- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
-
LógaGéza
veterán
Én CAF AICP-t használok, van egy bug ami az Ambient Displayhez köthető, bár az utlsó frissítésben volt hozzányúlva, majd meglesem megint (deep sleepből ébredve előfordult, hogy nem jelent meg az Ambient Display kijelzése, csak fekete képernyő volt) - ezen kívül tökéletesen elégedett vagyok
-
Martinitius
tag
Én CM12-t használok, naponta frissítem ahogy jönnek a nightlyk. Elég vegyesek a tapasztalataim. A tegnapi alatt (02.03.) nem működött a screen mirroring, Chrome Betat használok, és egyes lapok ocsmány lassan töltöttek be, plusz a Google Now a homegombbal nem hívható elő, csak ha balra lapozok a launcherbe. Ezeken kívül egyébként stabil, nincsenek random FC-k, egyszer sem indult még újra magától, és teszi a dolgát. Akksi időbe elég vegyes felvágott: 3-5 óra közti SOT jött össze, normál használattal (wifi 0-24be, állandó szikronizálás, böngészés, zene, youtube, helymeghatározás néha bekapcsolva).
Témázhatóság jelenleg kimerül abban, hogy a UI egyes részeit átszínezik a témák, meg lehet ikont és betűtipust cserélni, de ennyi.
Én megvárnám az M1-t ha tényleg napi használatra kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest