Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
JMarty
tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Még nem került vissza
-
Just_Reboot
addikt
Ha már CM a téma. Aki hasznája megnézné nekem hogy bele került-e már a lock screen weather?
-
Scooter74
őstag
Uhh de termeltetek, olvasom a finomságokat itt, közben meg a fejem csapkodom a falba.
Ki csesztem magammal mert úgy volt, hogy a telefonom visszaküldöm garba javíttatni a keretrepedést de mégsem és én meg előtte zártam a bootloadert.
Most meg nincs kedvem nyitni, mert minden céges dolog rajt van és nem akarom bukni. Na mind 1 egyszer csak úgy is nyitni fogom, lehet akkor ha kijön az M. -
CB
senior tag
Köszi...köszi!
Akkor most a letöltött zip-eket felmásolom a belső tárhely gyökerébe.
Újraindít recovery módban.....Hogyan tovább, hogy a gyökérbe másolt fájlok ne törlődjenek?
Wipe - Factory reset (wipes data, cache, and dalvik)?
Install egymás után a két zip fájl? -
LógaGéza
veterán
ARM - 5.1.1 a biztos, Variantból pedig az, amelyik neked kell. Ha rákattolsz a Variant oszlopban a nevére, akkor bejön egy oldal, ami leírja, hogy mi van benne, de itt is van egy összehasonlítás.
-
LógaGéza
veterán
Fényképező módban van gömb panoráma funkció?
Google Camera Play Storeból, és lesz
Exchange fiókot lehet beállítani?
App van hozzá, nem használom, de tuti működik
Led színeinek beállítása tényleg alapból benne, és jól működik?
Ezt sajnos nem tudom, de AICPben ugyanaz a progi volt használva rá, mint CMben, és ott jól ment.
Azt megtaláltam, hogy a CM12.1-et honnét kell letölteni, de a gapps-ot nem.
Gapps-ot kell telepíteni mellé?Igen, kell, felhasználástól függően válaszd ki mi kell: [link]
Stock rom mellé NRT-vel telepítettem custom recoveryt. CM12 telepítés után ez megmarad?
Igen, megmarad.
Ha nem tetszik a CM12, NRT-vel vissza lehet térni a stock romra?
Persze, bármikor.
-
CB
senior tag
Kilenc hónap használat után meguntam a stock romot, úgy döntöttem, hogy kipróbálnék valami mást a nexus5-ön.
CM12 használókat kérdeznék egy két apróságról.
Fényképező módban van gömb panoráma funkció?
Exchange fiókot lehet beállítani?
Led színeinek beállítása tényleg alapból benne, és jól működik?
Azt megtaláltam, hogy a CM12.1-et honnét kell letölteni, de a gapps-ot nem.
Gapps-ot kell telepíteni mellé?
Stock rom mellé NRT-vel telepítettem custom recoveryt. CM12 telepítés után ez megmarad?
Ha nem tetszik a CM12, NRT-vel vissza lehet térni a stock romra? -
YAS-dude
őstag
válasz
asturel
üzenetére
Nálam a legutolsó (I) DP3, elementalx kernel (a root miatt) és valóban, ez a doze dolog működni látszik. Reggel 6-kor levettem töltőről és délelőtt 10 körül még mindig 99% volt, pedig pár percet nyomkodtam is.
Azért pár cataclysm funkció hiányzik... alig várom a Cata M-met. -
Nekem eddig hibátlan az M3 / 6.0 első kiadása. User data megtartásával firissítettem M2-ről.
-
zolka95
őstag
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Nálam nincs vele baj azon kívül, hogy meríti a telót.
stock 5.1.1 -
-
asturel
őstag
Miota feltoltam az "ujabb" DP3-at a "Play Games" nem akar frissulni (-504), gondoltam leszedem apkmirror-rol, arra meg azt mondja, hogy "INSTALL_FAILED_PERMISSION_MODEL_DOWNGRADE", -d (: allow version code downgrade) meg nem segit. Masnak frissult gond nelkul? Mar a Play Store data&cache-t is toroltem, framework services-t meg nem talalom :/
ElectroActive kernellel default configgal ejjel 99->96%-ra merult, igy hogy kozben meg par perc (<10) kijelzoido is volt

-
arni1
aktív tag
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Gyengusz, sokszor darabos, bar jatszhato, de a legrosszabb hogy jatek kozben merul mint a titanic.
-
Just_Reboot
addikt
-
( V )
veterán
válasz
Just_Reboot
üzenetére
azért gondoltam hogy megkérdezem van-e vmi említésre való fícsör az 5.1.1-hez képest
-
TaylorPro
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Napi tanulságnak jó volt. Majd szombaton leszek újra pc közelben, addig jó ez.
-
dud998
őstag
Valaki tudja, hogy mi a különbség az MPA44l és az MPA44G között?
Én pár napja tettem fel PR3-at és akkor még MPA44G volt build szám. -
Just_Reboot
addikt
válasz
TaylorPro
üzenetére
Az lehet. Nekem is csak harmadszorra sikerült letölteni, a belső tárhely tartalmát is csak most másolom vissza, mert hajnali fél kettőkor már nem volt kedvem.
@( V ) Hát nem tudom. Esetleg csinálsz egy mentést a mostaniról és ha nem jön be az M akkor mehet vissza a mentés.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Én is imagéből. Valamit elkutyultam akkor.
-
LógaGéza
veterán
Chroma dev kivette a ROMból a SlimLaunchert a 08/10-es buildban, és Launcher3-ra cserélte. Erre a 08/13-as changelogban panaszkodik, hogy nem érdekli a Launcher3 bugjai, különben is jobb a Nova, használja mindenki azt
Úgy látszik megint kereshetek ROMot, amiben SlimLauncher, vagy Trebuchet van...
Esetleg létezik olyan launcher, amiben olyan az appdrawer, mint az előbb említett kettőben? -
( V )
veterán
válasz
Just_Reboot
üzenetére
értem én, csak azon gondolkodom, hogy ha van most egy jól bejáratott Cata + blu akkor arról érdemes-e kiváncsiskodni M-re, vagy annyira nem was-ist-das hogy inkább megvárjam a hivatalos kiadást....

-
( V )
veterán
van flashelhető verzió is: Android M Preview 3 Flashable ZIP
-
lafaty80
addikt
aki M-et használ, lehet/érdemes FR nélkül telepíteni a stock 5.1.1-re? Illetve appokkal hogy áll, mennek rajta (chrome, mx player, játékok,stb) ?

Nézegetem egy ideje, de most fájna egy FR után újra belakni a telót.... -
Valaki játszik ilyen telón Hearthstone -nal? Ha igen akkor megírná hogy hogy fut neki rajt a játék?! Előre is köszönöm.
-
huan
őstag
Mi a Build száma a Android M Preview 3-nak?
-
TaylorPro
addikt
M3 óta hangosabb a csengetés hangszóró, nagyon gyors, mint ha gyorsabb lenne a rendszer. Fogyasztás is korrekt.
-
radicspeter1
őstag
Szerintem megéri, erről már nem is mondanám el, hogy előzetes verzió. Nekem minden app elindul alatta amit használok, semmi rendelleneset nem tapasztalok már. (M2 alatt voltak kompromisszumok még) Ajánlom tedd fel V(égleg).
A .27-es modeme pedig nekem jóval jobb mint a 26-os volt... A decibel értékem -10-el javult!!
-93-ről -83-ra -
( V )
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
és tartalmaz vmi említésre méltó változást a nyalókához képest?

-
randras_83
addikt
válasz
torrente91
üzenetére
majd jelentkezz, hogy mi lett a vége.
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
"The Google Apps Device Policy app bundled with MPA44G is unable to set up an Android for Work Profile, so you cannot create a new Work Profile with that version of the app. This issue is resolved in the Google Apps Device Policy app bundled with MPA44I. Other apps that provide Android for Work functionality remain unaffected on either build."
Ezen kivul lehet meg van valami, de csak ennyit talaltam most. -
torrente91
tag
Sziasztok!
Na végül elmentem az LG-be. Mondtam mi a probléma, erre a srác felajánlotta, hogy Ők is megpróbálnák ezt a szoftverfrissítést és akkor nem kell ott hagynom, mondom időpazarlás, de ám legyen 10 percem még van, na vissza is jött, hogy nekik elkezdte a telepítést. Mondom akkor valami csoda történhetett, vártam még 5 percet kb, vissza jött a gyerek ilyet szól hááát nekünk se megy tovább a bootnál
Aztán végül ott maradt mondták, hogy 1 héten belül készen lesz, kíváncsi leszek... 
-
válasz
randras_83
üzenetére
Akkor megvárom, hogy kinek hogy sikerül.
-
TaylorPro
addikt
válasz
randras_83
üzenetére
Én is feltolom, de én a totál gyalu híve vagyok...

-
bl4ze
veterán
válasz
Martinitius
üzenetére
Waze
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok!
Elég amatőr kérdés, de egyszerűen nem sikerült megoldanom: hozzáadtam egyik barátom gmail accountját a Gmail appen belül, de sehogysem sikerül eltávolítani. Hogyan lenne ez mégis lehetséges?
-
Martinitius
tag
válasz
horvath85g
üzenetére
na ez megy, köszi!

pXeeT: jó neked, nekem nem akar elindulni, pedig parancssorból flasheltem az img-t, a szülinApp-t pedig újra telepítettem (miután nem indult) és így sem megy... nem értem.
-
pXeeT
tag
válasz
Martinitius
üzenetére
Nekem simán megy DP3-mon a szülinApp.
-
Máris van új preview.
Jó, hogy tegnap este raktam fel.
-
gabro0
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Nálam sincs olyan mappa, de KK 4.4.4-et használok, itt a /system/etc/hosts tökéletesen működik (ez az alapbeállítás is egyébként) próbáljátok meg ide mentetni.
Az a "HU" csak stringben lehet, a teló lokalizációjától függően jelenik meg vagy sem.
Szerk.: Na mindegy utólag látom a hangulatjelet a mondatod végén

-
horvath85g
aktív tag
válasz
Martinitius
üzenetére
nokia here és locus (az inkább túrára, de arra nagyon jó).
-
Martinitius
tag
Valaki tud olyan ingyenes (és offline) navigációt ami megy DP3-on? Este indulok Tokajba, és most derült ki, hogy az iGo nem indul...
-
HREH
senior tag
válasz
alladek
üzenetére
Nekem a factory image flashelésnél flash write failure-t dobott az NRT, eMMC hiba volt. Ha nem dobja ki ugyanezt a hibát, akkor elvileg nem alaplapi hiba van, egyszerűen csak bekapcs. gomb szarakodik. Rakj fel egy stockot, és nézd, hogy csinálja-e ott is a hibát.
Én fagyalllonal csináltattam, itt Hardveraprón kerestem rá, 28k volt a csere, feleannyi, mint az LG szervizes ár.Nektek DP3 alatt nem szarakszik Wi-fire csatlakozásnál a teló? Itt állok a router mellett, bekapcsolom, erre vagy 20 sec mire rácsatlakozik
(5.1.1 alatt 2-3 sec volt, picit furcsállom emiatt) -
ALI_G
veterán
sziasztok,
folyamatos problémám van a bluetooth-tal, ami mindeddig nem volt annyira zavaró, hogy foglalkozzak vele.
A következőt tapasztalom:
bekapcsolom a BT-t, elnavigálok a beállításokban a BT-re hogy csatlakozzak az eszközhöz. Beírom a PIN-t és utána működik.
Legközelebb próbálok hozzá csatlakozni, bekapcsolom a BT-t, bemegyek a beállításokba, mert nem csatlakozott magától csak hogy nem csatlakozik.
BT ki/bekapcs néha segít. Telefon ki/bekapcs néha segít.
Nem értem hogy mi a baja. Ötlet? -
alladek
csendes tag
Köszi a választ, megpróbálok esetleg egy 5.1 -es imaget felrakni! Ilyet korábban egyszer már produkált Slimlp alatt, de rátoltam a legfrisebb Euphoruát, és ott meg minden jó volt. Majd ugye feltettem az M3-at és azóta rendszertelenűl, de kikapcsolgat.Remélem nem alaplapos lesz...egyébként azt, hogy alaplap a hibás, honnan lehetne biztosan megtudni? Te hol és mennyiért csináltattad egyébként?
-
HREH
senior tag
válasz
MrPetya19
üzenetére
Ezt én is láttam, néztem is, hogy mi van...mindenképp ki kell jelölni egyet, utána a vissza gombbal kell visszamenni, nekem a "mégse" és a "kész" (ha jól emlékszem ez volt a nevük) gombokra se reagált.
Egyébként egy %-ot sem merült éjszaka a DP3, jó lesz ez, rootot meg recoveryt rakok majd rá, TiBu miatt.
alladek: nekem nincs ilyen baj - eddig - remélem nem is lesz. Ha eddig nem csinálta, akkor nem hinném, hogy hardveres, de persze bármi előfordulhat, nekem is egyik napról a másikra halt meg az alaplap.
-
alladek
csendes tag
Feltettem a Dev.Pre.M3-at, azóta a telefon magától random jelleggel kikapcsol. Van úgy, hogy 5 percenként, de olyan is előfordul, hogy pl.: 1-2 óránként: néha használat ( böngészés) közben, de standby módban is simán magától kikapcsol. Csak akkor veszem észre, ha fel szeretném ébreszteni és látom, hogy kikapcsolt!
Valaki tapasztalt ilyet vagy hasonlót? Hardveres vagy az M-el lenne esetleg összefüggésben? Cache ürítése már megvolt a recoveryben... -
Just_Reboot
addikt
válasz
randras_83
üzenetére
Hát nem tudom. Én nem vinném be a telenyomorba azzal a szöveggel hogy: "nyitottam a bootloadert meg imageket flashelgettem, ja amúgy alaplapot kellene cserélni"
-
randras_83
addikt
válasz
torrente91
üzenetére
Akkor dobd be a Telenor hoz. Ott tuti nem kérdeznek semmit. Max tényleg a mit a kolléga is mondott még én is hogy image flash miatt nyitott.. Szerintem megoldják. Csak azért mondtam az LG - t mert az gyorsabb szvsz.
-
Megtaláltam az m preview 3 első hibáját.
Első bekapcsolásnál, ha visszaállításnál ha nem minden appot akarsz telepíteni, akkor nem lehet leokézni a listát. -
slice14
veterán
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Biztos ez? Nem úgy van, mint a 48i build-nál. Mert annál is azt mondták hogy javították, de végül kiderült hogy nem sikerült. Csak az app írja ki hogy javítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Úgy látszik megint kereshetek ROMot, amiben SlimLauncher, vagy Trebuchet van...

Aztán végül ott maradt mondták, hogy 1 héten belül készen lesz, kíváncsi leszek...