Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Lehet, hogy valamelyik Pure Nexusos feldobta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem ez még jól is elsülhet, csak nehogy átessenek a ló túloldalára.
-
LógaGéza
veterán
... és? Akkor mibe kerülne kiadnia a kódját? Mindenki megteszi, aki nem, az így jár... Mondjuk azt nem hiszem el, hogy egy csomó dolgot maga teremtett elő, akármilyen jó coder... Sokminden meg van/volt írva, csak épp az adott rendszerhez kellett szabni, ezt elhiszem, hogy megcsinálta.
Viszont nézhetjük akkor a másik oldalát is - ugyebár a Nexusokon, bármilyen AOSP-t fordítunk, nem fogjuk összerakni bitre ugyanazt a system.img-et, amit kiadott a Google. Valami zárt kód mindig van benne - amit ő szétszedett, és módosított, majd saját fejlesztésként kiadott. Az, hogy ez plagizálás, vagy nem, azt nem az én tisztem eldönteni. -
Dottore
addikt
válasz
zolka95
üzenetére
Gondolom a garancia miatt. Barátnőmnek is visszafizették a pénzt mert már nem cserélték.
Nekem 3x tettek bele kijelzőt, teljesen ingyen, úgy, hogy kijöttek arra a helyszínre amit megadtam nekik és előzetes egyeztetés alapján ott csinálta az ember előttem. Harmadszorra kaptam ajándék akksit és egy teljes középrészt. Úgy adtam el a Galaxy Nexust mint új.
A Samsung premium garancia brutális volt.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Draken
üzenetére
Most nézem a német Play store feb 12-ig erősen leárazta a dolgokat: 5X 32-es pl 399EUR
Das Nexus 5X (16 GB) kostete bisher 429 € und ist jetzt für nur noch 349 € erhältlich. Das Nexus 5X (32 GB) kostete bisher 479 € und ist jetzt für nur noch 399 € erhältlich. Das Angebot gilt vom 26. Januar bis zum 12. Februar 2016
Das Nexus 6P (32 GB) kostete bisher 649 € und ist jetzt für nur noch 549 € erhältlich. Das Nexus 6P (64 GB) kostete bisher 699 € und ist jetzt für nur noch 599 € erhältlich. Das Nexus 6P (128 GB) kostete bisher 799 € und ist jetzt für nur noch 699 € erhältlich. -
arni1
aktív tag
-
arni1
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Az lenne, kihasznalnam az expansys-os learazast, 6p volt a cel eredetileg de amig ennyi az ara kihagyom. A sima n5-ot 105-ert vettem anno, es tessek, 50ert sem tuti, hogy elmegy. A 6p-n is egy egy fel vagyont lehet bukni.
-
arni1
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Fogalmam sincs hogy hogy kopott le a gyűrű, egyébként én is a leejtés miatt hordom mert így igaz, hogy kiestek a betűk pl (ami kvázi egy nagy vicc, miért nem csak kimarva vannak
) de én is ejtettem már ki a kezemből és megvédte.Igazad van ebből a szempontból, de ha összetöröm akkor meg nem egy-két ezrest nyerek, hanem 15-20at bukhatok.
Na mindegy, felraktam 55-ért (max alkudnak és nem engedek
) aztán lesz valami, apróért meg inkább megtartom mert a telefon egyébként hibátlan, csak az újdonság varázsa hiányzik.

-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Elviekben +1
A gyakorlatban viszont időnként kiesik a zsebemből, olyankor jól jön, hogy a tok pereme megvédi a kijelzőt. Én a fóliát rühellem, nem használom, így is karcmentes.Btw 32-esért mekkora felárat kérjek?
-
horvathkrisz
addikt
Nem arra gondoltam, hanem a kameránál le van kopva a festék, (vagy csak fénylik?), és a tok miatt kipotyogtak a betűk. Nekem ebből az jön le hogy a tok nagyobb kárt csinált mint hasznot.

Mindemellett évekig azért tokban hordani, hogy aztán egy-két ezressel drágábban el lehessen adni és lemondani arról a feelingről hogy nexust tart az ember a kezében. Hát szóval nem tudom, nekem nem érne meg ennyit.
Peace.

-
#Dániel
tag
sziasztok, komplett kijelzo cserevel kapcsolatban kit kereshetek itt a forumbam?
-
LógaGéza
veterán
https://github.com/zephiK?tab=repositories
Ebből nem sok mindent tudunk meg

-
eisento
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
akkor biztos nem is hasznaltad sosem.

-
arni1
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ha neked is ilyen van akkor tudod ha az ujjad végighúzod is meglátszik, nem lehet úgy megfogni hogy ne legyen maszatos, élőben nem ennyire vészes. Én próbáltam óvni, a gyártási minőség szerintem párszor ki lett már beszélve a fórumon.

(#50371) SteveJobs 16gb
(bocsi nem esett le) -
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, szeretnék megválni szeretett készülékemtől. Esztétikai hibákon kívűl, amik többnyire szériahibák, korához képest jó állapotban van. Júniusban lesz 2 éves a teló. EU-s doboz töltő papírok sim tű minden megvan hozzá. A kijelzőn csak a fólia karcos, a betűk meg a tok miatt hullottak ki, a melegben elengedett a ragasztás..

Mennyi lenne a reális ár amit elkérhetnék érte?
Előre is köszi a segítséget!
-
tabletgenius
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Snap-camera-t (pro) használok évek óta. Igaz már rég nem frissül, de nagyon jól működik. Rengeteg manuális beállításai lehetőséggel bír. Tud menteni rawba is. Kezeli a camera2apit.stbstb. Kinek kevés, parancssorból paraméterezhető. Jó fényviszonyok mellett oks képeket készít. Biztos sok hasonló jó apk van még.
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
Telo kamerajaval hogyan alltok? Nekem regen szuper volt, mostanra mar ugy halalra frissitettek, hogy borzalmas lett.
Auto fokusz 5bol 4x mosott kepeket csinal. Sokszor hiaba allitom be tokeletesen manualisan, a dragasag az utolso pillanatban atallitja mosotta. Neha tenyleg agybajt kapni tole. Ti alap progit hasznaljatok, vagy talaltatok ra jobbat? -
LógaGéza
veterán
-
( V )
veterán
egy gonddal kevesebb...
-
( V )
veterán
válasz
tabletgenius
üzenetére
mondjuk lehet hogy csak be hisztizett, az 5X fórumot is bezáratta pedig az még csöppet sem elavult...
volt már hasonló eset
-
( V )
veterán
válasz
tabletgenius
üzenetére

-
bl4ze
veterán
yahoo! weather widget lett a befutó. tetszik,kompakt,jól testreszabható!
-
LógaGéza
veterán
Volt már fejlesztésed kinnt XDA-n? Szemét egy társaság van ott... Kirakod a munkád, amivel több órán/napon keresztül dolgoztál, kirakod a forrást is, majd annyit kérsz, hogy ha valaki felhasználja, akkor ha más nem Credits részben említsen meg...
Ez így szép és jó lenne, de nem, mert lenyúlják a kódot, és úgy hirdeti, hogy az ő nagy találmánya...
-
7unde
újonc
Sziasztok! Segítséget és tanácsot szeretnék kérni Tőletek.
Van egy 2 éves Nexus5-ösöm, ami nem tud a hálózatra csatlakozni. Kipróbáltam már több SIM kártyával, olyanokkal, amik másik készülékben működnek, de sajnos instabil a hálózati kapcsolat. Néha még mobilnet van a telefonon de telefonálni már nem lehet vele. Factory reset megvolt többször is. Az LG szervizbe is beadtam bevizsgálásra, aminek a vége ez lett, hogy 53ezerért kellene cserélni benne főpanelt. A kérdésem az lenne, hogy másnál előfordult ez a probléma? Lehet esetleg valahonnan venni/rendelni olcsóbban alaplapot, hogy kevesebb pénzből megússzam a javítását? Minden más tökéletesen működik a telefonon, nem szívesen válok meg tőle, de ennyi pénzt már nem akarnék rászánni. Esetleg bármi ötlet, amitől megjavulhatna a készülék? Ha nincs olcsóbb megoldás tippek, hogy alkatrészként mennyit kérhetek érte?
Szép estét és köszönöm a válaszokat! -
SteveJobs
őstag
Ahogy nézem ez a legegyszerűbb! De helyigényes ezért átgondolatlan viszont ki indulásnak nem rossz.Igazából ezen nem is gondolkodtam mert nekem 32gb van.
Így első nekifutásra 2×2 cm kellene meg 2mm vastagság amit a hátlap már nem enged sajnos.Meg nem szedném fel az alsó szegmenst oda forrasztanám az usb érintkezőkhöz. -
dnelb
veterán
válasz
Slukkica
üzenetére
A pure nexus fejlesztők baszogatják hogy tőlük lop, akkor az hogy lehet hogy mikor kijött pl a 6.0, azon funkciók amik a cata-ban voltak az első release-ben kb 3 hónap után érték utol...
Mellesleg azért rágott be mert megtalálta ugyanazt a kódot a pure nexus romban amit ő fejlesztett, ők meg letagadták.. -
Slukkica
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Persze hiszen a kezdetek óta zárt kódokal van fenn az xda-n. Az a csoda hogy eddig is nem törölték!
Elég hangos bizonyos fórumok tőle és a post-jait linkelik.A lényeg hogy figyelmeztették hogy tegye a kódokat nyíltá mert sérti a GPL licenszet. Vissza utasította ezért jogosan zárolták az összes topikját. Addig úgy is marad amíg nem változtat a hozzá állásán

Szóval ez a sztori. -
shagy
tag
válasz
tabletgenius
üzenetére
... még a fórum is le lett zárva, nincs több új hsz.

-
Fkris
őstag
-
metal01
őstag
válasz
tabletgenius
üzenetére
Sajnálatos, hogy atl4ntis befejezte a projektet N5-re. De valahol érthető is. Nem mai darab már ez a telefon. De ahogy értelmezem az újabb Nexusokra folytatja a fejlesztést, csak az N5 lett lapátra téve?
Én már sok ROM-ot próbáltam, de mint kuka volt nálam. A Cata az egyetlen amivel nincs semmi bajom. Pont annyi plusz van benne amennyinek kell és stock-közeli. Ez volt a lényege.
Egy darabig lesz még biztosan jó pár user aki N5-öt használ, de hamarosan nyugdíjba megy majd ez a teló.
Lehet hülye ötlet, de nem lenne érdemes egy összevont Nexus topicot (is) csinálni? Szvsz sok alapvető hasonlóság van az egyes típusok között (ROM-ot tekintve is.)
-
tabletgenius
tag
válasz
metal01
üzenetére
en mar nezegetem hogy mennyiert vesztegetik a hasznalt n6sokat, arra talan meg lesz szoftkinalat egy dbig. Azonban ezzel az 5ossel 1000%san meg voltam elegedve. Nyuzom ahogy csak lehet, megtanultam egyutt elni a hianyossagaival es tenyleg nekem igy teljesen megfelet, merete, tudasa, alakja. Amugy a legutolso cata rom lehet meg egy ev mulva is utokepes lesz, vegul is, ha nem nexusrol beszelnenk, a hivatalos frissites sem erkezik hetente. Na de persze nexusrol beszelunk)). Csak azt remelem, hogy annyira nagy a xda cata forum, hogy a kozosseg majdcsak javasol egy oks alternativat, hisz ott nepesebb a hasonlo helyzetben levok tabora. Par nap, het es kialakul valami. Kar, hogy nincs egy jo online elerheto osszehasonlito tablazat, hogy x , y rom ezt, azt hozza, vagy sem. vagy csak en nem tudok rola?
-
slice14
veterán
válasz
tabletgenius
üzenetére
Sajnos ez van, de már tasker-el megoldottam a fő funciókat, amik miatt előszeretettel használtam (qs network switch, qs screenshot készítés). Így stock-on maradok. És még az OTA is jön, nem kel vele kézileg .aszkódni. A host file csere meg megoldható root nélkül is.
-
metal01
őstag
válasz
tabletgenius
üzenetére
??? Nemá'
Az egyetlen ROM volt ami használható
Engem is érdekelne, hogy mi a megfelelő alternatíva... -
Carvus
senior tag
válasz
tabletgenius
üzenetére
Neemmáá...én 99% h vissza CM!
-
tabletgenius
tag
A cataclysmhez szokott forumtarsaktol erdeklodom, most hogy - a minket erinto reszen - ,[lehuzta a fuggonyt] atl4ntis , mire szandekoztok atallani? (felteve, hogy marad az N5)
Olyasmi erdekelne ami stabilitasban, aksizabalasban es persze felhasznaloi elmenyileg nyujtja a kb. hasonlot, mint a cata. Koszi elore is a valaszokat. -
Fkris
őstag
válasz
tabletgenius
üzenetére
Nm!
MunkásPityu, ugyan, agresszívan, én?
-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Open gapps pico aztán hasít mint állat.
-
bl4ze
veterán
Köszönöm a tippeket, egyelőre Chronus, de nem vagyok elhalva tőle.
-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Így négyszemközt vagyunk de szinte az összes romot kenterbe veri.
Az akku idő lehetne jobb is.Pont annyi van benne ami kell.
Pico gapps használsz hozzá? -
w333
félisten
-
Dottore
addikt
-
bl4ze
veterán
Urak, valami jó 4x1 időjárás widgetet tudtok ajánlani ?
4x1 lehet a mérete, és ne zabáljok sok ramot+akkut se szívja... tippeket köszönök

