-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
válasz
#59070464 #16559 üzenetére
Hardveresen ott van a telefon, de az LG nem erőltette meg a magát. Tagadom is, hogy az, mivel Google Nexus 5
(#16560) Krisztián: ne forgasd ki a szavamat. Az S5nél anyaghasználatban semmivel nem különb. Kapott egy gumis bevonatot, ne és? úgy is lekopik, ha nem tokban használod, ha meg abban, akkor mi értelme van?
-
rjg
őstag
válasz
#59070464 #6773 üzenetére
Nem értünk egyet, de ez így van rendjén. Neked ez a legjobb, de annak, akinek nem elég a 32GB és szeretne micro sd-t használni - és nem, nem meenova-t
- vagy használná a telefon infráját, mert nem akar venni / használni még egy eszközt, annak a Nexus nem opció. Szerintem ez a két dolog pl. nem - marketing "bullshit", ha valaki valóban használja. Persze az a döntés is kompromisszumokkal jár, de az élet már csak ilyen. Mindenki számára tökéletes megoldás nincs.
-
rjg
őstag
válasz
#59070464 #6768 üzenetére
Azért, mert ugyanaz a gyártó gyártja, ugyanazokból az alkatrészekből. Én is dilemmáztam, mert a nagyobb akku fontos szempont lett volna és az S4-en használtam az infra távirányítót is, ami számomra kb. az egyetlen hasznos feature volt annak extrái közül. Ha lenne hivatalos stock Android a G2-re, ezek miatt inkább azt vettem volna, hiába tetszik sokkal jobban az N5. Sajnos nincs, a CM - GE vonal küzdelmét pedig S2 - S3 - S4 vonalon végigjátszottam és nem akartam a G2-nél is ezzel szívni, így - alapos mérlegelés után - nyert az N5. Szerencsére megdöbbentő módon az üzemidő hozza, sőt alkalmanként üti az S4-ét.
Az egy dolog, hogy valóban felesleges a flamewar a topikban, de hadd legyen már mindenkinek saját véleménye, egyedi igénye, neki mi a fontos. Lehet, hogy az aktuális Nexus a leggyorsabb - a stock rendszer és az optimalizáció miatt - de, hogy összességében a legjobb, az erősen ízlés függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest