Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Szerintem az túlzás, hogy nem akad.
-
scream
veterán
válasz
slice14
üzenetére
Felesleges ezen annyit pörögni.
Még Cata előtt, amikor CM-et raktam a telefonra akkor nyitottam a BL-t és raktam fel TWRP-t, majd visszazártam. Ennyi történt, szerintem túlléphetünk ezen...
---
Amúgy sajnos elég gyérnek ígérkezik még GravityBoxolva is az alaprendszer személyreszabhatósága. Még 1-2 napig próbálgatom, hátha megszokom.
Igazából az zavar, hogy teljesen jól működött a Cata vagy 10 napig, majd hirtelen a WiFi-je megmakkant... Logcat-ek meg nem túl beszédesek, sosem volt 2x ugyan az a kiváltó error.
-
csipuka
senior tag
válasz
HUNgaroczel
üzenetére
Milyen kocsid van amugy?
Nekem anno meg volt a szellozorostelyra rakhato tarto is, de kicsit zorgott. -
StarKiller89
senior tag
válasz
RunnyJuggler
üzenetére
egyáltalán nem akad
-
HUNgaroczel
tag
válasz
csipuka
üzenetére
Az a baj hogy a kocsinkban elég mélyen van a rádió, és az előlapján a CD nyílás is elég rozoga, félek hogy letörné
Nincs olyan megoldás, ami az óra előtti sík részre cuppan rá? Régebben láttam itt ilyen piros belsejű csipeszes dolgot de nem találtam, az nem lehetne oda? 
-
RunnyJuggler
aktív tag
Hali!
Gondolkozom, hogy veszek egy nexus 5-t. Mik a tapasztalatok még mindig jó telefon? Smooth, nem akad?
Használtan vennék, mikre érdemes odafigyelni?
Köszi előre is -
csipuka
senior tag
válasz
HUNgaroczel
üzenetére
-
SteveJobs
őstag
Mivan ma? Meg kettyút mindenki estère?
Feraktam ezt a miuit de nem tudok kinaiul.
-
szpali
addikt
válasz
marquuard
üzenetére
Én ezt használom, mndent támogat és egyre stabilabb:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.outlook -
ntomka
nagyúr
válasz
Carvus
üzenetére
Mindenki azt használ amit akar, de szerintem is nagyon buta a stock rendszer. De nem is arra készítik, hogy mindenkinek ez legyen jó. Alapnak megfelel és akinek elég, nyugodtan használja. De mikor én is kipróbálom néha, rádöbbenek mennyi hasznos funkció hiányzik belőle.
-
-
scream
veterán
válasz
TaylorPro
üzenetére
Egyelőre újrarakás nélkiül gondoltam orvosolni a problémámat, mert mire megint mindent visszaállítok vagy 2 nap.
----
Gyári rom felrakása pontosan hogy megy?
Van a legfrissebb 6.0.1-ről fent image Google-nél? Leszedem, bl-t nyitok, felrakom? Root milyen eljárással varázsolható rá?
-
scream
veterán
Hali!
Kis help kéne.
Jelenleg (dec 8 óta) Cata 6.0.1-en vagyok (Stable) viszont tegnap este óta előjött egy olyan bug, hogy ha bekapcsolom a WiFi-t, akkor rá 3-5 secre a teló újraindul (softreboot) és fogalmam sincs mitől lehet.
Valami ötlet a megoldására?

-
SteveJobs
őstag
Nem tudja valaki a miui 5.12.17-hez melyik gapps jó?

Akkor most merre? Starkiller?
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
erre valaki?
-
slice14
veterán
Szerintetek ez, az inbox-nál mit jelent?
Csak ekkor szinkronizál? Vagy mi? Nem nyúltam hozzá, ez így van default.
Most tettem fel, hogy lássam h mivel nyújt többet, mint a GMail.
-
marquuard
veterán
Üdv. Tudna valaki mondani egy material design-os email appot? Lehetőleg GMail és Hotmail támogatással. Előre is köszönöm.
-
Uzi74
senior tag
válasz
HUNgaroczel
üzenetére
Brodit Proclip autospecifikus tartó az univerzális tartóval vagy telefonspecifikus tartóval. Nem olcsó, de jó.
http://www.brodit.com/proclip.html
-
thesound
addikt
válasz
HUNgaroczel
üzenetére
Feleség, barátnő

-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Bocsi az offért, de talán ez lehet a legpörgősebb fórum ahol választ kaphatok a kérdésemre!
Ti milyen autós tartót ajánlotok/használtok? Olyat szeretnék ami lehetőleg nem az ablakra cuppan, de jó stabilan tartja a telefont.
-
TOZ
addikt
Asszony mostanaban panaszkodik, hogy sok az eletlen kep fenykepezes soran.
6.0.1., gyari kamera app, root nincs. Van valami ismert hiba, vagy doglodik a telefon kamera? -
huan
őstag
Bekapcsolom a wifit és nem csatlakozik az itthoni routerhez,pedig fullon látszódik. Kézzel kell kapcsolódni. Miért van ez? 6.0.1 root
-
SteveJobs
őstag
Végső megoldás anál!
Viccet félretéve kb az 5. akku van benne de ez most gyári.
A többivel az volt a gondom gyári ként vettem de tutti,hogy nem az volt.
Megmondom öszintén nem vállalom mert sajnálom szétba....ni a telefont.Ráadásul forrasztani is kellene a panelon.
Még egy próbàt teszek valamikor de valami fasza akkut próbálok hozzá szerezni.Meg valami vékony vez ami nem nyomja el a hátlapot ugyanis nem értek hozzá a rezgő motor érintkezői a panelhoz. -
válasz
SteveJobs
üzenetére
Szia.
Mi a helyzet a G2 akksi-val, sikerült már rendesen belevarázsolni N5-be?
Az én N5-öm most lett 2 éves és az akksija kuka.
Ha 40-50 % alá csökken a töltöttségi szint, akkor rendszeresen kikapcsol.Enyémbe is teszel G2 akksit, ha kivitelezhető (tudom, hogy kis rombolással jár)?!
-
StarKiller89
senior tag
az mit jelent, hogy "Gyors töltés"? rádugtam töltőre a telót és ezt írta ki, eddig nem láttam ilyet
-
twine
veterán
válasz
randras_83
üzenetére

-
gabro0
őstag
Erre valaki?
-
Fkris
őstag
Géza, pali, bocsi, nincs hirdetés szakmai topicban!
Kérem erre mindenki figyeljen oda! ! !
-
Akos93
tag
válasz
metal01
üzenetére
Nalam mostanaban egyre gyakrabban eljon. Eloszor csak azt vettem eszre hogy Smart Lock arcfelismeresre kapcsolva nem tortenik semmi. Akkor eszrevettem hogy elolapi kamera nem megy. Most mar a hatlapi is neha ossze omlik. Ujrainditas megoldja. Az az erdekes hogy eddig nem jott elo nekem csak nagyon ritkan az elozo verzioknal. Az OTA miatt lehet ez?
-
Akos93
tag
Sziasztok!
6.0.1 alatt tapasztalt valaki kamera hibat?
-
huan
őstag
Már rég meg akartam kérdezni: A BusyBox amúgy mi? Mire való?
-
bl4ze
veterán
Urak, mitől lehet , hogy a qi charger ami eddig normál töltött most úgy tölt, hogy a teló szerint "lassú töltés"
eddig sima töltés volt nem lassú

-
szpali
addikt
Akkor 1 (talán naiv) kérdés:
6.0.1-re van Xposed és graviry box?
(az előzőn 4.4.4-el éltem) -
Sajtqukac
tag
válasz
szpali
üzenetére
Nálunk is most halt meg egy N5 ugyanilyen problémákkal. Koccant egyet a kövön és kép nincsen, csak a háttérvilágítás kapcsol be néha. Aztán szét szedve konkrétan levállt az alaplapról az a széles csatlakozó. Nem is lesz cserélve, alkatrésznek el lesz adva valószínüleg.
-
szpali
addikt
válasz
metal01
üzenetére
azt nem kérdeztem, de gyanítom, hogy horror áron
nyáron 8+áfát mondtak 2 hér átfutással egy bekapcs gombra -> fagyallo 3,5e Ft-ért megoldotta nekem 45 perc alatt(#49310) twine
vágom-vágom, segített már rajtamaz bosszant, hogy 30 körül mozog a lapcsere, 50-55ért meg már komplett készüléket is kapok, akár garival
-
gabro0
őstag
Kint a v79-es Xposed zip. Szerintetek hogyan érdemes frissíteni a 78-as verzióról? Elég simán csak ráflashelni?
-
metal01
őstag
válasz
szpali
üzenetére
A lefelé hangerő + a power gomb folyamatos nyomása mellett megy a teló bootloader módba. Nyomni kell vagy 20 mp-ig, mert ugye nem látod... Ha bootloaderben van akkor tudnod kell másolni. Az újraindítás meg a power gomb nyomvatartásával. A necc az, ha van PIN lock a telón. Mert azt hogy oldod fel?! :/ Ha nincs, csak képernyőzár, akkor hívást még tud fogadni a teló. Ezt ugye tesztelheted egy másik telóval. Elég necces mutatvány ez.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A 2.0-tól viszont egész használható lett
(kukáztam az Inboxxot és tiltottam a Gmailt)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Magyarul, ha azt mondja, hogy lapot kell cserélni, máshol sem uszod meg másképp...