-
Fkris
őstag
válasz
tabletgenius
üzenetére
Rossz verziót szedtél le xposedböl, még a telepítés sorrendje is rossz.
Mindjárt linkelem a jót és a telepítéstNemtudom hányas verzióra épül a CFWd, de ez egy jó leírás
Nézd meg, armv7 kell neked, illetve vagy 25-6 körüli szám, azt pontosan nem tudom a jelenlegi rom verziód nélkül.
Előbb zip, azzal felteszed a keretrendszert, az APK val pedig a kezelőfelületet, kb igy néz ki, ezért kell 2féle telepités -
dkovizoli
addikt
Az utóbbi napokban gyanús lett, hogy nem szinkronizálja a könyvjezőket. Chrome-ot használok. Itt is és a többi telefonon is. A többi szinkronizál csak ez nem. Mi okozhatta ill valaki járt még így? Próbáltam bétával is, ott sem.
-
tabletgenius
tag
na pill. meg probalkozom valamivel. rogton megirom mire jutottam.
aaa , szivas, a recoverys zip install utan megjelent egy xposed modules repository vagy mi. azon belul az install xposed frameworkot valasztva letoltott egy intaller apkt ami a tulajdonkeppeni xposed installer. (akkor nem tudom mire volt jo a recoverys zip..) es azon belul amikor a keretrendszert akarom aktiva tenni, az kapom, hogy: az xposed nem kompatibilis a 23verzioju android skval, vagy a processor architekturajaval.
nem tudnal linkelni egy, a cataclysmen rendesen futo xposed apk linket, amiben utolag a greenify modult is be tudom hozni? koszi -
Fkris
őstag
válasz
tabletgenius
üzenetére
Xposedban aktiváltad a modult?
A keretrendszerben kell magában aktiválni: bepipálod és újraindítod a telefont -
tabletgenius
tag
szervusztok, probalom a legutolso cata-s rendszeremre beallitani a greenifyt, hogy rendszeralkalmazasokat is tudjon kezelni. Ehhez neki ugye xposed framwork szukseges. Recoverybol feltettem ezt: http://goo.gl/yiTNze azonban a greenifyban elakadok. A greenifyon belul a kivant opciot bekapcsolandoul bejon egy " xposed beallitasi utmutato" felulet, harom gommbal. A felso ketto mar szukre,(tehat azon lepesken mar tulvagyunk), ezek a "xposed installer telepitese" es az "xposed framework beallitasa" s ami utolsokent legalul aktiv, az a: "modul aktivalasa es ujrainditasa". Nos, innen nem megy semerre. azt se mondja, hogy varjak, vagy hogy le akarom e allitani, semmit. kakattintok, latszik, hogy kattintast vette, de ennyi. Nektek milyen lepesek utan sikerult a greenifyt tamogatoi verziojat ravenni, hogy pl. google + t is kezelje? (kimeljetek az olyan tanacstol, hogy g+ le kell szedni, s igy gond megoldva). Elore is koszi
-
LógaGéza
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Maradj a gyárin

-
ntomka
nagyúr
válasz
gabro0
üzenetére
Bárhogy melegedhet a kijelző. Kolléganőm iPhone-ja úgy sárgult be egy csíkban, hogy navigálásra használta sokat nyáron a kocsiban. Rásütött a nap és megtette a hatását.
Nem mondom, én is használom párszor navigációra, de nem olyan sokat és szerencsére még nem okozott ilyen problémát. Ugyanakkor egy ROM frissítéstől durván át tud melegedni az egész teló, mert alkalmazás optimalizáláskor a h****e droid durván megemeli a kijelző fényerejét (totál feleslegesen).
-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Én jelenleg a Pure Nexus project romot használom ami hiba nélkül fut.De a többivel főleg a Chroma amivel nem tudtam megbékélni. Bocs Logo Géza!!!
-
johnsmithnex
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Esetleg tudtok ajánlani valami atomstabil romot?
Nem kell semmi extra, csak működjön rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Exkluzív órák
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), aztán az n5 105-ért. Ezért nem is akarom elkapkodni, sosem tudni. 
) de én is ejtettem már ki a kezemből és megvédte.

Lollipoppal jött ki.