Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
forintuser #48298 üzenetére
Nem akarok, egyszerűen működjön a rendszer és 2-3óránál többet várok.
P6 topikba pont olvastam 2,5-3 ora üzemidőt ami pont nem fér bele. Marha jó jogy szép nagy és okos ha közben powerbankkal kell rohangálni. Én is naponta többször amikor van lehetőségem rátöltök de már kellemetlen -
mukisrác
aktív tag
válasz
randras_83 #48297 üzenetére
Tegnap a westendben megnyomkodtam egy kicsit a 6P-t, nekem elment a kedvem az ormótlan, aránytalan méretétől (nagyon magas és hozzá meg keskeny, hja, és mellé párosul a kis vastagság). Folyamatosan ki akart esni a kezemből, valahogy nem találtam rajta a jó fogást.
-
forintuser
őstag
-
Fkris
őstag
Még pár off, és mindenkit bannoltatok!
Amúgy simán mehet a beszélgetés,a telefonhoz köthető, mert váltás, csak maradjon offban.
-
Dottore
addikt
válasz
noorbertt #48288 üzenetére
OnePusnál az OxygenOS igen közel van a stockhoz. Nálam finnyásabb és apróságokra odafigyelő ember nemigen van, de mikor szerencsém volt találkozni vele, ha akartam volna sem tudtam volna belekötni. Ott nyúltak bele ahol és amennyire kell. Egyrészt ez az oka, hogy nagyon szimpatikus.
Aztán, hogy mi lesz vele az egy kérdés, de ha már kérdés, akkor az is az, hogy mi lesz a stockal.
OnePlus 2
Oneplus X
N5 -
( V )
veterán
válasz
noorbertt #48284 üzenetére
tanács: egyáltalán nem gagyi - fém unibody masszív és nagy, szép kijelzővel és bazi akkuval. Lolli van rajta EUI felülettel (MIUI klón). kollégámnak van elég sokat nyomkodom és engem meggyőzött
a hátsó ujjlenyomat olvasó pedig baromira kézre esik és jól kiváltja a bekapcs gombot.
-
Fkris
őstag
válasz
noorbertt #48280 üzenetére
ABC sorrenben!
Amúgy észre kell venni, hogy ez a kérdés vicces, mert n5 2éves cucc, a két oneplus pedig alig 1 hónapos....
Nem fogtam még kezembe őket, de ha hozzák az n5szintet, érdemesebb azt beszerezni, mert van belőle vadi új, míg nexusbol jó eséllyel csak használat szerzel.
-
slice14
veterán
Cseréltem a leírásomban az adb zippet.
Gondolom elég kiszedni az adb fájlokat a platform-tools mappából? Ill., gondolom visszafelé kompatibilis?
-
repjegyes
újonc
Sziasztok. Sikerült leejtenem a telefonomat, és olyan szerencsétlenül esett, hogy betört a hátlapi kamera lencsevédő üveg. A garancia már lejárt. Kit javasoltok, hol érdemes megcsináltatni?
-
thesound
addikt
Logoutomban lévő leírást frissítettem. Felment a sec.patch-es OTA.
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #48255 üzenetére
vótmá, csak ugye megállapítottuk hogy ez a jenki modell
StarKiller89
jééé ez másnak is van? azt hittem csak itthon vacak a vétel (3 antennával a háztetőn)
-
asturel
őstag
válasz
StarKiller89 #48259 üzenetére
Nekem az nem rémlik, hogy lett volna olyan mikor nem így működött, de lehet csak nagyon rég volt.
-
StarKiller89
senior tag
úgy veszem észre, hogy amikor hívnak engem és felveszem a telefont, akkor 1-2 mp-ig nem vagyok hallható, tehát a mikrofon késleltetve kezd el működni, ez mitől lehet?
-
Draken
őstag
Meg mindig jobb, mintha samsungrol vagy szifonrol irna..szerintem! Sot, a sok custom rom es a frissitesitol meg az en hajam all az egnek..de hat ez egyeni szoc problem.
-
LógaGéza
veterán
válasz
aizen92 #48253 üzenetére
Már ne haragudj, de nekem érdekesebb volt az ő beszámolója, mint a te hszed... Így legalább van egy összehasonlításunk, és egy képünk arról, hogy milyen az N5höz képest egy most kiadott középkategóriás készülék.
madoc
Köszönöm az összehasonlítást, így megnyugodtam, hogy nem pazaroltam el a meghívóm, ugyanis nem sokkal lettem volna előreébb, ha váltom az N5öt -
radicspeter1
őstag
Brutális jó áron a Nexus 5!!
[link] -
aizen92
addikt
imádom ezeket az offokat
1. egyelőre
2. ilyenkor azt nem lehetne, hogy a TOPICJÁBA írsz egy hsz-t és ide csak egy linket dobsz?
nagyon durván nem érdekel hogy a fél képernyőt onefosoneról kell nexus topicokban olvasni. leszokhatna már erről mindenki. értem én, hogy érdekelte másokat, menjenek a topicba akkor és ott beszélgessetek róla.
na mind1. nem vagyok TG csak a brutál offok kiakasztanak.
béka.*brekk* -
Madoc
veterán
Oneplus x tapasztalat: 7-kor vettem le töltőről reggel. Böngészgetés,fórumozás,facebook,youtube,és a kamerával molyoltam+ 20 perc telefonálás.
Nexus 5- höz viszonyítva érezhető rendszerbeli különbség nincs,szebb ujabb,jobb a kijelzője.Bár nekem mire lemerült már kicsit sok volt a fekete.
Nyitottam a bootloadert,tettem fel twrp-t és rootoltam.Tettem bele egy 32gb kingston microsd-t és lementettem a rendszert.Mentés közben eléggé felforrósodott de ezt betudtam a mentés tömörítésének és a tökéletlen twrp-nek.(egyenlőre csak házilag barkácsolt van rá).
Gyári kamera appal nagyon kisem próbáltam csak feltettem az oppo kamerát amivel a 1+1 képeinél valamivel zajosabb képeket, de a Nexusnál mindenképpen jobbakat csinált.A gyári kamera nem ment sd-re csak belsőre.Sd írási jogokkal semminek nem volt gondja.
Feltettem az xposedet és a G.boxot,Gravity-ben pár beállítás nem megy ( sajna a gyorsbeállítások is közte van),a többi az jó.XPrivacy modul nem megy,és a gyári beállitásokban lévő jogosultságkezelővel is vannak gondok.Volt amelyik app-nál visszadobott a menübe és nem engedett beállítani semmit.Egyszóval nagyon egyben van mind külsőre mind belsőre. A kijelzőn gyárilag fólia van és adnak hozzá egy szilikontokot is ami meglepően minőségi! Megért minden forintot!
A nexus-t meghagyom egyenlőre tartaléknak mert....az ördög nem alszik.
Bocs az offért csak többen kérték hogy referáljak. -
slice14
veterán
válasz
Deion Branch #48249 üzenetére
Igen, kell unlock.
-
Deion Branch
tag
WugFresh toolkitnél ha bootloop miatt szeretném újrapakolni, kell előtte unlock+root, vagy csak simán kiválasztom a képen látható funkciót? (előtte abszolult érintetlen volt a teló)
-
tybsen
addikt
A szervizből visszajött telefon nem látja az itthoni wifit... A szomszédokét látja. Más eszközök látják az itthoni wifit. Manuálisan hiába adom hozzá a hálózatot, nem csatlakozik. Valaki ötlet esetleg?
-
radicspeter1
őstag
na szép flashelés közben (WUG) Writing System-et ír a consolon de semmit nem látni a telón hogy writing-olna....már ebben az állapotban van 5 perce.
Teendő?
Vicc ENTER megoldotta a problémát Consolban...
-
Deion Branch
tag
válasz
slice14 #48232 üzenetére
Köszi, csupán annyi a gondom, hogy mivel a teló nincs bekapcsolható állapotban (mármint az androidba nem tudok belépni), nem tudom engedélyezni az USB hibakeresést (kutya se tudja hogy be volt-e nyomva). Arra valami orvosság van esetleg?
szerk: Illetve van különbség melyik módszert használom? Mert ahogy látom a toolkitben van eleve "bootloop" funkció ami mint utánaolvastam nekem van, és ha az eredmény mindnél ugyan az, az egyszerűbb út nekem tökéletes
-
radicspeter1
őstag
válasz
StarKiller89 #48241 üzenetére
Majd komolyabban a következő főverzióban biztos javítják, más rovására persze.
-
( V )
veterán
válasz
ntomka #48237 üzenetére
a Wifi drain issue-nál láttam hogy a 2014-es Moto-kat is érinti, a legújabb generációnál még nem néztem utána
-
SteveJobs
őstag
válasz
boda.adam967 #48234 üzenetére
Nálam ugyanez van de én custom romon nem tapasztaltam.
-
( V )
veterán
válasz
boda.adam967 #48234 üzenetére
szia, ismert 6.0 hiba: [link] még nem lett kijavítva.
-
boda.adam967
csendes tag
sziasztok, nektek nincs olyan hibátok nexus 5 6.0 androidon hogy amikor a wifit bekapcsolod ott ahol föntről lefele lehúzod az ujjad az értesítőben remélem értitek mire gondolok, hogy ott elég volt régen csak a wifi jelre rá nyomni és a mentett hálózat pl otthon a wifi routerre egyből fel is csatlakozott de most a wifi jell alatt lévő kis nyílra rá kell nyomni és ott bele menni abba a menübe és akkor nagy nehezen megkeresi és úgy csatlakozik, , csatlakozik is bár lassabban mint eddig, és mellet meg kiríja h csatlakoztatva,nincs internetkapcsolat.
és közben meg van... ez normális? régen nem így volt. erre van valami orvosság az új hiba javítot a november 1-et már megkapta a telefon de az első frissítés ota 6.0 ez így van, előre is köszi a választ pm-nek is örülök ha valaki tudja m miért van ez így, egyébként más teló nem csinálja ezt...az otthoni csatlakozáskor.... -
lafaty80
addikt
van mód a novemberi patch-et root-olt + twrp-vel ellátott stock rom-ra feltenni valahogy?
-
slice14
veterán
válasz
Deion Branch #48230 üzenetére
Ahogy Dottore is írja, vagy akár az aláírásomba is be van linkelve.
-
Dottore
addikt
válasz
Deion Branch #48230 üzenetére
Bizony, hogy van, olvasd el az összefoglalót.
-
slice14
veterán
válasz
Deion Branch #48228 üzenetére
Reset (power gomb 10 mp), majd vol- és power gomb. És mehet fel újra a factory image.
-
Deion Branch
tag
válasz
slice14 #48227 üzenetére
Igen, egy idő után túljutott, azóta viszont megint tolja hogy "Android is starting... Optimizing app x of x.."(reset előtt magyar volt btw. ha számít), befejezi, megint jön ez a 4pontos töltőképernyő és kezdi újból az optimalizálást, ez gondolom annyira nem megszokott
Ilyenkor valahogy nem lehet rátenni a csupasz androidot?(sajnos a resetnél nálam megáll a tudomány)
-
slice14
veterán
válasz
Deion Branch #48226 üzenetére
actory image flash vagy factory reset után kel neki pár perc míg magához tér.
-
Deion Branch
tag
válasz
Deion Branch #48224 üzenetére
Factory reset óta idáig eljut és ez tölt
-
csipuka
senior tag
válasz
radicspeter1 #48222 üzenetére
Elvileg igen, de majd a kovetkezo frissitesnel kiderul
-
Deion Branch
tag
válasz
errrtu #48152 üzenetére
Üdv!
Sürgős segítségre lenne szükségem!
Nekem is megjött ez a frissítés, gondoltam ráengedem, erre frissítés után a kis zöld androidocska azt írja hogy "Hiba". Nem sok mindent tudtam csinálni, újraindítottam, azóta annyit csinál hogy "alkalmazások optimalizálása" mikor befejezi betöltene, és mikor kijön hogy "android" újraindul és kezdi elölről.
Mit lehet tenni?(sose volt rootolva, semmi, mindig OTA megy rá) -
purechill
csendes tag
Arcfelismeréses feloldás miért nem működik ha magam elé tartom a telefont? Alul sem jelzi amit kéne. Mikor először beállítottam akkor jó volt de mostanában semmi.
-
csipuka
senior tag
válasz
radicspeter1 #48217 üzenetére
En mar azt hasznaltam a security update utan. Ami nem megy vele:
- security settings
- quick reboot
NRT-vel raktam fel, ha jol emlexem csak a a kerneles boot img-t kell lecserelni es az uj supersu-t kell hasznalni.
Elotte persze TWRP -
zolka95
őstag
válasz
radicspeter1 #48217 üzenetére
Ez engem is érdekel!
Amúgy ti, hogy rootoljátok a telót? NRT-vel vagy másképp?
-
radicspeter1
őstag
Valaki rootolta már az új chainfire megoldással itt a telóját? Minden oké ami a root appokat illeti vele?
Tervezem hogy kipróbálom. Mert unom hogy minden jó a gyári rendszerrel
-
G4bi89
senior tag
válasz
StarKiller89 #48214 üzenetére
Van csak zabálja az akkumulátort.
Sajnos az ujjlenyomat olvasó miatt egyre kevésbé lesz fontos a dupla kopp.
-
SybenX
őstag
válasz
StarKiller89 #48206 üzenetére
Én a wakeup touch nexus L appal zárom és oldom fel a telefont,ezzel kímélve a bekapcs. gombot.
-
metal01
őstag
válasz
StarKiller89 #48210 üzenetére
De nincs közvetlen nyomás alatt a gomb és nem reped a keret. Azé' nem mindegy.
Szerk.: A keretet közvetlen a gomb mellett értem. Szokása repedni. Plusz a jacknél, a SIM tálcánál és az USB-nél is.
-
szpali
addikt
(#48206) StarKiller89
Az enyém tavaly áprilisi piros készülék, idén nyáron adta meg magát. -
metal01
őstag
válasz
StarKiller89 #48206 üzenetére
Szvsz nem volt olyan, hogy kezdeti meg későbbi modell. Egyesek különböző reveket emlegetnek. Szerintem meg csak a futószalagon történő gyártás miatt vannak szórások az egyes darabok között. Kell neki egy jó tok pl. egy Spigen Neo, oszt' annyi
-
StarKiller89
senior tag
Összefoglalóban ez szerepel:
"A lezáró/feloldó gomb is megadhatja magát kb másfél éven belül, erre figyeljetek!"
MIre figyeljek, ha figyelek nem adja meg magát?Viccet félretéve, ez a kezdeti modelleknél volt inkább jellemző vagy a későbbo modellekben is megadják magukat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android játékok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest