Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz
fenoman78 #49697 üzenetére
Géza
Zsűrizett= tömörített.f@szom swype.
Akkor egyszerű, flasheld fel manuálisan a TWRP.img-t.
Dottore leírása segít, csak a ”flash recovery recovery.img" sor kell neked, az előkészület ugyan az.TWRP ben pedig a legfrisebb asszem ez.
Ha ez megvan, akkor twrp, install, és a legfrisebb SU.
Amúgy ha működik a root, akkor nemtudom mit akar frissíteni, olyan régi nem lehet, mert MM hez elég friss bináris kell.... -
SybenX
őstag
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
w333
félisten
B.U.É.K !!!
-
fenoman78
csendes tag
Köszönöm válaszod!
Letöltöttem a root checkert és állítja, hogy rootolt a teló! Mikor telepítettem, engedélyt is kért a supersu-tól, hogy telepedhessen!
Szép Magyar mondat...
Letöltöttem és a meghajtó gyökerébe felmásoltam a v2.65 BETA file-t, amit LógaGéza kolléga linkelt.
Mit jelent, hogy zsűrizett állomány? Mert én csak "natúrban" raktam rá...
Újraindítom a készüléket bootloader módban, kiválasztom a recovery mode-ot, ám mikor rányomok a power gombra, hogy belépjek a TWRP menübe, a kis fekvő droid jelenik meg, pocakján piros felkiáltójellel. Innen nincs tovább, kisvártatva újraindul a teló... -
Scooter74
őstag
B.U.É.K. MINDENKINEK!!
-
LógaGéza
veterán
v2.65 BETA a legújabb
-
Fkris
őstag
válasz
fenoman78 #49686 üzenetére
Told fel recoveryböl a zip-et.
Kikeres legfrisebb, asszem 2.60 vagy valami ilyesmi, valaki kijavit majd, utána telora másol zsűrizett állomány formában.
Ha ez megvan, irány a TWRP, INSTALL, majd kijelölöd és felflasheli neked.
Bár nemtudom mivel csináltad a rootot, ha NRT, akkor a mindenkori legfrisebb verzióval rootolja a készüléket, szóval nem értem, minek akkar frissíteniFriss:
Tuti az a root, root checker kiírja? -
X_C
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy akiket hívok panaszkodnak a hangomra, hogy halk meg torz. Szétszedtem a telót, leporolgattam a mikrofont, de nem javult. Meg lehet oldani valahogy, vagy muszáj cserélni az alsó részt? Ha igen, akkor van itt valaki akinek van ilyen alkatrésze, vagy rendelt már ebay-ról és jól működik? Linkelek is egy képet az alkatrészről. -
bl4ze
veterán
Urak, a gmail hibámra senkinek nincsen tippe ?
Egy email érkezik :
dupla ikon fent az értesítési sávban
dupla hang
zárt képernyőnél is dupla sorban értesítés EGY emailrőlergo minden duplán történik, pedig EGY email érkezik. Nincsen Inbox a telefonon, csak a gmail.
korábban jó volt, most kezdte el -
Zoja™
őstag
válasz
Grande Ale #49671 üzenetére
Marshmallow feature.
Ha sokáig tétlen a telefon, akkor automatikusan korlátozza a hálózati forgalmat és a háttérben futó folyamatokat, hogy csökkentse az akksi felhasználását.
-
Grande Ale
őstag
Miért nem marad wifin a telefon? Felébredek reggel, fel kell oldani a képernyőt, hogy wifi legyen. Miért csinálja ezt, direkt van ez igy vagy hiba?
-
SteveJobs
őstag
válasz
slice14 #49663 üzenetére
Az a baj,hogy ha valaki be linkel egy terméket más meg már vett onnét és rosszat küldtek neki tudja figyelmeztetni.
Ennyi erővel semmilyen márka nevet nem lehetne emlegetni.
Én ezt egy közösségnek tartom ami vagy akik segítik egymást.
Próbàltam tömör lenni!
Ja! Akkor ez a jeges dolog is érdekes mert oda külditek szervízeltetni az embereket.Vajon adózik róla vagy feketén megy a buli?A lényeg be tartom amit kell de el lehetne gondolkozni pàr dolgon. -
gery2123
őstag
válasz
Frenky89 #49664 üzenetére
Szerintem a bekapcsológomb rakoncátlankodik. Nekem is ugyanez volt/van, kivéve a töltőre dugást.
Mondjuk, most hogy összeraktam postázás miatt nem indult újra, így gyorsan irány a play és egy volume wake appot le is szedtem, de ezzel csak az a baj, hogy folyamatosan ébren tartja a készüléket és elég hamar merül. Mondjuk még mindig jobb mint a Samsung Poket Neo, amit kaptam ideiglenesen egy ismerősömtől -
Frenky89
addikt
Még egy kis adalék a múltkori random kikapcsolós témához, hátha valakinek így támad ötlete. Szóval bekapcsolásnál néha a PIN-kód beírása után egyből kikapcsol a cucc. Sőt akár olyat is képes produkálni, hogy a bootanimáció végén, amikor megjelenne az Android felirat, akkor kikapcsol (nem újraindul, csak kikapcsol) - ezt képes megcsinálni többször is egymásután, viszont ilyenkor töltőre téve simán átlibben a problémás részen, tehát kb. olyan mintha be kellene bikázni.
Ez, mi ez?
-
fenoman78
csendes tag
Sikerül a root Mm-alatt, köszönöm a segítséget a kedves uraknak!
Most abban kérnék szíves/szívtelen segítséget, hogy a "Az SU binárist frissíteni kell"hibaüzenet fogad folyamatosan. Sehogy sem sikerül telepítenem ezt a fránya binárist...
Próbáltam "PLAY és TWRP üzemmódban" is, de nem megy.
Mit bénáztam el? -
vacs
veterán
Tanácsot kérnék srácok.
Jelenleg még 5.1.1-et használok, Xposed+Gravitybox (és még pár modullal).
Mivel a 6.0.1-el (elvileg) megszűnt a hívásos fekete képernyő, és van már xposed is, ezért mehet a flash.
Kérdésem, hogy stock + root + Xposed vagy Cata romot tegyek-e fel (Cata az root-olva van, illetve ez mellé is mehet Xposed)?? -
Fkris
őstag
válasz
focvis #49653 üzenetére
A saját reklámbevételek miatt van ez az egész, mert te ha hirdetsz, nem kap a lap pénzt.
Nem következetes a rendszer, ezt már rég tudjuk, az én HSZem 90% segítő volt, 2embernek is segített volna, erre törlik az egészet, nem pedig módosítják azt részét, ami maximum szurkálódásnak fogható fel.Mivel nem látták a választ, újra fel kellett tenni a kérdést,csak megemlítem
De részemről ennyi a téma, itt is befejeztem ennek a parttalan dolognak a kivesézését, csak együttérzésem akartam kifejezni. -
válasz
slice14 #49651 üzenetére
Teszem hozzá eléggé meglepett, hogy reggelre törölve lett a hsz-em, amiben linkeltem egy akkut az Aliről, amit teljes megelégedéssel használok május óta - normális használattal 2 napot megy.
Szvsz többeknek hasznos infó volt, és saját kezűleg bárki ki tudja magának cserélni 15 perc alatt. Kevesebb, mint 3000 Ft.(Kizárólag a hardveraprón hirdetem meg a saját cuccaimat, nem reklámozom hsz-ben őket.)
iPad (iOS) topikokban minden 10. hsz. arról szól, hogy melyik tokot, melyik fóliát vette meg a kedves fórumtárs. 🙀 Ott a hivatalos Apple Store-ból letölthető reklámblokkoló appok verik ki a moderálási biztosítékot, itt meg az nem számít.
Ha ezt a hsz-emet is törli valaki, akkor erősen elgondolkodom a ph! fórumok demokratikus mivoltán. (Lásd pl.: szólásszabadság)
-
Scooter74
őstag
New franco.Kernel version for the Nexus 5
* r78
* New! ONLY FOR ANDROID 6.0.1 - DON'T FLASH ON 6.0
* New! ONLY FOR THE NEW SYSTEM-LESS SUPERSU 2.60 OR NEWER
* Improvement! Reduced load average to it's absolute minimum = no uninterruptible threads running anymore
* Improvement! Reduced minimum panel minimum brightness to its possible lower value
* Improvement! Merged some patches from upstreamzip:http://kernels.franco-lnx.net/Nexus5/6.0/zips/franco.Kernel-nightly-r78.zip
-
mukisrác
aktív tag
Az N5-ben lévő gyári power (toggles) widget-et meg lehet szerezni /le lehet tölteni külön? (Az 5X-ben nincs benne, és úgy a szívemhez nőtt ez az N5-ben)
-
bl4ze
veterán
Segítsetek, pár napja volt egy gmail frissítés és azóta DUPLÁN jönnek az emailek.
Az értesítési sávon is 1 email 2x van, és fent a gmail ikon is dupla, sőt a hang az e-mail érkezéskor is duplán van.És néha nem jön meg az e-mail
Találkozott valaki ilyennel ? ? ?
Eddig rendben volt a gmail, most meg szórakozik.... -
CB
senior tag
A Pécs plázában még mindig van egy eladó vadonat új N5 86e-ért, ha valakit érdekel. Ha jól láttam, fehér.
-
Fkris
őstag
válasz
Just_Reboot #49639 üzenetére
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #49636 üzenetére
Köszönöm, ráírok mindjárt az eBayre, hogy küldjön egy akksit!
-
zolka95
őstag
-
metal01
őstag
-
Szeretném eloszlatni a topikban kialakult félreértéseket a hirdetések definíciójával és moderálásával kapcsolatban.
Röviden: megbízható eBayes eladót linkelni, mint ahogy felhívni a hamisítványokra a figyelmet nem szabályellenes és nem is moderációs alap. A felesleges feszültségkeltés viszont az, és szankcionálásra kerülhet.
Bővebben: Az ÁSZF tömören fogalmaz, mégis kézzelfogható tevékenységekre utal: "Van egy eladó X-em, PÜ vagy itt a [link]", "Keresek X-et", "Eladóvá válik az X-em, érdekel valakit?", "XY hirdeti a telefonját, ó de jó vétel!"... Ezek mind a Hardverapróra, a lokál városi topikokba, esetleg aláírásba valóak, nem pedig a szakmai fórumba.
Az eBayes hirdetésekkel más gond van: gyorsan elévülnek; onnantól fogva csak ballasztanyag a topikban. Ezért javaslom, hogy a konkrét termék helyett a külföldi források eladó/bolt szinten legyenek kiemelve a topikban, akár elrettentő jelleggel is – az időtállóbb és mindenkinek hasznosabb. Eseti, sürgős segítségnyújtásra pedig lehet privát üzenetet is küldeni a kérdezőnek.
Ha a Hardveraprón futnátok hamis termékekbe, ezt a Jelentés funkcióval jelezhetitek az illetékeseknek, lévén ez is a szabályzatba ütközik. Ha egy törlést jogtalannak gondol a hozzászólás szerzője, akkor itt jelezheti.
-
LógaGéza
veterán
Na akkor honnan vegyek akksit?
-
gabro0
őstag
Nektek mostanában előfordul, ha lecsatlakozik wifi-ről akkor csak percek múlva megy fel mobilnetre. Amúgy Vodafonos vagyok. Mostanában a kernelekkel bszkuráltam, lehet az a gond?
Nincs kedvem újraflashelni az egész rendszert
-
gery2123
őstag
Honnan és kitől érdemes ÚJ AKKUT venni? Nem akarok valami gagyit venni.....
A héten küldöm fagyállónak a kicsikét, mert a bekapcs gomb meghalt......Aztán már új akku se lenne rossz.
-
vacs
veterán
Tanácsot kérnék srácok.
Jelenleg még 5.1.1-et használok, Xposed+Gravitybox (és még pár modullal).
Mivel a 6.0.1-el (elvileg) megszűnt a hívásos fekete képernyő, és van már xposed is, ezért mehet a flash.
Kérdésem, hogy stock + root + Xposed vagy Cata romot tegyek-e fel (Cata az root-olva van, illetve ez mellé is mehet Xposed)?? -
bakesz23
tag
Sziasztok!
Több mint valószínű, hogy elég hülye kérdés. De nem régiben összetörtem nexus 5 telefonomat, és néztem javíttatás de legolcsóbban is 30k, annyit meg nem nagyon szánnék rá nincs valaki aki esetleg tud olcsóbban helyet ahol megcsináljak vagy valakit aki megtudja szerelni olcsóbban?
Koszi előre is!
-
Dottore
addikt
Mindig a Nexusok frissülnek elsőként és ha probléma van, értelemszerűen abban is első lesz. Ha valaki early adopter, annak vannak technikailag hátrányai. Ez ezzel jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Thrustmaster T300 kormány feltuningolva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VPN topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest