Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Aki SlimKatet használ, mondjuk a 2.6-os verziót, mi a véleménye róla? Azzal is 100%-osan laggmentes a rendszer?
-
( V )
veterán
válasz
adammkaa
üzenetére
vagy rendelheted a gyártó oldaláról is mivel ingyenes a szállítás ott is.
5% -os kupon kód: 5FOREVER
-
rjg
őstag
Én kértem és kaptam számlát, igaz 0%-os Áfával és a számla olyan amilyen, - nem túl olvasható - ennek ellenére a könyvelőm betette a könyvelésbe. A bélyegzője rajta van, az összeg látszik, ha egy esetleges garanciális gondhoz nem úgy állnak hozzá, akkor majd jön az ügyvédem és a fogyasztóvédelem.
-
( V )
veterán
válasz
ßrainiac
üzenetére
apropó, kipróbáltad végül az autós tartót? vélemény?
-
ßrainiac
addikt
Latom, nem maradtam le sok mindenrol:
- lett meg1 adamka
- feher vs fekete vita (mindenki elmondja, hogy az ove jobb es senki nem hasznal keresot)
- partnero, avagy venni vagy nem venni - ez itt a kerdes
-
-
arkone
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Én is a partneronál vettem. Haver pedig a nexus 4-ét. Mind a ketten ilyen nevetséges garancialevelet kaptunk, amin az imei szám olvashatatlan, számomra legalább is biztos. Az eladót kérdeztem, hogy mi ez a macskakaparás, el sem lehet olvasni. Ő felolvasta és az volt, ami a telefon valódi imei száma. Tehát stimmelt.
Hogy garanciát hogyan fogják intézni ez alapján azt nem tudom. NE legyen garanciára szükség!

Bár ha jobban belegondolok, bármi történik a telefonnal, elviszem lg-hez pénzért javítani. Még mindig beljebb vagyok 40 ezer a difi a MM-hoz képest. Addig simán beljebb vagyok, ha bármi történne vele. Ha nem lesz baja, akkor 40-et nyertem. -
( V )
veterán
+1, detto de nagyon megéri, mert tényleg ettől lesz "okos" a telefon, főleg egy nexus! 
(#7467) zsirfecske
root nélkül is fogod tudni használni bőven, de kétségtelenül megkönnyíti a tasker dolgát ha azért mégis van. bátran érdeklődj a topicján ha valami konkrét elképzelésed van, Teasüti nagyon segítőkész! -
mindemo
csendes tag
az miért lehet, hogy hang felvételnél szakadozik a felvétel? durván 10 progit kipróbáltam és mindegyiknél darabos az egész. Olyan, mint ha a szüneteket nem venné, de közben meg a felvételre szánt "esemény" egybefüggő.
Valaki ötlet?
-
mindemo
csendes tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Erre mondanák ők, hogy ugyanolyan papír, mint a többi, de mégsem. A partnerot nem kell védeni, de az biztos, hogy ha garanciális gondod van akkor megoldják. Ez igaz a cserére és a javításra is. Ebben az esetben a látszat sajnos olyan amilyen, de mint tudjuk "jónak" tűnő papír sem garancia semmire sem...
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ez valóban nulla -nekem is ilyen van-, de eddig elég pozitív tapasztalatokat olvastam róluk, állítólag korrektek a garis ügyekben. (De sose legyen rá szükség.) Az árak meg önmagukért beszélnek, 118-ért adják a 32GB-ost.
-
obZen
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Így van, számlát nem kapsz.
Anno a GNex-et tőlük vettem, s csak verni tudom a seggem a járdán örömömben, hogy nem kellet gari-szarságokkal szopnom...Szerk.: a fent említett kütyü azóta is él és virul a családban, de ha nem figyeltem volna a kijelző beégéses/kiégéses mizériára, akkor tuti morci lennék.
-
törölt tag
lte-n folyamatos adatkapcsolattal eleg durvan merul. van vmi olyan app, ami atvalt 2g-re ha lezarom a bill-t? vagy vmi hasonlo megoldas?
-
rayoliviero
veterán
-
( V )
veterán
itt most minden újonc Ádám?

-
adamka1313
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Általában ezt a nick nevet használom később vettem észre hogy nem vagyok egyedül 
-
adamz91
tag
Mi a véleményetek a telefonról? Kamera nagyon tré? Nem tudok dönteni, mert tervbe van még a g2, de annak annyira szemetes a szoftvere, meg kitudja mennyire van az optimalizálva.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
"De nèha ha cserèlhető lenne a hátlap más színeket is kipróbálnék."
Cserélhető. (le lehet pattintani) Csak picit drága, mert a hátlaphoz tartozik az NFC és a rezgő motor. 25 font körül van egy hátlap az ebayen.
-
v_angelus
tag
válasz
adammkaa
üzenetére
Google Wallet. A pénz azért kell, hogy ellenőrizze, él e a kártya, ezt az összeget késöbb visszautalja. Elvileg ha már vásároltál valaha a Play-en, akkor lennie kellene ilyen fiókodnak.
A teszt időszak alatt nem kell fizetni, azonban utánna havonta autómatikusan vonja az összeget, ami nálam csak 1650 mert még az elején csináltam. Ezt utánna bármikor lemondhatod. -
Edge
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
A f@szt, piano black, ujlenyomatgyűjtő karcolódós cucc.
-
Land
veterán
Most néztem videón, hogy a fehér N5-nek az oldala és a hátulja is fényes műanyag, míg a fekete verziónak mattak ezek a részek. Jól láttam? Tartósságban van különbség? Tehát a fényes jobban szedi a karcokat?
-
adammkaa
senior tag
válasz
kristoof92
üzenetére
Ez érdekes, mikor először hasznaltam a play zenet felwjanlotta hogy 30 napig kiprobalhatom ingyenesen. Ramentem kitoltottem az adataimat , bankartyaszam, cim a vege meg mindig bedobta hogy error. Erre tudsz valami megoldast? 3x probaltam kulonbozo napokon de mindig azt dobta a vegen, pedig nagyon etdekelne.
-
zsirfecske
veterán
válasz
adamka1313
üzenetére
ááá, 2 ádámkaa

-
adamka1313
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Persze persze rosszul fogalmaztam bocsánat szal ha cserélni kell akkor..

-
leslien
nagyúr
válasz
adamka1313
üzenetére
lassú voktam

-
GrooveHero
addikt
válasz
adamka1313
üzenetére
ezt ki mondta neked, hogy vissza kell vinned ausztriába?
LG gari van rá, tehát viheted bárhova az országban, ahol van hivatalos LG szervíz. Csak legyen a számlán az IMEI szám. -
adamka1313
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
A ditechel az a gondom hogyha javítani kell akkor vissza kell vinni Ausztriába viszont a mediamarktosat csak beviszem itthon egy boltukba és megcsinálják !

-
Daniel Alves
őstag
válasz
adamka1313
üzenetére
vagy ditech

-
FBlazee
tag
válasz
adamka1313
üzenetére
szerintem ebben ne reménykedj......nálunk minden drágább mint nyugaton és nem csak a magasabb Áfa miatt
-
adamka1313
tag
Szóval azt mondjátok érdemes még egy hónapot várni mert annyira biztos hogy lesz Magyarországon play store?Most tervezgettem ausztriai Mediamarkt-ból venni egy 16gb-set , lehet hogy majd olcsóbb lesz a playből ? Van erre egy fikarcnyi esély itt Mo.-n ?
-
FBlazee
tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Csak a magyar MM árral az a gond, hogy 150ezer, míg Ausztriában 390 EUR, ami 308 Ft-os EURO árfolyam mellett sincs annyi. Pedig Áfa-ban csak 7% a különbség (20% kontra 27%). Ebből látszik itthon hogy lehúznak minket....pedig sógoréknál kicsit erősebb a vásárlóerő.
-
Kecskeméti MM-et is elértem nagy nehezen,van kirakva egy demo készülék aki arra jár megtapogathatja bátran

-
mrdavid
aktív tag
-
zsirfecske
veterán
válasz
adammkaa
üzenetére
nemtom te hol élsz. mi európában, ezért nem is várunk usa árat. illetve miért lenne egy bolt és miért pont budapesten? ez egy online cég, lesz valahol egy központi raktár és kész, onnan mehet bárhová kiszállítva. jézusom..
a nagy bontatlanságod meg tényleg a 2 db nyeszlett fel-le vehető üveg védőfóliáról szólt? bármikor lehet refurbished, de nyilván picit nagyobb eséllyel mint a hivatalos eu play store-ból

-
mrdavid
aktív tag
-
FBlazee
tag
Sziasztok,
Tervezem egy N5 vásárlását, de nem itthon, hanem Ausztriából. Nem hagyott nyugodni, hogy az ott a készülékhez adott 24 hónap nemzetközi LG garancia az itthon érvényesíthető-e. Nos ma kaptam egy igenlő hivatalos választ az LG Magyarországtól az alábbiak szerint:
Tisztelt ...............!
Tárgy: Nexus 5 okostelefon garancia
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Amennyiben Ön Ausztriában egy ottani boltból vásárolja a készüléket és nem webáruházból, valamint Önnél lesz a bolt által adott jótállási jegy, valamint a vásárlást igazoló számla, akkor igen, garanciában itthon is tudjuk javítani a készüléket.
Reméljük, tudtunk Önnek segíteni.
Kérem segítse szolgáltatásunk fejlesztését azzal, hogy a lenti rövid kérdésre válaszolva értékeli munkánkat a kapott válaszlevél alapján.
Amennyiben úgy érzi az általunk javasolt megoldás nem oldotta meg a tapasztalt problémát, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal továbbra is ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40-54-54-54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17) vagy írjon emailt.Tisztelettel:
LG Electronics Magyar Kft. - Ügyfélszolgálat
Remélem sikerült segítenem olyanoknak, akik tervezték, de emiatt nem voltak biztosak.
Üdv,
Balázs
-
MPite
tag
válasz
kristoof92
üzenetére
Mármint március 31., nem?
-
adammkaa
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Igen kijelzo+kamerq vedo foliara mi masra? Nem lattam meg foliazott dobozt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de előtte teszteltem én is mikor még dalvikon volt a rendszer és jól működött. Nekem ez az egyik funkció az ami hiányzik.

) annyira tart mindentol. Nekik az mm be kell telefont venni 150k ert gyonyoru, tukorsima, gyöngybetukkel irt garilevellel.

+1, detto de nagyon megéri, mert tényleg ettől lesz "okos" a telefon, főleg egy nexus!

Ugyanezt akartam, csak még nem volt időm rá.
Általában ezt a nick nevet használom később vettem észre hogy nem vagyok egyedül 

LG gari van rá, tehát viheted bárhova az országban, ahol van hivatalos LG szervíz. Csak legyen a számlán az IMEI szám.