzenetére
Nekem nem volt hajlandó lejátszani amit felmásoltam a telefonra apple loselesst annak ellenére hogy képes rá, innentől kezdve ment a kukába.
Viszont lehet hogy visszarakom, még egy próbát megér így hogy mondod!
Amúgy nekem sose volt license problémám a Poweramppal, pedig gyakorlatilag azóta használom mióta androidot, nem tudom hogy csináljátok...
-
Tomace91
senior tag
válasz
adammkaa #5475 üzenetére
Én úgy szoktam használni a Gmaps-ot, hogy ha valahova menni akarok, akkor otthon wifiről beállítom az útitervet megvárom míg betölti, kilépek. A Gmaps lementi az útitervet aztán mobilnet és wifi kinyom a telón és gond nélkül leutazok vele, pl Békéscsaba-Budapest között. Vagy bátyámék ugyanezt csinálják. Kint Németországban beállítja az itthoni címünket betölteti wifin, lenyomja a mobilnetet meg a wifi-t és hazajönnek, pedig az elég nagy út.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest