Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Igen, ez volt a kérdés. Köszönöm!
-
dkovizoli
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Melyik layers app-ot használod? Mert találtam többet is. Nem szoktam témázni, de a sötét jól néz ki. Kár, hogy csak dp1-ben volt gyárilag benne.
-
Fkris
őstag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Na, a TIR ben a Layers lesz a kovetkezo!
-
Fkris
őstag
Joltudom, M prev alatt a Layers eleve tamogatott?
Csak root kell hozza, de kompatibilis rom nem, mint pl L alatt az Euphoria? -
slice14
veterán
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Köszi

-
Just_Reboot
addikt
válasz
slice14
üzenetére
Igen Layers. Inversion UI a téma, a navigációs sáv ikonjai meg a Shades of Gray-ből vannak.
-
slice14
veterán
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Megkérdezhetem hogy ez milyen téma? Gondolom layers......
-
Just_Reboot
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
-
dajdaj
tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Fejlesztői beállítások,futó szolgáltatások.

-
Just_Reboot
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Vicces vagy, csak hogy már nem úgy mutatja mint Lolli alatt.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
A beállításokban.

-
Just_Reboot
addikt
M Preview alatt hogy lehet megnézni hogy mennyi RAM-ot eszik a rendszer?
-
csipuka
senior tag
-
YAS-dude
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Előfordul nálam is, meg már itt is olvastam valakinél.
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1
üzenetére
custom kernel, vagy egyebek?
-
dkovizoli
addikt
válasz
radicspeter1
üzenetére
Nálam is majd minden esetben ez a szitu.
-
vikla007
aktív tag
Nekem is van mindkettő... az n5 talán egy picivel jobb, de aksi időben semmiképp... OnePlus-al 6-7 óra SOT simán megvan az n5-el ritkán már volt 4... ha a gyári romot jól felrakom (sokan össze-vissza romolják és csodálkoznak... -Nem Rólad beszélek-) a OnePlusra és jól beállítom nagyon szépen fut...
-
Madoc
veterán
válasz
Dottore
üzenetére
Olvass vissza kb 3x leírtam ha kíváncsi vagy rá rákeresel. Nekem van és nem ajánlom senkinek. A nexussal semmi gondom nem volt a tárhely méretén kívül. Annak meg gyógyíthatatlan gyerekbetegségei vannak. Akad minden kernellel és minden rommal. Mutatja hogy van mobilneted és mégse kapsz meg egy üzenetet-se és emilt-se csak random. Akkuidő:szar, a nex tud cataclysm-elementalx párossal ugyanennyit-sőt többet. Egy sima twrp rom mentés és visszaállítás törölte az imei számomat és a support alig tudta visszahozni. (azóta is volt 2x és órákig tartott mire visszahoztam a látottak alapján.
-
radicspeter1
őstag
Srácok hogy egy kis ON is legyen...
Az eddigi M-es kiadásokon mindnél tapasztaltam a következő bugot:
Telefonálás majd hívás végén ugye le akarom rakni de nem világít a kijelző! Nem kapcsol vissza a kijelző...töl full sötét és 2X kell mindig megnyomnom a bekapcsoló gombot hogy újra világítson.
Szerintem szoftver bug de erősítsetek meg!
-
-
csipuka
senior tag
Nna kiprobaltam.
Feltettem a legutolso frissitest az xposed-es stock rom-ra NRT-vel.
Minden ugyanugy megy. Elobb az image, majd a root es a TWRP es utana az xposed installer. Most mar abbolt a veglegeset tettem, nem a 2 honappal ezelotti beta-t. Minden megmaradt, minden szep es jo egyelore
Majd a gyari M-nel kap a factory resetet a gep. -
slice14
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Utoljára cm-et a GNex-en használtam. Az utolsó időszakban már kezdet elszálni az agyam a launcher újra töltögetéstől. De ez az 1GB ram elfogyásának volt köszönhető.
HW-en jónak tűnik az 1+1, de akkor ez csak a látszat, a SW bugok miatt?
Egyébként én is inkább az N5 2015-re pályázom. Remélem ha kihirdetik az eredmény, akkor én leszek az egyik aki megnyeri.

-
aizen92
addikt
Nem fos! Sőt. Amennyiért meg lehet venni, tökéletes ajánlat az átlagnak, mert sokkal drágább LG-Samsungokat szerintem veri.
DE
Nem nexus. és kb le is tudhatnám ennyivel, de mivel megkértél így pár szóban kifejtem.
Mai napig van rajta fagyás, akadás, szaggatás. Nem sok, de szembetűnő és idegesítő. Napi használat során, ahogy visszatérek nexus-ra érzem a kettő közti a különbséget, + nagyon sok a oneplus típushiba( wifi dobálás, és ezt hetente megtapasztaljuk, ami elég idegesítő, GPSnél is vannak ugyanezek, halott pixelek és képernyőhibák, de sorolhatnék elég komoly dolgokat, amik bármely forumban első 2 oldalon jelentkeznek.
Ezek a hibák pont mutatják, hogy mennyire " friss" gyártó, és kell még a tapasztalat, az ami az LG-nek van. Mondjuk itt hozzáteszem, hogy remélem a következő Nexusnál az LG-nek sikerülhetne már egy kva normális kamerát összehozni, ami nem fagyizik és jó képeket is lő. )
HW hibák amik szerintem sok felhasználót idegesítenek, és sokszor olyan, hogy lehetetlen a javítást kérni.
SW: Az alap OS-t én a kukába dobnám..... Egy fos stockhoz képest. Volt egy munkatársam, mindig próbálgatta a romokat, és mindig adta a kezembe, hogy nézzek rá mert 2-3 perc alatt ki tudok akasztani egy droidot és látni mennyire fluid a dolog és mindig sikerült valami idegesítő bugba belefutni.Egy biztos, ennyi pénzért a hülyének is megéri az a telefon, DE akkor már inkább egy stock android, nem kókányolt fos CM hányás OS-szel ( bocs de örökre ez a véleményem marad róla ), az a folyékony nexus érzést nem közelíti meg, de a kamera nagyon jó, kijelző szép, akksi idő pedig nagyon korrekt. Egy átlag usernek tökéletes választás lenne csamcsung helyett. Csak hát a gari.
Szóval aki a oneplusone névvel nem idegen, és tudja mi az a nexus, akkor inkább nexust ajánlom neki mindig, jobban jár vele.
Oneplus amúgy min. dupla annyi kijelzőidőt produkál mint a Nexusom. Ami azért fájó.
DE MAJD AZ N5 2015!!!!
Nálam "elsőnapos" vétel. -
StarKiller89
senior tag
-
dud998
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Köszönöm!

-
SybenX
őstag
Arra gondoltam,hogy mivel a huawei lenne a drágább ezért,hogy inkább az fogyjon,direkt annyival "gyengítik" a nexus 5-t,hogy megérje azt a +-t a huawei.Remélem nem így lesz.
Bocsi a rossz megfogalmazásért.Ez akart lenni egyébként : Egyébként elképzelhető,mivel ha 3GB rammal jönne a nexus 5 akkor szinte semmivel nem lenne jobb a huawei,hogy megérje a + pénzt. -
Dottore
addikt
3 GB lesz a RAM relax.

-
SybenX
őstag
Már itt is 2GB ramot írnak a nexus 5 2015-nek: [link]

Egyébként elképzelhető,mivel ha 3GB rammal jönne akkor szinte semmivel nem lenne jobb a huawei-nél. -
dud998
őstag
válasz
dud998
üzenetére
Erre valaki?
Próbáltam feltenni mindenhogyan, de azt írja, hogy az alkalmazás nincs telepítve.
Az APKMirror-ról is leszedtem a megfelelő verziót és annál is azt csinálja.
Töröltem már mindenféle alkalmazásadatot is. A többi új logós Google app felment simán,
csak ez az egy nem akar. M3 Preview van fent. -
slice14
veterán
Én is próbáltam a Layers-t. Találtam is a material dark-hoz hasonló témákat. De az lenne a kérdésem hogy a preview-ben lévő téma az az értesítések szinét is állította, mert úgy emlékszek hogy nem. Viszont én csak olyan témát találok, hogy állítja azt is. Vagy van valami mód hogy csak a settings-et állítsa, de az értesítések maradjanak világosak?
-
Dottore
addikt
Mennyire éreztem, hogy a sötét témát kihagyják a majmok.
Komolyan mondom nem értem. Sok marhaságot láttam már, de ez top 10. Tesztelték, szinte mindenki, kivétel nélkül pozitívan nyilatkozott róla, erre nem teszik bele.
-
Martinitius
tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Nekem sem engedi telepíteni M3 alatt...
-
slice14
veterán
válasz
slice14
üzenetére
Bár nem látok itt olyat hogy virtuális kártya kell hozzá.
"Set up is simple
1. Look for the app on your phone
Android Pay comes preloaded on several devices. If your phone doesn’t have the app, simply download it from the Google Play store.2. Simply add a credit or debit card
If you already have a card in your Google account you can simply add it to Android Pay by confirming a few details, or you can add a new card from any participating bank - it’s as simple as snapping a picture.3. Start tapping
Simply unlock your phone and tap to use Android Pay at any of the over one million store locations throughout the US that accept contactless payments."Viszont ez egyenlőre az USA-ra korlátozódik egyenlőre.
-
agyhalal
aktív tag
Android Pay-jel van valakinek tapasztalata? APK Mirror-ról trelepítettem az appot, de amint hozzáadnék egy kártyát és átlép a Google Play Services 8.1.13 (2234497-236)-ba, egyből ki is fagy.
-
Én pedig nem frissítettem egyenlőre semmit, nekem még mindig az 5.1.1 (LMY48B) van fent, nincs kedvem elbaszni a jól beállított Xposed dolgaimat.
Bár azon gondolkodom, ha NRT-ben kipipálom a No wipe mode-ot (ami azt jelenti, hogy "A felhasználói adatok törlése nélkül flash-eli a gyári image-eket"), akkor megmarad az Xposed+root is?

Valaki?
-
YAS-dude
őstag
Cataclysm frissült...
Sep 09, 2015: Sources updated to android-5.1.1_r14 (LMY48M). Cataclysm Sep 10, 2015 Beta Release -
-
CB
senior tag
-
-
Fkris
őstag
Nagyon meghozaztatok a kedvem stock hoz(persze xposed+gb), bar akkor mar M re mennek, de ez a ketto igy uti egymast.
Amint kintvan Mre a xp, megyek is. -
G4bi89
senior tag
válasz
slice14
üzenetére
Voltam custom romon jó pár hónapig, de még mindig a stock a legstabilabb sajnos.
Nyilván használat függő is, de mindig volt valami indokolatlan merülés kernel szinten, amire nagyon ugrok. Na és mióta elég stabil az xposed+gravitybox, azóta meg vannak a custom rom feature-ök is. Custom kernelt viszont használok mert alulfeszelni szoktam. (jótékony hatással van a SOT-ra
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Fűnyíró topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a másik meg a Cataclysm