Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Uh, mázli. Ha lát valaki N5-t bagóért, írjon már rám. Hiába volt az aláírásomban fél évig, az aprón, senki nem írt

-
gabro0
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Hol találtál alaplapot? Nekem is kellene, mert meg akarom még mindig javítani a sajátom. Igazából mindene jó, a kijelző karcmentes, gyári bekapcsgombja is hibátlan.
Egyedül az akksitól tartok, hogy kinyiffant, mert sztem zárlatos az alaplap vagy bootloopol és amikor lehúztam a töltőről meleg maradt pár óráig. Magyarán 1 éve teljesen kisütve állhat
Nem tudom hogy van vele aki váltott, de nekem a DAC hangszíne is nagyon tetszett és őszintén szólva hiányzik. Azóta nem is nagyon használom a fejhallgatóm...
-
biega
aktív tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Sziasztok!
Van egy nem használt Nexus 5 és 2 db Nexus 5x, ami a fiókban pihen.
Hol érdemes meghírdetni? Eddig még nem adtam el telefont, kicsit gyakorlatlan vagyok benne
-
Martinitius
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Uhhhh haver, ez aztán a tátott szájjal a "tudjukmilyen" erdőbe rohanás.
Kívánom, hogy ne legyen megint igazam, de hidd el, egy pár Nexus megfordult már a kezeim között, itthon is pihen összesen 6db, van velük tapasztalatom. Hiba volt 5X-et venni. Hova viszed, ha megint lehal az alaplap? Merthogy lefog. Egy Mi A2, szerényebb költségvetés esetén Mi A2 Lite, vagy A1 százszor racionálisabb döntés lett volna. -
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Vegyél Iphone!!

Úgy is csend van itt legalább felrázom őket

-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Hasonlót vettem de maradt az 1 napos idő!
Volt itt egy lökött aki belefabrikált lg g2 akkut!
Igaz Vacs! -
dkovizoli
addikt
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Sokan sokfélét kipróbáltak már itt a topikban, de szerintem a legtöbbjük már nincs itt. Volt egy srác fagyállló néven (igen, három l-el). Ő sokaknak segített nexus 5 téren. Próbáld őt keresni valahol a mobilarénán. Sajnos én sem tudok többet. Vagy a márkaszervízt megkérdezni.
-
dkovizoli
addikt
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Ez a rizikó benne. Ha nem eredeti, mi garantálja, hogy kibír ennyit? Az, hogy ráírnak x ezer milliampert?
-
dkovizoli
addikt
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Az ebay-es és egyéb ilyen helyekről beszerzett eredeti akksiknál azért ne lepődj meg ha nem eredeti. A hol érdemes eredetit, általában márkaszervízben. Ha van még.
-
Martinitius
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Nekem 5X-ből is van 2db. Mind a kettő kuka. 10/10 5X lesz alaplaphibás. Az 5X egy valamire jó: szalvétanehezéknek. Kerüld el akkora ívben ahogy csak lehet. A Nexus sorozat legszégyenteljesebb bukása az a telefon.

-
randras_83
addikt
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Mi A2, nekem ez váltotta az OP3-at. Legalább pure android két év támogatással.
Azért jó látni, hogy a régiekből még vannak itt.

Pont tegnap agyaltam, hogy feltámasztok egy régi törött N5-öt
-
HREH
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
OnePlus 6T igen, már ha hajlandó vagy annyit adni egy telefonért (nekem 150 volt a határ, egy tizessel alatta vettem a OP5T-t), poco-t viszont ne, gagyi kijelző és bóvli műanyag az egész.
-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Énnekem kettő problémám volt a n5- el a gyári rom,meg az akku.Raktam rá custom romot aztán kész.Az akku az már fejtörést okozott.De mint már sokszor írtam nem fogom már eladni soha! Jön velem a sírba mint az agyag bábuk.
-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Minek hosszú távra ?
-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Ez igaz

-
gabro0
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
De csinálhat ilyet a bekapcsológomb, hogy a "Kikapcsolás..." dialógusablak nélkül kikapcsolja a telefont?
-
válasz
johnsmithnex
üzenetére
A O+6 nem tetszik a noccs (szenzor sziget) miatt, ezért egy hibátlan OnePlus 5T-re váltottam!

Itt és itt írtam a OnePlus-os tapasztalataimról!
brownus: a Mi A1-ben lévő Snapdragon 625 jelenleg még bőven elég, de aki hosszabb távra venne telefont, az a Mi A2-vel jobban jár a benne lévő Snapdragon 660 miatt!
Kb két és félszer erősebb a 660, ami azért nem mindegy (valahol a Snapdragon 820 és a 835 között van teljesítményben)!
Illetve az A2 sokkal modernebb hatást kelt külsőre is, no meg a kamerája is sokkal jobb, bár a telefon is drágább!Jó választás lehet még a Mi A1 is, de akinek van rá kerete, annak szerintem érdemesebb inkább az A2-t venni!
...
A barátnőm is telefont szeretne venni és én a Nokia 7 plus - Xiaomi Mi A2-t javasoltam neki (esetleg Samsung A8).

-
válasz
johnsmithnex
üzenetére
XDA-n itt találod a 8.1-es Oreo romok listáját.
A többségük még unofficial, bár ettől még lehetnek jók!Én 2-3-at próbáltam ki és eddig a Dirty Unicorns 8.1-es Oreo rommal voltam a legjobban elégett!
Letöltéshez az oldal jobb szélén az Official szövegre kattints, ott találod a legfrissebbet!Én OnePlus-ra váltottam, és nem bántam meg, de szerintem a OnePlus-on kívül Nokia 7 Plus, Xiaomi Mi A2 (24-én mutatják be, az A1-et már ne), Motorola Moto G6 Plus (a sima G6-ban túl gyenge a snapi 450 proci), bár ezek csak az én személyes véleményeim!
-
Norbi887
aktív tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Hali!
Múltkor olvastam xda-n vagy Reddit-en már nem is tudom, hogy jelenleg mindegyik 8.1-es rom-ban maradt még egy bug: a bluetooth-on való headsetekkel kapcsolatos valami cucc.
Nem vagyok benne viszont biztos, hogy azóta esetleg már javitották-e, illetve hogy más egyéb gondok vannak-e még az Oreo-alapú romokban.
-
miroon
aktív tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Én is N5-ről Honor 8-ra váltottam, és nem bántam meg. Engem is ezek a dolgok zavarnak, amiket írtál. Jó lenne valami másik rom rá, szívesen játszadoznék vele, meg próbálgatnám.
-
válasz
johnsmithnex
üzenetére
A oldal tetején lévő összefoglalót lenyitod, és a Mélyviz rész első leírása lesz az aksi vásárlás téma!
Stock Androidhoz közeli rendszer ezeken van még szerintem (javítsatok ki vagy egészítsétek ki):
- One Plus 5T (remek telefon, csak nagy)
- Xiaomi Mi A1 (remek telefon, csak nagy, remélem jövőre lesz folytatása a szériának, erősebb hardver, vagy kisebb ház)
- Motorola (Moto G5 Plus, esetleg a Moto x4 elfogadható méretűek) -
G.Zs.
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Kisebbik Pixel? Akar a tavalyi is jo lehet.

-
LógaGéza
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Üdv!
Most a Xiaomi Mi A1 megy nagyon, bár ez is 5,5"... Sajnos nagyon elmaradoztak az 5"-os készülékek, én se nagyon akartam nagyobbat, aztán végül csak beadtam a derekam, de nem bántam meg
-
HREH
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Én tuti nem cserélem amíg működik, OP3T az egyetlen értelmes alternatíva nekem, de 130-140k-t most nem ér meg, annyival nem ad többet.
-
( V )
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
pont most az utolsó 30(+-) hszben beszéltünk róla. #54376 ban vannak az ajánlások, nekem a Pure Nexus ami továbbra is a kedvenc
-
miroon
aktív tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Ez az egyetlen alkatrész amit nem állnék neki otthon kicserélni

-
marcarc
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Egy baratome a keszulek, nem akarok kockaztatni. Aksi csere amugy se artana neki.
-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Próbáld meg fültisztítóval egy picit belemártottál isopropylba és nyomkodd oda.Közbe a kapcsoló gombot nyomogasd.Jó lesz hidd el.
-
assemble
addikt
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Sajnos ezt sikerult most nekem is megtapasztalni, egy koncerten keszitett videonak a hangja sajnos teljesen hasznalhatatlan lett. Eleg gyaszos, foleg ha melleteszem, hogy egy galaxy s1 mit tudott voodoo sound-dal kb 5 evvel ezelott. Pedig lett volna ra idejuk, hogy kijavitsak.
Egyebkent nem a kamera app hibaja, hanem rendszer szintu problema (elvileg valami agressziv zajszures okozza), amire xda-n van is valami javitas: [link]
Valaki probalta mar? -
twine
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Jó e, vagy sem?
Ízlések, és pofonok...
Ha van kedved leszűrni a topicot "rám" biztos megtalálod hány hónapja használom...én fejből nem tudom, de jó ideje...ugyanazt a verziót...
Hiába 4.4.4 az alapja...én nagyon szeretem...ügyes, okos...könnyen lehet a jogokat osztani, és fosztani az alkalmazásoknál...stabil..."villog a led", és működnek a funkciók
Nekem bevált...annyira, hogy a következő telefonon tuti hogy Xiaomi lesz...
Sem rá, sem lebeszélni nem akarlak,, de ha érdekel,, annyit azért szerintem tegyél meg, hogy adsz neki pár napot..mert szvsz. Annál azért ügyesebb rendszer, mintsem hogy egy óra alatt megismerjük...Aztán lehet, hogy csak én gondolom így...

-
twine
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Én csak annyit csináltam, hogy töröltem (tiltottam
) a miui-s kamera alkalmazást, és telepítettem play-ről a google kamera app-ot...azóta is elégedetten használom (hdr nélkül, mert az nincs) -
Fkris
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Twine a te embered
-
Fkris
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Igen, átlag 2,5-3 óra SOT ot bír.
Ha meglenne a stabil 4, egy szavam se lennem így viszont nem az igazi.
De ez legyen a legnagyobb baj, főleg, hogy mindenhova viszem a külső akksit! -
Mucsi14
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Nem kell azt elkapkodni,lehet az a töltő illetve a kábel is,de én inkább a töltőre tippelnék.
-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Open gapps pico aztán hasít mint állat.
-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Így négyszemközt vagyunk de szinte az összes romot kenterbe veri.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az akku idő lehetne jobb is.Pont annyi van benne ami kell.
Pico gapps használsz hozzá? -
LógaGéza
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Maradj a gyárin

-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Én jelenleg a Pure Nexus project romot használom ami hiba nélkül fut.De a többivel főleg a Chroma amivel nem tudtam megbékélni. Bocs Logo Géza!!!
-
johnsmithnex
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Esetleg tudtok ajánlani valami atomstabil romot?
Nem kell semmi extra, csak működjön rendesen. -
pXeeT
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Nekem volt már ilyen. Akkor az volt a gond, hogy a a teló belső hálós IP címére volt port nyitva a routerben. (Anno mikor a portot nyitottam, ez a belső IP még a laptopomé volt, el is felejtkeztem már róla)
Routerben kitöröltem ezt a bejegyzést, és azóta minden OK. A router ébresztgette, emiatt nem tudott aludni szegényke :-) -
arkone
aktív tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
De ha magától stabilizál, akkor a most feltöltöttnél miért nem? (2-3 napja ment fel felhőbe)
Most azt néztem, webes felületen is és mobilos felületen is, de nem találok ilyet.
Tudnál segíteni, hogy ezt hol találom?

-
Uzi74
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Vagy külső USB Audio 1 komplatibilis DAC-al, ha minőségre vágysz kevés az N5 kimenete amúgy is... (És nem kell root sem
) -
ZüD
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Nagyon koszi! Ralesek

Soundmagic es18
Specifications
- Transducers: Dynamic 10mm Neodymium Driver
- Frequency range: 15Hz~22KHz
- DC resistance: 16Ω (±10%)
- Sensitivity: 100dB/mW @ 1KHz (±2dB)
- Cable length: 1.2m (3.5ft)
- Connector: 3.5mm gold plated plug
- Weight: 11gMiert?

-
johnsmithnex
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
-
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Nekem ha android,akkor csak nexus.Legyen az tablet,vagy telefon.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Igen az akksija tényleg sokat javult, főleg alvó állapotban spórol sokat. 3,5-4 óra kijelzőidő szinte mindig megvan, úgy is, hogy ez nálam nagyrészt mobilhálózaton lógva jön össze.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
A wifi-s merülés jelen van az 5X-en is. Legalábbis többen panaszkodtak rá külföldi fórumokon. A kamerás, valamint telefonos gond nálam nem jelentkezett eddig.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Ez miből derült ki számodra? Attól hogy lesz pár új emoji, még nem biztos hogy csak azokkal foglalkoztak.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
nálam a lolli is csinálta, viszont a fent írt megoldással jó lett
-
StarKiller89
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
igen erre gondoltam, band width is mehet 20 mhz-re... nálam ez megoldotta a problémát
-
StarKiller89
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
a megoldás nagyon egyszerű, a napokban jöttem rá, fix wifi csatornát kell beállítani...
valamikor reseteltem a routeremet és véletlenül automatán hagytam a csatorna választást, engem is megőrjített, hogy állandóan eldobja a wifit alvó üzemmódban, aztán beugrott, hogy valószínű ez a baja, és igen, fix csatornán már nem dobálja a wifit, szóval nem a telefonban volt a hiba -
TTTotya
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Nem, és nem is érdemes próbálkozni, nem a kamera app hibája, egyszerűen más jelszintre van belőve a mikrofon, ennyi a tudása. Azért a zenéknek jóval szélesebb a hangterjedelme, mint a beszédnek, és a miki ugyebár elsősorban beszédhez van kalibrálva.
-
johnsmithnex
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
bocsi ez az, ha minden igaz
-
marquuard
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Legfrissebb Qualcomm commitokat és driver repositorykat tartalmazza pluszban az AOSP branch mellett. Code Aurora Forum-on megtalálod ezeket. Viszont franco, CB, EX nem megy vele, kimondottan CAF based kernellel hajlandó elindulni. Papíron jobb a teljesítmény és több funkciót támogat (hatékonyabb titkosítás, friss audio és GPU driverek, stb.) de nem olyan stabil, mint az AOSP. Viszont ha jön a CM12.1, én a CAF-ot fogom használni.
-
Just486
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
A CAF egy Snapdragonra optimalizált linux (Android) kernel.
-
gabor72
aktív tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Valóban. Úgy látszik már túl régen olvastam.
-
slice14
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
De a kolléga írta hogy be akarta kapcsolni a mobilnetet.
Egyébként én is jártam már így hogy elszállt a mobilnetem. Lekopogom hogy eddig csak egyszer volt ilyen.
-
marquuard
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Ha ingyen dobálnák utánam se.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Víz Elek
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Nekem nincs gomb, mert kartondobozt vettem.
-
( V )
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
ahh végre...

-
metal01
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Lehet, hogy tőled nyúlták a svédek az ötletet

-
ordogl
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Csak az apk file lett felrakva!
-
ordogl
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Nekem sajnos nem működik...
-
#Dániel
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Nézz utána milyen funkció lehet bekapcsolva ami ezt okozhatja. (hirtelen nem tudok ilyenről)
Lehet van valami alkalmazás ami az említett hibát okozhatja.HA nincs megoldás.
- Jó lenne egy stock rendszeres N5-el összehasonlítani.
- Húzd újra a CM-t
- HA egyik sem hoz megoldást, vagy nem kivitelezhető -> tedd vissza a stockot, legyen más fültanúja is ( ne csak a sajátodra támaszkodj) hallgassátok meg, aztán vissza a CM.De szerintem ott valami beállítás lesz, többünknek is nagyon korrektül muzsikál a CM12.
-
#Dániel
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Semmi jele nincs a külső hangszóró halkulásának, ezt most külön neked meg is néztem.
Ha értesítési, vagy csörgési hangról beszélünk, azt kedvedre állíthatod oda ahova tetszik. -
Víz Elek
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Köszi, így már jó, csak az a gond, hogy mindig majd rá kell majd menni az eszközre, de mindegy.

Más..
Most nézem, hogy az android os már megint nagyon zabálja az akkut.. 2 óra 32 perc az ébrentartás.
Más2..

Megvásároltam a Camera FV-5 appot, beállítottam, hogy ugyan oda mentse a képeket, mintha gyári kamera appal készíteném a képeket, de csak a sor legvégére teszi a képeket, arra hivatkozván, hogy ismeretlen dátum.. hiába nézegettem az appnál, hogy van-e valami dátum beállítási opció, de sajnos nem találtam, ezt a problémát valahogy lehetne orvosolni? -
syl5
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
én meg újratelepítettem az alkalmazást és minden helyreállt.

-
Víz Elek
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Most jutott rá időm, hogy felpakoljam, gyors csináltam is egy teszt videót, sokkal jobb lett, eddig tv-ből felvett hanganyag szaggatott, most már nem.

Köszi!

-
aizen92
addikt
válasz
johnsmithnex
üzenetére
aztán majd felrobban a zsebedben/ leég a ház tőle stb. stb.
+ a kommentek minden elárulnak. -
lord.lakli
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Hozzászólásokat megnézted? Mint várható volt kamu az egész. Szerinted nem adnának 3800 mAh-s akkut, csak 2300-ast, ha nem lehetne legyártani? Érdekes kicsi kínaiak mindig tudnak ugyanakkora térfogatban 1.5-2x akkora kapacitású akkut gyártani, csak mindig kiderül, hogy egy nagy átverés az egész.
(#35199) ///Krisz\\\: csak kevés típuson működik az app jelenleg. Okosban még senkinek sem sikerült tudtommal megoldani. Van egy olyan módszer, hogy megfelelő készülékbe beteszed, mindent beállítasz, engedélyezed, hogy mindig működjön a fizetés. Innentől az app már nem kell, csak egy nfc képes telefon. Ugye azt is elolvastad, hogy OTP-s számla kell hozzá és ott igényelned kell egy virtuális paypass-os MC kártyát?
-
noorbertt
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Ezt lehet hogy a n4 teloval kikellene probalnom
Van olyan aki profi munkat vallal? 
-
SteveJobs
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Közbe néztem a g flex akkuja majdnem jó
még a csatlakozója is ugyan ott van és az is ugyan az. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3500mha ról beszélünk!!!
Nincs valakinek rossz g flex akkuja? Blt-t8 -
Fekka
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Vajon ezzel elveszítette a garanciát?

-
Víz Elek
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Értem, köszi.
Akkor gondolom működnie kellene az L camera alkalmazásnál is ennek a fix-nek.Egyébként telepítés közben kérdezett olyat, hogy sztereóban vegyen-e fel, és volt 2 alternatíva, miben különbözött a kettő egymástól? (én az elsőbe tette a pöttyöt).
Illetve volt még olyan, hogy sztereó playback, de azt mono-n hagytam, nem akarom, hogy tönkremenjen a beszédhangszóró..

-
Víz Elek
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Kipróbálom!
Egyébként ha ezt telepítem, akkor tudom mellette használni a gyári kamera appot, vagy a fájlok felülírása után már nem?
-
bigrock
addikt
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Melyiket kell feltenni? Az Aroma Installer v1 és v2-t? Illetve, kell hozzá külön app?
-
slice14
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Viszont az a poén hogy ha felrakom a play-ről a supersu-t, akkor megjelenik a beállítások menüben is a su.
Más: Van már olyan funkció eos-ben, hogy zárképernyőn nincs power menü és lehúzható qs?
-
Martinitius
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
rengeteg custom romba nincs benne a HDR+, CM12-ből is hiányolom
-
marquuard
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Nekem gyári van és van HDR+. Próbáld meg, hogy másik kamera appal (Better Camera, FV-5) van-e ilyen funkció.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Az újra igénylés nem túl igaz ebben a környezetben.
Bizonyos csomagba van 4G, bizonyosba nincs, ilyen egyszerű -
szuladam
aktív tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
és akkor őőőő....
menjek be és mondjam hogy reaktiválják a csomagom? vagy vmi ilyesmi? -
Martinitius
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Jelentem, itt is fos a hangerő... szintén CM. A tegnapin is gané volt, a main is az
A gyári jobb.(#34771) EnterR
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siddheshpatil.blackhand.rust
Ezzel rakoncátlankodott a drága
Egyébként amekkora CM fan vagyok, most annyira nem érzem még stabilnak az egészet. Pl teljesen érthetetlen, hogy a home gombot miért kell mindig kétszer megnyomni, hogy kezdőképernyőre ugorjon... A sebesség viszont jó, érezhetően gyorsabb mint a stock, ellenben a sok kisebb-nagyobb bosszantó bug miatt még mindig azt mondom, hogy meg kell várni legalább az M1-t, nem szabad sokat várni addig, végtére is, ez is csak egy nightly

-
marquuard
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Akkor viszont nem lesz jó ez a DSP manager, nálam csak a zenelejátszóban van hatása. A legegyszerűbb egy franco/faux soundos kernellel.
-
marquuard
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Az a DSP manager nálam csak akkor működik, ha a CM zenelejátszót felrakom mellé. Letöltéseknél ott van az is, Eleven.apk.
-
mmarta
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Próbáld meg ezzel, illetve a playen a Nexus 5 Real Volume Booster-t. Root kell hozzá.
-
LógaGéza
veterán
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Összegyűlünk itt szépen

-
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Tudtommal kernel.
-
rjg
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Nekem az ElementalX vált be, az órajeleken nem változtattam, a reduced backlight és az usb fastcharge van bekapcsolva.
-
huan
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére

-
zsarkov
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Én véletlenül jót fogtam ki, nem is frissítem, majd csak Snapshotra.

-
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Engem is idegesít. Azóta ilyen, mióta frissítették lollipopra.

-
radicspeter1
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
A nélkül is penge volt igen...
-
s3nsitivity
addikt
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Tesztelte már valaki?

-
ntomka
nagyúr
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Legújabb recovery kell hozzá.
-
ntomka
nagyúr
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Töltöm. Bár hosszú menet lesz lassított mobilnettel.

-
johnsmithnex
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
https://s.basketbuild.com/gapps
Itt van hozzá gapps ami elvileg műkszik. -
Bathalsar
aktív tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Megmostam szappanos-langyos vízzel, száradás után ugyanúgy "ragadós" volt a kijelzővel érintkező fele. Viszont piszok nehéz kivitelezni (eltávolítható védőréteg nélkül), hogy ne kerüljön alá porszem..
-
Robbertho
aktív tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Én ettől az eladótól vettem még augusztusban. Full eredeti, csomagolással, mindennel. Amit adtak hozzá kódot ellenőriztem is a spigen honlapján és stimmelt, de minőségre is érződik, hogy eredeti (sajnos tesztelve is volt, emeletes ágy tetejéről (~170 cm) kijelzővel lefelé leesett a linóleumra a teló, semmi baja nem lett).
Az eredeti árhoz képest most is olcsóbb, de nekem anno 5k alatt kijött (olcsóbb dollár és 19,99$ volt a mostani 29,99$ helyett).
-
lord.lakli
őstag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Neo Hybird majd 9e Ft?
gyorsboltban készleten 6490 Ft. Vagy valamit félre nézek az ebayen? -
roland091
senior tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
köszönöm !
majd akkor figyelem mert én ultra fitet szerettem volna de most az pont nincs a listán, többi is tetszik de nekem szerintem már azokkal nagyon megnő telefon mérete 
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Lexus, Toyota topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kívánom, hogy ne legyen megint igazam, de hidd el, egy pár Nexus megfordult már a kezeim között, itthon is pihen összesen 6db, van velük tapasztalatom. Hiba volt 5X-et venni. Hova viszed, ha megint lehal az alaplap? Merthogy lefog. Egy Mi A2, szerényebb költségvetés esetén Mi A2 Lite, vagy A1 százszor racionálisabb döntés lett volna.

) a miui-s kamera alkalmazást, és telepítettem play-ről a google kamera app-ot...azóta is
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

gyorsboltban készleten 6490 Ft. Vagy valamit félre nézek az ebayen?