Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
ßrainiac
üzenetére
Ez nem kalibrálás kérdése ... hanem inkább panelfüggő a dolog

Tény hogy a fehérebb színű minőségibb, de szerintem a sárgával sincs gond
Emiatt tényleg feleslege cseréltetni, a kolléga is írta hogy 4 db. -t bontottak ki és mind ilyen sárgás volt, bár lehet hogy 32GB -ból van fehér is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ßrainiac
addikt
Tok veletlenul a kezemben volt a felesegem N4-e, mondom, olyan fura a szine. Megnezem az enyemet melle teve. Hat nem sarga az enyem is?

Nagyon durva, mert egyaltalan nem vettem eszre eddig, amig magaban hasznaltam. Ez is bizonyitja (legalabbis szamomra), hogy rohadtul nem zavaro a dolog. Siman visszavihetnem, benne vagyok a 3 napban, de imadom a telot.
Amikor ranezek, teljesen valosaghunek latom a szineket rajta, nekem ez eleg es semennyire sem downgrade feeling a G2 utan (kijelzo szempontbol sem).
EDIT: nem is sarga, hanem mintha direkt melegebb szinu lenne most ahogy igy nezem

Egy feher papir melle teve annyira nem szembetuon, lehet h a N4 pedig ellentetesen, hidegebbre van kalibralva.
-
lafaty80
addikt
Őőőőő..... az LTE/4G-t hogy jelöli a telefon a mobilhálózati ikonnál?
-
obZen
tag
válasz
panpeter92
üzenetére
Van megoldási javaslat (bár nem a sárgaság eltüntetése volt a célom):
- Root-olod;
- franco.kernel
- Nexus Display ControlEzzel úgy állítod, ahogy csak akarod. El lehet vele frankón cseszni az időt, de a végeredménytől tuti becsokizol.
Itt vannak előre beállított értékeket tartalmazó fájlok, amik jók lehetnek induláshoz:
Nexus5 gamma presetsEzeket ide kell bemásolnod:
/sdcard/nexus_display_control/color_profiles -
tvse1995
senior tag
válasz
janika112
üzenetére
Nem sokat kellett volna keresned mert az összes kérdésedre le lett írva a válasz rengetegszer.

- azért csak annyi mert más gyártókkal ellentétben a google nem optimalizált külön a benchmarkokra
- gta mindenen akad
- az android születése óta dalvikot használtak runtime-ként ami az alkalmazások futtatókörnyezete. ezt most a technológiai fejlődés miatt le tudták cserélni az elméletileg hatékonyabb ART-ra (AndroidRunTime). A dalvik az alkalmazások futtatásakor, az art pedig a telepítésükkor fordítja a kódot stb.
- buildszámot nyomkodd és meg fog jelenni -
janika112
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki válaszolni nekem arra h Antutuba mièrt csak 22000 körüli eredmènyeket mèr a program? Ennyit tudott az Xperia SP-m is... Sőt játèk közbe is èszrevehető, pl a gta sa high grafikán elèg játszhatatlan. Ès mègegy kèrdès mi az a ART es Davlik? Sok helyen levan irva h hogyan kell átallitani de nekem nincs a beállitásoknál olyan hogy fejlesztèsi opció...
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Az laza. Mert a Motonak LCD panelje van, nem IPS.
Nekem bejon a N5-fele IPS, nem erzem visszalepesnek egyaltalan a G2 utan, pedig nagyon feltem ettol.. Szuper a feketeje is imho, szinte egybeolvad a notif. es navbar a fekete kerettel.
-
adammkaa
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Honnan szereztel be moto g? M.On nem lehet kapni meg ha jol tudom. Privatban irhatnal rola egy keveset es hogy honnan vetted.
vick33 akkor ez rad is ervenyes ha ti is hasznaljatok.
-
vick33
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nálunk is moto g a másik telefon a családban. A két legjobb készülék:-)
-
zsirfecske
addikt
amúgy a sárga vagy nem sárga: ez ugyanolyan mint a rev-es dolog. az ember használja hetekig teljes megelégedéssel a telefonját, aztán valaki kitalálja hogy az övé halszagú, erre mindenki elkezdi szagolgatni és páran tényleg halszagúnak is érzik és elkeserednek.
mi értelme is van ennek? izmozni hogy nekem nem sárga (valaki úgyis lenne aki azt is sárgának látná)?
amúgy csakazértis összehasonlítottam én is, moto g mellé téve nem látok nagy különbséget, megkérdeztem egy független szemlélőt, aki szerint az n5 minimálisan sárgább. hmm, és akkor mivan? ha eddig megfelelt, legyek szomorú? amúgy vicc, de a 48-ezres moto g ips panelje nekem az elejétől kezdve jobban tetszett, feketéi és megvilágítása is jobb. és akkor? ez a teló egyben ahogy van a nexus 5, azért ezt választottam.
plusz sosem lesz tökéletesen egyező két nexus 5, onnantól meg úgyis lutri kié a jobb, ezért ha nincs az embernek baja vele, szerintem ne is keressen. béke
-
adammkaa
senior tag
válasz
panpeter92
üzenetére
Maradj tényleg az ace2-nel

-
leslien
nagyúr
válasz
panpeter92
üzenetére
sztem te töltsél ki lottót.....
-
szata.68
senior tag
Aki vidéken lakik mennyire konstans a térerő?
Itthon,meg Pécsen még úgy-ahogy jó,de pl útközben gyakran eldobja a jelet,ott ahol az előző telefonom ugyanezzel a kártyával nem. Elég zavaró,mert mondták már páran,hogy nem értek el,illetve megszakadt beszélgetés közben.
(voltam most Pesten,ott jó volt,szinte végig full 4g volt)
Erre nincs valami fix,vagy esetleg radio frissítés? /mint pl Desirenél/ -
dnelb
veterán
válasz
panpeter92
üzenetére
Például a sony xperia S ugyanebben szenvedett, az meg melegedéskor sárgult be.
-
panpeter92
tag
válasz
adammkaa
üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy a 4 készülék között volt sn310-től 312-ig, honkongtól, a koreain keresztül uk modellig minden és mindegyik sárga volt. Nem tudom, hogy ez ragasztó hiba lehet, ami később eltűnik-e. Mindenesetre én nem látom a rációt abban, hogy kiadnak egy készüléket, ahol a kijelzőn nincs megszáradva a ragasztás. Ezután a telefon heteket ül a raktárban és az idő alatt se szárad meg, csak használat közben? Ne vicceljünk már! Mint írtam a N4-em hónapokig használtam és sárga maradt. Az elején nem volt feltűnő, de miután melléraktam egy normális kijelzővel szerelt N4-et akkor leesett az állam.
-
adammkaa
senior tag
Nem kell erre ràpörögni. Innen a fórum bol senkinek nem volt sarga kijelzoje. Attol meg hogy a gyartosorrol lejott par ilyen keszulek es a partnero is pont abbol kapott pech-e volt. Az meg hogy ezt nem fogja fel es ezert nem vesz nexust ostobasag. En is elozo het hetfon vettem oartneronal es meg sokan es tokeletesen mukodnek az ott vasarolt keszulekek.
-
zenefan
aktív tag
Na kérem szépen, n5 ártáblázat frissítve. Árfolyamok sajnos megugrottak az elmúlt 10 nap alatt. DE! Jópár külf. forrás IS árat csökkentett, a "kedvencünk" pl. 10 euróval. Bár gondolom most már a honi boltokra korlátozódik a vásárlás (főleg hogy a svájci legolcsóbb ár is már elérhető itthon).
-
-
tarat
tag
Én is gondolkozom egy Nexus5-ön és elgondolkodtatott ez a Yellow screen dolog.
Elkezdtem utána olvasni és két dolgot is mondanak ezzel kapcsolatban:
Yellow screen has a cinema tone as in many TV.
You can easily fix this issue if you don't like it by downloading "Screen adjuster" app and calibrate blue level +15 more or less.Szóval elvileg ezzel a progival át lehet hangolni: Screen adjuster
A másik, hogy a Google állítása...használat után ez eltűnik. Van aki ezt alátámasztja:
"When i first received my nexus 5 (2 weeks ago) it didn't look all that yellow maybe a tiny bit. i compared it to my nexus 7(2012) and found it a bit too yellow for my liking.
After 2 weeks of usage the yellow looks completely gone to me. i compared again and saw that the nexus 7 was a bit reddish looking. "Ha valakinek van ilyen sárgás telefonja ezt meg tudná erősíteni vagy megcáfolni.
Köszi.
-
ßrainiac
addikt
-
Izzé
őstag
Jelentem tegnap megjött a 0,15mm-es Glass-M üveglapom és már fel is varázsoltam. [link] Igazi prémium csomagolás, tartozékok, eszközök voltak a dobozban. Szerintem nagyon minőségi az üveglap, bár kb 1mm-el lehetne szélesebb is. Sikerült sajna kb fél mm-el elcsúsznom, de egyáltalán nem feltűnő, csak a hangszórónál lehet észrevenni. Képeket dobok majd fel ha lesz valami értelmes fényképező a közelemben.

(#5856) ßrainiac: Nem probléma, én is ART-on vagyok. Igen, feszkóállításra meg ott van a saját alkalmazása a franco.Kernel updater. Nekem nagyon bevált!

-
Izzé
őstag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Bizony!
Minden MHz értékből sikerült lecsalnom 50/75mV-t, kivéve a 300MHz-t ott 100mV-t. A max órajelet, meg 1958MHz-re állítottam mivel csak ritkán játszok. Ha meg nagyon kellene a kraft kb 1 perc visszaállítani.
Egyébként Krisztián írása alapján csináltam.Tényleg, az a pár hsz nagyon hasznos volt, mehetne az összefoglalóba.
-
Akos93
tag
Hat en nem tudom, szerintem az enyem nem sargas egyaltalan, vagy csak rossz a szemem :-D
-
dnelb
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
iphone5nél is voltak teljesen eltérő színhőmérsékletű (pl kékes) panelek, nem akkora nagy dolog ez. Ha neki nem tetszik vesz más telefont, ennyi. Nekem teljesen fehér pl, de a bekapcs meg lötyög
-
agressor12
senior tag
Ez a sárgaság a monitoroknál az öregedés egyik szembetűnő jele,nem értem ,hogy az új kijelzőknél mitől lehetséges.
-
leslien
nagyúr
na na meglesz az új téma ha jönnek új vásárlók sárga kijelző , ez vmi vicc 4-ből 4 sztem csak benézet vmit
lehet h automata fényerőn volt??, -
Akos93
tag
Honnan lehet latni hogy sarga e a kijelzo? Vagy ez hol latszik meg?
-
ßrainiac
addikt
válasz
panpeter92
üzenetére
Sajnalom
ez nekem is elvette volna a kedvem elegge..Feher 32GB-os nem lenne jo? (Nem tudom milyeneket neztel)
En olyat vettem toluk tegnap.
Kozben nem lehet, hogy a haverode volt kekes beutesu?

-
panpeter92
tag
válasz
agressor12
üzenetére
Szerintem aki össze tud egy klón és egy eredeti telefont keverni, az egy idióta. Legalábbis telefon témában biztos. Közben megjött a 4. telefon, az is sárga. A vásárlástól elálltam, a pénz utálják ha felért a csomag. A boltnak a nagy respect, de én ebből a telefonból jelenleg nem kérek. A 40 ezres ace 2-m körberöhögi a kijelzőjét a ppi számtól eltekintve. Majd ha jön egy javított széria talán.
-
w333
félisten
válasz
agressor12
üzenetére
Csak ,ha 3-ből 3 szar akkor az érdekes...
Nincs ebben semmi érdekes, valószínű hogy a gyártósoron az összes telefon ilyen (nem ez lenne az első) és ebből a szállítmányból kapott a Partnero, valószínű hogy ezt már javították és a köv. szállításban már minden ok. lesz, én azt ajánlom hogy olyan SN. verziót keressen ami SN 401

(#5845) panpeter92
Ajánlom hogy próbálkozzatok a Vip-Phone vagy B-tel, hátha ott majd jó lesz

Tudom hogy drágább ... esetleg alig használtan hardverapró -ról
-
agressor12
senior tag
válasz
panpeter92
üzenetére
Senki nem mondta,hogy idióta vagy...
Csak ,ha 3-ből 3 szar akkor az érdekes... -
manokaki
addikt
Nekem 312-es de megnem mozditod , és hangja sincs , pedig már fél éve gyüröm

-
válasz
panpeter92
üzenetére
A Rev számon hiába nézel bármit, az összes rev_11-es ezidáig..

-
lafaty80
addikt
válasz
adammkaa
üzenetére
Az enyém 310-es.
Emlékek törnek fel bennem s3-as időkből, mikor mindenki a pont-huszárkodott, illetve klotyó teszteket olvashattunk.

Ha szigorú vagyok igen, lötyögnek a gombok, de se zajjal nem jár nálam, így nem is foglalkozom vele (én).SP!T: megtaláltad a szót, amit kerestem, billeg csak...
de már megszoktam az ilyet minden eddigi telómon ilyen volt. -
tothak
tag
válasz
ßrainiac
üzenetére
De amúgy is ha jól sejtem, akkor meg lehet oldani ezt a problémát azzal a képernyőállítgató eszközzel, amit korábban említett valaki itt... nem emlékszem már pontosan, hogy mi volt az...
Persze ha hülyeséget beszélek, akkor elnézést kérek mindenkitől, akiben esetleg reményt keltettem

Amúgy.. amíg nem hívtátok fel a figyelmemet rá, észre sem vettem... sőt.. valószínűleg soha az életben nem vettem volna észre

-
ßrainiac
addikt
En is partnerotol vettem, jeg feher a kijelzo, a lotyogo gombokon kivul mas baja nincs.
-
válasz
panpeter92
üzenetére
Akkor ajánlom, hogy ezt olvasd végig! Mind rev_11 tudomásom szerint! A 310K-s telefonom is rev_11 volt és most a 312K is rev_11 revision! Nexus 4-nél úgy tudom valóban volt ez a különbség. Itt NINCS! Gyártósoron való eltérések vannak! Némelyik 310K típus gombja lötyög, némelyiké nem. Ez teljesen lutri! Némelyik hangszórón lévő lukak kicsik, némelyiken nem! Eddig nem volt bizonyíthatóan betudható a SN számnak SEM! Csak maximum az esélyeid jobbak!
XDA: Will everyone please stop talking about different hardware versions?
-
Lecs@
addikt
válasz
panpeter92
üzenetére
Akkor viszont sikeres bontogatást.
Tudtommal ezen a fórumon nem volt ilyen. -
adammkaa
senior tag
válasz
panpeter92
üzenetére
Hi . en is naluk vettem a telefont. Az enyem hong kong bol jott a dobozon is szerepel, es tokeletes a kijelzo, nem sarga. Ami erdekelne hogy all most az ugy? Mondtak hogy visszakuldik azokat a nexusokat es masnap harmadnap menny vissza?
w333 a gyari play zene vel jatszottal mar le flac zenet?
-
w333
félisten
válasz
panpeter92
üzenetére
Én is úgy gondolom hogy ez inkább szerencse kérdése, és nem pedig a régiókra kiosztott telefonok közötti különbsége

Szerk.
Akkor bontogassatok ... :
biztosan lesz olyan aminek fehér a kijelzője 
-
panpeter92
tag
Nyilván nem. Gondolom neked erre az önigazolásra van szükséged. Mondom a Nexus 4-em USA-ban vettem playstore-ban, aminél biztosabb forrás nincs és az is ilyen volt. Viszont ismerős Partneros N5-je gyönyörű fehér, az volt a referencia, ami mellé rakosgattuk a többit. Itt arról van szó, hogy itt vágják meg ennek a telefonnak az árát, ami elég szomorú, mert mást se nézünk csak a kijelzőt. De nézz szét pár fórumon, mindenhol panaszkodnak a sárgás kijelzőkre.
(#5827) w333
Nem ilyen, hanem olyan, amilyen az előző képen. Számomra az is elfogadhatatlan egy 100+os telefonnál.
-
w333
félisten
válasz
panpeter92
üzenetére
Kérdés hogy mennyire sárgás az a kijelző ? mert ha minimálisan akkor az annyira nem olyan nagy baj, mert csak úgyis akkor veszed észre ha a másik telefont melléteszed ... de ha pl. ilyen brutálisan sárga akkor mindenképp keress olyat aminek ilyen szép fehér kijelzője van

-
Lecs@
addikt
válasz
panpeter92
üzenetére
Németből , Ausztriából ilyent nem kapsz tuti...
-
rasky
senior tag
válasz
panpeter92
üzenetére
panelfüggő, egyikben LG másikban más gyártó panelja van, és általában az LG a sárgásabb, azokkal szokott gond lenni akár beégés területén is, mint anno nekem az N4-nél...
-
panpeter92
tag
válasz
agressor12
üzenetére
Nem vagyok idióta, nem klón telefonok. Teljesen original bontatlan készülékek Google dobozban.
(#5821) SP!T
(#5822) w333
Igen, erről van szó, ami a fotón is látszik. Hogyne lenne hátránya?!?! A fehér az fehér, nem sárga. Ahogy a piros nem zöld és a kék sem rózsaszín. A galaxy ace 2 mellé téve siralmasan ocsmány a sárgás kijelző. Minden színen ront, nem csak a fehéren. A rendes, fehér kijelzős Nexussal nincs ilyen probléma.
-
w333
félisten
válasz
panpeter92
üzenetére
Sajnos van ilyen ... erre gondolsz Link ?

Különben semmi hátránya nincsen 10 db. Nexus -ból 9 ilyen sárgás, nagyon ritka hogy ilyen hideg fehér színű kijelzővel szerelt verziót kapsz, hozzáteszem hogy ez Nexus 4 -nél is ugyan így van kb. 90% -nak ugyan ilyen sárgás a kijelzője

Most nézem hogy az enyém is ilyen hideg fehér színű a kijelző

-
válasz
panpeter92
üzenetére
HW eltérés nincs amióta gyártják a telefonokat! mind rev_11! Nekem 2-ből 2 is perfekt volt eddig! Nexus 4 kijelzője mellé rakva valami nagyon szuper!
-
agressor12
senior tag
válasz
panpeter92
üzenetére
Nem lehet ,hogy valami klónt vettél ott?
Azért volt sárga?
Érdekes ,hogy 3db is rossz volt... -
panpeter92
tag
Sziasztok.
Én is próbálkozom a készülékvásárlással, de eddig nem jött össze. Partneronál vásároltam, de a kijelző sárgás volt. Ismerős N5-jét mellétéve durván látszódott a különbség, pedig ő is a Partneronál vette, még az SN is megegyezett. Az üzlet 4 nap elteltével szó nélkül cserélte nekem a készüléket, sőt mi több, ott helyben 3 original bontatlan telefont bontott fel az eladó, hogy találjunk végre egyet, ami nem sárga. Ez nem jött össze. Hatalmas csalódás ez számomra. Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy tudott ilyen telefonokat megjelentetni a Google. Förtelmes. A N4-emet, emiatt adtam el. Az google play store-ból származott.
Nem értem, hogy lehet ezt az üzletet elvből elítélni. Mivel jártam volna jobban a Németo-ból, vagy Ausztriából rendelem. 5x-ös áron postázhatom, majd heteket várhatok.
Az összefoglalóban pedig van egy baromság: Előforduló hibák?
A bekapcsoló gomb lötyög(het), illetve egyesek szerint a hangszóró elég halk telefonálás közben. Ezeket a 2013 novemberben és azután gyártott készülékeknél már javították. (Ezt a dobozon tudod ellenőrizni: S/N:311, ahol az első számjegy jelöli a gyártási évet, a második pedig a hónapot.)Ez csak a hardver rev számból derülhet ki, a SN-ből nem. 311,312-esek közt is vannak rev11-esek, amik lötyögősek és a hangszórók sincsenek javítva. Szerintem ezt javítani kéne, mert félrevezető.
-
Nekem volt 310-es Nexus 5 telefonom, annak lötyögött a gombja, de a kamera fókusza nem. Most egy 312-es van nálam, ennek nem lötyög a gombja (talán egy nagyon minimálisan) de ennek sem kotyog a fókusza. Szóval én nem tapasztaltam eddig 2 telefonban sem ezt a kotyogós hangot. Nexus 4-nél igen!
-
Ayden89
csendes tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hát igen, kb a legelégedetlenebb komment amit olvastam h "lötyögnek a gombok, ez zavar"

-
Lecs@
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
MM / LG gari. Én voltam múlt héten. Nincs még Innsbruckban.
-
GrooveHero
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
és MM-ben van 32-tes külföldön? Arra LG gari vontakozik, ugye? Vagy a magyar MM-be kell visszavinni?
-
horvathkrisz
addikt
Ami meg feltunt:
S4topik: ez szar, az szar, itt kopott le, ott kopott le, felpuposodott az akku, felholyagosodott a folia a kijrlzo alatt, stb
Nexus topik: mindenki boldog, elegedett, nem sok problemat olvasni.
nekem legalabbis ez jott le. Ha gondoljatok, nezzetek be az S4 topikba.Megutaltam ezt a telefont. Sajnos.
Frenky: sztem Magyarorszagon nem kapni meg, en kulfoldon elek.
Amugy neztem Marketen, a 16 gigas 350€, a 32-es 400-. Utobbit veszem inkabb, mert nem bovitheto.
-
Frenky89
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Már lehet kapni (vagy külföldi bolt volt)?
-
leslien
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
-
Lecs@
addikt
válasz
Tisza96
üzenetére
Na. Mivel hárman is kérdezték privátban leírom. Itt rengeteg LockRing és Keyguard mód van. CWM-ből telepíthető is. Aki nem talál neki megfelelőt, annak ki kell cserélni a téma zip-ben lévő .png-ket. Res / drawable-sw600dp-xhdpi illetve res / drawable-xhdpi mappában pl winrarral ( total commander is ok ) , és visszatömöríteni, a megfelelően átnevezett, átméretezett saját png-vel. Majd cwm-ből telepíteni.
Továbbá:
Most ennyit tudtam segíteni, de itt mindent megtaláltok.
-
ßrainiac
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hajra!

( V ): ritka rossz, optimalizalatlan jatekok azok. Mondjuk nagy teruletet is renderel le egyszerre, lehet h ez zavarja a nexust.
-
vick33
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Jó csere én is ezt léptem meg:-)
-
horvathkrisz
addikt
Multkor kiprobaltam egy Nexus5-ot a "hulyek boltjaban". Nem kellett volna. Beleszerettem. Most veszek egyet, az S4 pedig megy a p*cs*b*...

-
ßrainiac
addikt
válasz
Megvagyok
üzenetére
Nem igazan vagyok hard case parti, az inkabb max karcok ellen jo. Egyebkent eredetileg ultra hybriddel szerettem volna hasznalni, rendeltem 10et, de mind elkeltek, sajatot is eladtam amikor kiderult, hogy nem lesz nexus. Banom, hogy nem tettem egyet felre tartalekba (volt tervben ilyesmi).. Na az a tok sztem mocskosul ved az esestol. Jo fogast es megfelelo vedelmet is kolcsonoz, valamint egy gyors proba tapasztalatai alapjan nem noveli meg tulzottan a cuccot.
Lenyeg a lenyeg, inkabb a puhabb tokok, hogy tompitsak az esest, ha arra kerul a sor.
(Kozben azok rohogok ahogy itt csendben gepelek, hogy a rezgesek ilyen transformeres hangot hagynak maguk utan
)
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

max a nejem sárgul az irigységtől mert már n4 unalmas neki
l

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez nekem is elvette volna a kedvem elegge..