- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Nem arra gondoltam, hanem a kameránál le van kopva a festék, (vagy csak fénylik?), és a tok miatt kipotyogtak a betűk. Nekem ebből az jön le hogy a tok nagyobb kárt csinált mint hasznot.
Mindemellett évekig azért tokban hordani, hogy aztán egy-két ezressel drágábban el lehessen adni és lemondani arról a feelingről hogy nexust tart az ember a kezében. Hát szóval nem tudom, nekem nem érne meg ennyit.
Peace. -
kislaci
senior tag
Nem tudom hogy ez e a megoldás, de a 6.0 megjelenése után kb két héttel jött egy óra update. Ez nem tűnt fel senkinek itt a topikban, de kb azóta nem is nyekergett senki, hogy rossz lenne az óra. Ez nem jelenti azt, hogy biztosra az javította meg a problémát de van egy ilyen sanda gyanum.
-
-
-
LógaGéza
veterán
6.0-ra sajna nem tudok hirtelen tippet adni, de 5.x-en ezzel az Xposed modullal pl le tudod tiltani teljesen a Power gombot (el ne felejts alternatív feloldási módot előtte beállítani
).
Szerk.: Esetleg ezzel tudod folyamatosan rögzíteni belső memóriába a logokat, és ha bootloopol, akkor megnézni utánna.
-
LógaGéza
veterán
-
arni1
aktív tag
Korrekt a faszi, mondtam h a markaszerviz elvileg meg egy javitast biztosit, igy o azt tanacsolja h probaljam meg ugy intezni. Egyebkent erdemes egyenesen a halkozbe vinni mert ott van a szerviz a masik csak ertekesitesi pont. 1 nap amig megcsinaljak. Megprobalom meg az lg-vel megbizniszelni aztan utana latjuk.
-
Martinitius
tag
Hát esély mindig van persze, főleg, hogy lassan a fél fórumnak lehal a bekapcsológomb, de én azért bizakodnék abban, hogy csak a pre 3 viccelődik. Én azt tanácsolom, hogy menjen fel az "I" végződésű img-ből clean flash-el (tehát ne nrt-s megmaradnak a user adatok opcióval), aztán ha utána is csinálja akkor lehet elkezdeni vakargatni a fejet.
Ha ez megnyugtat, az öcsém N5-e is ezt csinálta ma mint a tied, szintén a G-s verzióval, feldobtam neki a frissített verziót, és azóta elvileg minden rendben. -
Martinitius
tag
-
-
TOZ
addikt
Budapest. Lassan egy hónapja megy ez. Nagyjából mióta Telekomosok lettünk. Ugyan ez a jelenség. Key account felé ment már a jelzés.
De ez nekem ebből a szempontból most jó hír, nem a telo a hibás. Mondjuk én közöltem, hogy másfél évig a Telenorral nem volt ilyen gond, szóval a telefonra ne kenjünk.... -
SybenX
őstag
A wifi speciális beállításoknál kapcsold ki ezt: "A keresés mindig elérhető"!Kapcsold ki a tartózkodási hely keresését is!Töröld le a chrome béta verziót és szedd le a rendeset!A hálózatot állítsd 3G-re vagy 2G-re ha nem használod a mobilnetet! Elméletileg javulni kéne az akksinak így.
-
zolka95
őstag
Mi az hog, flottaban vagy?
Tengerészgyalogos vagy?
Tengeren nem könnyű szolgáltatót váltani.Amúgy nem lehet, higy ez egy android bug?
Nálam néha nem csatlakozik mobilnetre + ha csatlakozik is akkor van úgy hogy egy idő után nem tölt be semmit. Csak jelzi, hogy tölti. Repülőgép üzemmód on/off megoldja, de így is idegesítő ha csatlakozva van a hálózathoz és közben nem tölti be a tartalmat.Valaki írta is, hogy ez egy bug. Ő javasolta a repülőgép üzemmód on/off-ott.
-
Szelley
senior tag
Üdv. Én rendeltem, sajnos mivel olyan vékony alumínium az egész, hogy könnyen hajlik, természetesen a magyar postának hála gondolom alul utaztatták és eléggé félbenyeklett szegény mire ideért. Finoman visszahajtogatva már tűrhető lett. Sajnos a hátlapon lévő dbrand fólia miatt nem tudtam feltenni. Rendeltem másik dbrand fóliát és míg nem jött meg addig a régebbi fóliát leszedve felraktam a tokot. Itt egy (gyenge minőségű) kép róla. Igazából nekem nem tetszett. Kicsi kezem van ígyis, úgy már elég körülményes volt a kezelése egy kézzel.
-
bucsupeti
senior tag
Miért 3G-t használsz Debrecenben? Miért nem LTE-t? A 3G fogyasztja a legtöbbet.
Nem lehet hogy valamilyen cella határon vagy? Nagy szívás tud lenni. Nekem egy korábbi telefonom (LG L9) egyszerűen nem bírt Győr belvárosában a munkahelyemen normálisan ráállni a 3G-re és folyamatosan kísérletezgetett. Ennek az volt az eredménye hogy veszett gyorsan lemerült.
A google szolgáltatásokat nézd még meg. Nekem nagyon bejött hogy kikapcsoltam a Fittness szinkronizációt, meg minden egyéb más általam nem használtat. (Beállítások/Fiókok/Google/emailcimed@gmail.com)
Nálam ezek vannak kikapcsolva:
Diák
Google Fit
Google Fitnesz-adatok
Google Play Filmek
Google Play Zene
Hangkeresés a Google PlayhezNekem a fényerő úgy van ahogy volt gyárilag. Nem nyúltam hozzá egyelőre.
-
-
bucsupeti
senior tag
én azért ezekkel a custom kernelekkel óvatosan bánnék. Azt hogy a magán fejlesztésű kernelek alatta rendszer stabilitása bizonytalan azon nem csodálkozom, de ne csodálkozzon senki más sem, mert valamit kiherélnek ezekben az biztos.
Ez végképp nem a lollipop és a google hibája... -
-
Izzé
őstag
Franco kernelt használsz, de azért még megkérdezed, hogy neked miért nem jó?!? Ejjj
Komolyan mondom, váltsatok vissza, vagy adjátok el és vegyetek bloatwares telót, azokat még van értelme mókolni.
(#29689) arni1: Hát persze. Nyúljunk bele a rendszerbe is, módosítsuk a build.prop-t, állítsunk el mindent, mert a gugli nem tud szoftvert csinálni, de mi igen. -
ßrainiac
addikt
Kozben felraktam a legujabb Code_blue kernelt ami mar a vegleges (LRX21O) 5.0-hoz van, hatarozottan javult a dolog, teljes cache torles es restart utan a restart elotti appokat is hamar behozza. Megneztem a verge es index oldalakat, a verge jo volt, semmi akadozas, az index viszont kaky (bar ez nem tudom, hogy a Chrome / 5.0 hibaja-e, sztem egyik sem). Most a ph is jol uzemel mar, a hsz irasa kozben sincs semmi lassulas.
Amugy a kernel alapbol max ~1400mhz-re van belove, ezt atallitottam a max tenylegesre + undervolt.
Erdekes (idegesito) jelensegre lettem meg figyelmes, neha amikor elohuzom a billt, rezzen egyet a telo
es ha nyitva van a bill, kepernyo-elforgatasonkent is rezzen egyet-egyet
-
ßrainiac
addikt
Ugy ugy.. Es neked gondolom, gyari kernel meg minden.
Nekem is szaraxik a Chrome, felig bevillan alatta a fokepernyo hattere meg ilyen nyomin valtogat ra es onnan el. Az asztali verzios ph is megizzasztja picit.
Mikor jon MAR az 5.1-es verzio
Szerk. Apropo ART, egy progit ami elvileg fut is a hatterben akar 3 sec-be is telik neki megnyitni
a recent apps ugyanez neha :/
Viper26: nekem a Play Music teljesen jol csinal mindent, gyors a kereses, a valtogatas, jo az EQ is.
-
Scooter74
őstag
Lekell töltened franco r67-s kernelét és chanfire 2.19-s SU-t.
A root a következő:Kernel+Su telefonra másol.
Telefon bootloaderben gépre kötöd.
Flasheled a recoveryt
Recoverybe belépsz és onnét flasheled a kernelt majd az su-t.
Ha ez megvan akkor reboot és örülsz.
És lesz recoveryd.
Én emiatt ma 3x flasheltem újra a rendszert. -
Davzone
senior tag
Flottaban nekem sincs 4G, pedig nagyobb csomagom van.
Ilyen a flottas szerzodes. Olcson adjak a nagyobb csomagokat, de cserebe lassu.
3G a max halo amire felmegy és levan korlatozva 7.2Mbitre a kapcsolatom. Ha LTE kene akk tobb mint a duplaja lenne az adatcsomag dija. Annyit meg nem ér... -
icons
addikt
Ha hosszan nyomod a kikapcsolás gombot (10sec), akkor mindenképpen kikapcsol. Ezt nem a normál szoftver teszi (kernel, stb) szerintem, mert ha lefagy, akkor is működik, tehát egy külön modul felel érte. Én bármennyire befagyasztottam, ez mindig ment. Ha bent van a billentyűzár, akkor is megy.
Nekem ment TWRP is. Bár bootloader-nél a Droidnak a hasán ott volt a piros felkiáltójel, de utána manuálisan raktam rá a TWRP-t, és úgy ment (tehát nem NRT-vel).
(#18780) lord.lakli
Melyikeket nem szereti? Nekem eddig mindegyik ment (letesztelném azzal, amivel nem jó)
(#18784) hariboh
Itt nincsen beégés. Főleg ennyi idős kijelzőnél. Ettől még valami probléma lehet, ami miatt úgy tűnik, mintha ez lenne.(#18789) m_dawe
Próbáltál már manuálisan szolgáltatót választani? Lehet nem regisztrál alapból a megfelelő hálózaton. Ha nem jön be, esetleg próbáld meg kicserélni a SIM kártyát. Ha nincs másik (és a SIMet se tudod másik telóba rakni), akkor jó eséllyel a SIM lesz. De esetleg másik ROM-mal megpróbálkozhatsz (de kétlem, hogy segítene)(#18790) hariboh
Téglalap alakú a folt? Vagy szabályos legalább? Tuti nem valami app, tükröződés miatt van? -
gulb
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged