Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
Martinitius
üzenetére
Nekem gari időn túl jelentkezett ez a hiba, fagyallo fórumtárs 45 perc alatt orovosolta
-
Martinitius
tag
válasz
Buster17
üzenetére
Kifele pöckölgettem a bekapcsgombot és végre bebootolt. Így már tuti, hogy a bekapcsgomb a ludas, szóval megmondom a szerviznek, hogy tévedtek, és cseréljék ki.
Ez egyben azt is jelenti, hogy még egy bekapcsgomb ami megadta magát. Nagyon szeretem ezt a telefont, de a minősége finoman szólva nem az igazi...

-
Buster17
addikt
válasz
Martinitius
üzenetére
Nekem is ez volt és a bekapcsolológomb megrángatása megoldotta az én problémámat.
-
Martinitius
tag
Urak!
Újfent csodás dolgokat művel a kicsike (mondjuk ezúttal nem az enyém, hanem a családban lévő másik).
Folyton újraindul, a bekapcsológomb nyomogatásával néha sikerül félig megnézni a bootanimációt, meg egyszer majdnem be is bootolt, addig jutott, hogy "Alkalmazások optimalizálása 1/26", de innen meg reboot.
Bevittük szervízbe, (ahol három hete az enyém is járt, akkor bekapcsológomb hibával, meg is csinálták.), de azt mondták, hogy nem a bekapcs gomb a ludas, és nem igazán tudnak vele mit kezdeni, esetleg "szervízboxos szoftverfrissítést" (<- ez mi a bánat? factory img-es flashre gondoltak?) csinálhatnak rajta, az lehet segít.Jelenleg 6.0 prev3 van rajta, visszaraknám rá az 5.1.1-t, de nem tudom, mivel nem marad meg fastbootban, mivel onnan is rebootol.
Gyakorlatilag ugyanazokat a tünetek produkálja, mint amit az enyém rossz bekapcsológombbal is csinált, a szerviz szerint mégsem az. Akkor mégis mi lehet? Még arra gondoltam, hogy az alaplap halálozott el, de akkor még ennyire sem bootolna be szvsz. Akinek van valami ötlete, ne tartsa magában!
-
slice14
veterán
Hát ennek csak a fekete csík a szépséghibája. Link
-
LógaGéza
veterán
Van itt valaki, aki G Flex2-t cserélt N5-re?

-
LógaGéza
veterán
Köszi

Pont ezért érdeklődtem, mert nekem is érdekes dolgokat produkál. Tudni kell, hogy mostanában meg van a saját kis programlistám, amiket használok, és nincs szükségem másra, ergo jó ideje nem telepítettem más progit, ha kell valami hirtelen, arra ott a tab.
Esténként pl mikor felteszem töltőre használattól függően 30-40% körül van az akksi, de pl tegnapelőtt délután mire hazaértem melóból már 30 alatt volt, estére meg teljesen lemerült, pedig szinte nem is használtam.
Két hete figyeltem meg, hogy néha teljesen "megfagy" - nem jó szó, mert fagyásból csak reboot hozza vissza, inkább teljesen irreszponzív lesz, ergo semmire nem válaszol 1-2 percig, ekkor bezárok minden programot, miest betudom és megjavul, használhatom tovább...
Pont hasonló hibák elkerülése érdekében tegnap reggel akartam tolni egy rebootot, végül cache törlés és a vele járó optimalizálás lett, mert nem bootolt... -
-
Fkris
őstag
Srácok, érdemes lenne Chromáról visszamenni stockra, és Xposed+GB vel tolni amíg nem lesz M re utóbbi, vagy várjam meg míg kijön a végleges kiadása az M nek?
Az mikor is lesz? -
noorbertt
őstag
válasz
coves8
üzenetére
Nekem ez nem tetszik
"BESZÉDADATOK. A Nuance a Szolgáltatás részeként az alább meghatározottak szerint Beszédadatokat gyűjt annak érdekében, hogy finomhangolja, javítsa és fejlessze a beszédfelismerést, valamint a Szolgáltatás és a Nuance egyéb szolgáltatásainak és termékeinek más összetevőit. A jelen Szerződés feltételeinek elfogadásával tudomásul veszi, beleegyezik és elfogadja, hogy a Nuance Beszédadatokat gyűjt a Szolgáltatás részeként, és az ilyen információt a Nuance vagy az irányítása alatt álló harmadik felek csak annak érdekében használják fel a titoktartási megállapodásoknak megfelelően, hogy finomhangolják, javítsák és fejlesszék a beszédfelismerést és a Szolgáltatás más összetevőit, valamint a Nuance más szolgáltatásait és termékeit. A Nuance a fent megjelölt célokon kívül más célra nem használja fel a Beszédadatokban található információelemeket. A "Beszédadat" azokat a hangfájlokat, kapcsolódó átiratokat és napló fájlokat jelenti, amelyeket Ön a jelen pont szerint nyújt, vagy amelyek a Szolgáltatással kapcsolatban keletkeznek. Az Ön által megadott minden beszédadat bizalmas természetű marad, és a Nuance csak a jogi vagy szabályozói előírásoknak való megfelelés érdekében közölheti harmadik féllel, például bírói határozat alapján vagy egy kormányzati intézmény részére jogi előírás vagy felhatalmazás alapján, vagy abban az esetben, ha a Nuance felvásárlására vagy egy másik entitásba való beolvadására vagy "
Legalább hazudna
-
CB
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
+1 a swipe-nak.

Kezdetben ódzkodtam tőle, nem mertem feltenni. Most meg nem tudok meglenni nélküle.
Nem kell ékezeteket keresgélni. Tudja mit akarok írni. Nem állítom, hogy néha-néha nem cseréli ki valami hülyeségre a beírt szót, de azt gyorsan lehet javítani. -
lord.lakli
őstag
válasz
aizen92
üzenetére
+1 swype-nak. Csak is azt és tényleg nagyon gyorsan és elég pontosan lehet nagyobb e-maileket is megírni. A swype-olás nagyon pontosan működik, csak néha kell javítani.
A kedvencem az e-mailben a "Szia" rész után már dobja a leggyakrabban használt neveket. A végén magától ajánlja: "Köszi szépen. Üdv, ..." Még a vesszőt is felajánlja az üdv szó után.Szerintem is megéri az árát nagyon.
-
Scooter74
őstag
Na nem voltam pár napot aztán mindjárt 100 hsz. Van valami amiről lemaradtam?
-
aizen92
addikt
válasz
noorbertt
üzenetére
eddig az ingyenes volt a trial, de most megnéztem play-en és majdnem ugyanazt mutatja mint a fizetős. ( 1 dodó nem sok érte), úgyhogy ha bejön 1-2 hét után akkor érdemes fizetni.
Főleg hogy ezt az appot használom a legtöbbet a telefonon tul.képpen. jóval többet érne.
De nem látok lényeges különbséget, ami a mindennapi használatban zavarna.Legjobb feature a ctrl+a, ctrl+c/v. hihetetlenül hasznosak.
-
icons
addikt
Sziasztok!
2014 októbere óta megvan a teló. Mostanra nagyon leromlott az akksi idő. Max 2,5 óra képernyőidőt bír, ami elég gáz. Természetes, hogy ennyire rossz (hisz már majdnem 2 éves), vagy valami nincs rendben?
Gyári Droid van rajta (5.1.1). Itt van két kép, amik szerintem egészen jól szemléltetik a problémát

Köszi!
-
aizen92
addikt
válasz
zolka95
üzenetére
én swypeot használok. Nem feltétlen kell autocorrectjét bekapcsolni, hanem lehet azt is hogy ajánlja fel az adott javítást, és ha félreütöttél egy 10-15 betűs szóban akár 4-5 karaktert 90% pontosan megtippeli
Mivel én már használom 2 éve és mindig a saját felhasználommal lépek be, így elmenti a gépelési és szóhasználatomat, így én azt mondom 97%nál pontosabban tippeli meg a szavakat amiket gépelek.
Nagyon gyorsan lehet így irogatni vele, nagyon ritkan kell valami javítást eszközölni ( főleg ilyen angolból átvett jövevény/szleng szavak, de ezeket meg hozzáadom a szótáramhoz, és minél többet használom, annál többször dobja fel az általám vélt helyes formáját. )
Szóval a belső szótára nagyon jó, és sokat fejlődött, hála a nagy magyar felhasználóbázisnak, mivel folyamatosan tanítjuk az appot.Van aki amúgy a Swiftkeyt fogja ajánlani.
Ezek azért is jók, mert ha csak egy kézzel tudsz valamiért gépelni, akkor csak suhintod a betűk felett az ujjad és betippeli mit huzogattál össze vissza. Nagyon jó kis funkció, sokkal gyorsabb, mint egy ujjal pötyögni. -
aizen92
addikt
válasz
zolka95
üzenetére
Majd az új Androidos Blackberry neked való
Én úgy gondolom, remek 3rd party billentyűzetek vannak, hihtetlen jó autocorrect algoritmusokkal. Én imádok ezekkel gépelni.
Rengeteget emailezek telefonról, és hiba nélkül tudok megírni akár egy 100 szavas emailt is. Csak meg kell szokni az autocorrectet hozzá.btw. nem telefonon kell regényt írni.
-
zolka95
őstag
Jó lenne ha a nexus 2015-nek lenne fizikai billentyűzete. Sőt, divatba kéne hozni.
Nagy gáz érintőképernyőn írni. egy hosszabb szöveget, amit írás után elolvasok tele van hibával, mert félrenyomtam.Csak én gondolom úgy, hogy kicsúsztathatós billentyűvel sokkal jobbak lennének a telók? Nem foglalná el a fél képernyőt sem a szoftveres billentyű.
-
arni1
aktív tag
visszajött a telóm a szervízből a bekapcsológomb problémával, nem csinálták meg mert nem garanciális, holott az lg ügyfélszolgálat azt mondta, hogy még belefér... legalább felhívtak volna, hogy pénzért megcsináják, de csak visszaküldték.
Lényeg a lényeg hogy garancia híján nekiálltam enneka trükknek. Be is raktam minden, viszont ugyanaz a probléma áll fenn. Ilyenkor mi van? mert a gomb cserét én is meg tudom oldani ha megrendelem, alaplapot viszont nem valószínű, hogy olcsón megúszom.
Előre is köszi a választ!
-
LógaGéza
veterán
Én is most nézegettem, hogy mire cserélném le az N5-öt... Hát nem nagyon van opció... M9 tetszene, csak ott ugye a melegedéses probléma, ami lehet kicsit fel van fújva mondjuk.
A következő a G4 lenne, de ha eladom az N5öt, kapok érte 70e körül, a G4-re rá kell fizetnem 90-100e-ret, annyival meg nem jobb... -
Nálam stock 5.1.1-en jól működik a Viber, igaz én soha nem lövöm ki a memóriából! Minek lőném ki, azért van a memória, hogy a telefon használja!
(#45637) Fkris: mikor írtad, hogy TIR, akkor nekem a 80-as évek kamionos sorozata ugrott be. Legközelebb írd azt, hogy topik összefoglaló.
Ja és én jeleztem, hogy írd bele a recovery-s format data-t!
Más:
Sok helyen azt írják, hogy a Huawei Nexus 3 giga ramot kap, a LG Nexus pedig csak 2-t. Ha ez igaz, akkor nem biztos, hogy én cserélni fogom a jelenlegit. Értem én hogy a stock droidnak elég a 2 giga is, de 3-4 giga rammal még jobb lenne a multitasking, nem szeretem, ha újratöltögeti a dolgokat.
Huawei-be kellene 4, LG-be 3 giga ram ...
-
bl4ze
veterán
Urak, Viber kérdésem lenne : stock 5.1.1.-en vagyok és már rég olyat csinál a Viber, hogy csak akkor van csatlakozva (online) ha a háttérben fut azaz kilépek belőle, de a taskok között ott van.
Ha taskok közül oldalra csúsztatással "kilövöm" akkor pár másodperc és az ikon szürkére vált és offline lesz.Mitől lehet ez ? Korábban 5.0.1 jó volt, 5.1 óta csinálja ezt.
Másnál is van ilyen - megoldható ez bárhogyan ? Apró dolog, de bosszantó. Előző (LG) telómon sem volt ilyen para vele.Köszi

-
Frenky89
addikt
Mi ez az új update? 16.1MB a stagefright javítás javítása?
-
Amikor az ember bajban van, akkor soha nincs senki aki segítsen!

Megpróbáltam parancssorból feltenni az 5.1-et, de error-t dobott, ezért NRT-vel próbáltam és így már sikerült.
Utána NRT-vel csináltam egy Root-ot és ezzel együtt felment a Recovery is, ennek örömére gyorsan fel is flash-eltem a legfrissebb Xposed-ot. Mivel az enyém 32 gigás, ezért kell csinálnom egy rendszer visszaállítást, hogy a teljes tárhely meglegyen. Megcsináltam, de változatlanul csak 12.55 gigát látott, ezért Koga777-nek köszönhetően csináltam egy format data-t Recovery-ben és ez végre megoldotta.Nem igazán értem miért hülyült meg a telefon, de szerintem a Layers Manager összeakadt valamivel, pl Xposed.

-
_CsViktor_
tag
Van valakinek ötlete, hogy az LG Szerviz miért nem veszi fel a telefont? Beadtam javításra (garos/nem garos)- és jött sms. A szervizlap alján van egy telefonszám, amin lehet érdeklődni, de nem veszik fel.
-
SybenX
őstag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
A töltés leáll ha eléri a 100%-ot a telefon,de visszakapcsol amint merül 1%-ot is.Csak akksin keresztül kaphatja az áramot a telefon.
-
hm_guesswho
tag
Sziasztok!
Lehet triviális dolgot kérdezek, ha hálózatról tölt a telefon és már 100%-on van és nem szedem le a töltőről, akkor a töltés leáll és hálózatról kapja csak az áramot? -
bl4ze
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
Nekem is 2 qi töltőm van : egyik ad hangot, a másik nem - szóval igen, a dokkoló-töltő adja a hangot

-
Srácok help!
Unatkoztam ma délelőtt és feltettem én is a Layers manager-t, leszedtem hozzá egy témát, újra indult a telefon, de azóta nem kapcsol be, a képen látható a hiba (bocs a minőségért)!

Fastboot-ból Recovery-be be tudok lépni, de nincs mentésem.
Minden fontos adat a felhőben van (esetleg az sms-ek vesznek el), szóval ha reinstall kell, az se akkora gáz.
Bármi ötlet?
(nem értem miért így jelenik meg a kép, nálam gépen állítva volt)

-
agressor12
senior tag
Higgyétek el,nekem a töltő is hangot ad ki
Nem csak a telefon.
De akkor úgy látszik ezzel egyedül vagyok
-
válasz
üzenetére
Bécsi (és egyéb Osztrák) MM-ben NEM adnak gari papírt, csak számlát, amin (elvileg) rajta van a telefon IMEI száma. Ezzel itthon is tudod javíttatni!
(#45610) agressor12: slice14 jól mondja, a telefon csipog, nem a töltő.
Én múlt héten rendeltem egy Nillkin Magic Disk II – az olcsó Qi töltők királyát.
Sokkal dizájnosabb mint az itthon kapható darabok, és kb 5500-at fizettem érte Aliexpress-en (ennél olcsóbban sehol nem találtam eredetit). -
slice14
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
Lenémítod a telót, akkor is?
-
slice14
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
Nem a qi töltő csipog, hanem a telefon. Legalábbis ha le van némítva a teló, akkor nem ad hangot. Innen gondolom.
Én pl ezt használom. Annyi hogy ez csak töltő pad, adaptert meg kábelt te neked kel hozzá adni. Én az LG töltőfejjel és kábellel használom.
-
slice14
veterán
válasz
coves8
üzenetére
A flash-all.bat-al vagy a minden fájlt egyesével való flashelést próbáltad? Dottore részletesen leírta és nekem is a leírás végén megtalálsz egy tömörített változatot a parancsokkal.
-
agressor12
senior tag
Sziasztok,
Tud nekem valaki olyan Qi töltőt mondani ami nem csipog,csak led van rajta?
Munkahelyre szeretnék venni. -
coves8
tag
Sziasztok!Van egy problémám.Volt fent pár napig M a telón,de mivel voltak problémák,és nem úgy működött ahogy kellett volna,full wipe,LMY48I vissza.Most akartam felrakni a LMY48Met,Hiba!Ok,akkor NRT helyett parancssor hiba!5.0 android felrakásánál, újra hiba.Olyan mindha a a stock recoveryben sérült volna valami.Ez lehetséges?Vagy valakinek valami ötlete?Köszi!
-
törölt tag
sziasztok!
Sokan voltunk itt akik bécsi média marktból vettük a telót. Ti kaptatok hozzá Lg garancia papírt? Vagy bármi olyat amin a garancia fel van tüntetve? Én csak egy számlát kaptam, amin sorozatszám van, de semmi más.
-
CB
senior tag
Ma újratelepítettem a telefonomat.
Korábban felmerült a kérdés, hogy ilyen esetben érdemes az GravityBox beállításokat elmenteni, majd a telefon újratelepítésekor visszatölteni.
A telefon belakását követően feltettem az Xposed-G.Box párost.
A könyvtár struktúrában addig nem láttam a G.Box könyvtárat, míg nem csináltam egy beállítás mentést, majd a telefont újra nem indítottam.
Ezután a képen bekeretezett fájlokat, lecseréltem a korábban készített mentésemmel.
A telefon újraindítása után működtek a korábbi beállításaim.
Annyit még tudni kell, hogy amíg nem támogattuk a G.Box fejlesztőit, a mentés-visszaállítás menü nem működik. -
YAS-dude
őstag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Fontos tudni? De most komolyan.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nálami is. Csak ebből nem derül ki mennyi RAM-ot eszik a rendszer.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Nálam ezt is mutatja: [link]
-
TaylorPro
addikt
Olvasgatva itt a teló váltásokat. Ez az első nexusom, de én ez után nem veszek csak nexust. Nekem semmi gondom nincs vele, akármit fogtam a kezemben, ez után lagtenger minden. Gyári stock droid természetesen szigorúan, Novával. Ettől kívánni nem lehet jobbat.
[Moderálva][ Módosította: pepe091 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- Éjszakai műszak
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)