- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz
radicspeter1 #50517 üzenetére
Milyen hívószámot küld el a másik félnek?
-
ntomka
nagyúr
válasz
mihione #50507 üzenetére
Ennyi, orosz módszer mindig beválik!
-
ntomka
nagyúr
válasz
randras_83 #50433 üzenetére
Pont a héten kezdtek erről pletykálni, hogy megy el Apple irányba a Google is a Nexus vonallal (mármint ez a cél). Szerintem sem ugyanaz már a Nexus, mint rég. Az utolsó ilyen a Nexus 5 volt. Az újabbak már mást képviselnek.
-
ntomka
nagyúr
válasz
gabro0 #50299 üzenetére
Bárhogy melegedhet a kijelző. Kolléganőm iPhone-ja úgy sárgult be egy csíkban, hogy navigálásra használta sokat nyáron a kocsiban. Rásütött a nap és megtette a hatását.
Nem mondom, én is használom párszor navigációra, de nem olyan sokat és szerencsére még nem okozott ilyen problémát. Ugyanakkor egy ROM frissítéstől durván át tud melegedni az egész teló, mert alkalmazás optimalizáláskor a h****e droid durván megemeli a kijelző fényerejét (totál feleslegesen).
-
ntomka
nagyúr
A CM fejlesztő lelépett. Szerencsére lett új karbantartónk, viszont a CAF verzió sorsa egyelőre kilátástalan, szóval aki ezen az ágon van és naprakész nightly-kat akar, az váltson vissza alap verzióra.
-
ntomka
nagyúr
válasz
GrooveHero #50174 üzenetére
Mehetne, de valamiért nem alkalmazza egy kamera alkalmazás készítő sem. Persze az is kérdés milyen lenne az eredmény.
-
ntomka
nagyúr
válasz
randras_83 #50045 üzenetére
Megosztják egymás közt a 800MHz-es sávot, szóval ha pont telekomos tornyon voltál/volt, akkor egybevág.
-
ntomka
nagyúr
Nekem is a 4.4-gyel volt a legjobb érzésem a telefont illetően, bár én CM-mel használtam, de ugye az alap sokat számít, és CM-ből is az a verzió volt a leginkább egyben. Azóta szedett-vedett az egész.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Carvus #49377 üzenetére
Mindenki azt használ amit akar, de szerintem is nagyon buta a stock rendszer. De nem is arra készítik, hogy mindenkinek ez legyen jó. Alapnak megfelel és akinek elég, nyugodtan használja. De mikor én is kipróbálom néha, rádöbbenek mennyi hasznos funkció hiányzik belőle.
-
ntomka
nagyúr
CM13 tegnapi vagy mai nightly-t valaki próbált? Nekem bootloop mindkettő.
-
ntomka
nagyúr
válasz
dozsabalint #48847 üzenetére
És a mai CM nightly már fogja is tartalmazni.
(#48855) dozsabalint: Csak ott van, ha a CM-be már be is fésülték: [link]
(#48850) Zoooja: Haleluja, ez a do not disturb módból nekem nagyon hiányzott!
-
ntomka
nagyúr
A programokat nekem sem szedte le, de az kevésbé zavar, mint a wifi-k nem szinkronizálása. Ez bántóbb, mert mindet állíthatom be újra, akkor is, ha az nem változott.
Opengapps-ot tettem fel én is, de van egyáltalán más 6.0-ra való? Én nem találtam. Kamera felment, ami a gapps-ban benne volt. Az megy jól, hdr is van.
CM beépített update-et szinte sosem használom, szóval nem tudom. Mindig letöltöm a zip-et és recovery-ből teszem fel a frissítést.
-
ntomka
nagyúr
válasz
horvathkrisz #48570 üzenetére
Az korosodó droidos telóknak rendre csak fél percbe kerül bekapcsolni a kijelzőt, hogy egyáltalán legyen esélyed felvenni a hívást.
-
ntomka
nagyúr
Elindult a CM13 hivatalos nightly csatorna. Már csak napok kérdése és mi is megkapjuk.
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz
Martinitius #40726 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
slice14 #40126 üzenetére
Ebben a hálózat beállításoknál találsz olyat, hogy wi-fi priority. Azzal be tudod állítani a sorrendet, hogy melyikhez kapcsolódjon első sorban a rendszer. Ezt korábban tudta alapból a droid, nemtom 5.1-ben miért vették ki (de lehet már 5.0-ban sem volt, nem néztem túl gyakran).
-
ntomka
nagyúr
Az új cm nightly-ban ki lehet kapcsolni a heads up notificationt. Öröm és boldogság.
-
ntomka
nagyúr
A mai cm nihghtly már az 5.1.1-en alapul.
-
ntomka
nagyúr
Bekapcsolták a CM12.1 nightlykat. Kíváncsi vagyok mikor készül el az első build.
-
ntomka
nagyúr
válasz
marquuard #38494 üzenetére
Érzetre gyorsabb, a számszerű tesztek nem érdekelnek. Ez a lényeg. A sebesség nem abban nyilvánul meg nálam, hogy adott alkalmazás hamarabb lefuttat valamit, hanem ha több alkalmazást futtatok párhuzamosan, megnyitok, bezárok akkor mennyire sima pl. az átmenet animációja, maga az alkalmazás milyen simán fut, ilyesmi. És ezeken simán érezhető a változás.
-
ntomka
nagyúr
Nagyon jó ez a caf verzió a cm-ből. Piszok mód vaj sima, és még csak nem is instabil. Üzemidő még teszt alatt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
metal01 #38178 üzenetére
Én ezt használom: gapps minimal. Ez hozza legközelebb stockhoz a rendszert úgy, hogy a cm jóságot sem veszi ki.
-
ntomka
nagyúr
válasz
dozsabalint #36845 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
horvathkrisz #36603 üzenetére
ART-on használtam mindig a 4.4-et is, ott nem volt ezzel gond.
-
ntomka
nagyúr
Na ez egy must have fejlesztés lesz!
-
ntomka
nagyúr
válasz
radicspeter1 #35677 üzenetére
Az is.
-
ntomka
nagyúr
válasz
metal01 #35300 üzenetére
Ez a gapps tetszik, szerintem kipróbálom. Eddig a PA gapps csomagot használtam, mert azzal megy a hdr+ a kamerában, de túlságosan visszabutít stock szintre. Nekem jó lenne a cm féle megoldás, ha a hdr-t nem ütné ki.
Ez amit linkeltél az írások szerint vegyíti a kettőt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
s3nsitivity #33853 üzenetére
És ahogy elnézem a sebességen és a memória használaton is optimalizálnak a stockhoz képest. Helyes.
-
ntomka
nagyúr
válasz
belavagyokbp #33849 üzenetére
Ez érdekesebb.
-
ntomka
nagyúr
válasz
s3nsitivity #33788 üzenetére
Nekem jobb az üzemidőm, mint kitkaten volt.
-
ntomka
nagyúr
Feltettem a CM12-t. Hogy lehetne HDR-t varázsolni a Google kamerába? Még CM11-hez jó volt a PA google kamera modul (külön telepítő zip), azt feltéve simán ment, de az ugye most nem játszik.
-
ntomka
nagyúr
válasz
GrooveHero #33448 üzenetére
Ahogy mondod, kocsira pont ennyit terveztünk most költeni javításra, amennyibe ez kerül.
-
ntomka
nagyúr
válasz
GrooveHero #33446 üzenetére
Nálam is tok a nyerő, de akkor pont nem tokban volt.
Köszi, ráírok.
-
ntomka
nagyúr
Szerencsétlenül landolt a teló járólapon. Az üveg durván bepókhálósodott, szilánkok estek ki belőle. Fél méter volt az egész. Ennyit a gorilla erejéről.
Viszont az LCD hibátlan, nem torzult sehol, nincs pixel hiba, érintésre reagál. Lehet csak az üveget cserélni, mert van ahol azt olvasom, hogy csak az LCD-vel egyben lehet cserélni?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Martinitius #33278 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged