Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Nem akarom elkiabálni de most jött frissítés a playen a telefon és névjegyzékhez és azóta volt pár hívásom és nem volt fekete képernyő

De csak halkan jegyzem meg.... -
gabro0
őstag
A Nexus 6-ra úgy tűnik már jön a 6.0.1 (legalábbis láthatóan tesztelik) [link]
-
metal01
őstag
Kint az új stabil Cata.
-
gyulavezir
aktív tag
-
radicspeter1
őstag
Mi band 1s aliexpressről 35$-ért megrendelve

DreamAngel a seller
-
adabra
senior tag
válasz
gyulavezir
üzenetére
Köszi. És hogy találom meg email cím alapján az ebay-en?
-
adabra
senior tag
Sziasztok!
Nexus 4 törés miatt gondolkodom, hogy N5 -re "upgrade"-elek. Hol
lehetérdemes ilyen készüléket vásárolni? -
Tomace91
senior tag
válasz
SteveJobs
üzenetére
Egyáltalán nem beszólás volt, hanem tény. A gyári Nexus 5 töltője 1.2 A, mint ahogy másik kolléga is írta és linkelte is a képet, nem pedig 1.8 A. Van gyári 1.8 A töltő is az LG-nek, de azt nem a nexus 5-höz adták alapból, csak azért írtam le, hogy ne legyen félrevezetve a kedves fórumtárs.

Pure nexus project? Na ennek lehet utána kéne olvasni, mert így semmit nem mond nekem...

-
SteveJobs
őstag
Ez csak hülyeség volt !!!!
Egyébként a Pure nexus project.Tegnap jött az új. -
Buster17
addikt
6.nullával mintha foschabb lenne a kamera. Nem tud rendesen fokuszalni mindig homalyos képet csinál. Másnál is van hasonló?
-
guppy
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
az is recoveryből szokta (twrp) csak ugye ott automatizált, de te akkor már frissítettél 13-at ?
http://opengapps.org itt van 6-os is, majd ha felrakom a CAF verziót, adok egy próbát az aroma telepítőjének (én a mini csomagot szoktam feltenni)
-
ntomka
nagyúr
A programokat nekem sem szedte le, de az kevésbé zavar, mint a wifi-k nem szinkronizálása. Ez bántóbb, mert mindet állíthatom be újra, akkor is, ha az nem változott.
Opengapps-ot tettem fel én is, de van egyáltalán más 6.0-ra való? Én nem találtam. Kamera felment, ami a gapps-ban benne volt. Az megy jól, hdr is van.
CM beépített update-et szinte sosem használom, szóval nem tudom. Mindig letöltöm a zip-et és recovery-ből teszem fel a frissítést.
-
-
twine
veterán
Szóval én a miui.hu-ról szedtem le az N5-höz való ROM-ot
Az "enyém" 5.9.24-es verzió...úgy látom azóta picit előrébb járnak...
Sehol egy kínai karakter...és minden működik úgy, ahogyan kell....Az egyik topictársunk hívta fel a figyelmem arra, hogy nincs HDR fotózás közben....de engem ez a legkevésbé aggaszt...
Ezen kívül más hiányosságról én nem tudok...
Én eddig távol tartottam magam a MIUI-tól...de ez annyira bevált, hogy azóta nem is foglalkozom a telefonnal, csak használom...(#48671) ntomka:
Nem vagyok MIUI szakértő...és nem is tisztem védeni.....
Ez még 4.4.4 alapú....Ha valakinek kell, leszedi,,ha valaki meg nem akarja, nem teszi

-
SteveJobs
őstag
Miui terén történt valami előrelépés?
V6 5.5.9 volt az utolsó. -
pzoley
őstag
válasz
SteveJobs
üzenetére
Nekem van USB teszter ami mutatja a bemenő feszt és a töltő áramot.
Az eredeti tápjával /1.2A/ és kábelével kb 90%-ig 1.00A-el tölt, utána 300mA körül. Töltési idő valamivel több mint 2 óra.
2A-es samu töltő, Powerbank rövid kábellel töltőáram 1.3-1.4A, Kevesebb mint 2 óra alatt tölti. 5-7 töltés után nekem elszállt a töltő elektronika, szervizben alkatrész csere.
Ezek után maradtam a saját töltő + kábel kombinációnál
-
G4bi89
senior tag
válasz
SteveJobs
üzenetére
Nem a töltési idővel vitatkoztam csak, hogy 1,2A és most lefotózhatom a saját gyári töltőmet azon is ez áll. Sose volt rajta 1,8 csak ezért javítottalak ki.

14% alá ritkán merítem, onnan max másfél óra alatt felnyomja fullig. Ampere 1000 - 1120mA ír. 90% felett természetesen lassul és a végén 97% -nál már 250-300 körül van.
-
G4bi89
senior tag
válasz
SteveJobs
üzenetére
A gyári töltőfej még mindig 1,2A.
asb88: Másik USB kábellel,töltővel próbáltad ? A másik opció, hogy a telefonon az usb port adta meg magát. N7 esetében jártam már úgy,hogy mozgatni kellett mert néha csak 10-20mA -el töltött.
Mondjuk annak híresen szar volt az usb aljzata. 
-
arkone
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre.
Jelen pillanatban Cataclysm 5.0.1 van a telefonomon, twrp recoveryvel, bootloader nyitott. Nagyon meg is vagyok elégedve vele a memóriafogyáson kívül.Nagyon rég csináltam (akkor is leírások alapján), kérlek segítsetek, hogy jól emlékszem-e.
Nexus root toolkittel szeretném csinálni.
A drivereket rendbe teszem, utána Restore/upgrade/downgrade résznél flash stock+unroot-ra kell mennem és ott betallózni a letöltött gyári legújabb romot ugye?
Ha ez lement, akkor Root résznél Rootolom custom recoveryvel, aztán letöltöm a legújabb cataclysm-et és azt recoveryből felteszem?
Előre is köszönök minden építő jellegű segítséget.
Bízom bennetek. -
gabro0
őstag
Szerintetek ez a vezeték nélküli töltő jó (és eredeti) lehet? Úgy tudom aktív hűtéses, így a telefont se terheli annyira.
-
asb88
tag
A következő problémám van: a töltési idő 1-2 hete elkezdett ingadozni. Van, hogy 10-15% környékén 3 órát ír ki (már ezt is sokallom), de láttam már 7 órát is... Az esetek többségében persze az utóbbi nem jön elő és ki-behúzás általában orvosolja is a dolgot, de mikor 80% környékére feltölt akkor van hogy nagyon belassul a töltés. Másnál is volt már ilyen? Mi lehet a gond, töltő, akksi vagy valami más?
-
purechill
csendes tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Miért inkább banggood?

-
purechill
csendes tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Ezt most csak előrendelni lehet?
-
LógaGéza
veterán
CM13-at próbálta valaki? Mennyire stabil? Jó lenne, ha a hívás közbeni sötét kijelző megszűnne, mert mostanában meglepődök, ha le tudom tenni a telót

-
gabro0
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Ohohó
Az nagyon jó lenne. -
Scooter74
őstag
Akit érdekel tölthető az AICP 6.0-s rom.
HAMMERHEADCAF M build
get your self M gapps. best from opengapps site
full wipe IF you are coming from LP
-
dozsabalint
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Még semmi infó. Viszont jövő héten valószínű jön a decemberi security patch, vagy jön vele a 6.0.1, vagy nem
. Az eddigi 6.0.1 screenshotok szerint abban már a decemberi scecurity patch is benne van. -
StarKiller89
senior tag
6.0.1-ről van valami hír hogy mikor jön nexusokra?
-
szpali
addikt
-
huan
őstag
Sziasztok!
Van olyan program amivel Instagram-ról lehet képet letölteni?
Az Xposed-es Instagram Downloader és XInsta valamiért nem működik. -
randras_83
addikt
válasz
radicspeter1
üzenetére
én is veszek egyet szerintem, csak még preorder, a V-s meg még nincs de annyiért tényleg jó vétel
-
randras_83
addikt
válasz
radicspeter1
üzenetére
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1
üzenetére
pl majd itt
[link] -
szuladam
aktív tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Én is jártam már így és dühből újra raktam, de hiba volt, kiderült, ha gyári recoveryben csinálod a chace wipeot akkor akár 30-40 perig is gondolkodik. Legutóbb is inkább töltőre dugtam és otthagytam pár órára hogy ne is idegesítsem magam... de megcisnálja csak olyan mint a máv, szeret órákat késni a dolgával

-
randras_83
addikt
válasz
radicspeter1
üzenetére
Sose használj gyári recoveryt

-
radicspeter1
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Hát jól megviccelt ez a gyári, szűz rootmentes állapot. Mint mondtam 150-200h után lassulást éreztem a rendszerben. Jött egy ötlet: wipe cache partíció. Nos erre felbuzdúlva belementem a gyári recorvery-be majd nyomtam egy wipe cache-t. Nos itt beakadt mint a fene ugyanis 15 percig csak formatting szöveget írt ki... Meguntam, s rebootoltam. Innentől kezdve bootloop s flasheltem újra az egészet... Várom már a 6.0.1-et nagyon. Apkmirroron szivárognak az appok erről az új verzióról, telefon alkalmazás is frissült. Jobb lett benne a névjegyzék mást még nem tudtam tesztelni...
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Deion Branch
üzenetére
Egyáltalán nem, én is azzal használom az általad említett nokia töltővel. Töltőről annyit, hogy nem melegszik, nem cicereg és szerintem rendes tempóban tölti a telót, csak dícsérni tudom, főleg az árához mérteni. Talán annyi negatívum van, hogy iszonyat könnyű a töltőpad, így nem túl fix a dolog.
-
törölt tag
Hú, srácok, azért nagyon unatkozok.
Geek családunk régi barátja a zöld droid, a videón max annyi lenne, ahogy egymás mellett rootolunk igen romantikusan. 
-
johnsmithnex
tag
válasz
Deion Branch
üzenetére
én belefaragtam az éjjeli szekrénybe egy olcsó ebay-es töltőt és működik még akkor is ha tokban van a telefon
-
guppy
őstag
-
Carvus
senior tag
CM13 CAF-ot használja már valaki esetleg? Én lassan tervezem, hogy felrakjam, csak mondom előbb begyüjtöm a tapasztalatokat.
-
petfoto
tag
válasz
Deion Branch
üzenetére
A Nokia dt900 töltőpadot a Spigen Neo Hybrid tok sem zavarja. 3k a töltő a Telekom webshopban. Sárga és piros... :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"! 

Mondjuk annak híresen szar volt az usb aljzata.
P de megvárom a banggood-ot

Geek családunk régi barátja a zöld droid, a videón max annyi lenne, ahogy egymás mellett rootolunk igen romantikusan.