Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Akik Cata (Jan 05 - Stable) + Ex kernel kombót használnak, azokhoz lenne egy kérdésem. Nálatok működik rendesen a gps? Ugyanis nekem a t*köm tele van már
Ma lementem futni és 2-3 perc egy helyben állás után inkább elindultam, de menet közben se talált jelet. Amikor szintén ennyi idő keresgélés után van jel, akkor is össze - vissza ugrál. Íme a képek: 1 ,2, 3Megnéztem gps test programmal és ott sem az igazi, egyedül akkor talál gyorsan jelet ha wifi is be van kapcsolva, ha csak mobilnet akkor...
2 perc után még mindig 2km -es pontossággal tudta meghatározni. 
Érdekes, hogy lollipop alatt jó volt, igaz azóta a futós app is frissült párszor, és gyanakodhatnék arra is, de mivel a gps test programban sem mindig oké a dolog így inkább a Cata lesz a hibás.
-
SteveJobs
őstag
Semmigond!
Mielött elájultok magatoktól a pure nexus-nál nem produkálja ezt a hibát.
2 napja próbáltam ki a chromat este hozta a Géza féle problémát. -
KFeri22
tag
válasz
norbi198255
üzenetére
Köszi,de én jobban megbíznék az LG Electronics Deutschland-ban, ha él még a gari
A kijuttatás nem probléma. Esetleg lenne valakinek tapasztalata két éves kor előtt, német MM-ban? -
KFeri22
tag
2014. júliusában német Media Markt-ban vásárolt N5-re él még a garancia? Van valakinek tapasztalata? Számla meg van.
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Ó jaj! :-)
-
mihione
őstag
-
( V )
veterán
-
LógaGéza
veterán
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy aktív marad a kijelző? Kezdetekben csak akkor vettem észre, amikor beültem autóba, beraktam a helyére, és csatlakozott BT-n a fejegységre. Csatlakozás után aktív maradt a kijelző, de nem mutat semmi képet. Leválasztás után ugyanez.
Tegnap viszont már akkor is észrevettem, mikor kaptam egy értesítést, felébredt, csak ránéztem, de nem reagáltam, majd elment a kijelzett kép, de a kijelző aktív maradt.Járt már valaki így, vagy csak egyedi probléma?
-
Uzi74
senior tag
Polarcell (papíron 2450 mAh) akkut tettem bele az N5-be, most hogy már bőven a 3. évét tapossa.
Egyelőre jól teljesít, a 2. (elvileg original LG) akkunál többet bír érzésre. -
törölt tag
Hát 1:1
szóval megkérdezem, azért köszi mind2-nek. -
törölt tag
Sziasztok. Garanciajegy és számla nélkül, csak imei alapján lehet gariztatni a telót? Akitől vettem azt mondta azokat nem találja az s/n 503k szóval március előtt nem vehették így még benne van az 1évben.
-
ordogl
tag
Sziasztok!
Mostanság nagyon halk a mikrofonom (beszélő). Gyakran hallom a vonal túlsó végéről, hogy alig hallani amit mondok.
El lehet tömítődve a mikrofon, esetleg valami beállítási hiba lehet?
Köszönöm -
Fkris
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Mi már tudtuk, bebee

zkosaras
Szerintem nincs vele semmi baj, jó cuccnak tűnik.énis gondolkodtam, de nekem kéne LTE -
GrooveHero
addikt
Csak nekem újdonság, hogy a stock 6.0-ban van van százalékos akkukijelzés?
lehet volt korábban is, de ln csak mosr jöttem rá -
m_dawe
senior tag
A 4.4 alapú MIUI fel fog gond nélkül menni 6.0.1-es stock rendszerre, vagy downgradeljem inkább 4.4-re?
-
zkosaras
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek mennyire jó vétel ez?
Ha jól számoltak akkor kb. 55k-ból itt lenne mindennel együtt.
Az amerikai verzió mennyire használható itthon? (LTE nem érdekel)
Rendelt már vki ilyen felújított darabot?
Garancia van egyáltalán ezekre?Köszi a segítséget!
-
gabro0
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Eddig NRT-vel csináltam a flashelést, nem működött, ezért találtam ki ezt a módszert. Ja igen és nem kell hozzá gép, ez külön jó.
Gondoltam, ha nálam megoldotta az ilyen jellegű problémát, akkor másnak is jó lehet.Látom már írták többen is írták a FlashFire-t, érdekes program. Próbálta már valaki?
-
TaylorPro
addikt
Van itt valakinek mágneses fedlapú tokja? Olvastam olyat is hogy becsíkozta a kijelzőt. Kényelmes és powergomb kímélő lenne.
-
twine
veterán
válasz
Lizardman
üzenetére
Nem a legolcsóbb ebay zeller ,de Uk raktárból szállítanak, így kb 1/3 idő alatt van itt, a "Csájna " raktárosokhoz képest

