- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
Frenky89 #54699 üzenetére
Ha 100% eredetit akarsz, akkor LG ügyfélszolgálat.
Vagy veszel a gigatel-nél, akik szintén eredetit árulnak.
-
Sajtqukac
tag
válasz
Frenky89 #53221 üzenetére
Édesapám használ a nexus 7-el, gyári rom-al egy fulla schiit (igen
) illetve egy Geek Out v2 infinity DAC-ot. Neki úgy sikerült jól megoldani hogy külső tápos USB hubot használ. Így már sikerült egy RME Babyface-el is valamennyire használni, itt sajnos a támogatás android-ra nem az igazi még. De csak gyári rendszerrel használta mindig.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Frenky89 #51621 üzenetére
Én is gondoltam erre az opcióra,de azt mondta a tulaj,hogy neki még nem szórakozott a bekapcs gomb.
Illetve, ha nincs töltőn, akkor nem hajlandó bekapcsolni. Ha töltőn van, akkor pedig magától.
Bár nem tudom,hogy mennyire lehetett lemerülve, amikor ez történt.
Ha 0-ra merült és magától kapcsolt ki, akkor lehetséges,hogy ha töltőre dugom, akkor egyből bekapcsol magától? -
huan
őstag
-
LógaGéza
veterán
válasz
Frenky89 #50087 üzenetére
A GravityBoxban van lehetőség beállítások mentésére, és visszatöltésére - igaz, csak a fizetős verzióban.
De szerintem, ha root után visszateszed a gyári recoveryt, akkor semmi akadálya nincs az OTA-nak, és a root is megmarad-hat (nem tudom megerősíteni, nem próbáltam).
-
LógaGéza
veterán
válasz
Frenky89 #50085 üzenetére
XDA-n külön fórumja van, de ha csak a systemless opció érdekel, akkor ez a te postod!
Esetleg ha elmondod mi érdekel pontosan, akkor megpróbálunk segíteni.
-
gery2123
őstag
válasz
Frenky89 #49664 üzenetére
Szerintem a bekapcsológomb rakoncátlankodik. Nekem is ugyanez volt/van, kivéve a töltőre dugást.
Mondjuk, most hogy összeraktam postázás miatt nem indult újra, így gyorsan irány a play és egy volume wake appot le is szedtem, de ezzel csak az a baj, hogy folyamatosan ébren tartja a készüléket és elég hamar merül. Mondjuk még mindig jobb mint a Samsung Poket Neo, amit kaptam ideiglenesen egy ismerősömtől -
gabro0
őstag
válasz
Frenky89 #49550 üzenetére
Nálam is csinált ilyet (friss telepítés után pár napig), amikor valami hirtelen elkezdte szívni az akksit és akkor kb. 20-25% körül kikapcsolt. Egy párszor eljátszotta, azóta jó és meríthetem 2%-ig is, nincs gond.
Ja és tegnap összejött 5 és fél óra SOT, energiatakarékos módban ElementalX kernellel. Furcsa, mert ehhez képest ugyanolyan gyors maradt a teló.
-
gery2123
őstag
válasz
Frenky89 #49550 üzenetére
Nekem is ugyanez volt, aztán ma megadta magát
Szerintem a bekapcsoló gomb a bűnös.
Írtam fagyállónak, csak az a baj, hogy Debreceni vagyok és elég nehézkes megoldanom a felvitelt.
Esetleg Debrecenben nincs valaki aki meg tudná csinálni? Már szétkaptam, de a forrasztást nem vállalom be.Nagyon jól jött ez így Ünnepre.....
-
Frenky89
addikt
válasz
Frenky89 #48913 üzenetére
Megvan.
0. adb push SuperSU-2.61.zip /sdcard/ssu.zip
1. adb reboot bootloader
2. fastboot flash recovery twrp-2.8.7.1.img
3. fastboot reboot és az enter leütésével szinte egy időben nyomni kell a vol- és a power gombot, hogy vissza lehessen menni twrp-be
4. végül twrp-ben install > ssu.zip és ha ezután mégis megkérdezné a twrp, hogy telepítsen-e SuperSU-t akkor határozottan el kell utasítani -
aizen92
addikt
válasz
Frenky89 #39166 üzenetére
UV és cpu tweak miatt van ez.
Chrome minden szálat kihasználna legmagasabb freqen, de mivel nálatok be van lőve egy limit, ezért tapasztaltok szaggatást.
Nekem néha stock rom/kernel van egy észrevehető lassabb scrollozás néha több mint 1 óra böngészés után, de normál esetben észre se veszed mert még az is fluid.TaylorPro: kernelről volt szó, nem rom-ról.....
-
Scooter74
őstag
válasz
Frenky89 #33976 üzenetére
Az elöző hszben megosztottam a linket, van bent ElementalX, és Franco kernel.
Az elementalból szedd le a 2.05-s.zip-t és a txt-t amiben le van írva mit érdemes állítani.
Ha nem tetszik akkor még mindig ott van Franco r69-s és r70-s kernele.syl5: az operát kiszúrtam az elején. Amúgy mennyi volt a wifin?
Tegnap egész nap? Vagy volt esetleg 3G-LTE? -
Scooter74
őstag
válasz
Frenky89 #33973 üzenetére
Elemental X, és CB alapjáraton 1 magot pörget 300MHz-n míg franco 2 magot.
Elemental X-k van olyan kernele amit ha flashelsz akkor aromatelepítő-ben be tudod a dolgokat állítani, mint pl az UV-t és egyebeket. Vagy a másik, ha nem akarsz fizetős appot venni akkor a playről letöltöd a trickstetMod appot és azzal állítod a dolgokat, de ennek is root kell.
Ja és ami még fontos, hogy franco modósítot ramdisket használ.Ha érdekelnek a kernelek akkor a mega tárhelyem kernel mappáját be tudom linkelni és le is tudod tölteni.
-
Tisza96
csendes tag
válasz
Frenky89 #32748 üzenetére
Csak próbálgattam hogy hátha sikerül... Aztán rátettem töltőre, elkezdte a Google kijelzőt behozni többször és annyit változtattam hogy amikor nyomtam a bekapcs + hang le gombot akkor egyből kihúztam a töltőt és "véletlenül" bent maradt bootloader módban. Akkor lepergett előttem a telefonom teljes tartalma és úgy döntöttem bekockáztatok egy startot és nem rakom újra az egészet, jó döntés volt. (szerecsére)
-
Frenky89
addikt
válasz
Frenky89 #20594 üzenetére
No végre megérkezett a hányattatott sorsú drágaságom.
Laza 1 hónapba telt amíg megjavították. Állítólag akkut cseréltek, meg természetesen nyomtak rá egy standard sw frissítést. Jah és gyártottak egy eddig nem létező púpot a hátlapon a kamera lencséjétől kicsit lentebb, középen.
Érdekesség, hogy az LG központi szervize IMEI alapján már múlthéten elárulta, hogy kész a cucc. Ehhez képest a MM-ba csak tegnap jutott el a csomag.
-
nbarnabas
tag
válasz
Frenky89 #8992 üzenetére
Vedd le a neo hybrid díszlécét. Nincs vazelines csúszás, a két él miatt meg szinte tartósínen van a kezedben. Plusz nem karcol semmit. mer nem feszül annyira.
Engem csak az zavar, hogy ugyanolyan csúszós a NeoHy háta mint maga a mobil (fekete) hátlapja.
És ha már a tok nélküli fogást nézzük. Miért nem tudják ezt jobb anyagból megcsinálni? Szokni kell, hogy nem a hátlapjával kell "tartani", hanem a kicsivel jobb tapadású szélével. Vagy eddig ennyire jókat fogtam ki? -
TOZ
addikt
válasz
Frenky89 #8828 üzenetére
Én nem találtam még. De olyan áron van a cucc, hogy nem igen van értelme hamisítványt árulni.
Sok Nillkin cuccom van/volt /lesz sosem volt hamis, vagy ha az volt, akkor jobb volt, mint az eredeti. :-DNillkin Glass verdikt : szerintem ez kurvajo cucc. Nagyon elégedett vagyok vele.
-
válasz
Frenky89 #8419 üzenetére
Lényegtelen, a számla megléte a fontos, nem nézik milyen név van rajta.
(#8421) HREH
Nem a N5-öt, de mást már vettem tőlük. Elég megbízhatóak, nem terhelik be egyből az összeget, csak ha összekészítették a csomagot. A szállítás ott van a honlapon, a szállítási idő attól függ milyet választasz.
Egyébként teljesen korrektek, egy fülest vettem tőlük kb 7k volt, de nem igazán vállt be nekem, visszaküldtem, és visszaadták a pénzt, még a szállítási költséget is, egyedül a visszapostázást kellett nekem fizetni. Szóval rendesek. -
adammkaa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest