Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
radicspeter1 #48183 üzenetére
Szerintem tartsd meg,este már tudok róla írni hogy milyen.De biztató a többiek tapasztalatai alapján!
-
slice14
veterán
Amúgy ez a fekete képernyő olyan, mint a feketén villogó led.
-
slice14
veterán
válasz
metal01 #48190 üzenetére
Nem. De szerintem arra gondolt hogy muszáj e rootolni is hogy stock után tudjon flashelni más romot.
A válasz: Bootloader unlock (ha még nincs), TWRP flash, és mehet fel a custom rom.
bl4ze: Van még egy megoldás, bankot váltasz.
De ebben az esetben is marad a black screen egyenlőre.
-
metal01
őstag
Nem tudom, hogy root nélkül fel lehet-e tenni bármilyen custom ROM-ot. Szerintem nem. Nekem a legutolsó Cataclysm van fent. A fekete képernyő hívás után sajnos itt is meg van még. Alap OS hiba. Remélem javítja majd a fejlesztő, ha a Google nem. Az akku idő viszont teljesen OK. A napokban 5 és fél óra volt a SOT. Pedig kapott rendesen a teló. Átlagban 4 óra szokott lenni Cata alatt.
Mi a baj a roottal? Nekem mióta megvan a teló rootolva van és bootloader is nyitva. Nincs semmi gondom vele.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsirfecske #48167 üzenetére
Az ár már nagyon rendben lenne, de megint kézbe fogtam egyet és ismét be kellett látnom ez a méret nem egy zsebtelefon... Bár ki tudja lehet megszoknám egy idő után. Ha ma kellene cserélnem mégis inkább 5x vagy moto x play lenne...
Addig is soká éljen az N5! -
klambi
addikt
Szevasztok!
Olyan kérdésem merült fel, hogy szeretném ha a drága telefonkám OTA update képes lenne. Ulocked és rooted, abban a hitben voltam, hogy a bootloadert lockolom akkor ismét képes lesz de sajna nem... Kicsit beleuntam már a folyamatos droidok kézi frissítésébe...
tud valaki tanácsot, megoldást írni?
Köszönöm!
-
Fkris
őstag
Feldobtam az OperaMaxot, ami ugye minden adatforgalmat tömörít a háttérben.
Na, töltőről levétel után 3 órával már 11% ot zabált meg.
Nagyon nem éri meg.Mi ez a rasszizmus a topikban, mindenki a fekete miatt sir....
-
( V )
veterán
válasz
StarKiller89 #48171 üzenetére
nem csak google hanem AOSP szinten, de túlságosan nem izgatja:
Issue 189830: Black screen when call ends - Android 6.0
" Priority-Small "
hát nem cukik?
-
roland091
senior tag
Igazán rakhatna google egy minden bezárása gombot task váltóba, na de addig is van rá valami root nélküli megoldás esetleg valami appal?
-
Scooter74
őstag
válasz
zsirfecske #48167 üzenetére
Nettóban lenne jó az ár.
-
RJocó
tag
Sziasztok!
Gondoltam itt is rákérdezek: Tud valaki megbízható mobiltelefon nagykert mondani? Van esetleg valakinek ilyennel tapasztalata? Előre is köszi! -
zsirfecske
addikt
ha adnak hozzá egy gen1 chromecastot is, akkor igen
-
gery2123
őstag
válasz
Just486 #48165 üzenetére
Én azt is elfogadom amit mondasz, de nekem kicsit szánalmas már ami a nexus 6p körül megy. És igen az Iphone 6 plusznál is ez volt a véleményem amikor azt is hajlították. Meg lehet hajlítani, törik...... A saját nexus 5-met is el tudnám törni ha akarnám, de nem akarom ..... Részemről ennyi, ha más a véleménye valakinek én azt is elfogadom, csak maradjunk már a topic címénél ha lehet. Béke!
-
Just486
senior tag
válasz
gery2123 #48164 üzenetére
Zöldség amit mondasz, ezekben az ionkezelt üvegekben hatalmas a feszültség (ezért is olyan ellenállóak saját magukhoz mérten), ha reped, jó eséllyel lesz ilyen.
Ha létező a probléma, akkor valószínűleg az okozza, hogy az üveg és az azt körbeölelő aluminium keret között nem hagytak elég rést, hidegebb állapotában (vagy melegebbről visszahűlve) így a gyűrű egyszerűen összeroppantja az üveg betétlapot.
-
magicbox
senior tag
Azért nem picit rájár a rúd az új nexus sorozatra.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Xposed hiányában rootolt stock rom-ra tudnátok egy egyszerűen használható screenshot-programot ajánlani, ami működik is? (6.0) -
slice14
veterán
válasz
adamka1313 #48149 üzenetére
A remény mindig meg van.
-
Buster17
addikt
Motorola nexus 6 rol nem nagyon beszéltek. Az nem sikerült valami jól?
-
mancocka
csendes tag
válasz
slice14 #48144 üzenetére
Azt jelenti, hogy az EMAG hozza el a gsmhome-tól és rátesz 20k HUF árrést ezért.
Akkor inkább menj egyenesen a GSMHOME-hoz -
slice14
veterán
Hali srácok, már az emag-nál is van 5X. Viszont ez a GSM Home-os dolog mit takar, az a beszállító és a gariztatásért is? Ill. a garit csak az emag-on keresztül, vagy a gsm home-nál tudom érvényesíteni?
-
metal01
őstag
Én tavaly vettem az N5-öt a Telenornál. 60k volt előfizuval. 2 év garral. Az még elfogadható volt. Nagyon kíváncsi leszek, hogy ezt mennyiért fogják nyomatni, ha egyáltalán beveszik a készülékeik közé MO-n. A 16 giga kicsit már kevés. De megvagyok annyival most is. De lehetne 32. Az akku elég változó nálam. Van amikor 2-2,5 óra a SOT, van amikor 5,5 óra mint tegnap. Egy nagyobb akku elférne, tény...