-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Betört a barátom Nexus 5-nek a kijelzője, és tanácsoltam neki, hogy inkább rendeljük meg ebay-ről, sokkal olcsóbban kijön (meg amúgy is, a szervizesek is ezzel az áruval dolgoznak).
Annyi kérdésem lenne csak, hogy mire kell figyelni ennél a telefonnál? Vannak különböző fajták, vagy mindegyik ugyan az? Plusz, ha esetleg már valaki rendelt, és van megbízható eladója, annak a linkjét is megköszönném.
-
metal01
őstag
Hát nem tudom mi lesz ezzel a Cataclysmel. Kár érte. Nekem tuti, hogy még jó darabig marad fent az utolsó stabil belőle. Nem foglalkozom az alap OS frissítésekkel. Majd, ha lesz valami normális ROM, ami "kiválthatja" a Catat, akkor arra váltok. Stock meg szóba sem jöhet

-
LógaGéza
veterán
válasz
radicspeter1
üzenetére
Ezaz! Jól rémlett akkor Chainfire neve, rá kerestem rá elsőre Play Storeban, csak nem találtam meg ezt az appot... Most rájöttem, hogy nem voltam bejelentkezve, és csak Beta teszterként látható

Fkris
Tudod - lustaság, fél nehézség
-
LógaGéza
veterán
Aha, és akkor cserélgessük ki az olyan létfontosságú fájlokat, mint a pl services. jar, framework-res.apk, libandroid_runtime.so régebbi verziókra... Akkor tök felesleges volt felrakni az OTA-t

Fkris
Előfordul olyan, hogy pl asszony befoglalja a gépet, és le van merülve a laptop, töltőt meg lusta vagyok megkeresni, akkor jól jön
Martinitius
Nem, nem erre gondoltam, az valami új fejlesztés volt egy ismertebb moddertól, de nem találom... Lehet álmodtam
-
( V )
veterán
egy kis érdekesség Catalysm kapcsán: [link]
lényeg: a legutolsó MOD továbbra is vígan működik frissített (MMB29Q) romon, uh a fejlesztő alkotói szünete ellenére is használható up-to-date állapotban! 😉
leírás how-to egyebek, a link mögött
-
Fkris
őstag
Igen, a mondandód második fele az én érvem is, ott helye is van!
Az első, nagy írás teljesen okés volt, informatív, aztán az 1-2 kérdés is, de 2. napja érkeznek kérdések, hiába off, akkor is zavarhat pár embert.Egy szó mint száz:
Köszönjük Peti, aki akart, értesült róla, kapott helyet is, hogy értekezzünk róla, most térjünk vissza a régi, miért nincs OTA, szétvertem a telóm az asztalsarkán és most leszakadt a kijelző fele és
miért OFFol fszágokat twinekérdésekhez

-
twine
veterán
válasz
radicspeter1
üzenetére
radicspeter1 for president

Egy utolsó ebben a témában részemről, mert rossz érzés, ha félre értenek, vagy gyökérnek néznek...
Engem nem zavar az Off, mondhatni semmi nem zavar
én is rommá offolom a topicot,, de én gyökér módon haszontalan dolgokkal...
Te viszont tényleg hasznos infókat osztasz itt meg...de csak "két-három" ember veszi hasznát...
A saját topicjában viszont ki tudja hány ember örül neki, aki megtalálja...
"Csak" ennyit szerettem volna...
Respect
-
radicspeter1
őstag
ON!! Minden kedves melegszívű Voipos N5 barátomat várom itt:
-
Martinitius
tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Flashifyra gondolsz
valóban egyszerű, és jól használható, csak root kell neki, és ziptől kezdve img. fájlon át mindent lehet vele flashelni, anélkül, hogy recoverybe raknád a telefont. Lustáknak pont jó! Mondjuk lehet én vagyok ennyire maradi, de amit lehet, azt klasszikusan parancssorból rakom 
-
guppy
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
StuntCallnál is meg van szabva mennyi idő alatt kell elhasználni a feltöltött pénzem ?
-
LógaGéza
veterán
Én töröltem a TWRP mappából mindent, kivéve a backupokat, majd bootloader módban fastboot flash recovery-vel felraktam, és ment elsőre szépen.
gabro0
Miért kell felmásolni? Miért flasheled recoveryn belül a recoveryt?
Szerintem ez egy kicsit körülményes, bár ha nincs kéznél ADB, akkor megoldható - bár az első recoverycseréhez akkor is kell...
Bár pont valamelyik nap nézegettem valami jó flashelős appot, amivel kb mindent fel lehet rakni, csak root kell hozzá, de most eszembe nem jutna melyik volt az... -
HREH
senior tag
Nektek felment a 3.0-ás TWRP?
Nekem parancssorból felmegy, de amikor recoverybe bootolnék, akkor nem hajlandó belépni...mi lehet a baj? -
twine
veterán
Srácok,,,ég a pofám, mert legtöbbször Off-olok én is itt,,,de tényleg segítő szándék is vezérel...:
Ez egy jó topic volt régen sok segítőkész emberrel...És mindig friss infóval, épp melyik cég akciózza a "perc"díjait...
Sokat használtam én is Voip-ot régebben, és ma is ha külföldi ismerősökkel beszélek...Ebből a topicból tanultam mindent a Voip-ról...
Szerintem érdemes lenne átnéznetek oda beszélgetni

Hátha többen, több segítséget tudnak nyújtani mint itt az N5 topicban
Béke

-
Sajtqukac
tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Nekem is nagyon megéri ugyanis én csak 30-assal beszélhetem le a csomagomat, így a nem 30-as számokat ezzel fogom hívni mostantól.
-
ntomka
nagyúr
válasz
radicspeter1
üzenetére
Milyen hívószámot küld el a másik félnek?
-
radicspeter1
őstag
válasz
Sajtqukac
üzenetére
Gyári tárcsázóval kicsit halkabban mondja vissza, MobileVoip már jóval tisztább de a G711-es kodekkel más SIP-es kliensben ahol lehet a kodeket is állítani kristálytiszta. De eddig akikkel besszéltem mind értették mit mondok, szóval nekem megéri a 10-ed annyi percdíjat ettől a kis minőség romlást belekalkulálva.
-
Sajtqukac
tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Én is így állítom be, ám amikor hívok akkor mintha nem is lenne fiók beállítva. Csak a sim-et használja.
-
SteveJobs
őstag
Mégmindig ott tartok,hogy a face nem találja a fotók alk a mentett képeket.
Cseréltem már romot,törőltem a facet majd újra feldobtam.Kb egy hete még jó volt. -
ntomka
nagyúr
válasz
mihione
üzenetére
Ennyi, orosz módszer mindig beválik!

-
törölt tag
Sziasztok! Ha teszek fel egy custom recoveryt attól megjönnek az ota frissítések és telepíthetök? Rootnak az új módszert használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma lementem futni és 2-3 perc egy helyben állás után inkább elindultam, de menet közben se talált jelet. Amikor szintén ennyi idő keresgélés után van jel, akkor is össze - vissza ugrál. Íme a képek:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kijuttatás nem probléma. Esetleg lenne valakinek tapasztalata két éves kor előtt, német MM-ban?

az SGS-en sem állt meg az élet a gingerbreadnél

lehet volt korábban is, de ln csak mosr jöttem rá