Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
randras_83
üzenetére
Ööööö rákérdezek. Egyelőre ennyi infóm van. Koszi
-
gery2123
őstag
Az megvan mindenkinek, hogy végre megy google billentyűzetben a magyar szótár.van swipe és a többi szuper dolgog. Lehet kukázom a swiftkey-t.

A beállításokban le lehet tölteni a magyar nyelvet és kész is. -
MartOOn
addikt
Hello Mindenki! Vennek egy nexus 5-ot, gyűjteménybe. Igazából annyi erdekel h működjön (fusson a rendszer nem baj ha ujraindulgat vagy pár dolog nem működik. Polcra lesz) van is egy ajánlatom egész jó állapotú viszont hibauzenetet dob bekspcsolaskor. Kép mellekelve. Életet lehet ebbe még lehelni szerintetek? Hátha látott már vki ilyet...

Koszi elore is!
-
Valaki elmagyarazna ha letoltom a Chronus-t miert nen latok weather widgetet? Csak dash meg feladatok nevezetu modul van.

-
extraktor
tag
Üdv!
Call recording témában melyik a legjobb program, rootolt telefon esetén?
-
-
-
radicspeter1
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Xiaomi van nekem, eddig hibátlan és tény, hogy jobb mint a hálózati töltő szinte már.
RaspberryPi-t is szuperül táplálja ha kell...
-
GrooveHero
addikt
válasz
randras_83
üzenetére
Én vettem egy Ankert is, sztem jobb, mint a Xiaomi, jade drágább is. 5%-tól egy óra alatt feldobja 100%-ra, sztem az azért egész jó. 20100 mAh.
-
TaylorPro
addikt
Utólért a sim keret repedés.
Jövőhónapban egy éves a teló, amúgy makulátlan lenne. Lassan érik a nexus 6-ra váltás. -
ZüD
tag
válasz
randras_83
üzenetére
A Xiaomit már nézegettem, tényleg fasza.
A töltőn kikapcsolható ez a kék fény? Mert már kivagyok a sok világító szarságtól
-
-
twine
veterán
válasz
MrPetya19
üzenetére
Miui alatt nincs HDR...
Amúgy meg, amíg nem miui-t használtam, addig is alig alig használtam hdr-t..csak ha "muszáj" volt...
Próbáltam a témát úgy fotózni, hogy ne napnak szembe legyek,illetve ha nagyon művészkedni akartam az expozicioval játszottam...
Félre ne érts,, nem azt mondom, hogy nincs rá szükség,, van mikor nagyon jól jön(táj)...csak én ritkán használtam "ilyen fotózásra" a telefont...
Ezért is alkotok óvatosan véleményt mindenről,, ahányan vagyunk, annyi féle használati szokás, és beállítás...
-
twine
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Jó e, vagy sem?
Ízlések, és pofonok...
Ha van kedved leszűrni a topicot "rám" biztos megtalálod hány hónapja használom...én fejből nem tudom, de jó ideje...ugyanazt a verziót...
Hiába 4.4.4 az alapja...én nagyon szeretem...ügyes, okos...könnyen lehet a jogokat osztani, és fosztani az alkalmazásoknál...stabil..."villog a led", és működnek a funkciók
Nekem bevált...annyira, hogy a következő telefonon tuti hogy Xiaomi lesz...
Sem rá, sem lebeszélni nem akarlak,, de ha érdekel,, annyit azért szerintem tegyél meg, hogy adsz neki pár napot..mert szvsz. Annál azért ügyesebb rendszer, mintsem hogy egy óra alatt megismerjük...Aztán lehet, hogy csak én gondolom így...

-
radicspeter1
őstag
Eddig mindig ha visszaemlékszel "V" te is SGS korszakra a RAM határozta meg az android főverziók futásának alapkövét. Ha N5X megkapja az N-et akkor tuti biztos, hogy hardveri követelményeknek megfelelünk mi is.
Én őszinte leszek, ha tesztelik az N5-ön N verziót, a mondat végére biztos a szoftver support vs N5 népszerűség fogja eldönteni ezt a csatát.
Ha a csata el is dől, számunkra rossz eredménnyel, háborúban xda-n biztos visszavágunk jópáraN

-
metal01
őstag
Egyelőre én is elvagyok még az N5-tel, de idővel meg fog érni az a váltás. Valahogy annyira megszerettem a Nexust, hogy más telefont nem vennék már. Bár az LG G5...

( V ): A 2 giga RAM engem is zavar. Tolhattak volna bele igazán már 4-et. A Samu is meg tudta oldani az S7-ben.
-
twine
veterán
-
Polazotti
csendes tag
Tudtok ajanlani valami jo kis idojaras widget-et?
Valami jo kis kamera app?
Koszi
-
twine
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Én csak annyit csináltam, hogy töröltem (tiltottam
) a miui-s kamera alkalmazást, és telepítettem play-ről a google kamera app-ot...azóta is elégedetten használom (hdr nélkül, mert az nincs) -
Fkris
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Twine a te embered
-
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Valaki használ MIUI-t?
Felraktam a legújabbat. Nagyon tetszik a kinézet meg minden, de fura, hogy csak 4.4.4 alapú a rendszer.
De gyorsan vissza is raktam a stock romot, mert a kamera nem akart működni a miui-val :S
Másnál is rossz volt a kamera? -
( V )
veterán
hopp mit találtam:
-
Fkris
őstag
Srácok, újrahúztam a rendszert a telómon, Chroma ill franco kernel.
FTP szervert akarnám működésre bírni, eddig zokszó nélkül egyből ment, de most valamiért nem akarja az igazságot, hibaüzenetet dob.Ilyenkor mi van?
hálózati változás annyi volt, hogy beiktattam egy ismétlőt, ami elektromos vezetéken viszi a jelet a lakásban.
DEpróbáltam, hogy a fő wifi hálózaton,(ami eddig az egyetlen volt) van mind a gép mind a teló, ill. mellék-fő-mellék-mellék próbák is voltak, egyik sem jött be,
Milyen proxyt kéne beállítgatni, tudnátok segíteni?
Ill. még anyi, hogy a hibaüzenet után rákattintok a bezárásra, feldobja a böngészőket, hogy azokkal nyissam meg az elérési utat, meg is nyitja és meg is jeleníti a telefon belső tárhelyét, de úgy nem tudok másolni a telefonra/ról.
Szóval elsősorban azt kéne elérni, hogy az Intézőből lehessen matatni a telefon lelkében.
Köszi! -
Polazotti
csendes tag
válasz
tabletgenius
üzenetére
Az jo draga. En 55-ert vettem ujonnan es itt volt helybe.
-
LógaGéza
veterán
válasz
tabletgenius
üzenetére
Hát ennyiért lehet is új... Aliexpressen meg 140USD körül lehet kapni refurbishedet...
-

-
Skacok honnan lehet most a legolcsobban nexus 5-ot venni? Akar kulfold is szoba johet.
-
Polazotti
csendes tag
Doboz nelkul kideritheto valahogy, hogy mikori gyartasu a telo?
-
X_C
tag
válasz
gyulavezir
üzenetére
Nekem tegnap este települt.

-
gyulavezir
aktív tag
Nektek már megjött a márciusi biztonsági frissítés? Mert én hiába keresem :-(
-
magicbox
senior tag
Soha nem hittem volna, de lépek a Nexus vonalról. Egyszerűen kevésnek és kifejezetten csúnyának találtam az n5 után megjelent modelleket. Mivel hardveresen egyre gyengébbnek éreztem a telefont az aksi is gyengült ezért váltottam Huawei Mate 8-ra. Az n5 60-ért elment szerencsére, igaz hibátlan és gyönyörű állapotú volt. A Mate-ről egyelőre csak szuperlatívuszokat lehet mondani. Lehet, hogy ez lesz az első telefonom amihez nem nyúlok, marad minden gyári, se root, se semmi. Öregszem
Örülök, hogy a fórum tagja lehettem. -
gabro0
őstag
Mai napig elég sokszor Nexus 5 renderképeken mutogatják a fejlesztők az appjaikat. Sőt mikor már van N6, N5X, N6P még mindig sok helyen, friss cikkekben/bejegyzésekben a Google oldalán is a N5 tűnik fel, mint szemléltetőeszköz.
Ha jól emlékszem a Nexus 4-nél nem volt ilyen. Ahogy kijött az N5, rövid időn belül átvette a helyét és egyre kevesebbszer lehetett vele találkozni.Ez csak a népszerűségét támasztja alá szerintem. Kár volna eldobni, hardveresen bírná, Nexushoz képest sokaknak van, 'fejlesztői cucc', meg a képek szerint készült rá előzetes verzió, a véglegest kiadni nem akkora meló így.
-
( V )
veterán
akár lesz N akár nem ez akkor is egy igen ígéretes feature!!!
-
metal01
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Valószínű, hogy nem lesz. 2013-as modell az N5. Marketing szempontból is gyanús, hogy rá akarják kényszeríteni a felhasználókat, hogy váltsanak ha az Android N-t akarják majd használni. De ne nekem legyen igazam.
-
radicspeter1
őstag
Itt peszgőt nyitunk szerintem ha egyszer hivatalos lesz az N nekünk is.

-
Polazotti
csendes tag
sziasztok
szert tettem egy ilyen kis darabra

egyelore meg vagyok elegedve -
Execᵀʰᵀˢ
tag
Sziasztok!
Itt ajánlottátok [ezt] a tokot, de nem látom sehol, akár rendelve. Inkább ezt választanám mint a [gyengébbik testvérét]. Tudja valaki merre lehet kapni?
-
( V )
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) a miui-s kamera alkalmazást, és telepítettem play-ről a google kamera app-ot...azóta is
) látszik, hogy a D820-ról hiányoznak a B41-es elemek, viszont vannak B7-esek.

Kulfold okes lenne, csak jo lenne Eu-n belulrol, a jarulekos koltsegek elkerulese vegett...
, aki bírja a 6"-os phableteket annak tuti választás a Máté.