Szerk.: Vannak azért alternatívák. Kevesebb zsozsó és "kicsit" nagyobb tudású teló. Itt már mindegy, hogy Telenor vagy nem.
-
-
Fkris
őstag
fú, nagyon felidegesit..
nem menti el a létrehozott eseményt, egy pillanatra jelenik meg a naptárba, és utána meg eltűnik.... -
metal01
őstag
Remélem itt is fogja nyomni a Telenor!
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Buster17 #48134 üzenetére
Bootloader minden telefonon van:
"A boot loader (magyarul rendszerbetöltő program) egy rövid program, amely az operációs rendszer betöltését kezdi meg, és amely általában rövidebb, mint 512 bájt. A loader a boot-eszköz első blokkjában (szektor) található; a BIOS tölti be és indítja el. Vannak nagyobb méretű, univerzális boot loaderek is, (pl. GRUB) melyek többféle fájlrendszert és/vagy operációs rendszert is támogatnak; ezek több részből állnak; a legelső, kisméretű rész betöltődik a fentebb leírtak szerint, majd betölti és elindítja a bonyolultabb, több funkciót tartalmazó részeit."
Nexus 5-ön a hangerő le + a power gomb együttes megnyomásával érhető el. Van benne egy kis menü, a recovery is innen érhető el, ahol is pl gyári visszaállítást csinálhatsz.
-
Buster17
addikt
válasz
dozsabalint #48133 üzenetére
Mi az a bootloader?
lehet ezért is merül a telefon?
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Buster17 #48131 üzenetére
Ha ezt láttad, ez a bootloader.
Elvileg a különböző zene/videólejátszók használják a médiaszervert.
-
metal01
őstag
Tegnap sikerült egy ilyen SOT-ot kicsikarni a telefonból. KK óta nem volt ilyen. Legutolsó stable Cataclysm saját kernelével. Ha ilyen maradna...
-
Buster17
addikt
Tegnap beragadt a power gombom és kibekapcsolgatott és egyszer csak megjelent egy droid, alatta start felirattal meg az alatt sok kis betű de hamar eltűnt. Mi volt ez? Rotolva van? Van rajta valami?
Más:
Akustatban a mediaszerver micsoda? 40perc képernyőidőm van és 40% on vagyok -
adamka1313
tag
ami linkelve lett feljebb aszerint pont hogy az egyikel jobb lett( a 2500 mahsal) csak nem merem nem akarom tönkretenni a telóm :/ valakinek valami tapasztalata az ilyen aksikal?
-
Dottore
addikt
válasz
adamka1313 #48121 üzenetére
Legnagyobb esélye annak van, hogy nem lesz olyan jó a teljesítménye mint a gyárinak.
-
SteveJobs
őstag
-
YAS-dude
őstag
No, éjjel kijött az új cataclysm a novemberi google frissítéssel és valóban, a hívás végén fekete képernyő hiba ugyanúgy megmaradt. (wifi drain nálam nem volt, arról nem tudok nyilatkozni)
-
LógaGéza
veterán
válasz
adamka1313 #48121 üzenetére
Esély az mindig van rá
-
adamka1313
tag
Ha rendelek egy új aksit a telefonomhoz ebayról(replacement battery szal nem eredetit) van esélye hogy tönkreteszem a telefont vele vagy fölgyullad vagy ilyesmi ? :S
-
Fkris
őstag
Srácok, mit szolnátok, ha a linkelés gombbal linkelnétek?
Mindenkinek sokkal jobb lenne, és nem verné szét a mobilos nézetet az URL... -
YAS-dude
őstag
Hamisítvány (mind az amit neten külön rendelni lehet, mert állítólag az lg nem árul külön olyan alkatrészt, ami szerintük nem felhasználó által cserélendő) csereakku rendelgetős info:
https://www.reddit.com/r/Nexus5/comments/3rxe3j/i_collect_nexus_batteries_but_i_dont_want_to/
-
adamka1313
tag
Szerintetek megérné 100 ropiért?( http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218003.html?vip=43567&utm_source=YGfacebook&utm_medium=WebsiteC&utm_campaign=FB1508 ) Vagy akkor már 120 ért G4 ? Vagy a G4 et már nem érdemes mert régebbi ? Mit ajánlotok 5x nagyon drága
Vagy várjak lesz olcsóbb belátható időn belül ?
-
YAS-dude
őstag
És miért lehetetlen egy 2 megás delta pár kis hiba rendbetételére?
-
YAS-dude
őstag
Azt írják itt-ott, hogy az új frissítés rendbe tette a wifi drain, meg hívásvégi blackscreen, meg egyéb ismert bugokat. Tapasztalat valakinek?
-
Tomace91
senior tag
Olyankor mit tudok csinálni, hogy ha fel akarom rakni a ROM-ot, szépen TWRP 2.8.7.1-ben wipeoltam is mindent, én ilyenkor szoktam egy reboot to recovery-t csinálni, de semmit nem csinál a telefon, csak google feliratnál megakad és semerre. Már ADB-vel is flasheltem a TWRP-t újra, elkezd bootolni, amjd újraindul és megint csak google felirat és semmi. Ha ADB-ből csak bootolni akarok recoverybe akkor is ugyanez. SOS valakinek valami help?! Eddig sosem csinált ilyet
-
TaylorPro
addikt
A legújabb gyári M hogy fent van, rendbe jött az óra. Nekem késett mindenhogy. Auto és manuálisan is. Most jó minden. Appok ugyan azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest