- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabletgenius
tag
válasz
mcgeri1 #53686 üzenetére
Elnézést, figyelmetlen voltam, úgy értelmeztem, hogy még eladás előtt megvolt a hibás gomb cseréje,s most azzal hoznád összefüggésbe, hogy be se kapcsol. Most felfogtam soraid. Bocs még 1xr a hülye kérdésért. Laikusként arra tippelek hogy: 1. forrasztáskor/szereléskor valami elkuródott (elektrosztatikus sokk, rövidzár, szakadás, stb.), v. 2. a felrakott gomb mégse működik gombként, tehát valami okból kifolyólag be se kapcsolható, vagy 3. csak visszajelzés hiányában tünik téglának. nrtk-tel se látja a pc? Lehetőség más aksival próbálni lenne? (Amúgy jó alaplapnál leszedett aksi csatlakozóval is beindul tápról).
-
dkovizoli
addikt
válasz
mcgeri1 #53419 üzenetére
Én az előzőt, stock rendszerre raktam fel. Természetesen full wipe előtte. Telepítés után rögtön ment a pico, azután volt cache és dalwik wipe. Utána újraindít, minden ok. Mivel nem volt root, ezután recoveryből supersu flash. Ennyi. Tegnap pedig letöltöttem a legfrissebb romot és pico-t. Egy az egyben ráengedtem az előzőre egymás után a két zip-et. Minden wipe nélkül. Annyi a különbség, hogy nem szoktam backup-ból visszarakni, mert az már okozott anomáliákat máskor. Ha jól működik az előző rendszer, akkor szoktam twrp-ben csinálni egy mentést és ha az új valamiért nem jó, nem tetszik, akkor azt teszem vissza. Mivel használom a google felhőt, igy mindig minden megvan telepítés után. A programok telepítőfile-ai pedig egy külön mappában a belső memóriában, +pc-n lementve, de a play is tárolja, csak onnan hosszabb idő, meg le kell újra tölteni.
-
mcgeri1
tag
válasz
mcgeri1 #53414 üzenetére
Fel is raktam a Nitrogen OS-t. Két dolog van ami zavar benne. Panaszkodnak, hogy visszhangzok, vissza hallják magukat akikkel beszélek. Másik pedig, hogy beleintegrálták a contact, phone, camera, calculator alkalmazásokat, de nem firssíti play-ből hanem leszedi mellé külön az újat. A telefonon lévőt letiltom, megy szépen a play store-os kivéve a phone-ból, ha a beépítettet tiltom, akkor a másikból nem tudok hívni
-
mcgeri1
tag
válasz
mcgeri1 #52832 üzenetére
Első tapasztalatra jónak tűnik. Hangerő is állítható. Többi kiderül holnap, mennyire panaszkodik a visszhangra az akivel telefonálok
szerk:
még annyi a telepítéshez, hogy NRT-vel raktam fél és az MD5 checket nem akarta elfogadni, de az image jó volt. Skippeltem a lépést és szépen felment. -
metal01
őstag
-
( V )
veterán
válasz
mcgeri1 #52584 üzenetére
megvan a hiba: a Google rontott el valamit - [Issue 215483: Nexus 5 MOB30P, In-call Volume Unadjustable]
-
szpali
addikt
-
metal01
őstag
válasz
mcgeri1 #50412 üzenetére
Eleve nem nagy teljesítményű az akku. Nem biztos, hogy döglődik. Én pl. visszaveszem a fényerőt amennyire tudom. Max. akkor veszem feljebb, ha videót, vagy valami olyat nézegetek amihez kell a nagyobb fényerő. Így simán elmegy a teló 2 napot is 4-5 óra SOT mellett. Másfél éves a cucc.
-
( V )
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Path of Exile (ARPG)
- Táp ventilátor csere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest