Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
-
tboy93
nagyúr
Szerintem az elsővel elég bumszli lesz, a szilikon tokok eléggé megnövelik a méretet. Én ebayről rendeltem 1 azaz 1 $-ért egy fekete hard covert, leesésnél ez is több mint a semmi. Egyébként én a bebújtatós tok híve vagyok, volt is egy nagyon fasza tokom angliából, csak elveszett barátnőmék kocsijában
Abban a tokban 2x ejtettem le a telefont és semmi nem látszott rajta, elég masszív szivacsos tok volt 
A spigenek nagyon jó védelmet nyujtanak, de valóban drágák. Abból is több féle van, van amelyik egészen vékony.
-
Zedz
addikt
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Esetleg tudtok ajánlani valami jó tokot?

-
dud998
őstag
válasz
Martinitius
üzenetére
Jaja! Visszatettem az 5.1.1.-et és azonnal megy.
-
gabro0
őstag
Az M flash után backup-ból visszaállítottam a korábbi rendszert, de a bootloader és a radio maradt az M-é

A teló ugyanúgy működik, de ezek a fájlok csak nem a KitKathez valók... A bootloadert visszaflasheltem, a radioval nem tudom mit kezdjek. Visszarakjam a sajátját vagy hagyhatom?
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Martinitius
üzenetére
Igen, csak wipe nélkül csomószor eljátszotta, hogy a 32GB-os 16-osnak látszott. Egy ez ismert bug volt(?).
-
Martinitius
tag
válasz
dud998
üzenetére
Nálam is ugyan ez a gond, azzal a kábellel amivel eddig ment, most nem megy... elég bosszantó.
(#43644) dozsabalint : Teljesen felesleges lépés ha tisztán tetted fel. Img fájl felrakása eleve teljes gyalut jelent, kvázi gyári állapotból csinálsz még egy gyári visszaállítást.
-
Dottore
addikt
Na, ezek eszerint meg pont a nagy lesz a kicsi.

Egyébként kapják be az ekkora telefonnal. Mást kell néznem ha ez ekkora lesz. -
gabro0
őstag
Hogyan rootoltátok a második M verziót? Despair kernellel? Működik az electroactive kernel vele?
-
M2 tapasztalataim reggel óta:
1. nagyon kíméli az akkut (eddig), ~4 óra alatt 95%-ra esett, telefonként használtam, de végig wifi/4G.
2. Power Togglest kevésbé szereti
3. Gyorskapcsolók közül a mobiladat kapcsoló szarakodik, system UI leáll
4. Fekete háttér nincs (ezt tudtam eddig is)
5. Nem találom, hogy hol lehet bekapcsolni a kezdőképernyő elforgatását - állítólag ez benne van az M2-ben. Valaki tudja esetleg?6. és persze a legfontosabb nekem, hogy működik a HERE, most megyek nyaralni.

-
Dottore
addikt
válasz
marquuard
üzenetére
Ezekről a dolgokról szívesen elbeszélgetnék egy mérnökkel, hogy miért kell kivenni (persze lehet a véglegesben benne lesz, de ez csupán egy konkrét példa most), mert egyszerűen nem látom milyen problémát okozhat ez a felhasználóknak. Azt megint nem hiszem, hogy direkt szívatnának vagy valami megoldhatatlan fejlesztési probléma lenne e háttérben. Ennek fényében érdekes lenne a válasz szerintem.
-
marquuard
veterán
Azt olvasom, hogy M Preview 2 alatt nem működik a Chrome sync. Ez rootolt telefonnal megoldható. Törölni kell a Chrome system appot és fel kell telepíteni újra Play-ről, és működni fog a sync.
-
Scooter74
őstag
Skacok hol lehet M2-ben kiválasztani azt, hogy fekete legyen a menü háttere?
Sehol sem találom! -
slice14
veterán
Most látom csak hogy a play-ben, az alkalmazásoknál van egy telekom menüpont.
-
PalSan
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan megbízható, már bevált üzletet/webshopot mondani, ahol kapható még új Nexus 5? Esetleg részletfizetésre is?
Köszi előre is! -
Hoppá, az M2-n fut a Nokia HERE is!
-
-
asturel
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Angolon kivul mas culture-val (legalabbis ahol a tizedes nem '.') crashel, ha angolra visszarakod a telefon nyelvet akkor mukodni fog.
-
twine
veterán
válasz
SybenX
üzenetére
Nem akartam eddig "ünneprontó" lenni, mert hiszen megérzésre nem alapozunk

De szerintem nem lesz két Nexus, és főleg nem lesz N5 2015 (ráncfelvarrás)
Szigorúan egyéni vélemény, és találgatás,,, alá támasztani semmivel nem tudom

(Ha tévedtem, és az idő engem cáfol,mea culpa)Ellenben lehet, hogy körbe nézek külföldön, hogy ki tud segíteni, és valami Google edisün telefonnál kötök ki...

-
twine
veterán
N4-nél is húztam a számat, hogy "eLGé", de végül lenyeltem a békát, majd hogy megcsapott a Nexus láz jött az N5....de "hüvelyt", azt már nem...Ha tüzes isten nyilával fenyegetnek sem...meg MTK-t sem...(független a "hüvelytől") legyen már az embernek tartása
Nexus ide vagy oda....
Egyre jobban azt érzem, hogy nekem ez a két Lg volt a Nexus pályafutásom...a következő, ha "kirohad alólam" az N5, valami más lesz...
Meg nem mondom egyelőre, hogy mi... -
dud998
őstag
Sziasztok!
Mióta az M2 previewt feltettem, nem tudok gépről semmit sem másolni a tellóra. A gép látja a tellót Nexus 5 néven, de ha rámegyek akkor a nagy üresség van. Sehol egy mappa. Próbáltam az MTP kapcsolót is. Mi lehet a gond és a megoldás. Van egy kollégám és nála is ugyanez a helyzet.
-
Megjött az M2 OTA. Rá merjem engedni vagy tényleg gáz?
-
marquuard
veterán
Tudtok mondani egy jól működő email klienst? CloudMagic-et használtam eddig, de nagyon lassan szinkronizál.
-
Zsotti824
tag
Van arra valami alkalmazás amivel mérni/nézni tudom hogy mennyivel tölt pl egy vezeték nélküli töltő? mondták többen hogy ajánlatos valamilyen gyári kábelt használni a töltő és az áramforrás között,van nekem itthon több féle kábelem.gyári telefon kábelek is,és meg akarom nézni van e köztük különbség töltésben
-
arni1
aktív tag
válasz
dozsabalint
üzenetére
utána wipe data? telepítéskor is csinálsz egyet és miután visszarakott minden programot csinálsz még1et?
-
arni1
aktív tag
Van olyan aki frissitette az m-et es azota jobban merul es vagy dobalja a tererot(illetve maxon van es h-n van a mobilnet, de semmit nem tolt be)? Gyari apn van beallitva
-
LógaGéza
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Ha a vízállóság a kinézet rovására megy, akkor inkább nem kérek belőle... Nekem pl nem kell a vízállóság. Akksi legyen jobb (bár tökmindegy, ígyis naponta töltöm, már az esti rutin része, hogy feldobom tölteni, minden másra ott a powerbank
).
Memória meg úgyse lesz bővíthető - ergo még eladó vagy
-
tboy93
nagyúr
nexus 5 (2015) ?[link]
Megvan az 5-ösöm iutódja
javítsanak az akksin, legyen vízálló, bővíthető memória és engem megvettek -
HREH
senior tag
Nálam az M Dev v1 olyan szinten belassult egy idő után, hogy rossz volt nézni. (Bár lehet, hogy ebben a 30 megnyitott Chrome lap is közrejátszott
) Egyelőre visszatolom az 5.1.1-et, aztán, majd meglátjuk. -
marquuard
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem.

-
gabro0
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
A videoteljesítmény nagyon kilóg, pláne hogy "csak" 1080p-s (telóba bőven elég) kijelzővel érte el ezt az a valami.
-
bl4ze
veterán
Drive probléma : urak segítsetek. 1-2 napja nem tudok feltölteni a telóról a drive-ra fotókat.
Elkezdi tölteni 2-4kb/sec (!!) majd leáll, hogy sikertelen.
Korábban simán ment. -
gabro0
őstag
Van már valami mód a 2. dev pre rootolására? Chainfire úgy tűnik pihen

Stabilabb lett az előző verzióhoz képest? És még egy, az akksi. Láttam az 5 órás kijelzőidőket ami biztató.
-
Frenky89
addikt
Mindenféle kütyük nélküli fekete hátlapot hol lehet(ne) beszerezni?
-
marquuard
veterán
-
bl4ze
veterán
válasz
kicsisanyi
üzenetére
55-60 max.
-
kicsisanyi
csendes tag
Sziasztok, boldog tulajdonosa vagyok egy 16gb-os fekete nexus5nek, viszont most ketkartyas telora valtok, igy megvalnek a nexus-tol. Minimalisan mikrokarcos (nem hasznaltam foliat), egyszer esett, igy kis muanyagserules van, es tavaly tavaszi, egy ev magyar LG garival, ami mar valszeg lejart. Mennyi lehet kb a piaci ara? Koszi.
-
SybenX
őstag
Egy kis nexus hír:[link]
LG-ről valahogy nincs szó

-
LógaGéza
veterán
Próbáltam előhozni én is a problémát, de nem sikerült. Gondolom emiatt, mert én a stock alkalmazásváltót használom.
GAppsból én Slim GAppst használok, eddig tökéletesen megy

-
Dottore
addikt
válasz
pudingstyle
üzenetére
Én egyszer használtam így, de hamar rájöttem, hogy baromi sok melót megspórolok ha stockot teszek fel cm helyett. Valójában azt akartam belőle csinálni.

-
Danny365
őstag
válasz
pudingstyle
üzenetére
Készíts egy egyszerű updater-scriptet, ami nem csinál mást, mint hogy törli ezeket az appokat. Aztán mikor frissíted a ROM-ot, egyből flashelheted is ezt a kis eltávolító zipet recovery-ből.
-
pudingstyle
tag
CM12.1-et használok, viszont kigyomláltam az aosp/cm appokat, és a helyükre felraktam a gyári, google alternatívákat. Minden egyes alkalommal mikor frissítés érkezik a romhoz, ezeket az appokat visszarakja. Ez elég zavaró, mit lehetne tenni azon kívül, hogy minden alkalommal kitörlöm őket? Esetleg mást, aki így használ CM romot, ez nem zavarja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Autós topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Abban a tokban 2x ejtettem le a telefont és semmi nem látszott rajta, elég masszív szivacsos tok volt 

javítsanak az akksin, legyen vízálló, bővíthető memória és engem megvettek