- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
Dottore #53511 üzenetére
Nah jah
Legnagyobb érvágás a Nexusok után, hogy zárt a bootloader, és a stock rendszer forrását sem akarják kiadni. Így azért a custom romok is nehezebben jönnek majd. Már csak egy knox kellene bele aztán tiszta Samsung lenne.Én még 29-én rendeltem meg az OP3 -t, mert akkor már elég biztosnak tűnt a 640$ -os ár amit pletykáltak. Annyit meg én nem adok egy telóért, így még a pixel bejelentés előtt lecsaptam inkább egy oneplus-ra. Családban két éve hibátlanul teszi a dolgát egy OP1.( ami a három közül a legszebb készülék szerintem) szóval nagyon bízok benne.
Nexus5 valóban gyors még mindig, ha nagyobb aksi lenne benne és legalább 3GB ram akkor eszem ágában nem volna lecserélni.
-
( V )
veterán
válasz
Dottore #52927 üzenetére
Akku témához, itt egy külön ilyen célra fejlesztett alkalmazás: AccuBattery
-
metal01
őstag
válasz
Dottore #53015 üzenetére
Nem bukott az be. Egyszerűen jó pénzért felvásárolta a kínai Lenovo az egész PC ágazatot az IBM-től. Tudod, van az a pénz... Azóta pedig szépen lassan építi le a minőséget a mennyiség rovására. És követi a "trendi" vonalat. A ThinkPad-en ez ragyogóan látszik. A 20-as szériával be is van fejezve a klasszikus vonal. Utána már csak konzumer laptopokat árulnak high-end kategóriásnak minősítve. Vicc...
A Nexus a telefonoknál olyan mint a laposoknál a ThinkPad. Azért itt is van félresikerült széria. Pl. az 5X. Annyira nem ajnározzák a tulajok. A Nexus 6 (nem 6P) is fasza. A Motorola azért nem egy rossz cég
A 6P is prémium kategória. Most nagyon várom, hogy a HTC minőségre mit fog hozni. Remélhetőleg jót. És nem heroin árban
-
metal01
őstag
-
metal01
őstag
válasz
Dottore #53011 üzenetére
Hát azért egy Preci vagy egy EB is tud jó lenni.
Amúgy felreppent a hír egy éve, hogy csinálnak egy retro ThinkPad-et amiben a jó öreg TP-k sajátosságait hozzák vissza. Egyelőre semmi hír róla
-
gabro0
őstag
válasz
Dottore #52927 üzenetére
2014 márciusa óta használom a telefont és nem nagyon szoktam rátöltögetni. Megvárom míg 20% körüli töltöttségre esik, aztán töltöm fel teljesen és utána is rajta szoktam hagyni.
Mai napig 4 óra felett (4-4,5) az átlagos kijelzőidő, a gyári akksival
Pl. most 47%-on áll és 3 óra 16 percnél jár a kijelzőidő. -
Dottore
addikt
válasz
Dottore #52906 üzenetére
OK akkor félreértettem.
-
bl4ze
veterán
válasz
Dottore #52883 üzenetére
Jól. N béta van fent 7.0 , nagyon stabil, szép, jó gyors. A kamera valami álom, tényleg le a kalappal!
Akku is jobban bírja, szóval egyelőre nagyon rendben van.N5 kapott egy új USB charger dock-ot, és eladom, jó kis power pack. qi töltő, 4-5 féle tok, első perctől fólia a kijelzőn, szóval az új gazdájának lesz egy jó telefonja, az akku is csak 1 éves - 1 éve vettem bele újat.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Dottore #52847 üzenetére
zsebben rezeg, zseben kívül meg villog. nálam így működik, úgyhogy totál jó a LED. pont egy fokkal diszkrétebb amúgy az ismétlődő hangjelzésnél. ráadásul utóbbi pont azt nem tudja, hogy egy pillantásból meg lehessen állapítani, hogy volt-e valami elmulasztott esemény. ja és tök mindegy, mert az Apollokon van
-
bwoay
nagyúr
válasz
Dottore #52844 üzenetére
banger ez a telefon, de tényleg. ami számomra némileg negatívum, az az NFC hiánya, meg a 3.5-ös jack aljzaté, de lehet, hogy utóbbi csak megszokás. a Thorról a LED-et is hiányoltam, nem tudom, hogy ezen van-e, mert hasznos dolog - de ne kelljen már kényszeresen, 20 percenként felélesztgetni a kijelzőt, hogy történt-e valami. mindezekkel együtt az ára "RÖHÖGCSÉGES"
pláne, hogy ott az oldalon az opció a céges beszerzésre is EU-s adószámmal.
-
metal01
őstag
válasz
Dottore #52748 üzenetére
Az N5-öm egy Spigen Neo Hybrid tokban van. Ebben nem mozog, lötyög az tuti. Ha leveszem róla akkor olyan, mintha új lenne a telefon. Tok nélkül szerintem pedig minden telefon karcolódik, kopik, stb. Tény, hogy a OP3 kapósabb lenne, ha lenne sötét színben is. Amit nem értek, hogy csináltak belőle egy arany színűt is, ami nem kicsit rajos :/
-
metal01
őstag
válasz
Dottore #52725 üzenetére
Lehet, hogy tényleg a OP3 lesz az utódja az N5-nek. Ár-érték arányban, valamint küllemre is rendben van. Ahogy olvasom elkezdődött a CM13 fejlesztése is rá.
Van némi fenntartásom az új Nexusokkal szemben. Bár sokat még nem lehet tudni róluk. Tűkön ülök.
-
assemble
addikt
válasz
Dottore #52514 üzenetére
Az mondjuk igaz, hogy olcsobb nalunk, mintha netto 400 dollarba kerulne, tehat kvazi olcsobb, mint az usa-ban (a nagyobb afa miatt valojaban nyilvan nem, de netto arban igen), de remelem ettol fuggetlenul tenyleg nem fog noni addig az ara. Mondjuk Oneplus-nal volt mar ra pelda, hogy arfolyam valtozasok miatt arat emeltek, szoval szerintem meg az sincs teljesen kizarva..
-
assemble
addikt
válasz
Dottore #52470 üzenetére
Kozben itt is van az androidpolice cikkje a temaban, ami szerintem eleg jol helyrerakja a dolgokat, es a vak tippjeik is szerintem egesz megalapozottak: Dubious report says Google will release non-Nexus phone this year - take it with a grain of salt
-
metal01
őstag
válasz
Dottore #52380 üzenetére
És az előző Nexusok árát is lenyomja. Még a 6P is jó vétel lehet akkor. Igaz, hogy nagy, de eléggé prémium kategória. Érdekes amúgy, hogy egyelőre nulla infó van a neten az új Nexusokat illetően. Annyi "szivárgott" ki, hogy HTC lesz az egyik, vagy mindkettő. Tavaly ilyenkor azért már voltak infók, vagy nem?
-
randras_83
addikt
-
bwoay
nagyúr
válasz
Dottore #52313 üzenetére
ha az Onyx változat csak annyira csúszik, mint a Nexus 4, akkor az nem para.
de egy szilikon tok meg tudtommal a gyári csomag része, illetve van hozzá egy csomó pofás case, közte egy sandstone is.Justreboot:
pláne annak best buy, akik eleve a ROM-olhatóság miatt veszik,
és szerintem kb ezek vannak többségben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest